Evet tatlım sordu bende onu istedimdoğum hediyesi olarak mı alacak..
Ilk bebiş tatlımm. Senin?
3. canım
Agdacini degstir tatlım, ama hangi agdaciya gidersen gitt, jiletten dönmek daha zor olacak.. cok yanacak canin, akşmlari gul suyuyla temizle cnm koltuk altini. Gul suyu teni bile beyazlatıyor. Aslnda koltuk altini sir degl cam sakiziyla alsak belki kararmaz.ama bilemiyorum.
Sağlık ocağında minik bir cihaz var. bir ucunu karnına koyuyor diğer taraftan güp güp güp ses geliyo hoparlördenkalp atışını nasıl duydun canım??
ya bazen benimkiler 1-2 gün çok hareket etmiyolar günde 1-2 kımrışma oluyo...
sonra bi kaç gün hiç durmuyolar kuduruyolar..
normal her gün aynı hissetmezsin...
hımm anladım şimdi. benimki o hastanede aslında ama yine de istiyorlarDoktorun dışardan mı gelecek?
Eğer öyleyse ücreti hastane ile konuşmak lazım. Çünkü bu fiyatı hastanenin ssvd destekleyen doktorunda doğum yapan birinden öğrendim. O doktor hastanenin kendi doktoru olduğu için toplam ödediği Sgk fiyatı 1300 müş. Genelde anlaşmalı doktorların ücretleri dahil oluyor fiyata. Ama anlaşmalı olmayan için hastanenin parasını ayrı doktorun parasını ayrı ödüyorsun.
hımm anladım şimdi. benimki o hastanede aslında ama yine de istiyorlarDoktorun dışardan mı gelecek?
Eğer öyleyse ücreti hastane ile konuşmak lazım. Çünkü bu fiyatı hastanenin ssvd destekleyen doktorunda doğum yapan birinden öğrendim. O doktor hastanenin kendi doktoru olduğu için toplam ödediği Sgk fiyatı 1300 müş. Genelde anlaşmalı doktorların ücretleri dahil oluyor fiyata. Ama anlaşmalı olmayan için hastanenin parasını ayrı doktorun parasını ayrı ödüyorsun.
o konularda takipteyim canımEğer sende ilgileniyorsan hipnobrithing ve iç güdüsel doğum kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
ben bi hastahane buldum tavsiye de ederim sezeryan 900 küçük bi hastahane ama benim içimi rahatlattı doktorumda çok şeker:)
Sağlık ocağında minik bir cihaz var. bir ucunu karnına koyuyor diğer taraftan güp güp güp ses geliyo hoparlörden:)
hatta nette satılanları var. 80 tl ye f
Çalan
Kizlar herseyi yazmissiniz bende birsey ekleyeyim dedim kakao yağı da catlaklar icin cok iyi bilginize.. bende ne bulursam sürdüm hem catlak kremi hem kakao yağı hem vazelin bide badem yağı sürüyorum sabshlari duş alıyorum ama bundan sonra artik hepimizin çatlama zamanikızlar çatlaklardan ben de cok korkuyorum ama bence bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. çünkü çatlak dediğimiz şey sadece nem ya da cildin elastikiyet seviyesiyle alakalı değil bildiğim kadarıyla. kolajen dolgu da çok çok önemli. evet yağlarla nemi esnekliği verebilirsiniz ama kolajen tarafı için ciddi yatırım gerekir. lierac gibi markalar da bunu destekler. o yüzden yağların yanında ciddi bir şey kullanmak lazım. ben hem lierac hem de yağ kullanıyorum. tabii biz ne dersek diyelim genetik olarak yatkınsak olacak, belki sadece azaltabiliriz. hollywood starları da çatlıyorsa bu yüzden çatlıyordur :)
bir de Saraçoğlu'nun bir yorumunu dinlemiştim. Diyor ki istediğiniz kadar yağlanın (bu arada soguk sıkma badem yağı öneriyor) eğer yeterli kalsiyum almazsanız ÇATLAYACAKSINIZ. o yüzden buna da dikkat edin derim.
ayrıca herkese günaydııııınnnnnnn :)
Canim ayni sey ben de de oluyor bebegin barsaklari sıkıştırdgni düşünüyorum idrarda ayni gece surekli tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum gunduzde keza öyleKızlar hamileliğimin 26.haftasindayim. Dün akşam üstünden beri göbeğimin bittiği yerde kasığımin sağ tarafında sancı hissediyorum ve ara ara sol tarafa geçiyor sancı. Bir de iki yudum su içsem lavaboya koşuyorum idrara çok sık çıkıyorum. Bu sorunları yaşayan var mı? normal mi sizce?
Kizlar herseyi yazmissiniz bende birsey ekleyeyim dedim kakao yağı da catlaklar icin cok iyi bilginize.. bende ne bulursam sürdüm hem catlak kremi hem kakao yağı hem vazelin bide badem yağı sürüyorum sabshlari duş alıyorum ama bundan sonra artik hepimizin çatlama zamani
kız seninkilerin ultrasonda görünüşlerini merak ediyorum ayy çok tatlı duruyorlardır maşallah onlaraaynen öyle benim karnım def gibi gerildi esas çatlaklar şimdi başlıycak diye düşünüyorum
kız seninkilerin ultrasonda görünüşlerini merak ediyorum ayy çok tatlı duruyorlardır maşallah onlara
http://asyahastanesi.com/ muayne ücreti de iyi gayet ama küçük olması seni itmesin uzak değilsen bi git derim bende hastahane konusunda çok titizdim ama sevdim burayı içimi rahatlattı arkadaşımda yeni doğum yaptı ada memnunNeresi canım??
http://asyahastanesi.com/Hangihastaneki o ?
zey senin ilk bebeklerin mi olacak?Anladım canım..
Ya ben bebeklerimden alttakini 2 gün hiç hissetmedim sağlık ocağına gittim dedim böyle böyle..bana ne dedi ordaki ebe biliyomusun şimdi ikiz olduğu için sağlıklı alamayız kalp atışını biz alttaki sanarız üsttekidir falan dedi bakmadan yolladı beni şok oldum..hastanede kalırken ikisininde ayrı ayrı duyuyoduk çünkü yer değiştiremiyolar arada perde var..
inş canımhehe alttaki poz vermiyo hiç 3 boyutlu açar açmaz arkasını dönüyo çok nazlı
üstteki güzel poz veriyo tombiş yanaklı kızım
yarın randevumuz var inşallah alttakide poz verir artık
innuk negüzel şeyler öneriyosun öyleEğer sende ilgileniyorsan hipnobrithing ve iç güdüsel doğum kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
bencede şimdiden sonra çatlamalar başlar zurnanın zırt dediği yere geldikaynen öyle benim karnım def gibi gerildi esas çatlaklar şimdi başlıycak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?