2014 Kasım Anneleri

kalp atışını nasıl duydun canım??
ya bazen benimkiler 1-2 gün çok hareket etmiyolar günde 1-2 kımrışma oluyo...
sonra bi kaç gün hiç durmuyolar kuduruyolar..
normal her gün aynı hissetmezsin...
Sağlık ocağında minik bir cihaz var. bir ucunu karnına koyuyor diğer taraftan güp güp güp ses geliyo hoparlörden :)
hatta nette satılanları var. 80 tl ye falan

hımm anladım şimdi. benimki o hastanede aslında ama yine de istiyorlar

hımm anladım şimdi. benimki o hastanede aslında ama yine de istiyorlar
Eğer sende ilgileniyorsan hipnobrithing ve iç güdüsel doğum kitaplarını okumanı tavsiye ederim.
o konularda takipteyim canım 7. aydan sonra başlayabileceğim.

Sağlık ocağında minik bir cihaz var. bir ucunu karnına koyuyor diğer taraftan güp güp güp ses geliyo hoparlörden :)
hatta nette satılanları var. 80 tl ye f
Çalan

Anladım canım..
Ya ben bebeklerimden alttakini 2 gün hiç hissetmedim sağlık ocağına gittim dedim böyle böyle..bana ne dedi ordaki ebe biliyomusun şimdi ikiz olduğu için sağlıklı alamayız kalp atışını biz alttaki sanarız üsttekidir falan dedi bakmadan yolladı beni şok oldum..hastanede kalırken ikisininde ayrı ayrı duyuyoduk çünkü yer değiştiremiyolar arada perde var..

Kizlar herseyi yazmissiniz bende birsey ekleyeyim dedim kakao yağı da catlaklar icin cok iyi bilginize.. bende ne bulursam sürdüm hem catlak kremi hem kakao yağı hem vazelin bide badem yağı sürüyorum sabshlari duş alıyorum ama bundan sonra artik hepimizin çatlama zamani

Canim ayni sey ben de de oluyor bebegin barsaklari sıkıştırdgni düşünüyorum idrarda ayni gece surekli tuvalete kalkmaktan uykumu alamiyorum gunduzde keza öyle( wc bekçisi oldum hepsi normal die düşünüyorum..

aynen öyle benim karnım def gibi gerildi esas çatlaklar şimdi başlıycak diye düşünüyorum

kız seninkilerin ultrasonda görünüşlerini merak ediyorum ayy çok tatlı duruyorlardır maşallah onlara

hehe alttaki poz vermiyo hiç 3 boyutlu açar açmaz arkasını dönüyo çok nazlı
üstteki güzel poz veriyo tombiş yanaklı kızım
yarın randevumuz var inşallah alttakide poz verir artık

zey senin ilk bebeklerin mi olacak?

kızlar 50 gr şeker yüklemesinde değerim 146.8 çıktı yüksekmi sizce doktora gösteremedim sonuçlarımı daha sizlerin kaç çıktı lütfen cevap bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…