- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
Ben varım canım ne lüzumsuz di mi cumartesi mesaileriGünaydın kızlar,
Cumartesi mesaisinde olan kaç kişi var?
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
Günaydın kızlar,
bende ankaraya dönünce kumaş pazarından bebek figürlü bi kumaş alıp terziye diktiricemkızlar emzirme önlüğü kullanack mısıınz?
dışarda rahat olur dye düşünüyorm kumaş alıp dikicem :)
cnm annem onlar terletir bebeği de seni de dedi.ince şık tülbentler oluyor (geleneksel görünmeyen)onlardan alcaz bizkızlar emzirme önlüğü kullanack mısıınz?
8 9 kilo gider canım duyduklarım hep öyle diyorkızlar doğumdan sonra kaç kilomuz eksilir tahmininizce
kızlar doğumdan sonra kaç kilomuz eksilir tahmininizce
evet canım ben de kullanmayı düşünüyorum. Yastığı ile birlikte internetten aldım. Dikiş becerisi falan olmayınca hazıra mahkum ama inan hiçbir özelliği yok bilen insan çok daha güzelini diker.kızlar emzirme önlüğü kullanack mısıınz?
cnm annem onlar terletir bebeği de seni de dedi.ince şık tülbentler oluyor (geleneksel görünmeyen)onlardan alcaz biz
sanırım bir saat sonraki tokluk şekeri değerindir bu. benim hastanenin referans aralığı 70-139. du benim 166ydı, sonra 100lük yüklemeye yapıldı. 50lik yüksekse 100le bakıyorlarmış. Onda düşük olabilir.kızlar 50 gr şeker yüklemesinde değerim 146.8 çıktı yüksekmi sizce doktora gösteremedim sonuçlarımı daha sizlerin kaç çıktı lütfen cevap bekliyorum
evet hatta 10 kilo gideni olan bile varmış baya iyi öyleyse7 falan diyor herkes:)
Ben varım canım ne lüzumsuz di mi cumartesi mesaileri((
kızlar doğumdan sonra kaç kilomuz eksilir tahmininizce
hadi bakalım inşAllah çok sevindim8 9 kilo gider canım duyduklarım hep öyle diyor
bkalm denicem yine de bi tane :)evet canım ben de kullanmayı düşünüyorum. Yastığı ile birlikte internetten aldım. Dikiş becerisi falan olmayınca hazıra mahkum ama inan hiçbir özelliği yok bilen insan çok daha güzelini diker.
hadi yaaaEvet yaa çok gereksiz,
Hemde bugün denize gidecektik çalışmasaydım.
Ortalama 5-6 kg gidiyor canım, kişiye göre değişir, bebeğin kilosu, suyu falanda çok etkiliyor. Yanii en çok gidende 7 gider ama 9 u bulan hiç duymadım.
Bende 6,5 falan gitmişti hayal kırıklığı oldu.
Ayrıca ekstra bilgi doğumdan sonra hamile göbüşümüz bir müddet daha bizimle geziyor yani bebek hiç çıkmamış gibi. Normal doğumda 15-20 güne eski haline dönerken sezaryende bir kaç ay sizinle geziyor benimki 4. ayda normale dönmüştü.
hadi yaaaEvet yaa çok gereksiz,
Hemde bugün denize gidecektik çalışmasaydım.
Ortalama 5-6 kg gidiyor canım, kişiye göre değişir, bebeğin kilosu, suyu falanda çok etkiliyor. Yanii en çok gidende 7 gider ama 9 u bulan hiç duymadım.
Bende 6,5 falan gitmişti hayal kırıklığı oldu.
Ayrıca ekstra bilgi doğumdan sonra hamile göbüşümüz bir müddet daha bizimle geziyor yani bebek hiç çıkmamış gibi. Normal doğumda 15-20 güne eski haline dönerken sezaryende bir kaç ay sizinle geziyor benimki 4. ayda normale dönmüştü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?