2014 Kasım Anneleri

kızlar emzirme önlüğü kullanack mısıınz?
dışarda rahat olur dye düşünüyorm kumaş alıp dikicem :)
evet canım ben de kullanmayı düşünüyorum. Yastığı ile birlikte internetten aldım. Dikiş becerisi falan olmayınca hazıra mahkum ama inan hiçbir özelliği yok bilen insan çok daha güzelini diker.

kızlar 50 gr şeker yüklemesinde değerim 146.8 çıktı yüksekmi sizce doktora gösteremedim sonuçlarımı daha sizlerin kaç çıktı lütfen cevap bekliyorum
sanırım bir saat sonraki tokluk şekeri değerindir bu. benim hastanenin referans aralığı 70-139. du benim 166ydı, sonra 100lük yüklemeye yapıldı. 50lik yüksekse 100le bakıyorlarmış. Onda düşük olabilir.

kızlar hani geçen gün bi arkadaş insanbulda mağazası varmış ben alamıyorum çok güzel diyordu.istanbuldan bir arkadaş yardımcı olacaktı,o markanın adını hatırlayan var mı?

Ben varım canım ne lüzumsuz di mi cumartesi mesaileri((

Evet yaa çok gereksiz,
Hemde bugün denize gidecektik çalışmasaydım.

kızlar doğumdan sonra kaç kilomuz eksilir tahmininizce

Ortalama 5-6 kg gidiyor canım, kişiye göre değişir, bebeğin kilosu, suyu falanda çok etkiliyor. Yanii en çok gidende 7 gider ama 9 u bulan hiç duymadım.
Bende 6,5 falan gitmişti hayal kırıklığı oldu.
Ayrıca ekstra bilgi doğumdan sonra hamile göbüşümüz bir müddet daha bizimle geziyor yani bebek hiç çıkmamış gibi. Normal doğumda 15-20 güne eski haline dönerken sezaryende bir kaç ay sizinle geziyor benimki 4. ayda normale dönmüştü.

hadi yaaa

hadi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…