- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
ya cihaz çok sağlıklı birşeye benzemiyor bence. art niyetli olduğunu düşünmüyorum. ama tabi dinlese de olurmuş yani. ya da daha güzel bir açıklama.. hastanede aynı cihaz yoktur herhalde. sağlık ocağındaki basit bir şey.Anladım canım..
Ya ben bebeklerimden alttakini 2 gün hiç hissetmedim sağlık ocağına gittim dedim böyle böyle..bana ne dedi ordaki ebe biliyomusun şimdi ikiz olduğu için sağlıklı alamayız kalp atışını biz alttaki sanarız üsttekidir falan dedi bakmadan yolladı beni şok oldum..hastanede kalırken ikisininde ayrı ayrı duyuyoduk çünkü yer değiştiremiyolar arada perde var..
1 kase değil 1 kepçe, 6 yemek kaşığı değil 2 yemek kaşığı ve 4 dilim ekmek değil 1, 1 buçuk ince dilim ekmek diğerleri tamam yoğurt nerde salatada yok piyasada ben devlet hastanesinde yaptırdım ölçümleri diyeti de orası verdi 64 kadar düştüöğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
6yemek kasıgı pılav ya da makarna
4 ınce dılım ekmek
dusunsenıze ben bunları yesem bıda acıkmam gun boyu
zey senin ilk bebeklerin mi olacak?
bencede şimdiden sonra çatlamalar başlar zurnanın zırt dediği yere geldik
Merakla bekliyorum resim koy mutlakaKizlar bugun oglusumun oyun minderini yaptm biraz eksigi var bitirip eklicem super oldu internette var ordan bakip yapabilirsnz ben seviyrum ugrasmayi bu pazarda lohusa terligimi ve tacimi yapcam:)
Günaydıngünaydınnnnn güzel annelerr ve minişlerii
Kızlar günaydın, dun kizima patik başladim, tabi yapabilrsem ,ilk olacak.
günaydın kasımın nadide gülleri nasılsınız kız baya sayfalar ilerlemiş okuyamadım
Evet canım ilk..
Evet zaten demin karnımdaki kırmızı çizgileri görünce aha dedim..hepsi çatlağa dönüşcek sanırım..
Doktora gidiyorum kızlar inşallah herşey yolundadır...
günaydınnnnn güzel annelerr ve minişlerii
Merakla bekliyorum resim koy mutlakabende logusa tacimi yaptım simdi keçeden bebek şekerlerimi yapiyorum terlik süsü kapi süsü birsürü sey var kafamda. Eğer yapabilirsem aktivite minderi istiyorum bana da fikir olur
Evet canım ilk..
Evet zaten demin karnımdaki kırmızı çizgileri görünce aha dedim..hepsi çatlağa dönüşcek sanırım..
Evet canım ilk..
Gunaydin kizlar normalde dun isten cikayordum patronum rica etti 15 gun daha idare et die bende ksbul ettim 30nda cikacam agirlasmadim ama dinlenmek istiyrum cocuk olunca yeterince yorulacam zaten keyif yapim diyorum
Ben varım canım ne lüzumsuz di mi cumartesi mesaileriGünaydın kızlar,
Cumartesi mesaisinde olan kaç kişi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?