2014 Kasım Anneleri

ya cihaz çok sağlıklı birşeye benzemiyor bence. art niyetli olduğunu düşünmüyorum. ama tabi dinlese de olurmuş yani. ya da daha güzel bir açıklama.. hastanede aynı cihaz yoktur herhalde. sağlık ocağındaki basit bir şey.

E="innuk, post: 36519470, member: 138802"]Canım sen avrupa yakasındasın sanırım. Sana yakınmı bilmiyorum ama avrasya hospital'ı bir araştır istersen. Orada doğum fiyatı 1300 diye duydum. Hastanenin doğum ekibinden herkes çok memnun. Dün hastane ve doğum doktoru için yapılan yorumları okuyunca bende mi oraya gitsem diye düşündüm. Ama tabi mesafe çok uzak. Gerçi benim durumumdaki gebe hatunlara mesafeler vız geliyorda. Eşime desem alay eder burdan kalkıp doğurmaya karşıya mı gitcen diye

Birkaç tanede ben ekliyim;
- pilates topunda zıplamak,
- nefes egzersizleri yapmak,
- gevşemek,[/QUOTE]
Bende Avrasya hastanesine gidiyorum doktorum gamze baykan öneririm sana da hem doktor olarak iyi bi doktor hemde hastanenin dogum ekibi iyi bende hemsire arkadasimin tavsiyesiyle gittim memnunum

öğle yemeği
1 kase corba
2 köfte buyuklugu et
4 yemek kasıgı sebze
6yemek kasıgı pılav ya da makarna
4 ınce dılım ekmek

dusunsenıze ben bunları yesem bıda acıkmam gun boyu
1 kase değil 1 kepçe, 6 yemek kaşığı değil 2 yemek kaşığı ve 4 dilim ekmek değil 1, 1 buçuk ince dilim ekmek diğerleri tamam yoğurt nerde salatada yok piyasada ben devlet hastanesinde yaptırdım ölçümleri diyeti de orası verdi 64 kadar düştü

Kizlar bugun oglusumun oyun minderini yaptm biraz eksigi var bitirip eklicem super oldu internette var ordan bakip yapabilirsnz ben seviyrum ugrasmayi bu pazarda lohusa terligimi ve tacimi yapcam:)
Merakla bekliyorum resim koy mutlaka bende logusa tacimi yaptım simdi keçeden bebek şekerlerimi yapiyorum terlik süsü kapi süsü birsürü sey var kafamda. Eğer yapabilirsem aktivite minderi istiyorum bana da fikir olur

Kızlar günaydın, dun kizima patik başladim, tabi yapabilrsem ,ilk olacak.

kolay gelsin canım ellerine sağlık

günaydın kasımın nadide gülleri nasılsınız kız baya sayfalar ilerlemiş okuyamadım

iyiyiz çok şükür canım sen nasılsın

Evet canım ilk..

Evet zaten demin karnımdaki kırmızı çizgileri görünce aha dedim..hepsi çatlağa dönüşcek sanırım..

Doktora gidiyorum kızlar inşallah herşey yolundadır...

iyi haberlerle dön inşallah canım bekliyoruz

günaydınnnnn güzel annelerr ve minişlerii

günaydın canım

Merakla bekliyorum resim koy mutlaka bende logusa tacimi yaptım simdi keçeden bebek şekerlerimi yapiyorum terlik süsü kapi süsü birsürü sey var kafamda. Eğer yapabilirsem aktivite minderi istiyorum bana da fikir olur

resimlerini paylaş canım ben herşeyi hazır alıcam uğraşamıyorum öyle detaylı işlerle ama yapılanlara bayılıyorum

Evet canım ilk..

Evet zaten demin karnımdaki kırmızı çizgileri görünce aha dedim..hepsi çatlağa dönüşcek sanırım..

hadi inşAllah güzrl sonuçlar alırsın

Evet canım ilk..

hadi inşAllah güzrl sonuçlar alırsın

Gunaydin kizlar normalde dun isten cikayordum patronum rica etti 15 gun daha idare et die bende ksbul ettim 30nda cikacam agirlasmadim ama dinlenmek istiyrum cocuk olunca yeterince yorulacam zaten keyif yapim diyorum

Gunaydin kizlar normalde dun isten cikayordum patronum rica etti 15 gun daha idare et die bende ksbul ettim 30nda cikacam agirlasmadim ama dinlenmek istiyrum cocuk olunca yeterince yorulacam zaten keyif yapim diyorum

kızlar emzirme önlüğü kullanack mısıınz?
dışarda rahat olur dye düşünüyorm kumaş alıp dikicem :)

Eklentiler

• dsc00366-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…