2014 Kasım Anneleri

hadi yaaa

ben şimdi 54 kiloyum 26. haftam bitiyor sizce daha kaç kilo alırım

Günaydın annişler bebeklerinize nevresim takımı aldınızmı hangi markaları tercih ettiniz acaba ben alcam ama kararsız kaldımm bide banyo havlusu onu nerden aldınız acaba?

Günaydın annişler bebeklerinize nevresim takımı aldınızmı hangi markaları tercih ettiniz acaba ben alcam ama kararsız kaldımm bide banyo havlusu onu nerden aldınız acaba?

nevresim takımı deyince iöinde yatak korumalığı olmadığı için ben uyku seti alacağım.park yataklar için uyku seti var bebitof markaydı sanırım.o kaliteli geldi bana

nevresm takımı alacğmz park yatağn içnde bi tane vr.
devamı olark annemle kendmz dikmeyi düşünyrz istedğmz kalitede ve renklerde kumaş alp.ihtiyac olrsa yne hazırlardn alırz dedk.

Ca
nevresim takımı deyince iöinde yatak korumalığı olmadığı için ben uyku seti alacağım.park yataklar için uyku seti var bebitof markaydı sanırım.o kaliteli geldi bana
Canım bende uyku seti düşündüm ama park yataklara göre pek güzel model bulamadım oyuzdrn nevresim alayım dedim yorganı yastığı var zaten bide kirlenince değiştirmk gerek bikaçtane alayım diyorum ama bilemedim

Ca
Canım bende uyku seti düşündüm ama park yataklara göre pek güzel model bulamadım oyuzdrn nevresim alayım dedim yorganı yastığı var zaten bide kirlenince değiştirmk gerek bikaçtane alayım diyorum ama bilemedim

nevresm takımı alacğmz park yatağn içnde bi tane vr.
devamı olark annemle kendmz dikmeyi düşünyrz istedğmz kalitede ve renklerde kumaş alp.ihtiyac olrsa yne hazırlardn alırz dedk.
En iyisi canım ama işte benim öyle bi imkanım yok malesef terziyemi diktirsem acaba park yataklara görede yok ki hiç güzel bişey sinir oluyorum

ç

çok mantıklı canım ama işte yan korumalıkları olmadığı için istemedim ben.aslında çesit çeşit nevresim takımı almak mantıklı.yan korumalık ayrıca satılıyor mu acaba

english home da vardı ayrı satılan yan korumalık sadece 50 küsur tl idi.birde herşeyle gitmeyecek bişeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…