- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
En iyisi canım ama işte benim öyle bi imkanım yok malesef terziyemi diktirsem acaba park yataklara görede yok ki hiç güzel bişey sinir oluyorum
Canım benim normaldi ilk doğumum. 15 kg alöıştım toplamda hastaneden eve çıktığımda 10 kg sini vermiştim. Geriye 5 kg kalmıştı o da emzirirken uçuuuup gitti:))kızlar doğumdan sonra kaç kilomuz eksilir tahmininizce
ç
çok mantıklı canım ama işte yan korumalıkları olmadığı için istemedim ben.aslında çesit çeşit nevresim takımı almak mantıklı.yan korumalık ayrıca satılıyor mu acaba[/QUOT
Satılıyor canım ama pahalı ya nette 50 lira falan yani bi nevresim daha alınır ona benim yatagın kenarları file zaten ve yumuşak ama bende kenarlık istiyorum aslında elyaf alıp terziye diktirilebilir ama işte nasıl olur oda of çok zor bu işlerbide geç kaldım gibi geliyo bana stres oldum
Tamam canım bi düşüneyim bakalım iyi bi terzi bulmam lazım önce ben biraz pimpirikliyim deIKEA da ck güzel kumaşlar var canm eğer düşünürsen bi oraya bak derim.ölçü olark kumaşn eni boyu alacağn park yatağn ölçülernden yarımşar mt. fazla olsa yeterli.terziye de dktreblrsn imkanın varsa
evet nettede pahalı 50 tl onun yerine bi takım nevresim alınır işte bende kararsız kaldım ya bide zaman azaldı stres oldum ne zor işler bunlar böyle;-)english home da vardı ayrı satılan yan korumalık sadece 50 küsur tl idi.birde herşeyle gitmeyecek bişeydi
Tatlım nasıl duruş değilde kafası doğum kanalındamıymış orasını anlamadımKızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
Tatlım nasıl duruş değilde kafası doğum kanalındamıymış orasını anlamadımçünkü sürekli pozisyon değiştirir diyorlar tabii Dr un en iyisini bilir ben merak ettim
Zeyy masallah kuzularina iyi olmalarna sevndim Allahin izniyle vaktinde gelirler bende korkuyrum erken dogum olacak die hissediyrum nedense simdiye kadar hicc sikintim olmadi ama yinede endiseliyimKızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
Minikler artık 1 kiloyu geçmeye başladılarKızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdiKızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdiKızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
mer
haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdi
bizde 26+2 yiz canim ama bebek iki hafta onde gidiyo ayni anlattigin gibi bizde anlattigin gbi tam dogum pozisyonundayiz ve biraz asagidayiz bakalim nolcak isallah sag saglim dogarlarEvet cnm vajinadan kullanılıyor benimkide.sen kaç haftalıksın cnm benim bugün 27+2
çok iyi gidiyosunhamile olduğmu öğrendğmde oğlum 2 ay 1 günlükmüş kilom o zman 52ydi.en son bayramda tartlmstm 58dim
çok iyi gitmiş harikaCanım benim normaldi ilk doğumum. 15 kg alöıştım toplamda hastaneden eve çıktığımda 10 kg sini vermiştim. Geriye 5 kg kalmıştı o da emzirirken uçuuuup gitti:))
bizde 2 hafta önde gidiyoruz seninle aynı günlerim hemen hemen bebeğin kaç kilobizde 26+2 yiz canim ama bebek iki hafta onde gidiyo ayni anlattigin gibi bizde anlattigin gbi tam dogum pozisyonundayiz ve biraz asagidayiz bakalim nolcak isallah sag saglim dogarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?