2014 Kasım Anneleri

En iyisi canım ama işte benim öyle bi imkanım yok malesef terziyemi diktirsem acaba park yataklara görede yok ki hiç güzel bişey sinir oluyorum

IKEA da ck güzel kumaşlar var canm eğer düşünürsen bi oraya bak derim.ölçü olark kumaşn eni boyu alacağn park yatağn ölçülernden yarımşar mt. fazla olsa yeterli.terziye de dktreblrsn imkanın varsa

Sat

Tamam canım bi düşüneyim bakalım iyi bi terzi bulmam lazım önce ben biraz pimpirikliyim de

Ya bu site kafayı yemiş deli oldum yazdığım şeyleri siliyor alıntı yapmıyor kaç kere gönderyor aynı şeyi offf

Evet
english home da vardı ayrı satılan yan korumalık sadece 50 küsur tl idi.birde herşeyle gitmeyecek bişeydi
evet nettede pahalı 50 tl onun yerine bi takım nevresim alınır işte bende kararsız kaldım ya bide zaman azaldı stres oldum ne zor işler bunlar böyle;-)

Kızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cm Başka bu fitilden kullanan var mı aranızda?

Tatlım nasıl duruş değilde kafası doğum kanalındamıymış orasını anlamadım çünkü sürekli pozisyon değiştirir diyorlar tabii Dr un en iyisini bilir ben merak ettim

Tatlım nasıl duruş değilde kafası doğum kanalındamıymış orasını anlamadım çünkü sürekli pozisyon değiştirir diyorlar tabii Dr un en iyisini bilir ben merak ettim

Yok cnm doğum kanalında değil şuan Allah şükür yan yatıyor şuan aslında ama kafası kasığımda yani çok aşağıdaymış.geçen seferde öyleydi.inşallah iki hafta sonra değişir pozisyonu da rahatlarım

Ze
Kızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
Zeyy masallah kuzularina iyi olmalarna sevndim Allahin izniyle vaktinde gelirler bende korkuyrum erken dogum olacak die hissediyrum nedense simdiye kadar hicc sikintim olmadi ama yinede endiseliyim

Minikler artık 1 kiloyu geçmeye başladılar

mer haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdi

mer haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdi

mer
haba canim banada verdi dr progestan fitil 3gundur kullaniyorun vajinadan kullaniyorum sanirim seninkide oyledir boyle daha etkiliymis kasilmalarim oldugu icin verdi dr bnimde acilmam yoktu sadece tedbir amacli verdi

Evet cnm vajinadan kullanılıyor benimkide.sen kaç haftalıksın cnm benim bugün 27+2

Evet cnm vajinadan kullanılıyor benimkide.sen kaç haftalıksın cnm benim bugün 27+2
bizde 26+2 yiz canim ama bebek iki hafta onde gidiyo ayni anlattigin gibi bizde anlattigin gbi tam dogum pozisyonundayiz ve biraz asagidayiz bakalim nolcak isallah sag saglim dogarlar

bizde 26+2 yiz canim ama bebek iki hafta onde gidiyo ayni anlattigin gibi bizde anlattigin gbi tam dogum pozisyonundayiz ve biraz asagidayiz bakalim nolcak isallah sag saglim dogarlar
bizde 2 hafta önde gidiyoruz seninle aynı günlerim hemen hemen bebeğin kaç kilo

Kızlarr gögüs pompası hakkında ne düşünüyosun yorumlarınızı bekliyorum. Elektrklimi almak lazım yoksa diğeride olurmu sizce e- bebekte aventinki indirime girmişte 89 lira bi sorayım dedim her halükarda almam lazım benim çalışcağım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…