- 23 Temmuz 2014
- 1.230
- 1.682
- 128
tesekkr ederm cnm hepmze masallah.hele bebişlermze kocamanca masallahhçok iyi gidiyosun
1kg en son 5gun once canim masallah tombis topbis yanaklari bile kiziminbizde 2 hafta önde gidiyoruz seninle aynı günlerim hemen hemen bebeğin kaç kilo
yavaş yavaş çözecem
1kg en son 5gun once canim masallah tombis topbis yanaklari bile kizimin
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. ücretsiz izne ayrılmak çok zor gibi...Kızlarr gögüs pompası hakkında ne düşünüyosun yorumlarınızı bekliyorum. Elektrklimi almak lazım yoksa diğeride olurmu sizce e- bebekte aventinki indirime girmişte 89 lira bi sorayım dedim her halükarda almam lazım benim çalışcağım için
Tamam canım valla gün yaklştıkça stres oldum bide yanında götürüyomuş çoğu kişi süt gelince sağıyolarmış oyuzden manuel daha iyi taşıma açısından ama nasıl olcakki bilemedim ben ya öğretmenim okulda 5 dk tenefüste nasıl sağcam;( sağamazsamda bebekte emmiycek bi süre kesilirse diye düşünmeden edemiyorum;(bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. ücretsiz izne ayrılmak çok zor gibi...
medelayı duydum ben de. ama işte bir karar veremedim.
yeni bir bilgiye falan ulaşırsam yazarım sana da.
Aralarindaki farki kapatmislar masallh. Hep boyle guzel gitsinler insallh. Tul falan alacam nerden bulurum die yazmissin bende kalkip gezemedigim icin netten ismarlicam gittigidiordan balonlar falan da istiom hastane suslemeleri.farkli seyler varmis orda . Arkadasm almisti cok begenmistim.Kızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
maşallah subhanallah yavrularına da sana da canım Allah yar ve de yardımcımız olsun aminKızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
Kızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
Kızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
bana arkadaşım özdilekten almış hediye etti. çok beğendim. onun dışında bir tane de ben alacağım cotton boxdan beğenmiştim. hem uygundu.En iyisi canım ama işte benim öyle bi imkanım yok malesef terziyemi diktirsem acaba park yataklara görede yok ki hiç güzel bişey sinir oluyorum
ben hamileliğin ilk başında kullanmıştım canım. Ağızdan da alabiliyorsun ama ben de acaip yan etki yapmıştı. SOnra doktor fitil olarak al demişti. Krem rengi bi akıntı gelebiliyor eridikçe. Geçmiş olsun. Bu arada şekerin ilk başlarda kaçtı? Sadece diyet yeterli oldu mu, bi de kaç günde düzene girdi? Benim 4 günüm hala düşemedi.Kızlar merhaba,doktordan geldim şimdi Allah şükür şekerim yoluna girdi gibi diyetleama doktorum bebeğin kafası aşağıda olduğu için progesteron fitil verdi günde bir tane kullanacakmışım Nets ye girdim Allah şükür kasılma yok rahim ağızı uzunluğuda iyiymiş ama şu fitil olayı moralimi bozdu sanki,zamanında gelir inşallah bebeişlerimiz.bu Arda miniğim 1049 gr olmuş boyuda35 cmBaşka bu fitilden kullanan var mı aranızda?
Kızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
maşallah kuzularaKızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
Bende cotton box tan beğendim ama kalitesine güvenemedim nasıl sencebana arkadaşım özdilekten almış hediye etti. çok beğendim. onun dışında bir tane de ben alacağım cotton boxdan beğenmiştim. hem uygundu.
Bende cotton box tan beğendim ama kalitesine güvenemedim nasıl sencebana arkadaşım özdilekten almış hediye etti. çok beğendim. onun dışında bir tane de ben alacağım cotton boxdan beğenmiştim. hem uygundu.
Okulda dolabına koyarsın dicem ama evde de sağman gereken zamanlar olacak. olmazsa bi elektrikli bi manuel alınabilir. manueller oldukça uygun zaten. senin durumun için çiftli olanlar varmış. iki göğsü aynı anda sağmana yarıyormuş. artık sana töleranss gösterecek idare. bir kaç dakika geç gireceksin derse.Tamam canım valla gün yaklştıkça stres oldum bide yanında götürüyomuş çoğu kişi süt gelince sağıyolarmış oyuzden manuel daha iyi taşıma açısından ama nasıl olcakki bilemedim ben ya öğretmenim okulda 5 dk tenefüste nasıl sağcam;( sağamazsamda bebekte emmiycek bi süre kesilirse diye düşünmeden edemiyorum;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?