Merhaba canım dün doktora gidecektin inşallah hersey yolundadir. Ben bugün gittim çok şükür oğlum iyi 4d görmeye çalıştık ama eli hep yüzündeydi 1558 gr 39 cm olmuş minik oğlum. Kasilmam olmuştu bayramda tekrar nst de bakıldı sancım çıkmadı şükür.Amin inşallah canım haklısın sağlıklı sıhhatli olsunlar da kilo ve boy çok küçük ayrıntılar....
evet haklısın ama işte idarecilerimizde çok anlayışlı insanlar değil bakalım nasıl olcak manuel olanların iyi olduğuna emin olsam alıcam ama ikinci beveği olan yokmuki burda daha önce kullandıysa yorum yapsa bize keşkeOkulda dolabına koyarsın dicem ama evde de sağman gereken zamanlar olacak. olmazsa bi elektrikli bi manuel alınabilir. manueller oldukça uygun zaten. senin durumun için çiftli olanlar varmış. iki göğsü aynı anda sağmana yarıyormuş. artık sana töleranss gösterecek idare. bir kaç dakika geç gireceksin derse.
Canım bazı sitelerde çok uygun 32 lira falan kargo bedava hemde cotton box bebek nevresimleri diye google da aratırsan biçok site çıkıyo zatencotton boxun fiyatı yazmıyor kızlar ne kadar mış?
Burada hemşire olan bir arkadaş madela diye yazılıyor sanırım sut sagma makinasini onermisti elektrikli sini kullaniyoruz memnunuz demişti bu markayi bir araştır istersen canımEv
evet haklısın ama işte idarecilerimizde çok anlayışlı insanlar değil bakalım nasıl olcak manuel olanların iyi olduğuna emin olsam alıcam ama ikinci beveği olan yokmuki burda daha önce kullandıysa yorum yapsa bize keşke
Burada hemşire olan bir arkadaş madela diye yazılıyor sanırım sut sagma makinasini onermisti elektrikli sini kullaniyoruz memnunuz demişti bu markayi bir araştır istersen canım
Evet bende duydum onu elektrikli ondan alcam zaten canım benim derdim manuel olanlar nasıl acabaBurada hemşire olan bir arkadaş madela diye yazılıyor sanırım sut sagma makinasini onermisti elektrikli sini kullaniyoruz memnunuz demişti bu markayi bir araştır istersen canım
canım ben senin doktoru çok sevdim çok tatlı bi bayan ve çok güzel anlatıyo 3 hafta sonra tekrar çağırdı gidecez tekrardan inşallah
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Benim ki erkek canım. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
nasıl bi kasılma yaşadınki ya bu kadar ciddiymiymiş durumun benimde geçen gün kanamam oldu gittim hemen baktı açılma yok ama risk var dedi hem rahim ağzı uzunluğumda kısalmıştı progestan iğne yaptı yat dinlen dedi iğne falan vurmadı niya aceleci davranmşki senin doktorun merak ettim canım. Neyseki bebeğin iyimiş üzlme üzülünce dahada kötü oluyo bebeğimiz etkileniyo dua etKızlar doktor bayramda yaşadığım kasilmadan dolayı önlem için olurda Allah gostermesin erken doğum olursa diye ciğer geliştiren igneesini hemen vurun dedi. Canım bu duruma çok sıkıldıtek tesellim bebeğimin iyi olması.
Rahim uzunluğu normal dedi nst de sancı çıkmadı ama benimki tüp bebek bu yüzden vermis onuda burada öğrendim nolur nolmaz diye ama 32. Haftada vurulacaksin demisti madem kasilman olmuş vurun hemen dedi. Kasilmayi bende anlamadim karnim patlayacak gibi gerildi sık sık tuvalete gittim meger sancim varmış dinlenince gecti suyu da sanırım az icmisim ondan olmus. Benim uzuldugum ciger geliştrici bu kadar erken vurulmam inşallah bebegime bi zararı yoktur[/QUOTE][QUOTEek88, post: 36528442, member: 610134"]Canım
nasıl bi kasılma yaşadınki ya bu kadar ciddiymiymiş durumun benimde geçen gün kanamam oldu gittim hemen baktı açılma yok ama risk var dedi hem rahim ağzı uzunluğumda kısalmıştı progestan iğne yaptı yat dinlen dedi iğne falan vurmadı niya aceleci davranmşki senin doktorun merak ettim canım. Neyseki bebeğin iyimiş üzlme üzülünce dahada kötü oluyo bebeğimiz etkileniyo dua et
anladım canım doktorun riske atmak istememiş ama madem sancın çıkmadı biraz daha bekleyebilirdi belki zaten en ufak bişeyde gidiyosundur tanına hafta olarak erken gibi ama olsun işini garantiye almış oluyosun Allah korusun erken doğarsa için rahat etmiş olur. Sonuçta biz doktorlardan daha iyi bilmiyoruz bi zararı olsa söylerdi zaten canım bazılarının riski fazla oluncaok erken haftalarda 2 tane bile vuruyolar diye hatırlıyorum[/QUOTE]An
Rahim uzunluğu normal dedi nst de sancı çıkmadı ama benimki tüp bebek bu yüzden vermis onuda burada öğrendim nolur nolmaz diye ama 32. Haftada vurulacaksin demisti madem kasilman olmuş vurun hemen dedi. Kasilmayi bende anlamadim karnim patlayacak gibi gerildi sık sık tuvalete gittim meger sancim varmış dinlenince gecti suyu da sanırım az icmisim ondan olmus. Benim uzuldugum ciger geliştrici bu kadar erken vurulmam inşallah bebegime bi zararı yoktur
Ze
Zeyy masallah kuzularina iyi olmalarna sevndim Allahin izniyle vaktinde gelirler bende korkuyrum erken dogum olacak die hissediyrum nedense simdiye kadar hicc sikintim olmadi ama yinede endiseliyim
Aralarindaki farki kapatmislar masallh. Hep boyle guzel gitsinler insallh. Tul falan alacam nerden bulurum die yazmissin bende kalkip gezemedigim icin netten ismarlicam gittigidiordan balonlar falan da istiom hastane suslemeleri.farkli seyler varmis orda . Arkadasm almisti cok begenmistim.
maşallah subhanallah yavrularına da sana da canım Allah yar ve de yardımcımız olsun amin
maaşallah canım bebişine, korktuğun şeylerden de bir an önce rahatlarsın inşallah
maşallah kuzulara, 32. haftayı da sağlıkla atlatacaksın inşallah canım
allahım hepimize, tam zamanında hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah
valla zeyy çoklu gebelikler geliyor aklıma sana baktıkça 7 tane 5 tane 4 tane bir kerede doğanlar var, allahım ne zordur onların hamilelikleri, ben ikiz çok istiyordum, ama allah dağına göre kar verirmiş ya, ben hazır değilmişim demek ki, rabbim sana güç versin canım
Maşallah Zeyy, şükür herşey yolunda. Cimcimeler büyüyor annesi,Allah'ın izniyle bi bakıcaz kucağımızdalar..
Evet haklısın onlardan iyi bilecek degiliz bana da iki tane verdi zaten iğneden inşallah zamaninda dogur hepimizin yavrusu
Evet haklısın onlardan iyi bilecek degiliz bana da iki tane verdi zaten iğneden inşallah zamaninda dogur hepimizin yavrusu[/QUOTE]anladım canım doktorun riske atmak istememiş ama madem sancın çıkmadı biraz daha bekleyebilirdi belki zaten en ufak bişeyde gidiyosundur tanına hafta olarak erken gibi ama olsun işini garantiye almış oluyosun Allah korusun erken doğarsa için rahat etmiş olur. Sonuçta biz doktorlardan daha iyi bilmiyoruz bi zararı olsa söylerdi zaten canım bazılarının riski fazla oluncaok erken haftalarda 2 tane bile vuruyolar diye hatırlıyorum
Ben pamuk yatak aldım canım çokta yımuşak değil istediğim gibi tamsağolun kızlar inşallah sağlıkla devam eder bu süreç..
bu arada park yatağın içine konan yataklar için ne tür bir şey alıcaksınız??
visko mu sünger mi pamuk mu???
Kızlarr gögüs pompası hakkında ne düşünüyosun yorumlarınızı bekliyorum. Elektrklimi almak lazım yoksa diğeride olurmu sizce e- bebekte aventinki indirime girmişte 89 lira bi sorayım dedim her halükarda almam lazım benim çalışcağım için
bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. ücretsiz izne ayrılmak çok zor gibi...
medelayı duydum ben de. ama işte bir karar veremedim.
yeni bir bilgiye falan ulaşırsam yazarım sana da.
Ben p
Ben pamuk yatak aldım canım çokta yımuşak değil istediğim gibi tam
elektrklisinimi almış canımkızlar annem bana aventin göğüs pompasını almış..
elektrik yoksa elle manuel olarak da kullanabiliyosun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?