Bebefox tu canım galiba e- bebekten almştm ben park yatağı satıcı çocuk bunu önerdi ölçülerde önemli tabi yatağa uyması açısından yumuşak olur diye düşünmüştüm ama hiçte öyle içine falan gömülmüyo yani elinle bastırınca istediğim gibi yani bende çok kararszdım çok araştrdm en son bunu aldım işteçok yumuşak olmaması lazımmış canım gelişimi açısından zaten..
ne marka aldın acaba??
Zeyy canm senin bebektede koroid pleksus kisti vardi degilmi benm bebistede goruldude diger testler normal senin doktorun ne diyor bu durumaKızlar doktordan çıktım çok şükür herşey yolunda biri 980 diğeri 820 grammis..şimdi artık 32. haftayı atlatmam lazım..
E
elektrklisinimi almış canım
Zeyy canm senin bebektede koroid pleksus kisti vardi degilmi benm bebistede goruldude diger testler normal senin doktorun ne diyor bu duruma
Zeyy canm senin bebektede koroid pleksus kisti vardi degilmi benm bebistede goruldude diger testler normal senin doktorun ne diyor bu duruma
benim kullandığım nevresim var, fena değil. sadece dokuma sıklığı daha az diğerlerine göre. bence yedek olarak kullanılabilir. Ben büyük ihtimal ondan alacağım.Bende cotton box tan beğendim ama kalitesine güvenemedim nasıl sence
benımde 50lık yukleme 1 saatte 140 cıktı sadece dıkkat etmemı soyledı yemklerıme tam sınırda 100luk ıstemıycem dedı ama evde kendım ölcum yapıorm bazen azda yesem yuksek cıkabılıo zaten tatlı pırınc patates cıkardım beslenmemden bulgur yukseltmıo ekmekte etkılıo cok ama 2. saat 120 ustu olmuo 1. saat 140 ı gecsede yanı dıkkat edebıldgm kadar edyıroumkızlar 50 gr şeker yüklemesinde değerim 146.8 çıktı yüksekmi sizce doktora gösteremedim sonuçlarımı daha sizlerin kaç çıktı lütfen cevap bekliyorum
Saol canm cevap Icin benmde 18 de goruldu simdi de 24. Haftadayz insallah gecer sorunsuz saglikli kucagimiza alirizcanım zeyy e sormussun bende cevap vereyım benım bebegımdede goruldu 18.haftada baska bulgu yoktu testlerd normal ollunca amnıosenteze gerek yok dedıler 26. haftadan sonra gecer dendı bız suan 26 yız ama 23-24. haftalrdada dr um goremıorum kıstı dedı 2 kontlumdede, dun gıttım sormadım artık bende cunku kafana takma önemlı degıl kaybolacak dedı hep ınsallah dedıgı gıbıdır sorunsyz kavusuruz yavrularımıza senın kacıncı haftada goruldu
Daha vurulmadim ama sanırım vurulcamcanım iğneleri vuruldun mu?
iyiyiz bir gece daha yaklaştık bebişlere diye seviniyoruz sen nasılsın canımnasılsınız ballar
benımde 50lık yukleme 1 saatte 140 cıktı sadece dıkkat etmemı soyledı yemklerıme tam sınırda 100luk ıstemıycem dedı ama evde kendım ölcum yapıorm bazen azda yesem yuksek cıkabılıo zaten tatlı pırınc patates cıkardım beslenmemden bulgur yukseltmıo ekmekte etkılıo cok ama 2. saat 120 ustu olmuo 1. saat 140 ı gecsede yanı dıkkat edebıldgm kadar edyıroum
bende iyiyim çok şükür evet zaman hızla ilerliyoriyiyiz bir gece daha yaklaştık bebişlere diye seviniyoruz sen nasılsın canım
50gr da 1 saat aç bekliyorsun, ama o şeyi içtikten sonra acıkmıyorsun merak etme.bende çarşamba yaptırıcam inş benim ki yüksek çıkmaz aç olarak 1 saat mi bekliyorsun canım benim kan şekerim düşerde
tşk canım inş iyi sonuç alırım50gr da 1 saat aç bekliyorsun, ama o şeyi içtikten sonra acıkmıyorsun merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?