bende bakıyorum bu aralar ona. ıkea da budum onu alıcam sanırımKızlar şu yan korumalar için ne düşünüyorsunuz?park yatakta yan koruma nevresim takımlarinin içinde yok,bebekler elini kolunu carpabilir diye düşünüyorum
http://www.ikea.com.tr/urundetay/30113939/kompisar_basucu_koruyucu.aspxKızlar şu yan korumalar için ne düşünüyorsunuz?park yatakta yan koruma nevresim takımlarinin içinde yok,bebekler elini kolunu carpabilir diye düşünüyorum
Evet onlara göre okumakla çoçuk yetişmez aslında bencede yaşayarak öğreniliyor bişeyler ama okuyup bilgilenmektede fayda varGünaydınlar :)
dün izinliydim, bugün mesaideyim.
bu hafta Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar kitabına başladım. otobüste okuyordum. yanıma oturan kadın baktııı baktıı yanağıma dokunup, "boşver boşver okuyup okuyup kafanı karıştırma" dediniye kafam karışsın ki dedim ben de. okuduğum bölümde bebeğin doğar doğmaz anne temasında bulunması yazıyordu falan onun üstüne bir kaç şey söyledi. ben o ara güle güle indim ayy sabah sabah nasıl tepkiler verdi öyle teyze yaa. ha bir de 4 tane doğurduğunu ekledi en sonuna
Kizlar gunaydin,
Burada bi arkadas yazinca kafama dank etti, nettede arastirdim korktum, bnm sulu akintim oluyor, ic camasirim az islaniyor hep, renksiz kokusuz, dr sormamist normaldir diye, siz yasiyor musunuz bunu ? 10 gun once muayenmde idrar testi falan normal cikmisti, suyumda oyle, haftaya gittigimde sorucam ama korkulacak bi durum mu ?? 24 haftadan beri var bende
banada oluyor canmm..özellikle tuvalete gittikten sonra..mesane tam boşalamıyoya ben ona bağlıyorum..yada terden ne bileyim..aklımıza kötü bişe getirmeyelim
Kizlar gunaydin,
Burada bi arkadas yazinca kafama dank etti, nettede arastirdim korktum, bnm sulu akintim oluyor, ic camasirim az islaniyor hep, renksiz kokusuz, dr sormamist normaldir diye, siz yasiyor musunuz bunu ? 10 gun once muayenmde idrar testi falan normal cikmisti, suyumda oyle, haftaya gittigimde sorucam ama korkulacak bi durum mu ?? 24 haftadan beri var bende
Günaydınlar :)
dün izinliydim, bugün mesaideyim.
bu hafta Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar kitabına başladım. otobüste okuyordum. yanıma oturan kadın baktııı baktıı yanağıma dokunup, "boşver boşver okuyup okuyup kafanı karıştırma" dediniye kafam karışsın ki dedim ben de. okuduğum bölümde bebeğin doğar doğmaz anne temasında bulunması yazıyordu falan onun üstüne bir kaç şey söyledi. ben o ara güle güle indim ayy sabah sabah nasıl tepkiler verdi öyle teyze yaa. ha bir de 4 tane doğurduğunu ekledi en sonuna
Günaydın güzel anneler ve onların minik kuzucukları;-)
günaydın günaydın günaydın
iyi pazarlar kasım anneleri birkaç gündür iyi değilim sıcak ve nemden nefes alamıyorum dün ve dün gece gerçekte nefessiz kaldım klima eşliğinde yaşamaya başladım adeta inşallah havalar biraz serinler de zaten normalde sıcakta hastalanırım bebişle beraber hepten mahvolduk serin günleri hasrele bekliyouz
çokk sıcakk
Kizlar gunaydin,
Günaydın canım ben yazdım bu sorunu bende 5 haftadır felan çekiyorum kuzenimin başına gelmişti kesesi çok küçük delinmiş ve azar azar çamaşırı ıslanıyodu fakat belli bi seviyeye inmeden su bilemedi doktorları ama suyu bi seviyeye gelince az diyolar ya o seviyede bir iki.hafta durdu öyle baktılar bebek kilo almamaya başladı suni sancıyla 36. Haftada doğum yaptı benimde sürekli başıma geliyo okunca korktum dün doktora gittim benimkinin sebebi yoğun mantar enfeksiyonuymuş ama doktor buda önemli erken doğuma yok açar ihmali dedi ve fitil ve krem verdiKizlar gunaydin,
evettt çok sıcak geceleri kalkıp kalkıp soğuk su içiyorum yoksa kuruycam valla bende denize kaçıcam birazdaniyi pazarla kızlarrr
bugün çok sıcakkkk, napıyorsunuz nasıl gidiyor ben bayılacak gibiyim. bebiş de bunaldı gibi pek hareketsiz bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?