2014 Kasım Anneleri

Kızlar şu yan korumalar için ne düşünüyorsunuz?park yatakta yan koruma nevresim takımlarinin içinde yok,bebekler elini kolunu carpabilir diye düşünüyorum

Kızlar şu yan korumalar için ne düşünüyorsunuz?park yatakta yan koruma nevresim takımlarinin içinde yok,bebekler elini kolunu carpabilir diye düşünüyorum
bende bakıyorum bu aralar ona. ıkea da budum onu alıcam sanırım

günaydın kasım gülleri nasılsınız dişim ağrıyor uyuyamadım zeytin koydum biraz iyi geldi bu günlerde geçecek inşallah sonra bakmışsınız yavrular teker teker kucaklarımızda inşallah anlatacak çok şeylerimiz olacak Allah utandırmasın yavrularımızı bize bizleri de yavrularımıza bağışlasın amin

Günaydınlar :)
dün izinliydim, bugün mesaideyim.
bu hafta Çocuk Terbiyesinde Doğru Bilinen Yanlışlar kitabına başladım. otobüste okuyordum. yanıma oturan kadın baktııı baktıı yanağıma dokunup, "boşver boşver okuyup okuyup kafanı karıştırma" dedi niye kafam karışsın ki dedim ben de. okuduğum bölümde bebeğin doğar doğmaz anne temasında bulunması yazıyordu falan onun üstüne bir kaç şey söyledi. ben o ara güle güle indim ayy sabah sabah nasıl tepkiler verdi öyle teyze yaa. ha bir de 4 tane doğurduğunu ekledi en sonuna

Evet onlara göre okumakla çoçuk yetişmez aslında bencede yaşayarak öğreniliyor bişeyler ama okuyup bilgilenmektede fayda var

iyi pazarlar kasım anneleri birkaç gündür iyi değilim sıcak ve nemden nefes alamıyorum dün ve dün gece gerçekte nefessiz kaldım klima eşliğinde yaşamaya başladım adeta inşallah havalar biraz serinler de zaten normalde sıcakta hastalanırım bebişle beraber hepten mahvolduk serin günleri hasrele bekliyouz

Kizlar gunaydin,

Burada bi arkadas yazinca kafama dank etti, nettede arastirdim korktum, bnm sulu akintim oluyor, ic camasirim az islaniyor hep, renksiz kokusuz, dr sormamist normaldir diye, siz yasiyor musunuz bunu ? 10 gun once muayenmde idrar testi falan normal cikmisti, suyumda oyle, haftaya gittigimde sorucam ama korkulacak bi durum mu ?? 24 haftadan beri var bende

banada oluyor canmm..özellikle tuvalete gittikten sonra..mesane tam boşalamıyoya ben ona bağlıyorum..yada terden ne bileyim..aklımıza kötü bişe getirmeyelim

banada oluyor canmm..özellikle tuvalete gittikten sonra..mesane tam boşalamıyoya ben ona bağlıyorum..yada terden ne bileyim..aklımıza kötü bişe getirmeyelim

bende de oluyor akıntı ve su gibi. idrar testi yaptırdım bişi çıkmadı. bi sıkıntı yoktur bence üçümüzde de varsa, normaldir

iyi pazarla kızlarrr
bugün çok sıcakkkk, napıyorsunuz nasıl gidiyor ben bayılacak gibiyim. bebiş de bunaldı gibi pek hareketsiz bugün

bende de var canım hemde epeydir var...olsa ultrasonda çıkardı diye düşünüyorum çünkü suyum her zaman yeterli ve iyi çıkıyor,içine sinmiyor ise doktoruna sor tatlım...

:KK63::KK63: yaa teyzeler de kendi açılarından haklı tabii, hayatı kitaplardan öğrenen ama günlük hayatta çok basit sorunlar karşısında bile bocalayan insanlarla karşılaşmıyor muyuz sık sık? "ama böyle olmalı" diye diye kendi dünyalarında yaşamakta inat eden, gerçekçi çözümler üretemeyen, tabii bu hayatı yaşayarak öğrenmeli deyip kitapları inkar etmek anlamına gelmez ama kitaplardan öğrendiklerini günlük hayata uygulayabilmek de öenmldir, hem hayatı hem kitapları iyi özümsemeyi gerektirir, kısacası denge önemli

Günaydın güzel anneler ve onların minik kuzucukları;-)

günaydınnn
günaydın günaydın günaydın

günaydınn

bunaldık canım inan ki su içsem ağır geliyor bu sıcaklarda, karpuz kavun dondurma çokk az tüketiyorum, klima baş ağrısı yapıyor evimizde yok, duş almaktan derim şişecek artık, allah yardımcımız olsun

felaket felaket, bugün geçecekti diye bekliyorumm

terliyor olmayasın canım, bana ter gibi geliyor

Günaydın canım ben yazdım bu sorunu bende 5 haftadır felan çekiyorum kuzenimin başına gelmişti kesesi çok küçük delinmiş ve azar azar çamaşırı ıslanıyodu fakat belli bi seviyeye inmeden su bilemedi doktorları ama suyu bi seviyeye gelince az diyolar ya o seviyede bir iki.hafta durdu öyle baktılar bebek kilo almamaya başladı suni sancıyla 36. Haftada doğum yaptı benimde sürekli başıma geliyo okunca korktum dün doktora gittim benimkinin sebebi yoğun mantar enfeksiyonuymuş ama doktor buda önemli erken doğuma yok açar ihmali dedi ve fitil ve krem verdi

iyi pazarla kızlarrr
bugün çok sıcakkkk, napıyorsunuz nasıl gidiyor ben bayılacak gibiyim. bebiş de bunaldı gibi pek hareketsiz bugün
evettt çok sıcak geceleri kalkıp kalkıp soğuk su içiyorum yoksa kuruycam valla bende denize kaçıcam birazdan

Naber güzel anneler...şu şeker olayı deli ediyor beni düne kadar hep değerlerim normal çıkıyordu bugün tokluk 1.saat 190 çıktıinsükine başlamaktadır korkuyorum artık ya.dün muayenede doktorum herşey yolunda diyet iyi gidiyor demişti bugün bu sonuç moralimi bozdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…