2014 Kasım Anneleri

günaydın kızlaaarrr

benimde 2-3 gün dişim ağrıdı geçti canım sanırım gece farkında olmadan sıktım ondan da olabilir..

banada oluyor canmm..özellikle tuvalete gittikten sonra..mesane tam boşalamıyoya ben ona bağlıyorum..yada terden ne bileyim..aklımıza kötü bişe getirmeyelim

bende de oluyor akıntı ve su gibi. idrar testi yaptırdım bişi çıkmadı. bi sıkıntı yoktur bence üçümüzde de varsa, normaldir

bende de oluyo kızlar hamile kaldığımdan beri hemde..
idrar kaçırıyorum diye düşünüyodum annemde doktorda aynısını söyledi mesaneye baskı yoğun o yüzden normal..
günlük pedlerden kullanıyorum ben..

Chicco poly mama Sandalyesini konuşan bir anne adayımız vardı. kimdi hatırlayamadım ama umarım mesajımı görür. babymall den mesaj geldi bana fiyatı 300 tl imiş.

Canım b
canım bendede var önce renksizdi şimdi beyaz kenarlarıda dediğin gibi ıslak oluyo kaç haftadır var ama daha 2 gün önce gittim suyum gayet iyiydi yinede yarın tekrar gidicem doktora sorarım buraya yazarım artık ama oluyomuş bu aylarda idrar tahlillerim falanda hep temiz. Benim en çokta ayakta çok durduğum ve yürüdüğüm zaman geliyo

Yazdigim mesaja cevap alamiyorum kizlar lutfen tum mesajlari okuyun hemen alintilayip gecince sayfa da geciyor

Canim alt tarafta agrilarim oldu tekrardan dogum sancisi mi bu yasadigim oyleyse nasil anlarim demistim

valla daha yaşamadığım için bilemiyorum doğum sancısı nasıl olur..
ama alt tarafta benimde ağrılarım arttı dünden beri..
hareket edince daha çok ağrıyo..
kemiklerim sızlıyo resmen..o çatı dedikleri kemikler herhalde..
annem vücut kemikler kaslar kendini normal doğuma hazırlıyo dedi..normal süreç bu dedi..
dün doktorda normal dedi..
sanırım doğum ağrısı karnın ve rahmin 5-10 dakika da bir kasılıyor bebek toplanıyor sürekli o şekilde oluyor..
panik yapma bence artık vücut doğum hazırlığına giriyor yavaş yavaş değişiklikler olucak...
yani ters giden bir şey olsa illaki anlarız içgüdüsel olarak diye düşünüyorum..

kızlarının iyi olmasına sevindim zeyy.bu toplanmalar beni korkutuyo burayı okuyunca rahatlıyorum.dün akşam ilk defa göbek deliğimin hizasında oldu toplanma sonra hemen geçti bebek yukarı çıkıyo artık ondan herhalde.

lilipitt eğer progestan kullanıyosan o akıntı yapıyo.ben daha yeni bıraktım akıntı falan yok şu an yani kullandığım zamana göre çok fark edilmiyo şu an.

Bende coktandir var. Idrardan supheleniorum ben. Tam bosaltamiorum sanirim. Ayaga kalkinca gelio die dusunuorm.. Terden de oluo bazen. Zaten su azalinca dr fark edio.

İNŞALLAH anlariz canım doktorumun gecen sefer ki muayenesi hosuma gitmedi belki de biraz da onun etkisi vardır sali gunu dort buçuk ta randevum insallah bu sefer daha uzun soluklu bakar o yüzden gec saate aldim randevum u istiyorum ki bana ellerini ayaklarını gostersin hani su boyutlu renkli gosteriyorlar ya iste oyle de gostersin cok mu sey istiyorum

Hanımlar merhaba sanırım akıntı meselesi baya konusulmus benim hemşire bir yakinim eczanede bebeğin suyunu tespit eden pedlerden satıldığını son aylarda alabileceğimizi söyledi özellikle erken doğum tehlikesi olanlar alabilirler. Eğer bebeğin suyundan sizinti var ise ped renk degistiriyormus üzerinde açıklaması yaziyormus

Kizlar alinti yapamiyrm cvp verdiginiz icin hepinize cok tesekkur ederim Allh razi olsun, dra gidene kadar icim rahat simdi, iyiku varsiniz.

Rosecum bnmkide ayni anlattigin gibi, kokusuz beyaz minik akinti, etrafi genis su gibi islak ama ter degil eminim aktigini hissediyrm cunku

Nihalcm sekerini yukseltecek birsey yemis olabilir misin, bazi gidalar birden sekeri cok yukseltiyor

Progestan kullanmayi en son randevumda biraktim, o zaman mecbur ped kokuyrdum oda ipislak oluyordu. Bende progestana baglamistim. Simdi ped koymuyrm, acikcasi az akinti var, ped aurayi bozan birsey, korkuyrm, camasir degistrytrm daha iyi oluyor

Progestan kullanirken ped mecbur ilac akiyordu cunku, o ilaci artik kullanmadigim icin cok mutluyumm,

Bebislerimiz tehlikeli siniri astilar kizlar ya, ne guzel, artik tam bebek oldular, 32 haftayi hepimiz saglikla atlatirz insallahhh

bende çarşamba yaptırıcam inş benim ki yüksek çıkmaz aç olarak 1 saat mi bekliyorsun canım benim kan şekerim düşerde
evet canım aç gıdıosun ve bır saatte ac beklıosun bu o kadar zor degıl 100luk yuklemede 3-4 saat ac beklıosun 1.-2.-3. saatlerde kan alınıo umarım senınde yuksek cıkmaz ve gerek kalmaz

canım ben senin doktoru çok sevdim çok tatlı bi bayan ve çok güzel anlatıyo 3 hafta sonra tekrar çağırdı gidecez tekrardan inşallah

Evet canım sakin ve tane tane herşeyi açıklıyo. Ben de memnunum. Benimde dra gitme vaktim geldi. Belki haftaya giderim. Bence biz hem ona hem Ali buhura gidelim. Acil bi durum olursa Ali buhurda elimizde bulunsun

Geçmiş olsun canım. Mantar olduğunu nasıl anladı ki? Vajinal muayene mi etti?

Kızlar hatirlamazsiniz baya 1,5 ay falan oldu.ben bu su olayını yazmıştım.benim ta o zamandan oluyordu.korkmayin o akintinin yan tarafındaki islaklik ter.ama ben aktigini hissediyorum diyen arkadaşınkinden emin değilim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…