günaydın kasım gülleri nasılsınız dişim ağrıyor uyuyamadım zeytin koydum biraz iyi geldi bu günlerde geçecek inşallah sonra bakmışsınız yavrular teker teker kucaklarımızda inşallah anlatacak çok şeylerimiz olacak Allah utandırmasın yavrularımızı bize bizleri de yavrularımıza bağışlasın amin
Kizlar gunaydin,
Burada bi arkadas yazinca kafama dank etti, nettede arastirdim korktum, bnm sulu akintim oluyor, ic camasirim az islaniyor hep, renksiz kokusuz, dr sormamist normaldir diye, siz yasiyor musunuz bunu ? 10 gun once muayenmde idrar testi falan normal cikmisti, suyumda oyle, haftaya gittigimde sorucam ama korkulacak bi durum mu ?? 24 haftadan beri var bende
banada oluyor canmm..özellikle tuvalete gittikten sonra..mesane tam boşalamıyoya ben ona bağlıyorum..yada terden ne bileyim..aklımıza kötü bişe getirmeyelim
bende de oluyor akıntı ve su gibi. idrar testi yaptırdım bişi çıkmadı. bi sıkıntı yoktur bence üçümüzde de varsa, normaldir
canım bendede var önce renksizdi şimdi beyaz kenarlarıda dediğin gibi ıslak oluyo kaç haftadır var ama daha 2 gün önce gittim suyum gayet iyiydi yinede yarın tekrar gidicem doktora sorarım buraya yazarım artık ama oluyomuş bu aylarda idrar tahlillerim falanda hep temiz. Benim en çokta ayakta çok durduğum ve yürüdüğüm zaman geliyoKizlar gunaydin,
Burada bi arkadas yazinca kafama dank etti, nettede arastirdim korktum, bnm sulu akintim oluyor, ic camasirim az islaniyor hep, renksiz kokusuz, dr sormamist normaldir diye, siz yasiyor musunuz bunu ? 10 gun once muayenmde idrar testi falan normal cikmisti, suyumda oyle, haftaya gittigimde sorucam ama korkulacak bi durum mu ?? 24 haftadan beri var bende
Yazdigim mesaja cevap alamiyorum kizlar lutfen tum mesajlari okuyun hemen alintilayip gecince sayfa da geciyor
Canim alt tarafta agrilarim oldu tekrardan dogum sancisi mi bu yasadigim oyleyse nasil anlarim demistimne yazdın canım?
Canim alt tarafta agrilarim oldu tekrardan dogum sancisi mi bu yasadigim oyleyse nasil anlarim demistim
valla daha yaşamadığım için bilemiyorum doğum sancısı nasıl olur..
ama alt tarafta benimde ağrılarım arttı dünden beri..
hareket edince daha çok ağrıyo..
kemiklerim sızlıyo resmen..o çatı dedikleri kemikler herhalde..
annem vücut kemikler kaslar kendini normal doğuma hazırlıyo dedi..normal süreç bu dedi..
dün doktorda normal dedi..
sanırım doğum ağrısı karnın ve rahmin 5-10 dakika da bir kasılıyor bebek toplanıyor sürekli o şekilde oluyor..
panik yapma bence artık vücut doğum hazırlığına giriyor yavaş yavaş değişiklikler olucak...
yani ters giden bir şey olsa illaki anlarız içgüdüsel olarak diye düşünüyorum..
Bende coktandir var. Idrardan supheleniorum ben. Tam bosaltamiorum sanirim. Ayaga kalkinca gelio die dusunuorm.. Terden de oluo bazen. Zaten su azalinca dr fark edio.Kizlar gunaydin,
İNŞALLAH anlariz canım doktorumun gecen sefer ki muayenesi hosuma gitmedi belki de biraz da onun etkisi vardır sali gunu dort buçuk ta randevum insallah bu sefer daha uzun soluklu bakar o yüzden gec saate aldim randevum u istiyorum ki bana ellerini ayaklarını gostersin hani su boyutlu renkli gosteriyorlar ya iste oyle de gostersin cok mu sey istiyorumvalla daha yaşamadığım için bilemiyorum doğum sancısı nasıl olur..
ama alt tarafta benimde ağrılarım arttı dünden beri..
hareket edince daha çok ağrıyo..
kemiklerim sızlıyo resmen..o çatı dedikleri kemikler herhalde..
annem vücut kemikler kaslar kendini normal doğuma hazırlıyo dedi..normal süreç bu dedi..
dün doktorda normal dedi..
sanırım doğum ağrısı karnın ve rahmin 5-10 dakika da bir kasılıyor bebek toplanıyor sürekli o şekilde oluyor..
panik yapma bence artık vücut doğum hazırlığına giriyor yavaş yavaş değişiklikler olucak...
yani ters giden bir şey olsa illaki anlarız içgüdüsel olarak diye düşünüyorum..
evet canım aç gıdıosun ve bır saatte ac beklıosun bu o kadar zor degıl 100luk yuklemede 3-4 saat ac beklıosun 1.-2.-3. saatlerde kan alınıo umarım senınde yuksek cıkmaz ve gerek kalmazbende çarşamba yaptırıcam inş benim ki yüksek çıkmaz aç olarak 1 saat mi bekliyorsun canım benim kan şekerim düşerde
canım ben senin doktoru çok sevdim çok tatlı bi bayan ve çok güzel anlatıyo 3 hafta sonra tekrar çağırdı gidecez tekrardan inşallah
Kuzlarrrrr biz doktordan geldik bebeğimin gelişimi 10 gün geriden geliyomuş baş aşağı pozisyonda sırtı dönük şekilde yatıyo kuzım yüzünü ellerinle kapatmış göstermedi bi türlü 984 gr 35 cm olmuş miniğim doktor oğlumu kaç kilo doğurduğumu sordu 3.400 deyince çok güzel bu biraz zayıf olcak galiba 3 hafta sonra kontrole gelceksin dedi ve kanamam ve gelen sulu akıntının sebebide mantarmış fitil ve krem verdi bizden bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?