2014 Kasım Anneleri

canım arada bir öyle toparlanmaların olması normalmiş..
annem (ebe kendisi) normal korkma dedi bebek hem kaslarını geliştiriyor hemde normal doğuma hazırlık yapıyor dedi..
benim günde 4-5 kere olduğu oluyor..
ama sanırım sıkıntı olan 5-10 dk aralıklarla sürekli olan toplanmalar ve aynı zamanda vajina kısmında şiddetli ağrın varsa o zaman doğum sancısına yorucaz herhalde..
en son hastanede yattığımda yanımda 32 haftalık erken doğum sancısı gelen bir kadın vardı bildiğin bütün gece inledi..
doğum sancısını anlarız şiddetinden diye düşünüyorum...

çok şey istemiyosun canım ama söylemeyince yapmıyolar baş ve bacak kemiğini ölçüp hiç bir şey söylemeden kapatıyolar..
söyle bence ben bebeğimi detaylı görmek istiyorumo yüzden son saatlere randevu aldım ilk hamileliğim merak ediyorum de..

aa öyle bişey mi varmış ilk çıktığımda sorcam eczanelere...

Evet canım sakin ve tane tane herşeyi açıklıyo. Ben de memnunum. Benimde dra gitme vaktim geldi. Belki haftaya giderim. Bence biz hem ona hem Ali buhura gidelim. Acil bi durum olursa Ali buhurda elimizde bulunsun

Geçmiş olsun canım. Mantar olduğunu nasıl anladı ki? Vajinal muayene mi etti?
evet canım ali buhurada devam edelim hem tahlilleri felan hastaneye yaptırıtız iyi olur evet canım ben o suyun aktığını hissedenlerdendim alttan muayene etti ve çok yoğun mantar var dedi yani kaşıntı şikayetim felanda yok

ilk defa duydum canım adı ne acaba netten araştırayım

iyi pazarla kızlarrr
bugün çok sıcakkkk, napıyorsunuz nasıl gidiyor ben bayılacak gibiyim. bebiş de bunaldı gibi pek hareketsiz bugün
Ayy nerdesin sen evet hava çok sıcak benimkide ondan heralde pek hareketli değil nasılsın nerelerdesin

Ayy nerdesin sen evet hava çok sıcak benimkide ondan heralde pek hareketli değil nasılsın nerelerdesin
gaziantepteyim, bugün alışveriş merkezine attım kendimi, dayanılacak gibi değil hava 45 dereceydi resmen daha yeni rüzgar esmeye başladı o da evden kaynaklanıyor neyse ki

ay az önce ben de tedirgin oldum biraz, umursamıyodum ama yoğun gibi geldi. sanırım terden de kaynaklanıyor, çok sıcak burralar ben günde bazen 3 kere çamaşır değiştiriyorum ya da her tuvaletten sonra peçete koyuyorum, günlük pedler pek sağlıklı değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyoum ama uzak duruyorum

evettt çok sıcak geceleri kalkıp kalkıp soğuk su içiyorum yoksa kuruycam valla bende denize kaçıcam birazdan

ayyy ne güzel deniz olsa keşke ben de banyodan çıkmıoyrum. hatta eşim diyor ki ,gel beni dinle büyük havuz alayım çıkma içinden, o dereceyim. az kaldı eylüle sabretmeye çalışalım yapabilirsek

günlük pedler genelde naylonumsu olduğu için rahatsız ediyor beni pis kokuyo gibi geliyo

kızlar ben kalori sayıp sağlıklı yemeğe başladım kilo almam azaldı sanki

Maşallah canım şükür iyiymiş minik kızım bizde 37,5 cm 1150 gr olmuşuz 2 eylülde nts ye giricem bende ama ağrı için değil nts kontrol amaçlı dedi sanırım o haftalarda nts ye giriliyormuş. Hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…