kızlarının iyi olmasına sevindim zeyy.bu toplanmalar beni korkutuyo burayı okuyunca rahatlıyorum.dün akşam ilk defa göbek deliğimin hizasında oldu toplanma sonra hemen geçti bebek yukarı çıkıyo artık ondan herhalde.
İNŞALLAH anlariz canım doktorumun gecen sefer ki muayenesi hosuma gitmedi belki de biraz da onun etkisi vardır sali gunu dort buçuk ta randevum insallah bu sefer daha uzun soluklu bakar o yüzden gec saate aldim randevum u istiyorum ki bana ellerini ayaklarını gostersin hani su boyutlu renkli gosteriyorlar ya iste oyle de gostersin cok mu sey istiyorum
Hanımlar merhaba sanırım akıntı meselesi baya konusulmus benim hemşire bir yakinim eczanede bebeğin suyunu tespit eden pedlerden satıldığını son aylarda alabileceğimizi söyledi özellikle erken doğum tehlikesi olanlar alabilirler. Eğer bebeğin suyundan sizinti var ise ped renk degistiriyormus üzerinde açıklaması yaziyormus
Evet canım sakin ve tane tane herşeyi açıklıyo. Ben de memnunum. Benimde dra gitme vaktim geldi. Belki haftaya giderim. Bence biz hem ona hem Ali buhura gidelim. Acil bi durum olursa Ali buhurda elimizde bulunsun
evet canım ali buhurada devam edelim hem tahlilleri felan hastaneye yaptırıtız iyi olur evet canım ben o suyun aktığını hissedenlerdendim alttan muayene etti ve çok yoğun mantar var dedi yani kaşıntı şikayetim felanda yok
Geçmiş olsun canım. Mantar olduğunu nasıl anladı ki? Vajinal muayene mi etti?
Hanımlar merhaba sanırım akıntı meselesi baya konusulmus benim hemşire bir yakinim eczanede bebeğin suyunu tespit eden pedlerden satıldığını son aylarda alabileceğimizi söyledi özellikle erken doğum tehlikesi olanlar alabilirler. Eğer bebeğin suyundan sizinti var ise ped renk degistiriyormus üzerinde açıklaması yaziyormus
Ayy nerdesin sen evet hava çok sıcak benimkide ondan heralde pek hareketli değil nasılsın nerelerdesiniyi pazarla kızlarrr
bugün çok sıcakkkk, napıyorsunuz nasıl gidiyor ben bayılacak gibiyim. bebiş de bunaldı gibi pek hareketsiz bugün
gaziantepteyim, bugün alışveriş merkezine attım kendimi, dayanılacak gibi değil hava 45 dereceydi resmenAyy nerdesin sen evet hava çok sıcak benimkide ondan heralde pek hareketli değil nasılsın nerelerdesin
Canım normalde 3 haftada bir çağırıyo benim doktorum ama geçen kanamam olunca 2 haftada bir gitcem artık galibakızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
günaydın kızlaaarrr
benimde 2-3 gün dişim ağrıdı geçti canım sanırım gece farkında olmadan sıktım ondan da olabilir..
bende de oluyo kızlar hamile kaldığımdan beri hemde..
idrar kaçırıyorum diye düşünüyodum annemde doktorda aynısını söyledi mesaneye baskı yoğun o yüzden normal..
günlük pedlerden kullanıyorum ben..
evettt çok sıcak geceleri kalkıp kalkıp soğuk su içiyorum yoksa kuruycam valla bende denize kaçıcam birazdan
Kızlar yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem iyice ağırlaşmadan çok heycanlandım yaa)
nedemekk ricaederimAy canım çok saol,böyle tek ikeada olduğunu bilmiyordum
ben her ay gitmeye çalıştım ama şimdi birbuçuk ayım dolunca gitmeyi düşünüyorum zaten daha sonra sıklaşıcak gitmelerimiz birde artık test olarak bişey kalmadıkızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
günlük pedler genelde naylonumsu olduğu için rahatsız ediyor beni pis kokuyo gibi geliyoay az önce ben de tedirgin oldum biraz, umursamıyodum ama yoğun gibi geldi. sanırım terden de kaynaklanıyor, çok sıcak burralarben günde bazen 3 kere çamaşır değiştiriyorum ya da her tuvaletten sonra peçete koyuyorum, günlük pedler pek sağlıklı değil diyorlar ne kadar doğru bilmiyoum ama uzak duruyorum
Merhaba canım dün doktora gidecektin inşallah hersey yolundadir. Ben bugün gittim çok şükür oğlum iyi 4d görmeye çalıştık ama eli hep yüzündeydi 1558 gr 39 cm olmuş minik oğlum. Kasilmam olmuştu bayramda tekrar nst de bakıldı sancım çıkmadı şükür.
kızlar bana acil yardım edebilirmisiniz? sizce bu ürünü alayım mı nasıldırhttp://www.morhipo.com/arzum-termometre/2194363/detay?q=ate%C5%9F%20termometre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?