bende başlıcam artık ama ilk iş deterjanımı almak olucak dalan roxy alıcam ben oğlumda çok memnun kaldımKızlar yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem iyice ağırlaşmadan çok heycanlandım yaa)
evet canım ya sıcaklara dayanmak çok zor küvet varsa doldur içini soğuk suyla uzan vallaayyy ne güzel deniz olsa keşke ben de banyodan çıkmıoyrum. hatta eşim diyor ki ,gel beni dinle büyük havuz alayım çıkma içinden, o dereceyim. az kaldı eylüle sabretmeye çalışalım yapabilirsek
benve alma görümcem aldı hep tanlış ölçüyo bu bizde alından ölçer altık teknosadan çok memnunuz hastanedekilerden ama bize çocuk doktoru dijital koltuk altından olanların en sağlıklı olduğunu söyledi ateşten bir hafta hastanede yatttı oğlum bu cihazlarla 36,5 çıkarken koltuk altından 38 çıkıyodukızlar bana acil yardım edebilirmisiniz? sizce bu ürünü alayım mı nasıldırhttp://www.morhipo.com/arzum-termometre/2194363/detay?q=ate%C5%9F%20termometre
biz iyiyiz sn nasılsn.amin inş Allah hepmze hayırlı doğumlar nasip etsn inşallah :)slm hamişler bayağıdır uğrayamadım konular çoğalmış umarım hepiniz iyisinizdir ya kızlar mersin de yaşayıpta özel hastenelerde doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan var mı? paylaşırsanız sevinirim. hepinize mutlu hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim.
Merhaba kizlar
Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
oturark kılıyrum eğilirken zorlanyrum rahim artık gğüs altında
teşekkürler zeyyyyyyben wewell aldım ama bu da aynı işi görüyodur sonuçta..
tamam nasıl almalıyım markası fiyatı nedir acaba yardımcı olabilirmisinbende başlıcam artık ama ilk iş deterjanımı almak olucak dalan roxy alıcam ben oğlumda çok memnun kaldım
evet canım ya sıcaklara dayanmak çok zor küvet varsa doldur içini soğuk suyla uzan valla
benve alma görümcem aldı hep tanlış ölçüyo bu bizde alından ölçer altık teknosadan çok memnunuz hastanedekilerden ama bize çocuk doktoru dijital koltuk altından olanların en sağlıklı olduğunu söyledi ateşten bir hafta hastanede yatttı oğlum bu cihazlarla 36,5 çıkarken koltuk altından 38 çıkıyodu
bende kılamıyorum neredeyse iki aydır oturarak kılıyorum ama artık secde etmekte de zorlanıyorumSandalyede mi peki cnm? Ben de artik öyle kilicam
ben hala normal ayakta kılabiliyorum ayakta durmakta bişey yokta son rekâtlarda secdede zorlanır gibi oluyorum ama kendine eziyet etme nasıl rahat ediyorsan öyle kılMerhaba kizlar
Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
canım ben dalînin granül sabunu nu aldım toz yani oda yıllardır bildiğimiz bebek öarkası sonuçta iyidir diye düşündüm güzelde kokuyor bakalım yıkayınca nasıl olcakne ile yıkayacaksın cnm ben de netten araştırdım biraz hacı şakiri öneriyorlar
ben weevel aldım kulaktan ölçer ona çok iyi dediler onu aldımkızlar bana acil yardım edebilirmisiniz? sizce bu ürünü alayım mı nasıldırhttp://www.morhipo.com/arzum-termometre/2194363/detay?q=ate%C5%9F%20termometre
Merhaba kizlar
oturark kılıyrum eğilirken zorlanyrum rahim artık gğüs altında
Sandalyede mi peki cnm? Ben de artik öyle kilicam
bende kılamıyorum neredeyse iki aydır oturarak kılıyorum ama artık secde etmekte de zorlanıyorum
K
ben hala normal ayakta kılabiliyorum ayakta durmakta bişey yokta son rekâtlarda secdede zorlanır gibi oluyorum ama kendine eziyet etme nasıl rahat ediyorsan öyle kıl
canım dijitaller 10-20 tl arası değişiyo biz diğerini 90 tl ye almıştık ama alından ölçüyo ayrıyeten bebeğin sütünün suyunun ve odanın sıcaklığınıda ölçebiliyo ben ilk yıkama suyumuzu onunla ayarlamıştım bakıp onunda markasını paylaşayımtamam nasıl almalıyım markası fiyatı nedir acaba yardımcı olabilirmisin
canım bende bayadır oturarak kılıyorum ayakta eğilnkalk olunca nefes nefese kalıp.tıkanıyorum ama benim öyle çok büyük bi karnım yok küçük ve sadece önümde onun içün yerde oturarak rahat luyo çok zorlanmıyorumMerhaba kizlar
Merhaba kizlar
bende başlıcam artık ama ilk iş deterjanımı almak olucak dalan roxy alıcam ben oğlumda çok memnun kaldım
evet canım ya sıcaklara dayanmak çok zor küvet varsa doldur içini soğuk suyla uzan valla
benve alma görümcem aldı hep tanlış ölçüyo bu bizde alından ölçer altık teknosadan çok memnunuz hastanedekilerden ama bize çocuk doktoru dijital koltuk altından olanların en sağlıklı olduğunu söyledi ateşten bir hafta hastanede yatttı oğlum bu cihazlarla 36,5 çıkarken koltuk altından 38 çıkıyodu
kız memleketimdesin ayy özledim gurbet zor kardeş iyi olmana sevindim aman dikkat et sıcaklaragaziantepteyim, bugün alışveriş merkezine attım kendimi, dayanılacak gibi değil hava 45 dereceydi resmendaha yeni rüzgar esmeye başladı o da evden kaynaklanıyor neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?