2014 Kasım Anneleri

Kızlar yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem iyice ağırlaşmadan çok heycanlandım yaa)
bende başlıcam artık ama ilk iş deterjanımı almak olucak dalan roxy alıcam ben oğlumda çok memnun kaldım

ayyy ne güzel deniz olsa keşke ben de banyodan çıkmıoyrum. hatta eşim diyor ki ,gel beni dinle büyük havuz alayım çıkma içinden, o dereceyim. az kaldı eylüle sabretmeye çalışalım yapabilirsek
evet canım ya sıcaklara dayanmak çok zor küvet varsa doldur içini soğuk suyla uzan valla

kızlar bana acil yardım edebilirmisiniz? sizce bu ürünü alayım mı nasıldırhttp://www.morhipo.com/arzum-termometre/2194363/detay?q=ate%C5%9F%20termometre
benve alma görümcem aldı hep tanlış ölçüyo bu bizde alından ölçer altık teknosadan çok memnunuz hastanedekilerden ama bize çocuk doktoru dijital koltuk altından olanların en sağlıklı olduğunu söyledi ateşten bir hafta hastanede yatttı oğlum bu cihazlarla 36,5 çıkarken koltuk altından 38 çıkıyodu

slm hamişler bayağıdır uğrayamadım konular çoğalmış umarım hepiniz iyisinizdir ya kızlar mersin de yaşayıpta özel hastenelerde doğum ücretleriyle ilgili bilgisi olan var mı? paylaşırsanız sevinirim. hepinize mutlu hamilelikler ve kolay doğumlar dilerim.

biz iyiyiz sn nasılsn.amin inş Allah hepmze hayırlı doğumlar nasip etsn inşallah :)

tamam nasıl almalıyım markası fiyatı nedir acaba yardımcı olabilirmisin

K
Merhaba kizlar

Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
ben hala normal ayakta kılabiliyorum ayakta durmakta bişey yokta son rekâtlarda secdede zorlanır gibi oluyorum ama kendine eziyet etme nasıl rahat ediyorsan öyle kıl

Can
ne ile yıkayacaksın cnm ben de netten araştırdım biraz hacı şakiri öneriyorlar
canım ben dalînin granül sabunu nu aldım toz yani oda yıllardır bildiğimiz bebek öarkası sonuçta iyidir diye düşündüm güzelde kokuyor bakalım yıkayınca nasıl olcak

Merhaba kizlar

Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen

oturark kılıyrum eğilirken zorlanyrum rahim artık gğüs altında

Sandalyede mi peki cnm? Ben de artik öyle kilicam

bende kılamıyorum neredeyse iki aydır oturarak kılıyorum ama artık secde etmekte de zorlanıyorum

K

ben hala normal ayakta kılabiliyorum ayakta durmakta bişey yokta son rekâtlarda secdede zorlanır gibi oluyorum ama kendine eziyet etme nasıl rahat ediyorsan öyle kıl

ben 17. haftadan beri sandalyede oturarak kılıyorum ve artık secdeye çok eğilemiyorum...
önce yerde oturarak kılıyodum ama artık yerde de oturamıyorum direk sandalyede başlıyorum..

tamam nasıl almalıyım markası fiyatı nedir acaba yardımcı olabilirmisin
canım dijitaller 10-20 tl arası değişiyo biz diğerini 90 tl ye almıştık ama alından ölçüyo ayrıyeten bebeğin sütünün suyunun ve odanın sıcaklığınıda ölçebiliyo ben ilk yıkama suyumuzu onunla ayarlamıştım bakıp onunda markasını paylaşayım

Zeyy'e canım ben dün pamuk yatağın markasını yanlış yazmışım sanırım baby jem miş markası

Merhaba kizlar

canım bende bayadır oturarak kılıyorum ayakta eğilnkalk olunca nefes nefese kalıp.tıkanıyorum ama benim öyle çok büyük bi karnım yok küçük ve sadece önümde onun içün yerde oturarak rahat luyo çok zorlanmıyorum

Merhaba kizlar

Bende zorlanmaya başladım canım. Napsak bu aralar o aklımda. Sandalyede mi kılmak doğru yoksa yerde mi?

Bende dalan roxy ve hacı Şakir sabun tozu arasında kaldım. Hacı Şakir leke çıkarmada çok iyiymiş. Dalan roxy in kokusu nasıl canım? Bide kumlucada nerden alıyosun?

gaziantepteyim, bugün alışveriş merkezine attım kendimi, dayanılacak gibi değil hava 45 dereceydi resmen daha yeni rüzgar esmeye başladı o da evden kaynaklanıyor neyse ki
kız memleketimdesin ayy özledim gurbet zor kardeş iyi olmana sevindim aman dikkat et sıcaklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…