2014 Kasım Anneleri

Bende zorlanmaya başladım canım. Napsak bu aralar o aklımda. Sandalyede mi kılmak doğru yoksa yerde mi?
Kızlar ben hocalara sordum siz hamilesiniz eğer zorlanıyorsanız oturduğun yer rahat ediyorsan öyle yoksa sandalyede dedi ben oturarak kılıyorum nefes kalmıyor kalk otur ama sandalyede rahat ediyorsanız da öyle kılabilirmişsiniz umarım yardımcı olmuşumdur

Bende dalan roxy ve hacı Şakir sabun tozu arasında kaldım. Hacı Şakir leke çıkarmada çok iyiymiş. Dalan roxy in kokusu nasıl canım? Bide kumlucada nerden alıyosun?
kokusu gerçekten çok güzel canım leke çıkarmasıda gayer iyi zaten çok bi leke olmuyo kusma lekelerini felan çıkartıyo ben tahtakaleden almıştım ama heryerde vardır sanırım bide matik için olanını kullandım ben

Kızlar benim çarşambaya randevum vardı fakat bende birkaç gündür azar azar su geliyor bebeğimin hareketleri de yavaşladı ben yarın doktora gidicem dua edin inş bir sorun çıkmaz benim gibi olan var mı aranızda

güzel haberlerle gelirsin inşallah canım morelini bozma üzülme bişey yoktur su gelme olayı bendede okuyodu mantar olmuşum o yapmış ama benim bebeğim çok hareketli maşllah hiç durmuyo sende uzan dinlen biraz sev okşa bebeğini rahatlasın senden haber bekliyorum yarın sonuç çıkınca haber et

inş canım dinleniyorum yatıyorum ama çok küçük hareketler bazende hiç yok bende ki gibi mi su geldi iç çamaşırımı ıslattı baya baya umarım bir sorum yoktur yarın yazarım hayırlı haberleri inş

Bebişlerin hareketleri gerçekten bi gün bi günü tutmuyo. Bazen maşallah çok hareketli benim bebişte Bazende çok sakin. Korkuyorum bişey mi oldu diye. Ama içimizi ferah tutalım. Allah'a emanet miniklerimiz. Su meselesi benimde ara ara oluyo. Burda kızlar söyleyince korktum çünkü hava o kadar sıcak ve nemli ki ben ter diye düşünmüştüm. Ama tabi Dr a danışmanın faydası var. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.

tşk canım umarım öyle olur

yorulmuştur minik içeride eee kolay mı büyüyo yoğun çalışma var canım benim kanamam oldu ardından bir çay bardağına yakun su geldi sonra 2-3 hafta akıntı ve etrafı uslak oluyodu daha dün alttan muayene oldum kanamanın suyun sebebi felan mantardanmış inşallah seninde önemli bişey yoktur rahat ol

benimde şekerle başım dertte. benim de hep yüksekti ilk kez bugün düşürebildim, diyetteki ekmeği azalttım ve her yemek sonrası yürüyüş yapıyorum. İnşallah bir defaya mahsus bir yükselmedir.

kızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
ben ayda bir gidiyordum ancak gebelik şekeri çıktığı için doktorum artık 2-3 haftada bir çağırıyor.

Merhaba kizlar

Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
ben de zorlanıyorum, sandalyede oturarak kılıyorum artık.

inşallah bi şey yoktur, bizi de aydınlatırsan sevinirim. Aynı sorun ben de de var su ve bebeğim 2 gündür çok yavaş. cumartesi kontrolüm. inşallah önemsiz meselelerdir.

Gunaydin kiZlar, uc gunluk seker olcumlerimi gostermeye gidiy arastrma hastanesine,

Hepinize iyi haftalar olsunnn

Ayseonur cok gecmis olsun

bebeklerinizin kilosuna ne dedi doktor benm oğluma gecen hafta 1100 gr dedi doktor 28 haftanın basındasın dedi sizde durumlar nasıl
canım benimde 27+4 te 984 gr zayıf dedi

Gunaydin kiZlar, uc gunluk seker olcumlerimi gostermeye gidiy arastrma hastanesine,

Hepinize iyi haftalar olsunnn

Ayseonur cok gecmis olsun
canım inşallah düzelmiştir herşey yolundadır çok saol ayrıca

Günaydıinnnn :)

Kızlar soruna cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bi ben değilmişim demekki,artik sandalyede kilicam.Rabbim öyle kabul eder inş.

Benim 6.5 aydan sonra ilk is günüm artik doğuma kadar calisicam Allahın izniyle.sizi ve evlatlarinizi opuyorum.yagmurlu bir günde kendinize keyif yapmayı da unutmayın he ( benim yerimede))

Günaydın arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben baya yoğun bir haftasonu geçirdim.. Görümcemin nişanı bir de ani oldu.. O kadar insana yemekti, çaydı... Oyyy... Sizler ne alemdesiniz?
Benim yoğun bembeyaz akıntım oluyor fazlaca... Böyle bir şikayeti olan var mı?

Tesekkurler ayse :)

Ayhastanede beklemek ne sikici, oglan kipir kipir durmuyr, dr mu olcak ne

Gunaydn perikanadu bende sulu akinti var beyaz pek yok az var. Ama bildigim kadariyla beyaz akinti normal, kokulu yesilimsiler muayene edilmesi gerekiyor, mantar veya enfeksiyon olabilir ve enfeksiyon gebelikte tehlikeli bir durum,

Kızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Eve geldiğimizde eksikleri not ettim. Bir ara da onlar için çıkacağım ama aralarında emin olanadığım şeyler var. Mesela strilizatör alacak mısınız? Ne kadar gerekli bilmiyorum. Şu an için çalışan anne değilim göğüs pompası bana lazım olacak mı bunu da bilmiyorum. Alırsam nasıl bir şey almalıyım?
Bunun dışında eksiklerimiz şöyle;
Telsiz
Ateşölçer(markaya karar veremedim. Uzaktan ölçen mi kulaktan mı emin değilim)
Dönence
Hastane için pijama,gecelik
Yenidoğan bezi
Göbek bağı bandı
Banyo takımı
Emzirme minderi
Hastanede dağıtılacak ikramlıklar,hediyelikler

Kıyafet daha önceden de almıştım, dün de bir kaç şey aldım. Fazla abartmayı düşünmüyorum.

Uyku setimizin fotoğrafında bulunan halıyı da aldık.
Puseti de yarın intetnetten kardeşimle alacağız.
Araba zaten almayacağımı söylemiştim.
Oda takımına da Aşağıda fotoğrafı bulunan modele karar verdim, yapımına başlayacaklar(özel yaptırıyoruz,başlığında kızımın ismi de yazacak:) )
Ve son olarak ikeadan aksesuar alışverişi kalıyor, en zevklisi de bu benim. Bayılıyorum çünkü onların aksesuarlarına. Çerçeve,abajur vb seyleri de oradan alacağım.

Tavsiyelerinizi alabilirim kızlar :)
Siz benden daha tecrübelisiniz, önceden aldınız her şeyi

Benim
Benim de var canım. Hergün her saat oluyor hatta

ben de oturarak kılıyorum ama hem dizlerim çok ağrıyo hem de eğilince kasıklarım.. ben de sandalyede mi kılsam ki

Herkese günaydın arkadaşlar iyi mesailer

Dogum cantasina konulacak seylerden bugun aklima humana cay geldi, sutu artirsin diye ilk gun iciliyormuymus ne, biryerde okumustum, sizin bilginiz var mi

Bu arada cantami daha hazirlamadim yaa, yavastan baslamak lazim, terlik ve lohusa taci almadim, cok suslu taclari sevmiyrm ben, sade olsun istyrm bulamadim, terlikte hemsirelerin terligi gibi alicam yuksek dolgulu ve beyaz, hastane hijyenik bir yer degil, bence en makulu o sekilde, suslu terlikler evde giyilebilir diye dusunuyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…