Kızlar ben hocalara sordum siz hamilesiniz eğer zorlanıyorsanız oturduğun yer rahat ediyorsan öyle yoksa sandalyede dedi ben oturarak kılıyorum nefes kalmıyor kalk otur ama sandalyede rahat ediyorsanız da öyle kılabilirmişsiniz umarım yardımcı olmuşumdur
Bende zorlanmaya başladım canım. Napsak bu aralar o aklımda. Sandalyede mi kılmak doğru yoksa yerde mi?
kokusu gerçekten çok güzel canım leke çıkarmasıda gayer iyi zaten çok bi leke olmuyo kusma lekelerini felan çıkartıyo ben tahtakaleden almıştım ama heryerde vardır sanırım bide matik için olanını kullandım ben
Bende dalan roxy ve hacı Şakir sabun tozu arasında kaldım. Hacı Şakir leke çıkarmada çok iyiymiş. Dalan roxy in kokusu nasıl canım? Bide kumlucada nerden alıyosun?
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım morelini bozma üzülme bişey yoktur su gelme olayı bendede okuyodu mantar olmuşum o yapmış ama benim bebeğim çok hareketli maşllah hiç durmuyo sende uzan dinlen biraz sev okşa bebeğini rahatlasın senden haber bekliyorum yarın sonuç çıkınca haber etKızlar benim çarşambaya randevum vardı fakat bende birkaç gündür azar azar su geliyor bebeğimin hareketleri de yavaşladı ben yarın doktora gidicem dua edin inş bir sorun çıkmaz benim gibi olan var mı aranızda
güzel haberlerle gelirsin inşallah canım morelini bozma üzülme bişey yoktur su gelme olayı bendede okuyodu mantar olmuşum o yapmış ama benim bebeğim çok hareketli maşllah hiç durmuyo sende uzan dinlen biraz sev okşa bebeğini rahatlasın senden haber bekliyorum yarın sonuç çıkınca haber et
Kızlar benim çarşambaya randevum vardı fakat bende birkaç gündür azar azar su geliyor bebeğimin hareketleri de yavaşladı ben yarın doktora gidicem dua edin inş bir sorun çıkmaz benim gibi olan var mı aranızda
tşk canım umarım öyle olur
Bebişlerin hareketleri gerçekten bi gün bi günü tutmuyo. Bazen maşallah çok hareketli benim bebişte Bazende çok sakin. Korkuyorum bişey mi oldu diye. Ama içimizi ferah tutalım. Allah'a emanet miniklerimiz. Su meselesi benimde ara ara oluyo. Burda kızlar söyleyince korktum çünkü hava o kadar sıcak ve nemli ki ben ter diye düşünmüştüm. Ama tabi Dr a danışmanın faydası var. Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerle gelirsin inşallah.
yorulmuştur minik içeride eee kolay mı büyüyo yoğun çalışma var canım benim kanamam oldu ardından bir çay bardağına yakun su geldi sonra 2-3 hafta akıntı ve etrafı uslak oluyodu daha dün alttan muayene oldum kanamanın suyun sebebi felan mantardanmış inşallah seninde önemli bişey yoktur rahat olinş canım dinleniyorum yatıyorum ama çok küçük hareketler bazende hiç yok bende ki gibi mi su geldi iç çamaşırımı ıslattı baya baya umarım bir sorum yoktur yarın yazarım hayırlı haberleri inş
benimde şekerle başım dertte. benim de hep yüksekti ilk kez bugün düşürebildim, diyetteki ekmeği azalttım ve her yemek sonrası yürüyüş yapıyorum. İnşallah bir defaya mahsus bir yükselmedir.Naber güzel anneler...şu şeker olayı deli ediyor beni düne kadar hep değerlerim normal çıkıyordu bugün tokluk 1.saat 190 çıktıinsükine başlamaktadır korkuyorum artık ya.dün muayenede doktorum herşey yolunda diyet iyi gidiyor demişti bugün bu sonuç moralimi bozdu
ben ayda bir gidiyordum ancak gebelik şekeri çıktığı için doktorum artık 2-3 haftada bir çağırıyor.kızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
ben de zorlanıyorum, sandalyede oturarak kılıyorum artık.Merhaba kizlar
Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
inşallah bi şey yoktur, bizi de aydınlatırsan sevinirim. Aynı sorun ben de de var su ve bebeğim 2 gündür çok yavaş. cumartesi kontrolüm. inşallah önemsiz meselelerdir.inş canım dinleniyorum yatıyorum ama çok küçük hareketler bazende hiç yok bende ki gibi mi su geldi iç çamaşırımı ıslattı baya baya umarım bir sorum yoktur yarın yazarım hayırlı haberleri inş
ben oturarak kılıyorum birkaç gündür...eğilince kasıklarım çok ağrıyor yoksa...Merhaba kizlar
Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
canım benimde 27+4 te 984 gr zayıf dedibebeklerinizin kilosuna ne dedi doktor benm oğluma gecen hafta 1100 gr dedi doktor 28 haftanın basındasın dedi sizde durumlar nasıl
canım inşallah düzelmiştir herşey yolundadır çok saol ayrıcaGunaydin kiZlar, uc gunluk seker olcumlerimi gostermeye gidiy arastrma hastanesine,
Hepinize iyi haftalar olsunnn
Ayseonur cok gecmis olsun
Benim de var canım. Hergün her saat oluyor hattaGünaydın arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben baya yoğun bir haftasonu geçirdim.. Görümcemin nişanı bir de ani oldu.. O kadar insana yemekti, çaydı... Oyyy... Sizler ne alemdesiniz?
Benim yoğun bembeyaz akıntım oluyor fazlaca... Böyle bir şikayeti olan var mı?
ben de oturarak kılıyorum ama hem dizlerim çok ağrıyo hem de eğilince kasıklarım.. ben de sandalyede mi kılsam kiGünaydıinnnn :)
Kızlar soruna cvp veren arkadaşlara teşekkür ederim. Bi ben değilmişim demekki,artik sandalyede kilicam.Rabbim öyle kabul eder inş.
Benim 6.5 aydan sonra ilk is günüm artik doğuma kadar calisicam Allahın izniyle.sizi ve evlatlarinizi opuyorum.yagmurlu bir günde kendinize keyif yapmayı da unutmayın he ( benim yerimede))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?