Gunaydinben de oturarak kılıyorum ama hem dizlerim çok ağrıyo hem de eğilince kasıklarım.. ben de sandalyede mi kılsam ki
Herkese günaydın arkadaşlar iyi mesailer
Öneririm güzel bi çay hastalara da önerdiğimizi bişey..Dogum cantasina konulacak seylerden bugun aklima humana cay geldi, sutu artirsin diye ilk gun iciliyormuymus ne, biryerde okumustum, sizin bilginiz var mi
Bu arada cantami daha hazirlamadim yaa, yavastan baslamak lazim, terlik ve lohusa taci almadim, cok suslu taclari sevmiyrm ben, sade olsun istyrm bulamadim, terlikte hemsirelerin terligi gibi alicam yuksek dolgulu ve beyaz, hastane hijyenik bir yer degil, bence en makulu o sekilde, suslu terlikler evde giyilebilir diye dusunuyrm
Normalde ayda 1 ama arada testmiş tahlilmiş daha erken gitmelerim oldu.kızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
Çok iyi. Teşekkürler paylaşımın için.Eki Görüntüle 1220063 Bu oluyor hanimlar fiyati 20 tl 3 tane var içinde
Kolay gelsinnn :)Kızlar yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem iyice ağırlaşmadan çok heycanlandım yaa)
Burda yazılan sorunlardan hiç birini yaşamadım bugüne dek çok çok şükür ama bu dediğin şey aylardır var bende. Beyaz, koyu akıntı. Bir çok makale vs okudum bununla alakali. Normal olduğu yazıyor hepsinde. O yüzden sorun etmedim. Yine de ay sonuna olan kontrolümde bir sorayım doktoruma.Günaydın arkadaşlarım
Nasılsınız? Ben baya yoğun bir haftasonu geçirdim.. Görümcemin nişanı bir de ani oldu.. O kadar insana yemekti, çaydı... Oyyy... Sizler ne alemdesiniz?
Benim yoğun bembeyaz akıntım oluyor fazlaca... Böyle bir şikayeti olan var mı?
çok güzel canım oda takımın ne kadara yaptırıyosun acabaKızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Eve geldiğimizde eksikleri not ettim. Bir ara da onlar için çıkacağım ama aralarında emin olanadığım şeyler var. Mesela strilizatör alacak mısınız? Ne kadar gerekli bilmiyorum. Şu an için çalışan anne değilim göğüs pompası bana lazım olacak mı bunu da bilmiyorum. Alırsam nasıl bir şey almalıyım?
Bunun dışında eksiklerimiz şöyle;
Telsiz
Ateşölçer(markaya karar veremedim. Uzaktan ölçen mi kulaktan mı emin değilim)
Dönence
Hastane için pijama,gecelik
Yenidoğan bezi
Göbek bağı bandı
Banyo takımı
Emzirme minderi
Hastanede dağıtılacak ikramlıklar,hediyelikler
Kıyafet daha önceden de almıştım, dün de bir kaç şey aldım. Fazla abartmayı düşünmüyorum.
Uyku setimizin fotoğrafında bulunan halıyı da aldık.
Puseti de yarın intetnetten kardeşimle alacağız.
Araba zaten almayacağımı söylemiştim.
Oda takımına da Aşağıda fotoğrafı bulunan modele karar verdim, yapımına başlayacaklar(özel yaptırıyoruz,başlığında kızımın ismi de yazacak:) )
Ve son olarak ikeadan aksesuar alışverişi kalıyor, en zevklisi de bu benim. Bayılıyorum çünkü onların aksesuarlarına. Çerçeve,abajur vb seyleri de oradan alacağım.
Tavsiyelerinizi alabilirim kızlar :)
Siz benden daha tecrübelisiniz, önceden aldınız her şeyiEki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299 Eki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299
Günaydın tatlım Allah kolaylık versin ara ara dinlenmeyi ve su içmeyi ihmal etmegünaydın hanımlar...
2 hafta pek aranızda olamıcammm..
iş arkadaşım izinli ve tek başıma kaldım berbat yoğun olucam dua edin bana
benimde şekerle başım dertte. benim de hep yüksekti ilk kez bugün düşürebildim, diyetteki ekmeği azalttım ve her yemek sonrası yürüyüş yapıyorum. İnşallah bir defaya mahsus bir yükselmedir.
ben anlamadım cnm bu şeker olayını ,dün akşam 1.saat 120 çıktı sabah ölçtüm aç 102insüline başlamaktan korkuyorum.o iğne hiç bana göre değil doktorumda kızdı kilo verdim diye ,az yesem kilo veriyorum çok yesem şeker yükseliyor.hayırlısı 36.haftayı görsek rahatlıcam valla.senin kaç çıkıyor cnm değerlerin?
ben çokkk beğendim canım tam bi prenses odası güzel günlerde kullanın inşallahKızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Eve geldiğimizde eksikleri not ettim. Bir ara da onlar için çıkacağım ama aralarında emin olanadığım şeyler var. Mesela strilizatör alacak mısınız? Ne kadar gerekli bilmiyorum. Şu an için çalışan anne değilim göğüs pompası bana lazım olacak mı bunu da bilmiyorum. Alırsam nasıl bir şey almalıyım?
Bunun dışında eksiklerimiz şöyle;
Telsiz
Ateşölçer(markaya karar veremedim. Uzaktan ölçen mi kulaktan mı emin değilim)
Dönence
Hastane için pijama,gecelik
Yenidoğan bezi
Göbek bağı bandı
Banyo takımı
Emzirme minderi
Hastanede dağıtılacak ikramlıklar,hediyelikler
Kıyafet daha önceden de almıştım, dün de bir kaç şey aldım. Fazla abartmayı düşünmüyorum.
Uyku setimizin fotoğrafında bulunan halıyı da aldık.
Puseti de yarın intetnetten kardeşimle alacağız.
Araba zaten almayacağımı söylemiştim.
Oda takımına da Aşağıda fotoğrafı bulunan modele karar verdim, yapımına başlayacaklar(özel yaptırıyoruz,başlığında kızımın ismi de yazacak:) )
Ve son olarak ikeadan aksesuar alışverişi kalıyor, en zevklisi de bu benim. Bayılıyorum çünkü onların aksesuarlarına. Çerçeve,abajur vb seyleri de oradan alacağım.
Tavsiyelerinizi alabilirim kızlar :)
Siz benden daha tecrübelisiniz, önceden aldınız her şeyiEki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299 Eki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299
ben aldım canım arzum bebee aldım odanın kuruyup bebişin nefessiz kalmasından hırıltı olmasından daha sağlıksız değildir diye düşünüyorum benGünaydın tatlı annislerburada yağmurlu bir hava var yakici 2 günden sonra çok iyi geldi çalışan annisler Allah kolaylık versin benim gibi evde olanlar keyif yapalım bugün degil mi
Buarada bebek odası için buharli Sterilzatör almayı düşünen var mı sağlıksız diyenler var ne düşünüyorsunuz
ben çokkk beğendim canım tam bi prenses odası güzel günlerde kullanın inşallah
ben aldım canım arzum bebee aldım odanın kuruyup bebişin nefessiz kalmasından hırıltı olmasından daha sağlıksız değildir diye düşünüyorum ben
Kızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Herkese günaydın .
Valla gittikçe zorlaşıyor işe gelmek. Hiç çalışmak gelmiyor içimden.
Boyuna hesap kitap yapıyorum. 32 de ayrılsam nasıl olur diye... Oooyy oyy
Değil mi ya bende öyle düşünüyorum evim kaloriferli nemsiz kalıyor ev. Ne kadar fiyati arzumun birde kullanip nemnun mu kaldın yoksa yeni mi aldın?ben aldım canım arzum bebee aldım odanın kuruyup bebişin nefessiz kalmasından hırıltı olmasından daha sağlıksız değildir diye düşünüyorum ben
Bende senin gibi yapıcam, manuel süt pompasını sipariş verdim, biberonları 2 adet cam aldım, bulaşık makinesinde sadece bebek ürünlerini yıkamak şartıyla da sterilize oluyormuş. Bende almicam strelize makinesini.Güle güle kullanın canım sağlıkla inş. hepsi çok güzel
Sterilizatör ben almayı düşünmüyorum açıkçası kullanan annelerde okumuştum haftada bir sıcak suya koyup kaynattık diyor çoğu daha pratik olduğunu söylüyorlar
pompa eğer evdeysen bencede ihtiyacına göre alırsın mesela ben çalışıyorum şimdilik manuel alıcam sonra ihtiyaca göre elektrikliye geçerim diye düşünüyorum
Bende 37ye kadar çalışıcam diyordum şu an 30dayım ama 32 hesabına bende başladım
gerçekten durumlar ağırlaşıyor artık herşey zor geliyor
Tesekkurler ayse :)
Ayhastanede beklemek ne sikici, oglan kipir kipir durmuyr, dr mu olcak ne
Gunaydn perikanadu bende sulu akinti var beyaz pek yok az var. Ama bildigim kadariyla beyaz akinti normal, kokulu yesilimsiler muayene edilmesi gerekiyor, mantar veya enfeksiyon olabilir ve enfeksiyon gebelikte tehlikeli bir durum,
Benim
Benim de var canım. Hergün her saat oluyor hatta
Dogum cantasina konulacak seylerden bugun aklima humana cay geldi, sutu artirsin diye ilk gun iciliyormuymus ne, biryerde okumustum, sizin bilginiz var mi
Bu arada cantami daha hazirlamadim yaa, yavastan baslamak lazim, terlik ve lohusa taci almadim, cok suslu taclari sevmiyrm ben, sade olsun istyrm bulamadim, terlikte hemsirelerin terligi gibi alicam yuksek dolgulu ve beyaz, hastane hijyenik bir yer degil, bence en makulu o sekilde, suslu terlikler evde giyilebilir diye dusunuyrm
Normalde ayda 1 ama arada testmiş tahlilmiş daha erken gitmelerim oldu.
Çok iyi. Teşekkürler paylaşımın için.
Kolay gelsinnn :)
Burda yazılan sorunlardan hiç birini yaşamadım bugüne dek çok çok şükür ama bu dediğin şey aylardır var bende. Beyaz, koyu akıntı. Bir çok makale vs okudum bununla alakali. Normal olduğu yazıyor hepsinde. O yüzden sorun etmedim. Yine de ay sonuna olan kontrolümde bir sorayım doktoruma.
Bende senin gibi yapıcam, manuel süt pompasını sipariş verdim, biberonları 2 adet cam aldım, bulaşık makinesinde sadece bebek ürünlerini yıkamak şartıyla da sterilize oluyormuş. Bende almicam strelize makinesini.
Bu arada ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum kızlar o yüzden 32 de sallana sallana ayrılmayı düşünüyorum rapora. Ama çalışmayı düşünseydim 35-36 ya kadar dururdum. Bu işyeri 40 km uzak evime ve otobüste genelde ayakta kalıyorum, 86 kiloyum çok zorlanıyorum, bu durumlar olmasa kalırdım gene. Ayrıca kalacaksanız haftada 1-2 raporla idare edin, o şekilde daha rahat ilerler haftanız. Kalan zaman ile bebişe daha çok doyarsınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?