2014 Kasım Anneleri

Öneririm güzel bi çay hastalara da önerdiğimizi bişey..

kızlar kaç haftada bi dr gdiysunuz
Normalde ayda 1 ama arada testmiş tahlilmiş daha erken gitmelerim oldu.
Eki Görüntüle 1220063 Bu oluyor hanimlar fiyati 20 tl 3 tane var içinde
Çok iyi. Teşekkürler paylaşımın için.
Kızlar yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp ütüliycem iyice ağırlaşmadan çok heycanlandım yaa)
Kolay gelsinnn :)
Burda yazılan sorunlardan hiç birini yaşamadım bugüne dek çok çok şükür ama bu dediğin şey aylardır var bende. Beyaz, koyu akıntı. Bir çok makale vs okudum bununla alakali. Normal olduğu yazıyor hepsinde. O yüzden sorun etmedim. Yine de ay sonuna olan kontrolümde bir sorayım doktoruma.

Herkese günaydın .
Valla gittikçe zorlaşıyor işe gelmek. Hiç çalışmak gelmiyor içimden.
Boyuna hesap kitap yapıyorum. 32 de ayrılsam nasıl olur diye... Oooyy oyy

günaydın hanımlar...
2 hafta pek aranızda olamıcammm..
iş arkadaşım izinli ve tek başıma kaldım berbat yoğun olucam dua edin bana

çok güzel canım oda takımın ne kadara yaptırıyosun acaba

Günaydın tatlı annisler burada yağmurlu bir hava var yakici 2 günden sonra çok iyi geldi çalışan annisler Allah kolaylık versin benim gibi evde olanlar keyif yapalım bugün degil mi
Buarada bebek odası için buharli Sterilzatör almayı düşünen var mı sağlıksız diyenler var ne düşünüyorsunuz

günaydın hanımlar...
2 hafta pek aranızda olamıcammm..
iş arkadaşım izinli ve tek başıma kaldım berbat yoğun olucam dua edin bana
Günaydın tatlım Allah kolaylık versin ara ara dinlenmeyi ve su içmeyi ihmal etme

ben çokkk beğendim canım tam bi prenses odası güzel günlerde kullanın inşallah

ben aldım canım arzum bebee aldım odanın kuruyup bebişin nefessiz kalmasından hırıltı olmasından daha sağlıksız değildir diye düşünüyorum ben

benimde kuzenim verdi bize..
onların b ebeği büyüdü kullanmıyorlarmış bizde verdiler kşın lazım olur diye..

Güle güle kullanın canım sağlıkla inş. hepsi çok güzel
Sterilizatör ben almayı düşünmüyorum açıkçası kullanan annelerde okumuştum haftada bir sıcak suya koyup kaynattık diyor çoğu daha pratik olduğunu söylüyorlar
pompa eğer evdeysen bencede ihtiyacına göre alırsın mesela ben çalışıyorum şimdilik manuel alıcam sonra ihtiyaca göre elektrikliye geçerim diye düşünüyorum

Herkese günaydın .
Valla gittikçe zorlaşıyor işe gelmek. Hiç çalışmak gelmiyor içimden.
Boyuna hesap kitap yapıyorum. 32 de ayrılsam nasıl olur diye... Oooyy oyy

Bende 37ye kadar çalışıcam diyordum şu an 30dayım ama 32 hesabına bende başladım
gerçekten durumlar ağırlaşıyor artık herşey zor geliyor

ben aldım canım arzum bebee aldım odanın kuruyup bebişin nefessiz kalmasından hırıltı olmasından daha sağlıksız değildir diye düşünüyorum ben
Değil mi ya bende öyle düşünüyorum evim kaloriferli nemsiz kalıyor ev. Ne kadar fiyati arzumun birde kullanip nemnun mu kaldın yoksa yeni mi aldın?

Günaydın balpareler. İsyancım bu hafta bende çok yoğun olucam, kısmetse son haftam, hala yerime biri alınmadı umarım çıkışta arıza çıkarmazlar. Malum hamilelerin üstüne yoktur arıza çıkarmada. Yakarım
Son işlerimi toparlıyorum kısmetse cumartesi babay şekerler diyeceğim buraya. Çarşamba günü doktor kontrulüm var, hastaneden de rapor alıcam. Sıkıldım burdan bayağı.
Dün ağdacıya gittim, hala bacaklarımı pek hissetmiyorum Çıkarken elbisemi hissetmediğimden ay dedim, rüzgardan uçuyo heralde her yerim göründü dedim, bi baktım elbise yerinde duruyo, ama ben hissetmiyorum hihihhiih. son 2 ağda daha kaldı doğuma kadar uyyy

herkese günaydın

5 hafta aradan sonra cuma kontrole gittim şehir dışında oldugum ıcın gıdememiştim. bir sıkıntı yok çükür. gittiğim gün tam 26 haftalıktım oğlum 920gr ağırlığındaymış boyunu söylemedi sanırım ben de sormayı unuttum. :))

akıntı problemi ben de çok yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonundan şüphelenip idrar tahlili yaptırıp gitmiştim sıkıntı yok dedi. rahim ağzının normal salgısıymış. çok kötü kokulu koyu renk akıntı olursa telaşlanmak gerekirmiş.

bir de çok kılo almışım tatil vs falan derken. şekerim normal çıktı cok abartı yemiyorum ama niye boyle oldu anlamadım. dikkat etmem gerekıyor asıl kılo son 3 ayda alınıyor çünkü. çok canım sıkıldı.

Bende senin gibi yapıcam, manuel süt pompasını sipariş verdim, biberonları 2 adet cam aldım, bulaşık makinesinde sadece bebek ürünlerini yıkamak şartıyla da sterilize oluyormuş. Bende almicam strelize makinesini.
Bu arada ben doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum kızlar o yüzden 32 de sallana sallana ayrılmayı düşünüyorum rapora. Ama çalışmayı düşünseydim 35-36 ya kadar dururdum. Bu işyeri 40 km uzak evime ve otobüste genelde ayakta kalıyorum, 86 kiloyum çok zorlanıyorum, bu durumlar olmasa kalırdım gene. Ayrıca kalacaksanız haftada 1-2 raporla idare edin, o şekilde daha rahat ilerler haftanız. Kalan zaman ile bebişe daha çok doyarsınız..

Canım ben de enfeksiyon çıkmıştı zaten o yüzden de korkuyorum... 1 ay önce çıkmıştı doktor bol su iç hemen ilaca başlamıyorum demişti geçen gün de mide sırt ağrısı için acile gittiğimde yapmışlardı demekki geçmemiş yine çıktı orda o yüzden tedirgin oldum...

Benim

Benim de var canım. Hergün her saat oluyor hatta

Öyle mi... İnsan bişi olunca sanki bir tek kendisinde oluyormuş gibi panik oluyor... Bu arada maşallah prensesinin odasına bayıldım Rabbim sağlıkla doğup büyümesini nasip etsin...

Ben de daha hiçbişi hazırlamadım hala daha böyle garip bir rahatlık içindeyim neden acaba

Ya işte ne bilim yoğun ve sık sık gelince panikliyorum beyaz ve baya yoğun peynir kesiği gibi olacak nerdeyse

Günaydın şekerim
senin aldıklarının resmini bekliyorum unutma bende şu pompa işini halledicem biran önce ve biberon bir eksik kapansın
benim bulaşık makinemde biberon yıkama programı var şimdi hatırladım
sonra kendime pijama olayına girişmek niyetim
rapor dediğin gibi hiç kullanmak istemiyorum aslında 32de ama bende şu sancı olayını biliyosun ağustos sonu karar vericem durumuma göre

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Beğenmenize çok sevindim. İçim rahatladı.

Bir şey daha soracağım. Bebeğin kıyafetlerini nasıl yıkıcaz ya? Ne ile kaç derecede? Makinemin bebek giysileri diye bir ayarı var ama çok yüksek derecede yıkarsa küçülür diye korkuyorum. Yumuşatıcı kullanıcaz mı mesela? Yada deterjanı ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…