2014 Kasım Anneleri

ben 31+5 te gidip alıcam geçirsen o günleri de aktarmıyolarmış zaten verdikleri ne sanki ondan bundan kesiyolar çok sinir bozucu bi durum

allah yardımcın olsun canım

hepsi çok güzel canım güle güle kullanın, odanız çok sade ve sevimli yanına ne eklesen yakışırr

günaydın hanımlar...
2 hafta pek aranızda olamıcammm..
iş arkadaşım izinli ve tek başıma kaldım berbat yoğun olucam dua edin bana

kendini çok yorma canım allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar, evden sıkıcı bi gün daha :)

günaydın canım

makinedeki baby ayarı çok yüksek değil canım, 40 derece ve 800 devirde yıkıyor, süresi biraz uzun 1.57 saat sürüyor. ben yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum ama kullananlar da memnun olduklarını söylüyor, 6 aylık olana kadar yumuşatıcı kullanmadan, herşeyini ütüleyerek devam edicem, sonrasında yumuşatıcıya geçebilirim

olmuyormuş canım, 31 e kadar kullan da yanmasın iznin

günaydın arkadaşlar hepinize hayırlı, sağlıklı, bereketli yeni bir gün yeni bir hafta olsun inşallah

kızımı tam 5 haftadır hiç görmedim, bu hafta kontrolümüz var ve çok heyecanlıyım, inşallah herşey yolundadır

ben 31+5 te gidip alıcam geçirsen o günleri de aktarmıyolarmış zaten verdikleri ne sanki ondan bundan kesiyolar çok sinir bozucu bi durum

Canım biraz baktım da şimdi zaten 32. haftada ayrılmak istesen de o izin 32+6 da başlıyormuş... Yani 32+ larda gitsen de olur doktora.. Benim doktorum öyle hesaplamış demekki... Sorma ya sanki lütfediyorlar bu izinleri bir de kırpmak için bahane.. Bu ne

benim kontrol haftaya pazartesi 31+5 oluyorum gitmişken alıcam.. ayy valla ya hem sürekli sağlık bakanlığı 2 yaşa kadar emzirin diyo hem kuş kadar izin veriyor mecbur ücretsiz izin alıcam şartlarımı zorlayıp.. bakacak birileri de var ama minnacık bırakıp nasıl geleyim işe..

Valla imkanın varsa ne güzel canım... Biz de ev almasaydık kesin ücretsiz izin alıyordum ama şimdi kredi ödemesi vs. baya zorlar o yüzden ben alamicam maalesef...

Kızlar günaydın o akıntının ter olmadığından emin misiniz

Oyyy kıyamam anne bakması gibisi varmı yaa
eşim bir haftadır seyahatte evde sadece yatıyorum anneciğim sağolsun suyumu bile getirir yemekleri saymıyorum çalışırken yapamadığım herşeyi yeme imkanına sahibim şuan sende tadını çıkart
ama hamileyken çalışmak gerçekten zormuş bütün gün oturmaktan popomun ağrıyor resmen

Canım ben bebek deterjanı kullanıcam hacı şakir in ama yumuşatıcı kullanmayı düşünmüyorum zaten normaldede kullanmıyorum sirke kullanıyorum yumuşacık oluyor çmaşırlar bebek içinde öyle yapıcam

birgen günaydın bu göğüs ucu kremi işi vardı sen başladın mı kullanmaya ne kullanıcaksın bide bana da söylesene..

Günaydın canım
internette araştırmalarıma göre 8. ayda kullanılıyormuş
doktorumada iki hafta var gitmeme tam sekizinci ayın içinde oluyorum diye onun için aramadım
açıkçası birde şuana kadar göğüs ucuyla ilgili problemim kuruma vs olmadı çok şükür sorana kadar bekleyeceğim
bende çoğu arkadaş gibi lansinoh aldım kremim hazırda beni bekliyor

kızlar günaydınlar bugün loğusa alışverişine çıkacağım sizce neler almalıyım?

kızler ben de devlet memuruyum ve 32 den sonra 1 gun bile yıllık izin ya da rapor alırsak doğum sonrası izinden düşüyorlar malesef. yanlız şunu merak ediyorum ücretsiz izinden döndükten sonra kalan izinlerimizi kullanabiliyormuyuz acaba onu araştırmadım. ben kızım da 32 de ayrılmuştım hiç de pişman olmadım ama o zaman erken doğurdugunda yada mesela 36 da ayrıldın izne kalan 4 haftan yanıyordu malesef. kızım 2 aylıkkken iznim bitmişti. şimdi öyle değil çok şükür doğum sonrasına aktarılıyor. ben de nasıl dayanıcam bilmiyorum ama en azından 36 yı bitireyim diyorum. allah kolaylık versin hepimize.

Çanta hazırlığına başlayalım mı Ben daha tatildeyim dönünce o zaman bende başlayım Bu arada o çayı bende duydum işe yarıyormuş birde bebek çayı varmış onu araştırıcam çantaya onuda koyucam ilk aylarda içirilebilen gaz çayıymış sanırım anosonlu bişeydi bilen var mı

Valla imkanın varsa ne güzel canım... Biz de ev almasaydık kesin ücretsiz izin alıyordum ama şimdi kredi ödemesi vs. baya zorlar o yüzden ben alamicam maalesef...
Biz de araba aldık. Benim maaştan kesiliyor. Çok isterdim bebeğimin her uyanışına ve uyuyuşuna şahit olmaya. Ama çok zor. Geçinemeyiz tek maaşla

çok şükür benim de hiç problemin olmadı henüz.. bende lansinoh alayım dursun o zaman

canım benim ilk üç gün sabah tokluk 155 civarı öğle tokluk 135 akşam tokluk değişken bazen 90-130 arasıydı. Dün sabah 115 öğle 101 akşam 94 çıktı. ama her öğünden sonra yürüyüş yaptım. bu sabahsa 122 çıktı. Ama bende 1.5 kilo vermişim. cumartesi hem endokrin hem de kadın doğumla randevum var bakalım ne diyecekler. Biliyorumki yürümesem yine yüksek çıkacak. Ben de insülin konusunda çok endişeliyim. Canımın istediği hiçbir şeyi de yiyememek de ayrı bi sinir yapıyor. Allah yardımcımız olsun. Tokluk değerlerinin kaçın altında olması lazım biliyor musun?

ücretsiz izinden dönünce bi gün çalışıp sonra tekrar yıllık izine ayrılabilirsin veyada doğum sonu izinlerin bitince bi gün başlangıç yapıp yıllık izinlerini kullanıp sonrasında ücretsize ayrılabilirsin..

Yav konuşuldukça da kafam karıştı iyi mi o yanan kısmı aktarılan kısım diye biliyorum. Öyle dimi?
Yani ben çalışabilir kağıdı aldım. 5 hafta doğum sonrasına gitti. Örneğin ben çalışabilir kağıdı aldıktan 2 hafta sonra senelik izne ayrıldım 1 haftalığına. Heh işte aktardığım 5 haftadan izin olarak kullandığım 1 hafta yanıyo. Toparlarsak doğum sonrası 8+5 değil 8+4 kalıyo? Dimi ablalar kardeşler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…