2014 Kasım Anneleri

Merhaba kizlar

Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
çoğu zaman ayakta ama bazen oturarak canım o zamanlar da bebeğin pozisyonu farklı oluyor sanırım iyice sıkıştırıyor..

Amin inşallah atlatırız. İnan stres yaptım midem ağrımaya başladı.

Geçen beya park yatak aradığını okumuştum ama aradığın özellikler nedir bilmiyorum. Morhipo da bunu gördüm de paylaşaym dedim .

Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-16-21-27-00.webp
    71,9 KB · Görüntüleme: 71
canım valla ben marketten alıyorum dur netten bi bakayım sen nerde oturuyosun

yaa çok güzelmiş bende alayım milupa birde humana var piyasada galiba bilindik olarak, iyi geceler çayı aklımda olsun çok teşekkürler

banım n11.comda da var 7 li paket bi alsan ooo bir yıl gider heralde sana 7 paket dalan roxy 45 tl ücretsiz kargo hemde

Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...

Canım hayırlı olsun güle güle kullan inşallah... Ben de park yatak gezdikçe baktım hiçbiri içime sinmedi.. En beğendiğim chicco nun bile içime sinmedi biz de ahşap yatak aldık ahşap beşik... O da iki katta kullanılabiliyor çünkü.. Aynı mantık.. Daha iyi geldi bize de böylesi...

cnmm neyms durumun iinş kötü bsey dmek değldr.ALLAH korusun

şu sondayı hep duyuorum neydi bu idrar yapmayla ilgili bişey miydi can acıtıyor mu
idrar deliğine takılıyor aldığı çıkardığı kontrolü yapmak için bide anesteziden sonra 6-8 saat ayağa kalmak yasak (genel anestezi bu tabii spinal de ayaklarda ki his gelene kadar) yürüyüşe başlayınca çekiliyor.. biz devlette maalesef serviste uyguluyoruz hastaya ama özellerde ameliyathane de uyutulunca takılıyor ağrıyı hissetmezsin..

Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey

Oda takımınız çok güzel bende beyazdan yanayım çok şık duruyor

Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey

Canım benim 2-3 haftadır öyle şeyler oluyor.. Genelde karnımın sağ tarafında toplanıyor, o tarafa yaslıyor kendini... Sol tarafım yumuşacık sağ tarafım sert oluyor... Ama elimi koyup seviyorum artık poposu mu başımı oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…