çoğu zaman ayakta ama bazen oturarak canım o zamanlar da bebeğin pozisyonu farklı oluyor sanırım iyice sıkıştırıyor..Merhaba kizlar
Namaz kilarken ayakta mi ,yoksa otutarak mi kiliyosunuz? ben zorlaniyorumm ayakta kilmaya nefes darligi cekiyorum resmen
canım gecelik almak daha iyi değil mi???ben sadece bi tane pijama takımı aldım eksikler benim de çok
ben oturup kalkarken zorlanıyorum en çok o yüzden çok kılamıyorumçoğu zaman ayakta ama bazen oturarak canım o zamanlar da bebeğin pozisyonu farklı oluyor sanırım iyice sıkıştırıyor..
Allah şifa versin canım. Ben de hamileliğimden bu yana 2. Kez geçiriyorum. Bol su ilk tedavi. Bir de temizliğe ve kuru tutmaya özen göstermelisn. Ben bitkisel bir şey kullanmıyorum. 1 gramlık antibiyotik tedavisi uyguladı doktor. 8 günlük. Çarşamba günü tahlil vericem, umarım gitmişti enfeksiyon.
sandalyeye değl cnm norml secdede otutur gibii diz çökerekSandalyede mi peki cnm? Ben de artik öyle kilicam
Geçen beya park yatak aradığını okumuştum ama aradığın özellikler nedir bilmiyorum. Morhipo da bunu gördüm de paylaşaym dedim .
ilkduruyorsun yani post: 36542898 .!.:sandalyeye değl cnm norml secdede otutur gibii diz çökerekhareketlermz kısıtlı ama yne de devam
bitane de gecelik alıcam ilk gün sezaryen falan olursak sonda takılırsa gecelik daha rahat olur..canım gecelik almak daha iyi değil mi???
nasl rahat edyosan o şekilde kıl.namazn farzlarna sünnetne uyarak kıldğn takdirde her iki şeklde de kılman doğru
Bende zorlanmaya başladım canım. Napsak bu aralar o aklımda. Sandalyede mi kılmak doğru yoksa yerde mi?
yaa çok güzelmiş bende alayım milupa birde humana var piyasada galiba bilindik olarak, iyi geceler çayı aklımda olsun çok teşekkürlerben emzirme sürem boyunca lactamil kullandım canım tadı hmmmm enfesbebeğim içinde milupa iyi.geceler çayı kullandım hatra iki kutu doğumdan itibaren kullanılabiliyo anason papatya melisa felan var içinde rahatlatıyo bebişi gece uyucağında veriyosun iyi.oluyo
ayyy güldürdün beni bende 5 dk da çıkarım diyorum girdim mi çıkasım gelmiyo soğuk sudan
şu sondayı hep duyuorum neydi bu idrar yapmayla ilgili bişey miydi can acıtıyor mubitane de gecelik alıcam ilk gün sezaryen falan olursak sonda takılırsa gecelik daha rahat olur..
Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...
cnmm neyms durumun iinş kötü bsey dmek değldr.ALLAH korusunKızlar benim çarşambaya randevum vardı fakat bende birkaç gündür azar azar su geliyor bebeğimin hareketleri de yavaşladı ben yarın doktora gidicem dua edin inş bir sorun çıkmaz benim gibi olan var mı aranızda
idrar deliğine takılıyor aldığı çıkardığı kontrolü yapmak için bide anesteziden sonra 6-8 saat ayağa kalmak yasak (genel anestezi bu tabii spinal de ayaklarda ki his gelene kadar) yürüyüşe başlayınca çekiliyor.. biz devlette maalesef serviste uyguluyoruz hastaya ama özellerde ameliyathane de uyutulunca takılıyor ağrıyı hissetmezsin..şu sondayı hep duyuorum neydi bu idrar yapmayla ilgili bişey miydi can acıtıyor mu
Oda takımınız çok güzel bende beyazdan yanayım çok şık duruyorKızlar dün eşimle yemekten sonra öyle dolaşalım derken alışveriş yaptık. Babaanne yazlıkta olduğundan onun için çeyiz gibi dizdim , size de atıyorum.
Eve geldiğimizde eksikleri not ettim. Bir ara da onlar için çıkacağım ama aralarında emin olanadığım şeyler var. Mesela strilizatör alacak mısınız? Ne kadar gerekli bilmiyorum. Şu an için çalışan anne değilim göğüs pompası bana lazım olacak mı bunu da bilmiyorum. Alırsam nasıl bir şey almalıyım?
Bunun dışında eksiklerimiz şöyle;
Telsiz
Ateşölçer(markaya karar veremedim. Uzaktan ölçen mi kulaktan mı emin değilim)
Dönence
Hastane için pijama,gecelik
Yenidoğan bezi
Göbek bağı bandı
Banyo takımı
Emzirme minderi
Hastanede dağıtılacak ikramlıklar,hediyelikler
Kıyafet daha önceden de almıştım, dün de bir kaç şey aldım. Fazla abartmayı düşünmüyorum.
Uyku setimizin fotoğrafında bulunan halıyı da aldık.
Puseti de yarın intetnetten kardeşimle alacağız.
Araba zaten almayacağımı söylemiştim.
Oda takımına da Aşağıda fotoğrafı bulunan modele karar verdim, yapımına başlayacaklar(özel yaptırıyoruz,başlığında kızımın ismi de yazacak:) )
Ve son olarak ikeadan aksesuar alışverişi kalıyor, en zevklisi de bu benim. Bayılıyorum çünkü onların aksesuarlarına. Çerçeve,abajur vb seyleri de oradan alacağım.
Tavsiyelerinizi alabilirim kızlar :)
Siz benden daha tecrübelisiniz, önceden aldınız her şeyiEki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299 Eki Görüntüle 1220296 Eki Görüntüle 1220297 Eki Görüntüle 1220298 Eki Görüntüle 1220299
Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?