Ben de o kadar fark çıkmıyor canım sadece her seferinde 3-4 gün ilerde görünüyor bebeğim... Doktor da neye göre verecek bilmiyorum 16 eylülde çağırdı büyük ihtimal yine sat a göre verir diye düşünüyorum bakalım ilk kez alıcam öğrenicem =)
öğretmen arkadaşlar izinleri napıcaksınız? ücretsiz izinde kullanmayı düşünen var mı?
doğum muhabbetlerine başladık artık, bakalım allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi, zamanı gelince tabii. havalar aşırı sıcakken dün birden soğudu, tabii anında üşütmüşüm, başladı gaz sancıları yine, böylesi de zor kızlar, giyinmek işkence, soyunmak gaz sancısı, bir an önce havalar dengeli olsa artıknamazları konuşmuşsunuz, ben bayaa oldu oturarak kılıyorum, öne eğilmeye hiç gelmiyor, hatta banyoda biraz oturarak sabunladım kendimi, fazla öne eğilmekten yavrummm öyle bir toplandı ki sağ göğsümün altına, birkaç saat sürdü normale dönmesi, ben artık çorap giyerken de zorlanıyorum, zaten terlikle geziyorum sadece, giyinip soyunmak çokkk zorlaşmaya başladı, hatta gece pike kayınca eşime sesleniyorum beni örtsün diye, daha da ağırlaşınca allah yardımcımız olsun hepimizin
park yatak konusunda ben de çok kararsızlık yaşadım kızlar ama bayramda bir bebek ziyaretine gitmiştik, 10 aylık falandı, 6 aydan sonra kendi odasına geçirmişler, çok uysaldı maaşallah hepimizinki öyle olur inşallah, park yatağı da salona almışlar, ara katını çıkarmışlar, oyun katında kendi kendine oynuyordu, fermuar da açıktı ama kendi başına girip çıkamıyormuş henüz, çok kullanışlı geldi bana, bizimki de geçen hafta geldi, kraft aldık, kurduk, ben memnunum, oldukça geniş içi, ilk 1 sene yanıma koyup sonra uygun bir zamanda odasına geçirmeyi ve park yatağı da 3-4 yaşına kadar salona geçirmeyi düşünüyorum, 3-4 yaşında hala park yatakta oynar mı orası ayrıhatta eşim diyor ben yatsam ben de sığarım buna
ve sondaaaa , çok rahatladım carputi, ben de uyanıkken takılmasını istemiyorum ve söyleyeceğim! doğuma odaklanmak istiyorum bu konularda stres yaşamak istemiyorum, peki fitil olayı nedir kızlar? sezeryan öncesi fitil ile mi temizleneceğiz?
Kendi Dr um bebek için haftasıyla uyumlu dedi. Hiç ilerde falan demedi canım. Devlet hastanesindeki Dr a ilk defa gittim. Yoğunluktan fazla ilgilenemedi zaten. En iyisi kendi Dr umuzda rapor işini halletmek.
Bende hastanede giymek icin penye gecelik eve gectigimde de altli ustlu asortikevet canım benim merak ettiğim şuydu. 2014 ten kalan izinlerimi ücretsiz izinden dönünce kullanabilecekmiyim? arayıp sordum. 2015 yılı içerisinde geri dönersem kullanabiliyormuşum. sadece 1 sene sonrasına aktarılıyor. 2016 da dönersem aktarılmıyormuş.
evet canım oyle olması gerekiyor.
ben zorunlu sezeryan omuştum canım pansuman için geldikleinde gecelik daha iyi oluyor benim geceliğim kirlenmişti hemen o yuzden sadece pijamamın üzerini giyip bacaklarımı örtmüştüm. 1 gecelik bir pijama kirletmiştim. 2. gun eşime bir takım daha aldırmak zorunda kalmıştım hatta.
tamam canım çok teşekkürlercnm akşama listenin fotoğrafını çekip yollim sana olur mu? evde kaldı listem ama benim ki 1800 kl lik bir diyet yani senin şekerin çıkmadıysa 2200 falan olan diyet listelerini uygulaman daha doğru olabilir:) ben ileteyim sana yine bir bak sen:)
Arkadaşım devletten almak gerekiyor deyince kafam karıştı valla. Saol canım. Bide benim Dr um özelde, arkadaş öyle deyince bu aydan itibaren devlet hastanesine de gitmeye başladım. Devlet hastanesindeki Dr ben 25 haftalıkken 27 haftalıksın dedi. Kafam karıştı iyice. Ultrason farkı diye düşündüm. Raporu hangisine göre alacağımı şaşırdım.
doğum muhabbetlerine başladık artık, bakalım allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi, zamanı gelince tabii. havalar aşırı sıcakken dün birden soğudu, tabii anında üşütmüşüm, başladı gaz sancıları yine, böylesi de zor kızlar, giyinmek işkence, soyunmak gaz sancısı, bir an önce havalar dengeli olsa artıknamazları konuşmuşsunuz, ben bayaa oldu oturarak kılıyorum, öne eğilmeye hiç gelmiyor, hatta banyoda biraz oturarak sabunladım kendimi, fazla öne eğilmekten yavrummm öyle bir toplandı ki sağ göğsümün altına, birkaç saat sürdü normale dönmesi, ben artık çorap giyerken de zorlanıyorum, zaten terlikle geziyorum sadece, giyinip soyunmak çokkk zorlaşmaya başladı, hatta gece pike kayınca eşime sesleniyorum beni örtsün diye, daha da ağırlaşınca allah yardımcımız olsun hepimizin
park yatak konusunda ben de çok kararsızlık yaşadım kızlar ama bayramda bir bebek ziyaretine gitmiştik, 10 aylık falandı, 6 aydan sonra kendi odasına geçirmişler, çok uysaldı maaşallah hepimizinki öyle olur inşallah, park yatağı da salona almışlar, ara katını çıkarmışlar, oyun katında kendi kendine oynuyordu, fermuar da açıktı ama kendi başına girip çıkamıyormuş henüz, çok kullanışlı geldi bana, bizimki de geçen hafta geldi, kraft aldık, kurduk, ben memnunum, oldukça geniş içi, ilk 1 sene yanıma koyup sonra uygun bir zamanda odasına geçirmeyi ve park yatağı da 3-4 yaşına kadar salona geçirmeyi düşünüyorum, 3-4 yaşında hala park yatakta oynar mı orası ayrıhatta eşim diyor ben yatsam ben de sığarım buna
ve sondaaaa , çok rahatladım carputi, ben de uyanıkken takılmasını istemiyorum ve söyleyeceğim! doğuma odaklanmak istiyorum bu konularda stres yaşamak istemiyorum, peki fitil olayı nedir kızlar? sezeryan öncesi fitil ile mi temizleneceğiz?
ben kadroluyum ve çok kararsızım
Sözleşmeli çalıştığım için 32. Hafta raporunu alıp 2 sene ara vermeyi, bebişe kendim bakmayı düşünüyorum canım.
Bende hastanede giymek icin penye gecelik eve gectigimde de altli ustlu asortikbi takim aldim. Acaba bi takim daha mi alsam????
doktorundan alacaksın özel devlet farketmez..
Carputi raporu özel hastaneden alabiliyomuyuz acaba? Yoksa devlet hastanesi mi olması gerekir?
fitil dediğin lavman mı bağırsak temizliği için..doğum muhabbetlerine başladık artık, bakalım allahım hayırlısıyla kurtarsın hepimizi, zamanı gelince tabii. havalar aşırı sıcakken dün birden soğudu, tabii anında üşütmüşüm, başladı gaz sancıları yine, böylesi de zor kızlar, giyinmek işkence, soyunmak gaz sancısı, bir an önce havalar dengeli olsa artıknamazları konuşmuşsunuz, ben bayaa oldu oturarak kılıyorum, öne eğilmeye hiç gelmiyor, hatta banyoda biraz oturarak sabunladım kendimi, fazla öne eğilmekten yavrummm öyle bir toplandı ki sağ göğsümün altına, birkaç saat sürdü normale dönmesi, ben artık çorap giyerken de zorlanıyorum, zaten terlikle geziyorum sadece, giyinip soyunmak çokkk zorlaşmaya başladı, hatta gece pike kayınca eşime sesleniyorum beni örtsün diye, daha da ağırlaşınca allah yardımcımız olsun hepimizin
raporu son adet tarihine göre alacaksın ultrason yanılır çünkü..
Arkadaşım devletten almak gerekiyor deyince kafam karıştı valla. Saol canım. Bide benim Dr um özelde, arkadaş öyle deyince bu aydan itibaren devlet hastanesine de gitmeye başladım. Devlet hastanesindeki Dr ben 25 haftalıkken 27 haftalıksın dedi. Kafam karıştı iyice. Ultrason farkı diye düşündüm. Raporu hangisine göre alacağımı şaşırdım.
özelde misin canım?canm ben anesteziyim..eğer sezeryan genel olcaksa uyutmadan önce takılıyor..zaman kaybı olup bebeğe fazla gaz gitmesin diye..spinal olcaksa spinalden sonra takılıror..
benim kızım 3 yaş 3 aylık canım hala bebekleriyle girip evcilik oynuyor park yatakta. bir yakınım hatta şu top havuzundaki toplardan alıp atmış biraz içine çocugu cok eğlenıyordu. bizim park yatak en kucuklerden ben yapmadım o yuzden ama güzel bi fikir bence :)
ben zorunlu sezeryana girmiştim bebeğim tersti. odada ameliyathaneye girmeden taktılar sondayı 2 sn sürüyor ama ben de stres olmuştum. fitil vs kullanmadım hiç.
fitil dediğin lavman mı bağırsak temizliği için..
evet sezaryen öncesi lavman yapıyoruz biz bi akşam bitane sabah olmak üzere iki tane Allah korusun olası biz kaza durumda bağırsakların boş ve temiz olması için.. özel de bazı yerler gece aç kalmayı yeterli sayabilir ama bizde kesinlikle yapılıyor..özelde misin canım?
3 yaşında hala oynuyorsa çok iyi, küçük bir ev gibi olacak ona galiba
sanırım canım, var mı öyle birşey?
accu-chek benimkinin markası da. demek cihazlar arasında fark da olabiliyor. o zaman ne kadar sağlıklı olabilir ki bizim ölçümlerimiz.evet cnm inşallah.ben iki ayrı aletle ölçüyorum arada uçurum var resmen ben yüksek göstereni baz alıyorum ama çok sağlıklı gelmiyor bana ölçümler.biri 100 çıkarıyor diğeri 130 .anlamadım gitti.senin ölçüm cihazının markası nr cnm ?benim biri abbott diğeri code free marka
sana da geçmiş olsun canım ya çok zormuş, bakalım cumartesi bana ne diyecekler.. yemeyince bebek de kilo alamazsa diye korkuyorum. artık hafta sonu görürüz inşallah.Canikom bu değerlere göre daha sıkı diyet yap der doktorun, insülin takviyesine başlayacağını bilmiyorum. Benimde böyle hatta acıcık yüksek bile ama dikkat et ve yürü dedi, insüline gerek yok dedi.
Benimde sabahları hep daha yüksek, akşam daha düşük. Ekmek bunu yapıyo sanırsam. elinden geldiği kadar ekmeği azalt, esmer ekmekmiş beyazmış pek farketmiyo şeker açısından. Sadece esmer ekmek uzun süre tok tutuyo. Sabah yoğurt ekle arada, bazen yumurta ye. Ama azaltınca inan düşüyo. Beninde kahvaltıdan 2 saat sonra tokluk 147 çıktı az önce. çok az yemiştim oysaki.
ben seminer döneminden sonra izne çıkacağım büyük ihtimal. Yarı yılın bitmesine 1-2 hafta kalıyor sanırım sonra onun için de rapor alırım diyorum. ilk bayraa kadar çalışsam mı diyordum ama hiç gidesim yok. Ücretsiz izin için de eğer annem bakabilirse bebişime düşünmüyorum. sadece maaş karşılığı derse girip onları da haftaboyunca yayılmasını isteyeceğim. Tabi kabul ederlerse...öğretmen arkadaşlar izinleri napıcaksınız? ücretsiz izinde kullanmayı düşünen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?