2014 Kasım Anneleri

Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey
benim minikte sağ tarafı seviyor genelde orada toplanıyor..

aman allahım inşallah normal doğum olur bebeklerimiz için hangisi sağlıklıysa onu tercih edicez gerçi seçme lüksümüz yok ama bu iş fenaymış

Benim kerata sola yatarsam sağa toplanıyo, sağa yatarsam sola toplanıyo. bir anda kalkıyosam yataktan, vııjjj diye kayıyo aşağıya. Oyy çok tatlı pek şirin
maşallah ya oğluşuna benim minikte kaymayı çok seviyor yeri hala geniş bunların demek ki

aman allahım inşallah normal doğum olur bebeklerimiz için hangisi sağlıklıysa onu tercih edicez gerçi seçme lüksümüz yok ama bu iş fenaymış
hiç değilse uyutulunca yapılıyor biz devlette serviste uyguluyoruz üzülüyorum ama napayım prosedür böyle.. inşallah normal olur tabi en güzeli eğer olmazsa da sonda teferruat korkma hiç..

Benim kerata sola yatarsam sağa toplanıyo, sağa yatarsam sola toplanıyo. bir anda kalkıyosam yataktan, vııjjj diye kayıyo aşağıya. Oyy çok tatlı pek şirin

Cnm sen yediklerine dikkat etmeye başlayınca kilo verdin mi? ben iki haftada 1 kilo vermişim ,doktorum kızdı biraz ama diyet verdiler bana direk onu uygulayınca verdim.şimdi hem şeker yükselmesin diye az yemeğe çalışıyorum hem de kilo vermiyeyim diye dua ediyorum nasıl olacaksa

zeytar post: 36542970 .!.:
Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...

Bende bu tarz bi beşik alican,fiyatı ne kadar cnm bunun bide yatak ne alicaksin icine

Bende bu tarZ

evet canım benim merak ettiğim şuydu. 2014 ten kalan izinlerimi ücretsiz izinden dönünce kullanabilecekmiyim? arayıp sordum. 2015 yılı içerisinde geri dönersem kullanabiliyormuşum. sadece 1 sene sonrasına aktarılıyor. 2016 da dönersem aktarılmıyormuş.
evet canım oyle olması gerekiyor.

bitane de gecelik alıcam ilk gün sezaryen falan olursak sonda takılırsa gecelik daha rahat olur..

ben zorunlu sezeryan omuştum canım pansuman için geldikleinde gecelik daha iyi oluyor benim geceliğim kirlenmişti hemen o yuzden sadece pijamamın üzerini giyip bacaklarımı örtmüştüm. 1 gecelik bir pijama kirletmiştim. 2. gun eşime bir takım daha aldırmak zorunda kalmıştım hatta.

aynennnnnnn
kızlar böyle cadı olcak herhalde benimkiler de öyle ne zaman uyuyolar bilmiyorum

bu sabaha karşı 4 de uyandım sonra uyu uyuyabilirsen sağa dön olmaz sola dön olmaz sırt üstü olmaz eşim bişe yoldu sandı iyi misin dedi elini karnıma koydum baksana dedim saat 4 bu kızla işimiz var

canım senın ıcın bır sakıncası yoksa diyetini paylaşabılır mısın?
günlük beslenmeniz nasıl nelere dikkat ediyorsnuz.
şekerim normal çıktı ama çok hızlı kilo alıyorum hatta şekeri yanlış mı ölçtüler diye bile şüphelendim. dikkat etmem gerekiyor.

Eğer peri ile benim konuştuğumuz ise ter olmadığı besbelli canım. Baya bildiğim beyaz renkli (şeffaf değil), koyu, yoğun bir akıntı. Aktığını da gayet net hissediyorum.

bnde byle bii olay olmadı ck şükür.inş hç brimzde olmaz ama bn dr a sordum gecen gün 'suyum gelse akıntıdan nasl ayırt edeblrm' dye.oda suyun gelse idrarnı tuttuğn gbi tutamazsn suyun tutmak istesende akar ama idrarnı tutup tekrar yapmya devm edeblrsn demsti.knustuğnz konuyla nekdar ilgili bu alattğm blememm ama yaptğı açıklama bu hanımmlar.

Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey

benim oğlum rahim yapısından dolayı canım sanırım hep sağ tarafta hatta dışardan karnıma dikkatli bakıldıgında farkediliyor sağda oldugu. bazen dediğin gibi tek nokta da toplanıyor büzüşüyor sanki. başı yukarda oldugu için çok net hissedebiliyorum. sıkıntı olacağını sanmıyorum.

cnm akşama listenin fotoğrafını çekip yollim sana olur mu? evde kaldı listem ama benim ki 1800 kl lik bir diyet yani senin şekerin çıkmadıysa 2200 falan olan diyet listelerini uygulaman daha doğru olabilir:) ben ileteyim sana yine bir bak sen:)

Benim ben de özel hastaneye gidiyorum ordaki doktorum kendisi gün verdi şu gün gel yazalım diye demekki özel hastaneden de oluyor

Arkadaşım devletten almak gerekiyor deyince kafam karıştı valla. Saol canım. Bide benim Dr um özelde, arkadaş öyle deyince bu aydan itibaren devlet hastanesine de gitmeye başladım. Devlet hastanesindeki Dr ben 25 haftalıkken 27 haftalıksın dedi. Kafam karıştı iyice. Ultrason farkı diye düşündüm. Raporu hangisine göre alacağımı şaşırdım.

Ben de o kadar fark çıkmıyor canım sadece her seferinde 3-4 gün ilerde görünüyor bebeğim... Doktor da neye göre verecek bilmiyorum 16 eylülde çağırdı büyük ihtimal yine sat a göre verir diye düşünüyorum bakalım ilk kez alıcam öğrenicem =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…