- 11 Aralık 2013
- 1.248
- 788
- 73
- 35
benim minikte sağ tarafı seviyor genelde orada toplanıyor..Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey
Benim kerata sola yatarsam sağa toplanıyo, sağa yatarsam sola toplanıyo. bir anda kalkıyosam yataktan, vııjjj diye kayıyo aşağıya. Oyy çok tatlı pek şirinbenim minikte sağ tarafı seviyor genelde orada toplanıyor..
aman allahımidrar deliğine takılıyor aldığı çıkardığı kontrolü yapmak için bide anesteziden sonra 6-8 saat ayağa kalmak yasak (genel anestezi bu tabii spinal de ayaklarda ki his gelene kadar) yürüyüşe başlayınca çekiliyor.. biz devlette maalesef serviste uyguluyoruz hastaya ama özellerde ameliyathane de uyutulunca takılıyor ağrıyı hissetmezsin..
maşallah ya oğluşuna benim minikte kaymayı çok seviyor yeri hala geniş bunların demek kiBenim kerata sola yatarsam sağa toplanıyo, sağa yatarsam sola toplanıyo. bir anda kalkıyosam yataktan, vııjjj diye kayıyo aşağıya. Oyy çok tatlı pek şirin
Slm kizlar nasilsinz bakalm bizim pasa geceleri hicc uyumuyor tekmeleyip duruyo
hiç değilse uyutulunca yapılıyor biz devlette serviste uyguluyoruz üzülüyorum ama napayım prosedür böyle.. inşallah normal olur tabi en güzeli eğer olmazsa da sonda teferruat korkma hiç..aman allahıminşallah normal doğum olur bebeklerimiz için hangisi sağlıklıysa onu tercih edicez gerçi seçme lüksümüz yok ama bu iş fenaymış
Benim kerata sola yatarsam sağa toplanıyo, sağa yatarsam sola toplanıyo. bir anda kalkıyosam yataktan, vııjjj diye kayıyo aşağıya. Oyy çok tatlı pek şirin
zeytar post: 36542970 .!.:Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...
evet canım benim merak ettiğim şuydu. 2014 ten kalan izinlerimi ücretsiz izinden dönünce kullanabilecekmiyim? arayıp sordum. 2015 yılı içerisinde geri dönersem kullanabiliyormuşum. sadece 1 sene sonrasına aktarılıyor. 2016 da dönersem aktarılmıyormuş.ücretsiz izinden dönünce bi gün çalışıp sonra tekrar yıllık izine ayrılabilirsin veyada doğum sonu izinlerin bitince bi gün başlangıç yapıp yıllık izinlerini kullanıp sonrasında ücretsize ayrılabilirsin..
evet canım oyle olması gerekiyor.Yav konuşuldukça da kafam karıştı iyi mio yanan kısmı aktarılan kısım diye biliyorum. Öyle dimi?
Yani ben çalışabilir kağıdı aldım. 5 hafta doğum sonrasına gitti. Örneğin ben çalışabilir kağıdı aldıktan 2 hafta sonra senelik izne ayrıldım 1 haftalığına. Heh işte aktardığım 5 haftadan izin olarak kullandığım 1 hafta yanıyo. Toparlarsak doğum sonrası 8+5 değil 8+4 kalıyo? Dimi ablalar kardeşler :)
bitane de gecelik alıcam ilk gün sezaryen falan olursak sonda takılırsa gecelik daha rahat olur..
aynennnnnnn
kızlar böyle cadı olcak herhalde benimkiler de öyle ne zaman uyuyolar bilmiyorum
Cnm sen yediklerine dikkat etmeye başlayınca kilo verdin mi? ben iki haftada 1 kilo vermişim ,doktorum kızdı biraz ama diyet verdiler bana direk onu uygulayınca verdim.şimdi hem şeker yükselmesin diye az yemeğe çalışıyorum hem de kilo vermiyeyim diye dua ediyorum nasıl olacaksa
Eğer peri ile benim konuştuğumuz ise ter olmadığı besbelli canım. Baya bildiğim beyaz renkli (şeffaf değil), koyu, yoğun bir akıntı. Aktığını da gayet net hissediyorum.
Bu gece benim Bebis hep sağ tarafta toplandı durdu kızlar,uyandigimda da ayni şeyi yaptı.bişeyler yedim içtim öyle açıldı.ilk kez oluyor böyle,sizde yaşadınız mı böyle bişey
ben 31+5 te gidip alıcam geçirsen o günleri de aktarmıyolarmışzaten verdikleri ne sanki ondan bundan kesiyolar çok sinir bozucu bi durum
canım senın ıcın bır sakıncası yoksa diyetini paylaşabılır mısın?
günlük beslenmeniz nasıl nelere dikkat ediyorsnuz.
şekerim normal çıktı ama çok hızlı kilo alıyorum hatta şekeri yanlış mı ölçtüler diye bile şüphelendim. dikkat etmem gerekiyor.
Carputi raporu özel hastaneden alabiliyomuyuz acaba? Yoksa devlet hastanesi mi olması gerekir?
Benim ben de özel hastaneye gidiyorum ordaki doktorum kendisi gün verdi şu gün gel yazalım diye demekki özel hastaneden de oluyor
Arkadaşım devletten almak gerekiyor deyince kafam karıştı valla. Saol canım. Bide benim Dr um özelde, arkadaş öyle deyince bu aydan itibaren devlet hastanesine de gitmeye başladım. Devlet hastanesindeki Dr ben 25 haftalıkken 27 haftalıksın dedi. Kafam karıştı iyice. Ultrason farkı diye düşündüm. Raporu hangisine göre alacağımı şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?