2014 Kasım Anneleri

özelde misin canım?

3 yaşında hala oynuyorsa çok iyi, küçük bir ev gibi olacak ona galiba

sanırım canım, var mı öyle birşey?

devletteyim canmm..8yıldır anestezideyim..özeldede çalıştım daha önce..uyutulduktan sonra sonda takıldını hiç görmedim..hatta zaman kaybı olmasın diye hasta baticonla boyanır yeşiller örtülür cerrahi hazır olunca uyuturuz

o zaman benim ablam bi ilk ve ikinci ciddi fobisi var o yüzden ikisi de uyutularak takıldı asla taktırmazdı yoksa.. bizde serviste takıyoruz mesela genel de olsa spinal de..ama bazı özeller de doktor hastaya bırakıyor ..

regl dönemleri aşırı geçenlern doğumu zor oluyo dye bsey duymustm acaba doğruluk payı vr mıdr ki .eğer öyleyse bnm özellikle ilk iki günü hep zor gecer regl dönemlermn

Arkadaşlar bu arada uyku seti haricinde yan korumalık bakan arkadaşlar vardı. Butikbebe.com da bugün çeşitli renklerde var ilgilenenlere.

accu-chek benimkinin markası da. demek cihazlar arasında fark da olabiliyor. o zaman ne kadar sağlıklı olabilir ki bizim ölçümlerimiz.

dün bir sitede okudum cnm damardan alınan kan ile deneme yapmış kız ,senin kullandığın marka alette hastanenin verdiği sonuç aynıymış ama benim alet (abbott) marka 190 nı 243 çıkarmış.

regl dönemleri aşırı geçenlern doğumu zor oluyo dye bsey duymustm acaba doğruluk payı vr mıdr ki .eğer öyleyse bnm özellikle ilk iki günü hep zor gecer regl dönemlermn

Benim de ağrılı geçer hele ki ilk 2 günü.. Ağrı kesici içmeden geçiremedim hiçbir adetimi... Öyle bişi de duymamıştım abuu

Sizce genel mi epidural sezeryan mi?

Benimki tup

dün bir sitede okudum cnm damardan alınan kan ile deneme yapmış kız ,senin kullandığın marka alette hastanenin verdiği sonuç aynıymış ama benim alet (abbott) marka 190 nı 243 çıkarmış.
abbott ta iyi bi markadır kalibrasyonun da bi sıkıntı vardır bence bi firmasına göster istersen..

abbott ta iyi bi markadır kalibrasyonun da bi sıkıntı vardır bence bi firmasına göster istersen..

kalibrasyonunu yaptırdım cnm.düşük değerlerde sıkıntı yok ama yüksek değerlerde biraz daha yüksek gösteriyor.bir çok marka ile karşılaştırdım cnm .ama tabi ki piyasadaki aletler arasında en iyilerden.

hanımlar berbat yoğundum ve gergindim bugünn..
şükürki bugün bitti..
annemle çarşıda buluşcaz şimdi..
kuzenimin düğünü var haftaya ona hediye alıcam..
birde bebeğin batteniyelerinin kenarına dantel ve süslemeler için birşeylere bakıcaz..
hepiniz öpüldünüz..
geçmişi çok okuyamadım sıkıntı yoktur inşş

bende ekim ortasna kdar düşünüorm son 15 günüme kadar çalışırm diorm cok bi ağırlıgım yok aynen yarı yıla kadar calışmam ikinci dönem baslarm diorm . ama bebişim cok küçük oluck ozamnda nasıl bırakıcm bilmiyorm bransın ne cnm belki yardmcı olur idaren

ablana muhtemelen amelyat bitiminde uyandırmadan önce takılmıştır canmm..riske atcaklarını sanmam

Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...
geldiğinde yorumlarını yazabilr misin canım ben de bundan düşünüyorum

Sizce genel mi epidural sezeryan mi?

Benimki tup
epidural dediğin belden katater takılıyo..amelyattan sonraki ağrılar için oradan ilaç yapılıyo..epidurale gerek yok bence spinal anestezi en ideali..belden aşağısı uyuşuyor..hem etkisi geçene kadar ağrın olmuyo..hemde bebeğe ekstradan ilaç gitmemiş oluyo..genel anestezi hiç tavsiye etmem..yan etkileri fazla..spinalin bi artısıda doğar doğmaz bebeğini görebiliyosun

Sağol canım ya Biz park yatak aldık ama hiç beğenmedik çok adiydi christal baby nin iade ettik..
Hepsi burada dan şu mobilya yataktan aldık yarın gelcek inşallah...
canım ben de beyaz park yatak istiyorum christal babyde görmüştüm çok mu adi ya renkli park yatakları sevemedim.. bu beşiğin boyu kaça kaç?

Benim de ağrılı geçer hele ki ilk 2 günü.. Ağrı kesici içmeden geçiremedim hiçbir adetimi... Öyle bişi de duymamıştım abuu
bn lisede bölüm şefimizden duymustm derste anlamstı.inşallah bünye meselesidir kolaycca tek avazda atlatırz bebeklermzle doğumu. yoksa bn izledim korkulack gbii görünmyr doğum ama olay kendi başına gelecek olunca braz ürkütücü hal almaya başlyo.okuyanımız dua edenmz olur yanımızda anne kardes teyze vs.
AllAHM o gün kolaylk versn hepmzeee

ben genel anestezi ile sezeryan oldum. diğeri beni strese sokar diye hiç konuşmadım bile doktorumla şimdi denesemmi diye düşünüyorum ama yıne de korkuyorum orada ne yaptıklarını biliyor olucam sonuçta. bir akdaşım epidural olacaktı. daha sonda takılırken o kadar stres yapmışki doktoru cesaret edememiş epidural yapmaya hemen uyutmuş benim de oyle olmam yuksek ıhtımal :))

sezeryanın cok rahat geçtiğini söylemişti doktorum. ayılırken de cok sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. akşam ilk ayağa kalktıgımda ve o gun yururken cok ağrım oldu. ertesi gün hastanede banyo bile yapmıştım ama 2-3 gun agrım oldu azaldı yavaş yavaş.

spinal veya epidural de daha mı az agrı oluyor acaba bilgin var mı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…