2014 Kasım Anneleri

ben seminerden sonra gitmeyeceğim. okulun açıldığı salı 32.haftada oluyorum, pazartesi gider raporumu alırım inşallah.
Benim hesabıma göre tam tutuyor tatil ne zaman bakmamıstım ama tam denk geliyor 8 ekimde ayrılırsam tatilin basladığı hafta 13. haftama denk geliyor 19-23 ocak.bayram tatili birlestirilirse hafta sonuna daha bayram sonrasındaki hafta da ayrılabilirim.İdareye sormak lazım birde 32. haftanın içinde mi yoksa tam bitince mi almalı...

tatlım sen kısa kolluyu düşünüyorsun ben kolsuz aldım üzerinde kısa kollu sabahlık
zaten lohusa teri olacak hastane sıcak oluyor evde bebişten dolayı soğuk olmaz ki artık ekim ayı soğuk olmuyor

Çok beğendiysen al canım oda değisirken üstüne kalın birsey alırsın hep aynı seyi giyecek de değilsin içinde kalmasın beğendiysen al derim.

Evet bende mevlid takımı aldım çok muntazam çalışıyor kadın kargo da hemen geldi

şakasına yapmıştır yaa takma boşver herkesin tartıştığı zıt düştüğü anlar oluyor evlilik bu her dk mutlu mesut olmuyosun..

İlk vatani görev , hahahaaa
Birden eşim konuşuyor sandım"götürücem kızımı, o stadın havasını soluyacak, o çimenlerin yeşilin görecek içine işleyecek sarı-kırmızı renkler"

6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş

canım senin deneyimin varmış yine ben hiç öyle muayene olmadım çok utanıyorummm bir de ilk kaçıncı haftada olur bu muayene?
Ben smear yaptırmak için niyetlendiğimde maruz kalmıştım bu muayeneye. çıkart altını geç çatala dedi doktor. tabi ben dize kadar sıyırdım. indir indir dedi hemşire üstüme bişey örttüler ama sonuçta ayaklarım kalçamdan yüksekteydi yani her şeyi ortadaydı. kasıla kasıla bir hal oldum. ama doğal olarak doktor günde onlarca kadını gördüğü için benim tam tersimdi. onu görünce işte biraz rahatladım falan geçti öyle. gebelikte de ilk muayenemi istememe rağmen vsjinal yaptı dokr,tor. mecburiyetten gitmiştim o hastaneye. bir daha adım atmam.

6 eylül oğluş görme günü heralde DeryaW nında randevusu o zaman benimde
ne güzel düşünüş kayınvaliden bravo

helal olsun valla kayınvalidene takdir ettim..

Ayyy benimde korkulu rüyam o çatala oturmak bugüne kadar hep yırttım bi şekilde ama birgün olacak biliyorum kaçış yok

tatlım sen kısa kolluyu düşünüyorsun ben kolsuz aldım üzerinde kısa kollu sabahlık
zaten lohusa teri olacak hastane sıcak oluyor evde bebişten dolayı soğuk olmaz ki artık ekim ayı soğuk olmuyor
Benim sat a gore dogumum 29 kasim canim.. o yuzden kafam karisiyor..

Çok beğendiysen al canım oda değisirken üstüne kalın birsey alırsın hep aynı seyi giyecek de değilsin içinde kalmasın beğendiysen al derim.

Begendimde kararşz kaldim iste uşurmuyum diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…