- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Benim hesabıma göre tam tutuyor tatil ne zaman bakmamıstım ama tam denk geliyor 8 ekimde ayrılırsam tatilin basladığı hafta 13. haftama denk geliyor 19-23 ocak.bayram tatili birlestirilirse hafta sonuna daha bayram sonrasındaki hafta da ayrılabilirim.İdareye sormak lazım birde 32. haftanın içinde mi yoksa tam bitince mi almalı...ben seminerden sonra gitmeyeceğim. okulun açıldığı salı 32.haftada oluyorum, pazartesi gider raporumu alırım inşallah.
Kızlar bugun yine carsiya gidiyorum..
Acaba gecen gunki, yarim kollu pijemayi alsam mi? Üsürmüyüm.. ? Yazlik indirimde 85 tl falan.. kışlıgı almaya hc gucum yetmez galiba.. ne diyorsunuz? Evimizde elektrk sobasi olacak.. yerler parke.. evde pembe pijemamda var.. ne diyosunuz?
Çok beğendiysen al canım oda değisirken üstüne kalın birsey alırsın hep aynı seyi giyecek de değilsin içinde kalmasın beğendiysen al derim.Kızlar bugun yine carsiya gidiyorum..
Acaba gecen gunki, yarim kollu pijemayi alsam mi? Üsürmüyüm.. ? Yazlik indirimde 85 tl falan.. kışlıgı almaya hc gucum yetmez galiba.. ne diyorsunuz? Evimizde elektrk sobasi olacak.. yerler parke.. evde pembe pijemamda var.. ne diyosunuz?
canım rapor alıp o süreleri doğum sonrasına aktarmak gibi bir düşüncen varsa, öyle bir şansın yok, ona göre plan yapmalısın
Anladım artık doğum sonrası biraz rapor sonrası da ücretsiz olacak kötü oldu
ben chicco aldım canım, çantalı set, sanırım 59 tl idi. eğer kızım da annesi gibi allerjik olursa mustela ürünlerine yönelicem daha sonra ama başlangıç için araştırdığım kadarıyla chicco uygun
Evet :)inşallah hep iyi haberler alırızbu arada polis misin sen..
benim eşim de polisEvet :)
İnstagramda mutlubebekler sayfası var. Yönlendirdiğim herkes çok memnun kaldı. Tavsiye ederim.
şakasına yapmıştır yaa takma boşver herkesin tartıştığı zıt düştüğü anlar oluyor evlilik bu her dk mutlu mesut olmuyosun..Herkesin kocası bu kadar anlayıslıyken ben bu odunu nerden buldum demekten alamıyorum kendimi böyle seyler okuyunca bu gün öyle sinirliyim ki esim isten gelene kadar sakinlesirim diye bekledim ama halen kendimi yiyorum dün eften püften bir konu yüzünden bana el öptürmeye kalktı adam...el öpüp özür dileyecek misim... zaten c.tesi babası düsürdü tüm enerjimi pazar da oğlu halletti hamile miyim üzülür müyüm diyen yok herkes hükümranlık sürüyor kafasından nedir bu
Özelden yazışalım bari,işgal etmeyelim :)benim eşim de polis
hastane işini ne yaptın Avrupa yakasında uygun hastane soruyodun bi ara sanki..Çok güzelmiş orasıı ben de bişeyler alıcam sanırım
Hahhaha! Aynen yaa. Televizyonu kaç defa kırılmaktan kurtardım hatırlamıyorum. Hoş, ben de öyleyim biraz. Boğazım patlayana kadar bağırırım. Yarışmalara falan katılırım. Hatta Burak Yılmazla tanışıp , plaket vermişliğim, Metin Oktay'da antrenman izlemişliğim bile var.
Sizin Bursa'da olmanız büyük avantaj, biz Ankara'dan arabayla sürüne sürüne gidiyoruz. Her zaman uçak da bulamıyoruz. Bebişim bi toplasın kendini, ilk vatani görevini yerine getiricez inşallah. Tanışsın mabedimizle.
Ben smear yaptırmak için niyetlendiğimde maruz kalmıştım bu muayeneye. çıkart altını geç çatala dedi doktor. tabi ben dize kadar sıyırdım. indir indir dedi hemşirecanım senin deneyimin varmış yine ben hiç öyle muayene olmadım çok utanıyorummmbir de ilk kaçıncı haftada olur bu muayene?
arzumu denedin mi canım klasik ile aynı ölçebilyor mu?ben arzumdan aldım netten uygundu ayrıca bakım seti aalmıştık sevi bebenin onda da klasik ateş ölçer vardı canım
6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş
teşekkürler canım19 tl civarı bişeydi sanırım canım
helal olsun valla kayınvalidene takdir ettim..6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş
Ben smear yaptırmak için niyetlendiğimde maruz kalmıştım bu muayeneye. çıkart altını geç çatala dedi doktor. tabi ben dize kadar sıyırdım. indir indir dedi hemşireüstüme bişey örttüler ama sonuçta ayaklarım kalçamdan yüksekteydi yani her şeyi ortadaydı. kasıla kasıla bir hal oldum. ama doğal olarak doktor günde onlarca kadını gördüğü için benim tam tersimdi. onu görünce işte biraz rahatladım falan geçti öyle. gebelikte de ilk muayenemi istememe rağmen vsjinal yaptı dokr,tor. mecburiyetten gitmiştim o hastaneye. bir daha adım atmam.
Benim sat a gore dogumum 29 kasim canim.. o yuzden kafam karisiyor..tatlım sen kısa kolluyu düşünüyorsun ben kolsuz aldımüzerinde kısa kollu sabahlık
zaten lohusa teri olacak hastane sıcak oluyor evde bebişten dolayı soğuk olmaz ki artık ekim ayı soğuk olmuyor
Çok beğendiysen al canım oda değisirken üstüne kalın birsey alırsın hep aynı seyi giyecek de değilsin içinde kalmasın beğendiysen al derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?