2014 Kasım Anneleri

="tikita, post: 36627701, member: 465637"]Yok canım yapılıyor hatta en son gittiğimde kontrole doktorum demişti şu hafta çatı muayeni yapıcaz diye ama ben haftasını unuttum o ayrı şimdi cuma kontrolüm var o gün sorucam doktoruma..ama senin dediğin gibi de yapan doktorlar varmış sanırım son ana kadar bekleyen[/QUOTE]
Sezeryan da olsa yapılıyor mu

canım sen öğretmen misin?

valla kübbacım bizim serviste hepsi var biz ateşli çocuklara koltukatı derecesiyle takip ediyoruz yanılma payı bozulmadığı sürece yok..
o halde klasik almakta fayda var desene teşekkürler canım

o halde klasik almakta fayda var desene teşekkürler canım
en az bir yaşına kadar ateş tehlikeli olabileceğinden ben koltukaltı öneririm.. sonra olmazsa başka bakarsın.. ufak bide not paylaşayım ateşli çocukta koltukaltı derecesi kullanacaksan bi koltuk altına hiç ılık uygulama yapma su değdirince sonuç yanlış çıkar.. buda fazladan bi bilgi olsun

Ne guzel dusunmus kayin validen helal olsun. Hadi bakalim iyi haberlerle gel canim

Sağol canım bende henüz ateşölçer konuşunda tereddütteydim artık kararımı verdim sayende
fazladan bilgi içinde sağol aklıma yazdım gitti

Ayyy benimde korkulu rüyam o çatala oturmak bugüne kadar hep yırttım bi şekilde ama birgün olacak biliyorum kaçış yok
ilki insanı geriyor yalan yok. gerçi her ay kuaföre gidiyorum ağdaya. ama doktorda bi başka oldum yahu. neyse ben bu konuda konuşursam herkesi daha çok gericem. çünkü ben de ister istemez geriliyorum falan filan. sustummm

Kızlar göbeğimin alt kısmı çatır çatır çatlamış dün akşam yoktu bunlar şimdi görünce şok oldum püf...
Canım çatlar eğer çatlamaya yatkın bir vücudun varsa engelleyemeZsin bunu istediğin kadar yağ krem sür...o yüzden şöyle düşün onlar bebişlerimizden bize kalan güzel hatıralar:)

Daha önce alttan muayene oldum ama çatal muayenesinde alttan nasıl oluyor hiç bi bilgim yok ..evet burdan okuyunca insan bi geriliyor ama sonuçta bebeklerimize giden her yol mübahtır dimi katlanacağız

En sağlıklı koltuk altı diye duymuştum ben ama hep kararsız kalıyordum.kulaktan almayı düşündüm önce bebek için koltuk altı ölçmek Zor olur diye ama sende böyle diyince koltuk altı mı alsam diyorum

Daha önce alttan muayene oldum ama çatal muayenesinde alttan nasıl oluyor hiç bi bilgim yok ..evet burdan okuyunca insan bi geriliyor ama sonuçta bebeklerimize giden her yol mübahtır dimi katlanacağız
işte ayaklar açık olunca ulu orta yatmış gibi hissediyor insan
ya aslında öyle katlanmalık bir durum yok. işte olması gereken şey oluyor. dimi ama :)

Masallah ne güzel senden önce seni düsünmüs yapmasa da dese o bile yeter insana bizimki geldi c.tesi ne yaptın ne ettin demedi benim aldıklarımı bile merak edip sormadı...Misafir gibi geldiii gitti bir karpuz kucaklamıs yedi içti gitti torundan bir haber...Bunlar için bir okul olsa keske diyorum ama hos sizinkiler okulundan mı öğrendi bunları insanda biraz da görgü olmalı.

işte ayaklar açık olunca ulu orta yatmış gibi hissediyor insan
ya aslında öyle katlanmalık bir durum yok. işte olması gereken şey oluyor. dimi ama :)
Öyle canım kaçarı yokBurda bazen yazılanları okuyorum ay çok acıdı çok kötüydü gibi kendi kendime diyorum sonra o kadar da olacak senin içinde bi canlı var hiç ağrısız anne olmak ayaklarına cennetin serilmesi normal mi birazda çekeceksin yani dimi

Ayyy imzamı atıyorum altına ama sorsan onlardan görgülüsü yoktur
ben artık bişey almasını beklemiyorum bi kere doktora gittiniz sağlığı nasıl diye sorsun ona razıyım hadi benide sormasın torununun sağlığını sorsun

şakasına yapmıştır yaa takma boşver herkesin tartıştığı zıt düştüğü anlar oluyor evlilik bu her dk mutlu mesut olmuyosun..
Malesef saka değil canım 6 yıldır böyle her seyde el öptürme merakı var çocuk değilim bende kaldıramıyorum artık böyle seyleri hele ki bu durumda en hassas olduğum zaman da yapması çileden çıkardı.yapmazsan yapana kadar surat yapar.Stresli bi bebeğim olsun istemiyorum

Canım çatlar eğer çatlamaya yatkın bir vücudun varsa engelleyemeZsin bunu istediğin kadar yağ krem sür...o yüzden şöyle düşün onlar bebişlerimizden bize kalan güzel hatıralar:)

Çatlamaya meyilli değil aslında hem yağlı bir cildim var hem esnek..daha öncede çok kilo alıp vermişliğim var..
Zaten bir iki tane vardı ama bir gecede dolmuş karnımın altı..iki bebek olunca mecbur çatlıycaz napalım yeterki sağlıklı olsunlar..

Benim cildim de yağlı o kadar badem yapı kullandım yine de çatlıyor işte bide senin ikiz doğal olarak fazla olacaktır tabi ki

Sende mi brütüs ... Empati kuruyorum da ben onlar gibi yapamam utanırım bu ne vurdum duymazlıktır ya pess...Bunları takmaya takmaya ilerde bizde duyarsızlasmayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…