canım sen öğretmen misin?6 kasım sanırım doğum tarihi, seninle aramızda 5 gün var. 11 eylülde 32 haftayla izne çıkabilirsin. o zaman 1 ocakta başlaman lazım. 23 gün rapor alabilirsen 11 eylülde bırak. Ama olmadı 35 te izne çıkarsan, önceki 3 haftayı sona kaydırırsın iznin okul kapanmadan 1 gün önce biter. ama 32 de çalışabilir raporu alınca 37 olmadan ayrılabilir miyiz ben de onu bi idarecimle konuşacağım.
o halde klasik almakta fayda var desenevalla kübbacım bizim serviste hepsi var biz ateşli çocuklara koltukatı derecesiyle takip ediyoruz yanılma payı bozulmadığı sürece yok..
arzumla ölçüm yaptık bir çok kez aynı çıktı ama klasik ile hiç denemedimarzumu denedin mi canım klasik ile aynı ölçebilyor mu?
en az bir yaşına kadar ateş tehlikeli olabileceğinden ben koltukaltı öneririm.. sonra olmazsa başka bakarsın.. ufak bide not paylaşayım ateşli çocukta koltukaltı derecesi kullanacaksan bi koltuk altına hiç ılık uygulama yapma su değdirince sonuç yanlış çıkar.. buda fazladan bi bilgi olsuno halde klasik almakta fayda var deseneteşekkürler canım
Ne guzel dusunmus kayin validen helal olsun. Hadi bakalim iyi haberlerle gel canim6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş
en az bir yaşına kadar ateş tehlikeli olabileceğinden ben koltukaltı öneririm.. sonra olmazsa başka bakarsın.. ufak bide not paylaşayım ateşli çocukta koltukaltı derecesi kullanacaksan bi koltuk altına hiç ılık uygulama yapma su değdirince sonuç yanlış çıkar.. buda fazladan bi bilgi olsun
ilki insanı geriyor yalan yok. gerçi her ay kuaföre gidiyorum ağdaya. ama doktorda bi başka oldum yahu. neyse ben bu konuda konuşursam herkesi daha çok gericem. çünkü ben de ister istemez geriliyorum falan filan. sustummmAyyy benimde korkulu rüyam o çatala oturmakbugüne kadar hep yırttım bi şekilde ama birgün olacak biliyorum kaçış yok
Canım çatlar eğer çatlamaya yatkın bir vücudun varsa engelleyemeZsin bunu istediğin kadar yağ krem sür...o yüzden şöyle düşün onlar bebişlerimizden bize kalan güzel hatıralar:)Kızlar göbeğimin alt kısmı çatır çatır çatlamış dün akşam yoktu bunlar şimdi görünce şok oldum püf...
Daha önce alttan muayene oldum ama çatal muayenesinde alttan nasıl oluyor hiç bi bilgim yok ..evet burdan okuyunca insan bi geriliyor ama sonuçta bebeklerimize giden her yol mübahtır dimi katlanacağızilki insanı geriyor yalan yok. gerçi her ay kuaföre gidiyorum ağdaya. ama doktorda bi başka oldum yahu. neyse ben bu konuda konuşursam herkesi daha çok gericem. çünkü ben de ister istemez geriliyorum falan filan. sustummm
En sağlıklı koltuk altı diye duymuştum ben ama hep kararsız kalıyordum.kulaktan almayı düşündüm önce bebek için koltuk altı ölçmek Zor olur diye ama sende böyle diyince koltuk altı mı alsam diyorumen az bir yaşına kadar ateş tehlikeli olabileceğinden ben koltukaltı öneririm.. sonra olmazsa başka bakarsın.. ufak bide not paylaşayım ateşli çocukta koltukaltı derecesi kullanacaksan bi koltuk altına hiç ılık uygulama yapma su değdirince sonuç yanlış çıkar.. buda fazladan bi bilgi olsun
işte ayaklar açık olunca ulu orta yatmış gibi hissediyor insan
Daha önce alttan muayene oldum ama çatal muayenesinde alttan nasıl oluyor hiç bi bilgim yok ..evet burdan okuyunca insan bi geriliyor ama sonuçta bebeklerimize giden her yol mübahtır dimi katlanacağız
Masallah ne güzel senden önce seni düsünmüs yapmasa da dese o bile yeter insana bizimki geldi c.tesi ne yaptın ne ettin demedi benim aldıklarımı bile merak edip sormadı...Misafir gibi geldiii gitti bir karpuz kucaklamıs yedi içti gitti torundan bir haber...Bunlar için bir okul olsa keske diyorum ama hos sizinkiler okulundan mı öğrendi bunları insanda biraz da görgü olmalı.6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş
Öyle canım kaçarı yokişte ayaklar açık olunca ulu orta yatmış gibi hissediyor insan
ya aslında öyle katlanmalık bir durum yok. işte olması gereken şey oluyor. dimi ama :)
Masallah ne güzel senden önce seni düsünmüs yapmasa da dese o bile yeter insana bizimki geldi c.tesi ne yaptın ne ettin demedi benim aldıklarımı bile merak edip sormadı...Misafir gibi geldiii gitti bir karpuz kucaklamıs yedi içti gitti torundan bir haber...Bunlar için bir okul olsa keske diyorum ama hos sizinkiler okulundan mı öğrendi bunları insanda biraz da görgü olmalı.
Malesef saka değil canım 6 yıldır böyle her seyde el öptürme merakı var çocuk değilim bende kaldıramıyorum artık böyle seyleri hele ki bu durumda en hassas olduğum zaman da yapması çileden çıkardı.yapmazsan yapana kadar surat yapar.Stresli bi bebeğim olsun istemiyorumşakasına yapmıştır yaa takma boşver herkesin tartıştığı zıt düştüğü anlar oluyor evlilik bu her dk mutlu mesut olmuyosun..
Canım çatlar eğer çatlamaya yatkın bir vücudun varsa engelleyemeZsin bunu istediğin kadar yağ krem sür...o yüzden şöyle düşün onlar bebişlerimizden bize kalan güzel hatıralar:)
Benim cildim de yağlı o kadar badem yapı kullandım yine de çatlıyor işte bide senin ikiz doğal olarak fazla olacaktır tabi kiÇatlamaya meyilli değil aslında hem yağlı bir cildim var hem esnek..daha öncede çok kilo alıp vermişliğim var..
Zaten bir iki tane vardı ama bir gecede dolmuş karnımın altı..iki bebek olunca mecbur çatlıycaz napalım yeterki sağlıklı olsunlar..
Sende mi brütüs ... Empati kuruyorum da ben onlar gibi yapamam utanırım bu ne vurdum duymazlıktır ya pess...Bunları takmaya takmaya ilerde bizde duyarsızlasmayalım :)Ayyy imzamı atıyorum altınaama sorsan onlardan görgülüsü yoktur
ben artık bişey almasını beklemiyorum bi kere doktora gittiniz sağlığı nasıl diye sorsun ona razıyım hadi benide sormasın torununun sağlığını sorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?