2014 Kasım Anneleri

Canım konu ne bilmiyorum ama stresten uzak durman gerekiypr bunun sende farkındasın tabi sadece sana bağlı değil bu durum çevrendeki kişilerin de düşünceli olması lazım tabi ama sen yine de kendini kasma bol bol dua oku rahatla her strese girdiğinde kötü bi durum ile karşılaşınca..

Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum. İşler yoğundu ben bu hafta 27 haftama girdim sabah tartıldım şuana kadar 5 kilo almışım idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı geçen hafta ilaç içtim ama geçmedi enfeksiyonu yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız? Yardım lütfen.

hastane işini ne yaptın Avrupa yakasında uygun hastane soruyodun bi ara sanki..

Evet canım doğru hatırladın
Ben şimdi yine yurt dışına geldim. Ama 15 güne temelli dönüyorum o zaman senin bahsettiğin yere de gidip bakıcma bir de hizmet hastanesi güzel diyorlar gidip oraya bakacağım. Kesinleştiremedim henüz anlayacağım. Doktorum heryere geliyor en azından

Sende mi brütüs ... Empati kuruyorum da ben onlar gibi yapamam utanırım bu ne vurdum duymazlıktır ya pess...Bunları takmaya takmaya ilerde bizde duyarsızlasmayalım :)

Sorma canım çok dertliyim bende ama sonra şükrediyorum ki annem var
o yüzden biz kötü örneklere değil iyi örneklere bakalım bizi daha iyi anne yapacağına eminim
o yüzden bebek doğduğunda başkalarının yanında gösterilecek sevgide asla bana samimi gelmeyecek NET!....

Doğru diyosun canım kafa yorup içerlemekten uzak tutar en azından.

Ne iyi kadınmış

Canım benim orta düzeyde iltihabım vardı ve ağrı yapıyordu bi hafta ilaç kullandım ve bol bol su içtim

O senin elini öpsün çocuğunu taşıyosun daha ne yapacaksın. ben bile sinirlendim valla

Bu linkten http://global.thebump.com/tickers/BirthdayTickerChooseBackground.aspx girip önce arka planda bulunan cetveli sonraki adımda da belirteci seçiyorsunuz,3. ve son adımda da bebeğin doğması beklenen tarihi girmeniz yeterli sonra pembe tuşa tıklıyorsunuz , açılan ekranda içinde kod bulunan 2 ekran olması lazım ,
Pseudo HTML, UBBCODE, OR BBCODE: denen alttaki 2. kutucuktaki kodu kopyalayıp imza kısmına yapıştırıp kaydedin.

hamile cetveli için nasıl yaptığımı soran arkadaşlara kızımdan öğrenip yazdım bilgilernize

Aslinda haklısın bende bazen burdakileri okuyunca ayni duyguya kapiliyorum.. konu aile olunca zayıflar işte.. ama suç onlarda değil ki anne baba da.. ben artik hiç el opmuyorum bile.. arada da dişlerini gostereceksin onlara kocana sezdirmeden benim kvde de başta baktim konuşuyor eşim yokken yapiyor birde.. hep susuyodum sonra dayanamadim cvbini alinca bir iki şimdi sustu çok şükür. . Hic bişe demiyor

Canım o kadar da düşünme bak sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün her şey olacağına varır vardır bunda da bir hayır takma kafana artık

Sezeryan da olsa yapılıyor mu[/QUOTE]
Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor

OTE="tikita, post: 36631005, member: 465637"]Sezeryan da olsa yapılıyor mu[/QUOTE]
Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor[/QUOTE]
Tüp bebek olduğu için doktorum seni riske atamam dedi bu yüzden yüksek ihtimal sezeryan olucak

OTE="tikita, post: 36631005, member: 465637"]Sezeryan da olsa yapılıyor mu
Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor[/QUOTE]
Tüp bebek olduğu için doktorum seni riske atamam dedi bu yüzden yüksek ihtimal sezeryan olucak[/QUOTE]
Anladim canim evet tup bebeklerde sezeryan yapiliyor bu durumda sana cati muayenesi yapilmayacaktir :)

çok üzüldüm. Benim ki de geçmiyor. Bıktım artık. Bugün verdim kültür, Çarşamba bakcaz geçmiş mi geçmemiş mi. 8 günlük ilaç tedavisi görmüştüm ben de.

Çatı muayenesi nasıl yapılır?
Çatı muayenesi normal jinekolojik muayene masasında ve aynı şekilde jinekolojik muayene pozisyonunda yapılır. Doktor iki parmağı ile çatı kemiklerinin durumunu değerlendirir. Bebeğin kilosu ile doğum yolunun darlığını - genişliğini kıyaslayarak normal doğum mümkün olabilir mi diye değerlendirmek yapar. Doğum başkamadan önce gebeliğin son haftalarında yapılan çatı muayensinde rahim ağzı kapalı olduğu için bebeğin kafasına veya diğer organlarına temas edilemez.
Çatı muayenesi sırasında veya sonrasında ağrı, kanama olur mu?
Çatı muayenesi ağrılı bir muayene değildir. Hamileliğin son haftalarında vajina dokusunda esneme olduğu için gebe olmayan kadınlara göre daha rahat bir şekilde vajinal muayene yapılabilir. Kanama genellikle hiç olmaz, bazen lekelenme veya az miktarda pembe, kırmızı kanama olabilir. Kanama olsa dahi çatı muayenesinin bir zararı veya riski yoktur, aksine faydası vardır.

Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor
Tüp bebek olduğu için doktorum seni riske atamam dedi bu yüzden yüksek ihtimal sezeryan olucak[/QUOTE]
Anladim canim evet tup bebeklerde sezeryan yapiliyor bu durumda sana cati muayenesi yapilmayacaktir :)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…