- 12 Kasım 2013
- 703
- 784
- 128
- 35
Canım konu ne bilmiyorum ama stresten uzak durman gerekiypr bunun sende farkındasın tabi sadece sana bağlı değil bu durum çevrendeki kişilerin de düşünceli olması lazım tabi ama sen yine de kendini kasma bol bol dua oku rahatla her strese girdiğinde kötü bi durum ile karşılaşınca..Malesef saka değil canım 6 yıldır böyle her seyde el öptürme merakı var çocuk değilim bende kaldıramıyorum artık böyle seyleri hele ki bu durumda en hassas olduğum zaman da yapması çileden çıkardı.yapmazsan yapana kadar surat yapar.Stresli bi bebeğim olsun istemiyorum
hastane işini ne yaptın Avrupa yakasında uygun hastane soruyodun bi ara sanki..
Sende mi brütüs ... Empati kuruyorum da ben onlar gibi yapamam utanırım bu ne vurdum duymazlıktır ya pess...Bunları takmaya takmaya ilerde bizde duyarsızlasmayalım :)
Doğru diyosun canım kafa yorup içerlemekten uzak tutar en azından.Canım konu ne bilmiyorum ama stresten uzak durman gerekiypr bunun sende farkındasın tabi sadece sana bağlı değil bu durum çevrendeki kişilerin de düşünceli olması lazım tabi ama sen yine de kendini kasma bol bol dua oku rahatla her strese girdiğinde kötü bi durum ile karşılaşınca..
6 eylüle kv gidip özel bir hastaneden ranevu almış..
kendi doktorum burada tıpta ve normal doğuma girmiyor..
kv dede normal olursa burada olmasın demiş ve ii bir doktordan randevu almış..
bende söledim biz özel hastaneye para veremeyiz durumumuz yetmez dedim ben ayarlıcam siz karışmaın dedi..
evladımı görcem öteki hafta inşşş
evet canımcanım sen öğretmen misin?
Canım benim orta düzeyde iltihabım vardı ve ağrı yapıyordu bi hafta ilaç kullandım ve bol bol su içtimSlm kızlar uzun zamandır giremiyordum. İşler yoğundu ben bu hafta 27 haftama girdim sabah tartıldım şuana kadar 5 kilo almışım idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı geçen hafta ilaç içtim ama geçmedi enfeksiyonu yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız? Yardım lütfen.
O senin elini öpsünMalesef saka değil canım 6 yıldır böyle her seyde el öptürme merakı var çocuk değilim bende kaldıramıyorum artık böyle seyleri hele ki bu durumda en hassas olduğum zaman da yapması çileden çıkardı.yapmazsan yapana kadar surat yapar.Stresli bi bebeğim olsun istemiyorum
Aslinda haklısın bende bazen burdakileri okuyunca ayni duyguya kapiliyorum.. konu aile olunca zayıflar işte.. ama suç onlarda değil ki anne baba da.. ben artik hiç el opmuyorum bile.. arada da dişlerini gostereceksin onlara kocana sezdirmedenHerkesin kocası bu kadar anlayıslıyken ben bu odunu nerden buldum demekten alamıyorum kendimi böyle seyler okuyunca bu gün öyle sinirliyim ki esim isten gelene kadar sakinlesirim diye bekledim ama halen kendimi yiyorum dün eften püften bir konu yüzünden bana el öptürmeye kalktı adam...el öpüp özür dileyecek misim... zaten c.tesi babası düsürdü tüm enerjimi pazar da oğlu halletti hamile miyim üzülür müyüm diyen yok herkes hükümranlık sürüyor kafasından nedir bu
Canım o kadar da düşünme bak sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün her şey olacağına varır vardır bunda da bir hayır takma kafana artıkben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir hkafanaoğdu içime
yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye gönderip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın
Canım o kadar da düşünme bak sen ne yaparsan yap ne düşünürsen düşün her şey olacağına varır vardır bunda da bir hayır takma kafana artık
Sezeryan da olsa yapılıyor mu="tikita, post: 36627701, member: 465637"]Yok canım yapılıyor hatta en son gittiğimde kontrole doktorum demişti şu hafta çatı muayeni yapıcaz diye ama ben haftasını unuttum o ayrı şimdi cuma kontrolüm var o gün sorucam doktoruma..ama senin dediğin gibi de yapan doktorlar varmış sanırım son ana kadar bekleyen
saolasın canım yazdıklarınızla biraz daha iyi hissediyorum kendimi sağlıkla kalın inşallah
Amin canım cümlemiz bizler birbirimiz için buradayızsaolasın canım yazdıklarınızla biraz daha iyi hissediyorum kendimi sağlıkla kalın inşallah
Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor[/QUOTE]OTE="tikita, post: 36631005, member: 465637"]Sezeryan da olsa yapılıyor mu
Slm kızlar uzun zamandır giremiyordum. İşler yoğundu ben bu hafta 27 haftama girdim sabah tartıldım şuana kadar 5 kilo almışım idrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı geçen hafta ilaç içtim ama geçmedi enfeksiyonu yaşayanlarınız varsa nasıl atlattınız? Yardım lütfen.
Tüp bebek olduğu için doktorum seni riske atamam dedi bu yüzden yüksek ihtimal sezeryan olucak[/QUOTE]Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?