Ben yaptim sanirim tesekkurler kizinizaBu linkten http://global.thebump.com/tickers/BirthdayTickerChooseBackground.aspx girip önce arka planda bulunan cetveli sonraki adımda da belirteci seçiyorsunuz,3. ve son adımda da bebeğin doğması beklenen tarihi girmeniz yeterli sonra pembe tuşa tıklıyorsunuz , açılan ekranda içinde kod bulunan 2 ekran olması lazım ,
Pseudo HTML, UBBCODE, OR BBCODE: denen alttaki 2. kutucuktaki kodu kopyalayıp imza kısmına yapıştırıp kaydedin.
hamile cetveli için nasıl yaptığımı soran arkadaşlara kızımdan öğrenip yazdım bilgilernize
Canim bilmiyorum sen sezeryan mi istiosun..ama zaten cati muayenesinin amaci o normal mi sezeryan mi ondan sonra karar veriliyor[/QUOTE]Sezeryan da olsa yapılıyor mu
illki sart degil, bazi kadinlarda lohusalik depresyonu olabiliyor ve o dönemde gercekten yanlarinda birinin bulunmasi gerekir bence. Benim kuzenim lohusa depresyonu gecirmisti, eger cocuga anneannesi bakmasaydi belki de acliktan ve bakimsizliktan ölebilirdi. Ayni sekilde kuzenime de bakan olmasaydi o da hic bir sey yiyip icmiyordu.kızlar bi sorun var. eşim bişeyler öğrenmiş lahusalıkta kadınların yanlız kalmaması gerekir diye tutturmuş 40 gün yanında birileri kalsın diyor. kadınlar lahusalıklarında kötü halüsinasyonlar görebiliyormuş.benim zaten yanımda iki aydır misafir var . nolcak şimdi ?????????????
ben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir his doğdu içime
yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye göndetılara rip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın
ben de bir sıkıntımı paylaşmak isterim sanki paylaştıkça azalacak gbi bir his doğdu içime
yaşım 40 civarında 18 yaşında bir evladım var onca yıl aradan sonra bir düşük ve bir kalbi dura bebekten sonra tabi bunlar epey zaman önceydi şimdi hamileyim
yıllar sonra gelen süpriz misafirin biz önlemini aldığımız halde gelmesi bizde zaten şok etkisi yarattı daha yeni yeni alışıyoruz atlatmaya çalışıyoruz kızım pek bişey demiyor amao da bir tuhaf heralde onu bu sene üniversiteye gönderip karı koca işimizde çalışıp emekli olmayı planlarken oluşuma hemile kaldığımı öğrenince bütün planlar ters yüz oldu
mucize bebeğimiz yolda şu an abla da ildışında okula gidecek orayı kazandı zaten dışarısını istiyordu
benim şimdi sanırım psikolojim bozuldu o gidiyor diğeri geliyor yaş malum işe gidemiyorum maddi ve manevi endişelerim arttı uykularım beni bıraktı yatsam da ayakta da olsam sanki bir el boğazımı sıkıyor nefes alamıyorum sıcaklara bağlıyordum10kg aldım ona bağlıyordum ama sanırım bu sıkıntı psikolojik belirsizlk yetememek endişesi madd skıntılar aklımdan çıkmıyor dışarı atayım kendimi avutayım diyrum çok sıcak tansiyonum düşüyor bayılacak gibi oluyorum evde kalsam afakanar basıyor daralıyorum
biliyorumbiraz uzun yazdım içimi döktüm içimi dökecek de kimsem yok arada bir eşimle konuşuyorz ama içim karardı kaldı bu yüzden kusura bakmayın kızlar biraz olsun yazmak rahatlamak istedim burası benim için bir nevi terapi oldu bunca gün mesaj yazan yorumda bulunan herkese tşkler iyiki varsınız sağlıkla kalın
bence en azından şimdilik hamileliğinizin tadını çıkarın...önce bu günleri atlatıp hayırlısıyla evladınızı kucağınıza alın ....sonra maddi sıkıntılara takılırsınız...1,hadisi şerifler var bu konuda dünyaya bir kuzu bile gelecekse eğer Rabbim o gelmeden onun yiyeceği otu bitirirmiş.yani rısk kısmı Allah a kalmış ve emin ol ki bebeğinde rıskını alarak gelecek dünyaya.2.Peygamber Efendimizin Hadisi Şerif-i var ben ümmetimin çokluğuyla övünürüm diye...ve evlilikte evlat sahibi olmakta sünettir.Sünnete icabet ediyorsun yani...eğer dünyalık kaygılara kapılsak hiç birimiz evlat sahibi olamayız.Yani Allah a emanet et kendini ...gör bak bebeğinle ne güzel günler göreceksiniz bu kaygılarada güleceksin onun kokusunu içine çekerken...
sevgilerle
Ayy çok güzel bende istiyorum bunlardannnn.. Tutku iç giyim diye bi siteden benim 1 kızım olduğu için hastaneden çıkınca beraber giyeriz belki bebekleri kıskanma faktörünü azaltırım diye düşündüm malum anneyle aynı giyinmek hoşlarına gidiyo
saolasın canım yazdıklarınızla biraz daha iyi hissediyorum kendimi sağlıkla kalın inşallah
kızlar bi sorun var. eşim bişeyler öğrenmiş lahusalıkta kadınların yanlız kalmaması gerekir diye tutturmuş 40 gün yanında birileri kalsın diyor. kadınlar lahusalıklarında kötü halüsinasyonlar görebiliyormuş.benim zaten yanımda iki aydır misafir var . nolcak şimdi ?????????????
Tutku iç giyim diye bi siteden benim 1 kızım olduğu için hastaneden çıkınca beraber giyeriz belki bebekleri kıskanma faktörünü azaltırım diye düşündüm malum anneyle aynı giyinmek hoşlarına gidiyo
Evet canım öyle derler nedense lohusalık bitene kadar pek yalnız kalınmaz eşin akşam yatarken beraber yatın yalnız yatma hurafe mi bilmiyorum ama böyle derlerkızlar bi sorun var. eşim bişeyler öğrenmiş lahusalıkta kadınların yanlız kalmaması gerekir diye tutturmuş 40 gün yanında birileri kalsın diyor. kadınlar lahusalıklarında kötü halüsinasyonlar görebiliyormuş.benim zaten yanımda iki aydır misafir var . nolcak şimdi ?????????????
Hem yardım için hemde yalnız kalmama adına sana hizmet edecek birine ihtiyacın var annene Yada kv dene söyleyebilirsinEvet canım öyle derler nedense lohusalık bitene kadar pek yalnız kalınmaz eşin akşam yatarken beraber yatın yalnız yatma hurafe mi bilmiyorum ama böyle derler
Kesinlikle canım işini yapacak dana ciddi anlamda yardım edecek biri lazım benim ilk 20 gün annem sonraki 20 günde kv dem kalacak inşallah ikiside çok iyi umarım herşey yolunda olurValla lohusalık sendromu deyince yazmadan edemedim doğumdan sonra düşüneceğiniz kendiniz ve bebeğiniz olmalı aman o bu kırılır diye kimseyi çekmeyin ancak size maddi ve manevi destek olabilecek anlayışlı kişiler olmalı çevrenizde ben eşim üzülmesin diye kayınvalidem geldi 18 gün kaldı hala aklıma geldikçe sinirleniyorum hiç yatmadım herişi yaptım güya o da bebekle ilgilendi hergün ağlıyordum ikisi beraber durmasın diye annemde gelemedi zaten saygıdan hep erkek tarafını önde tutar şimdi diyorum anneme önce beni düşün artık çünkü insan yıllarca atamıyor .doğum sonrası farklı bir psikoloji bir anda büyük bir sorumluluğun altına giriyorsunuz bu dönemde size güçlü bir destek gerekirken bir de köstek olanlar olursa işler daha da zorlaşıyor
evetttcanım yazdıklarını okudum ama bütün gün telefondan girdiğim için yazamadım..
benim işyerinde 46 yaşında tedavisiz hamile kalıp doğum yapan birisi vardı..
şimdi çocuğu 4 yaşında..
öncelikle yetebilirmiyim nasıl yapıcam, nasıl edicem düşüncelerinden elinden geldiğince arınmaya çalış..
inan ki 25 yaşında olup ilk bebeğini bekleyenler de aynı düşünce içinde..
ama Allah töbe haşa bilmiyomu ki senin durumunu da bebek veriyor..
her şeyin hayırlısını iste sen yeterki..
belki size yeni kapılar açılmasını sağlıycak bu bebek..rızıklarıyla geliyolar biliyosun..
Allah'a inanıp tevekkül ettikten sonra emin ol üzülmezsin..
hayatta her eşyin bir sebebi vardır..
görümcendi dimi canım yanında kalan..
valla eşine de ki; "" o yazıda kastedilen lohusanın yardıma ihtiyacı olduğu..yardımcı olucak birisi tabiki kalabilir ama ben kimseye hizmet edecek durumda olmıycam" de..
nasıl işlerine geldiği gibi çekiyolar bazı şeyleri yaaa..
ayrıca hamileliktede çok oluyo kötü rüyalar halüsinasyonlar...
hurafedirEvet canım öyle derler nedense lohusalık bitene kadar pek yalnız kalınmaz eşin akşam yatarken beraber yatın yalnız yatma hurafe mi bilmiyorum ama böyle derler
Evet öyledir canım ama lohusalık dönemde fiziksel olarak yardıma ihtiyacın ruhsal olarak da yalnız kalmamaya ihtiyacın olacaktır tabi sen kendine göre birini ayarla yanına ama dediğim gibi senin hizmet edeceğin değil sana hizmet edecek birini:)hurafedir
Peki canim gule Güle kullanarzumla ölçüm yaptık bir çok kez aynı çıktı ama klasik ile hiç denemedim
O teyze yaslaniyor ve dedigini bilmiyor benceKizlar bu hamilelikte biz cok duygusal ve alingan oluyoruz ama etrafimizdakiler de de bi tuhaflik oluyo sanki
Ben yurtdisinda yasiyorum ve komsu bi teyze var 47 yasinda annemle yasit, dün izinden döndü türkiye'den ve oglu da orda nisanlanmis (oglu benimle yasit beraber buyuduk).
Ben de hem hosgeldiniz demek icin hem hayirli olsun demek icin iki dkk yanina gittim.
Laf lafi acti derken hamilelikten konu acildi bu teyze benim cok hasta oldugum zamanlarimi gordu hastanede falan yattigimi da biliyor. Bu arada ben hamileligimde asiri bulanti kusmadan dolayi 10 kilo kaybettim ve kuru ekmekten baska pek bisey yiyemiyorum.
Kizi dediki "anne x ablanin hamilelikleri hic boyle zor olmamisti dimi ama mms1 abla baya kötü geciriyor" dedi.
Teyze de dediki olmaz olur mu kizim x ablan da cok kotu olmustu ama o nazli degil bazilarinin cani cok tatli dedi. Ben sesimi cikarmadim sonra bana diyor ki sen annene cok guveniyorsun o yuzden kendini boyle saliverdin dedi.
Yani sirf nazlanabilmek icin insan sabah gunduz aksam bogazindan kan gelinceye kadar kusar mi ya..
Ben mi alinganlik yapiyorum acaba yoksa gercekten kirici mi konustu bu teyze simdi
aklasik daha iyi olacak sanırımen az bir yaşına kadar ateş tehlikeli olabileceğinden ben koltukaltı öneririm.. sonra olmazsa başka bakarsın.. ufak bide not paylaşayım ateşli çocukta koltukaltı derecesi kullanacaksan bi koltuk altına hiç ılık uygulama yapma su değdirince sonuç yanlış çıkar.. buda fazladan bi bilgi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?