2014 Kasım Anneleri

Ben bu tarz insanları cahil buluyorum malesef. O yaşa gelen bir insan bu tarz konuşuyorsa bence başka açıklaması yok. Ben senin yerinde olsam teyzeyi kırmam, kendimi de üzmem. Kısacası muhatap olmam.

Kızlar Allah kısmet ederse 2 hafta sonra bebişin eşyalarını yıkamayı düşünüyorum. Şimdi sadece 0-6 ay olanları mı yıkıyorsunuz? Mesela benim 1 yaş için çok beğenipte aldığım kıyafetler var( tişört, gömlek vs.) Onları şimdi yıkamak gerekir mi? Napsam bilemiyorum.

Bence alnmakta haklisin. Hamile olmasan bile buna benzer ithama ynede alinir insan.

Cokkk tesekkurler carputi. Sayende cok hesapli bir alisveris yaptim. Bir cok urun tukenmisti ama olsun.cok isime yaradi:)

Kızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi

o teyzelerden çok olur cnm , kafaya takma. ben de bir ara baya sinirlenmiştim sanki naz yapıyormuşum gibi davranıldı çok moralim bozulmuştu ama çok da takmamak lazım

Kızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi
Tabi canım bebegin ayaklari şimdi aşağıda ya her tekme bir agri.. doktor gostermisti bize bende once sikayet ediyodum ultrasonda gordum ya simdi her agridiginda isiririm senin o tekme atan ayaklarini diyorum

lohsalıkta varmış öyle bir şey, yalnız bırakılmasın deniyor ama en büyük yardımcın eşin, öncelikle onun yalnız bırakmaması lazım. ondan sonra da bence anne olmalı tabi durumlar müsaitse

Sanirim hala bebislerimizin donmesi icin alan varmis ve donduklerinde enteresan agrilar hissedebiliyoruz bir ara benim alt bolgem vurdukca kaskati kesilip kaliyordum iki buklum yapiyordy

Kizlar su an oturamiyorum pasam hareketlendi masallah sanki nefesim duruyor oturdugimda illa uzanmak istiyorum

Sanirim hala bebislerimizin donmesi icin alan varmis ve donduklerinde enteresan agrilar hissedebiliyoruz bir ara benim alt bolgem vurdukca kaskati kesilip kaliyordum iki buklum yapiyordy
Doktor bu ağrılar olursa erken doğum olabilir demişti korktum bügünde ağrıyınca yine

O teyze yaslaniyor ve dedigini bilmiyor bence

Ben bu tarz insanları cahil buluyorum malesef. O yaşa gelen bir insan bu tarz konuşuyorsa bence başka açıklaması yok. Ben senin yerinde olsam teyzeyi kırmam, kendimi de üzmem. Kısacası muhatap olmam.

Bence alnmakta haklisin. Hamile olmasan bile buna benzer ithama ynede alinir insan.
Aynen sizin de dediginiz gibi en iyisi takmamak. Zaten cok sakin bir yapim var istesemde laf konduramam kimseye ama acaba ben mi alinganlik yapiyorum diye dusunmustum.
Sagolun kizlar iyiki varsiniz

Bana
Bana gecen hafta olmustu cok asagi tekmeliyor gibi hatta biraz elektrik carpiyormus gibi hissediyordum tam giris kismina yakin. Cok dayanilmicak bi agri degil ama cok rahatsiz ediyordu sanki her an ayagini cikarivereckmis gibi
Bir kac gun surdu sonra kendiliginden gecti ama seninki cok agrili oluyorsa dr bi danis istersen

Dayanılmayacak gibi değil ara ara aniden giriyor geçiyor canım.. Dinlenmem lazım galiba biraz

Aunen
o teyzelerden çok olur cnm , kafaya takma. ben de bir ara baya sinirlenmiştim sanki naz yapıyormuşum gibi davranıldı çok moralim bozulmuştu ama çok da takmamak lazım
Aynen ya sanki ben her seyimi anneme yaptiriyormusum gibi konustu -ki annem 2 aydir Turkiye'de benim. Neyse dedigin gibi en iyisi takmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…