Canim benim doktorum 9 eylül de cagirdi yanlislik yapmasin daevet canım
Kizlar bu hamilelikte biz cok duygusal ve alingan oluyoruz ama etrafimizdakiler de de bi tuhaflik oluyo sanki
Ben yurtdisinda yasiyorum ve komsu bi teyze var 47 yasinda annemle yasit, dün izinden döndü türkiye'den ve oglu da orda nisanlanmis (oglu benimle yasit beraber buyuduk).
Ben de hem hosgeldiniz demek icin hem hayirli olsun demek icin iki dkk yanina gittim.
Laf lafi acti derken hamilelikten konu acildi bu teyze benim cok hasta oldugum zamanlarimi gordu hastanede falan yattigimi da biliyor. Bu arada ben hamileligimde asiri bulanti kusmadan dolayi 10 kilo kaybettim ve kuru ekmekten baska pek bisey yiyemiyorum.
Kizi dediki "anne x ablanin hamilelikleri hic boyle zor olmamisti dimi ama mms1 abla baya kötü geciriyor" dedi.
Teyze de dediki olmaz olur mu kizim x ablan da cok kotu olmustu ama o nazli degil bazilarinin cani cok tatli dedi. Ben sesimi cikarmadim sonra bana diyor ki sen annene cok guveniyorsun o yuzden kendini boyle saliverdin dedi.
Yani sirf nazlanabilmek icin insan sabah gunduz aksam bogazindan kan gelinceye kadar kusar mi ya..
Ben mi alinganlik yapiyorum acaba yoksa gercekten kirici mi konustu bu teyze simdi
Bence alnmakta haklisin. Hamile olmasan bile buna benzer ithama ynede alinir insan.Kizlar bu hamilelikte biz cok duygusal ve alingan oluyoruz ama etrafimizdakiler de de bi tuhaflik oluyo sanki
Ben yurtdisinda yasiyorum ve komsu bi teyze var 47 yasinda annemle yasit, dün izinden döndü türkiye'den ve oglu da orda nisanlanmis (oglu benimle yasit beraber buyuduk).
Ben de hem hosgeldiniz demek icin hem hayirli olsun demek icin iki dkk yanina gittim.
Laf lafi acti derken hamilelikten konu acildi bu teyze benim cok hasta oldugum zamanlarimi gordu hastanede falan yattigimi da biliyor. Bu arada ben hamileligimde asiri bulanti kusmadan dolayi 10 kilo kaybettim ve kuru ekmekten baska pek bisey yiyemiyorum.
Kizi dediki "anne x ablanin hamilelikleri hic boyle zor olmamisti dimi ama mms1 abla baya kötü geciriyor" dedi.
Teyze de dediki olmaz olur mu kizim x ablan da cok kotu olmustu ama o nazli degil bazilarinin cani cok tatli dedi. Ben sesimi cikarmadim sonra bana diyor ki sen annene cok guveniyorsun o yuzden kendini boyle saliverdin dedi.
Yani sirf nazlanabilmek icin insan sabah gunduz aksam bogazindan kan gelinceye kadar kusar mi ya..
Ben mi alinganlik yapiyorum acaba yoksa gercekten kirici mi konustu bu teyze simdi
Cokkk tesekkurler carputi. Sayende cok hesapli bir alisveris yaptim. Bir cok urun tukenmisti ama olsun.cok isime yaradi:)Starcity avm de chicco depo günleei vardı ürünlerin çogu %70 indirimdeydi.. Bende yedek emzik aldim manuel süt pompası 80 tl internet fiyati orda 30 tl di yaninda yedek biberonuyla beraberdi ondan aldim.. Burun aspiratoru aldim su annelerin cekerek kullandigindan yedek 13 ucuyla beraber 15 tl.. Sampuan 5 tl 200 ml.. Muzik calan sayi sayan ayicik aldim normali 75 tl orda 36 tl di.. Dis kasiyici suluk catal kasik fln ivir zivir biseylerde aldim yakin olanlar varsa baksin.. Biberonlar fln cok uygun fiyatlari.. Chicco tatak firca setini 20 tl ye almistim mesela 8 tl di..
Kizlar bu hamilelikte biz cok duygusal ve alingan oluyoruz ama etrafimizdakiler de de bi tuhaflik oluyo sanki
Tabi canım bebegin ayaklari şimdi aşağıda ya her tekme bir agri.. doktor gostermisti bize bende once sikayet ediyodum ultrasonda gordum ya simdi her agridiginda isiririm senin o tekme atan ayaklarini diyorumKızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi
kızlar bi sorun var. eşim bişeyler öğrenmiş lahusalıkta kadınların yanlız kalmaması gerekir diye tutturmuş 40 gün yanında birileri kalsın diyor. kadınlar lahusalıklarında kötü halüsinasyonlar görebiliyormuş.benim zaten yanımda iki aydır misafir var . nolcak şimdi ?????????????
Sanirim hala bebislerimizin donmesi icin alan varmis ve donduklerinde enteresan agrilar hissedebiliyoruz bir ara benim alt bolgem vurdukca kaskati kesilip kaliyordum iki buklum yapiyordyKızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi
Doktor bu ağrılar olursa erken doğum olabilir demişti korktum bügünde ağrıyınca yineSanirim hala bebislerimizin donmesi icin alan varmis ve donduklerinde enteresan agrilar hissedebiliyoruz bir ara benim alt bolgem vurdukca kaskati kesilip kaliyordum iki buklum yapiyordy
Kızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi
O teyze yaslaniyor ve dedigini bilmiyor bence
Ben bu tarz insanları cahil buluyorum malesef. O yaşa gelen bir insan bu tarz konuşuyorsa bence başka açıklaması yok. Ben senin yerinde olsam teyzeyi kırmam, kendimi de üzmem. Kısacası muhatap olmam.
Aynen sizin de dediginiz gibi en iyisi takmamak. Zaten cok sakin bir yapim var istesemde laf konduramam kimseye ama acaba ben mi alinganlik yapiyorum diye dusunmustum.Bence alnmakta haklisin. Hamile olmasan bile buna benzer ithama ynede alinir insan.
Bana gecen hafta olmustu cok asagi tekmeliyor gibi hatta biraz elektrik carpiyormus gibi hissediyordum tam giris kismina yakin. Cok dayanilmicak bi agri degil ama cok rahatsiz ediyordu sanki her an ayagini cikarivereckmis gibiKızlar kasıklarıma hafif ağrı giriyor size de oluyor mu bebek tekme attıkça ağrıyor sanki çok aşağıdan vuruyor gibi
Dayanılmayacak gibi değil ara ara aniden giriyor geçiyor canım.. Dinlenmem lazım galiba birazBana
Bana gecen hafta olmustu cok asagi tekmeliyor gibi hatta biraz elektrik carpiyormus gibi hissediyordum tam giris kismina yakin. Cok dayanilmicak bi agri degil ama cok rahatsiz ediyordu sanki her an ayagini cikarivereckmis gibi
Bir kac gun surdu sonra kendiliginden gecti ama seninki cok agrili oluyorsa dr bi danis istersen
Aynen ya sanki ben her seyimi anneme yaptiriyormusum gibi konustu -ki annem 2 aydir Turkiye'de benim. Neyse dedigin gibi en iyisi takmamako teyzelerden çok olur cnm , kafaya takma. ben de bir ara baya sinirlenmiştim sanki naz yapıyormuşum gibi davranıldı çok moralim bozulmuştu ama çok da takmamak lazım
Anladim canim kac haftalik hamilesin bu aradaDayanılmayacak gibi değil ara ara aniden giriyor geçiyor canım.. Dinlenmem lazım galiba biraz
30 olacak ama ultrason a göre 32 haftalıkAnladim canim kac haftalik hamilesin bu arada
Aay ben daha 26 haftaligim caylak halimle sana kendimi anlatiyorum bir de30 olacak ama ultrason a göre 32 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?