- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
bebek arabası seçiminde çok kararsız kaldım.ne yapsam bilemiyorum kızlar??
bebek arabası seçiminde çok kararsız kaldım.ne yapsam bilemiyorum kızlar??
Kan basıncı arttığı için oluyo canım Hamileliğimin başında olmuştu bana da..Kızlar bugun burnum kanadı iki defa benim gibi olan varmı
Cokkk tesekkurler carputi. Sayende cok hesapli bir alisveris yaptim. Bir cok urun tukenmisti ama olsun.cok isime yaradi:)
Biz çok büyük ihtimal chicco liteway plus alacağız canım.çok kullanışlı duruyor,hantal arabala alipta ardindan bundanda alan çok olmuş.çok begendigimden degil baya bi kullanışlı olduğu için..
Ben Chicco Liteway Plus aldim :) sana dediklerinin aynisni bana dedilerumarim kullanislidir, bence tek dezavantaji cift yyonlu degl :) hatta kadin bana 1yasna kadar pusetiyle kullanacksn, sonra zaten bebek seni degl cevreyi görmk istiyecek dedi,ben krmizi siyahini aldim, 700kusurlerde.. 100tl hediye ceki vermislerdi.
Ben Chicco Liteway Plus aldim :) sana dediklerinin aynisni bana dedilerumarim kullanislidir, bence tek dezavantaji cift yyonlu degl :) hatta kadin bana 1yasna kadar pusetiyle kullanacksn, sonra zaten bebek seni degl cevreyi görmk istiyecek dedi,ben krmizi siyahini aldim, 700kusurlerde.. 100tl hediye ceki vermislerdi.
canım yazdıklarını okudum ama bütün gün telefondan girdiğim için yazamadım..
benim işyerinde 46 yaşında tedavisiz hamile kalıp doğum yapan birisi vardı..
şimdi çocuğu 4 yaşında..
öncelikle yetebilirmiyim nasıl yapıcam, nasıl edicem düşüncelerinden elinden geldiğince arınmaya çalış..
inan ki 25 yaşında olup ilk bebeğini bekleyenler de aynı düşünce içinde..
ama Allah töbe haşa bilmiyomu ki senin durumunu da bebek veriyor..
her şeyin hayırlısını iste sen yeterki..
belki size yeni kapılar açılmasını sağlıycak bu bebek..rızıklarıyla geliyolar biliyosun..
Allah'a inanıp tevekkül ettikten sonra emin ol üzülmezsin..
hayatta her eşyin bir sebebi vardır..
görümcendi dimi canım yanında kalan..
valla eşine de ki; "" o yazıda kastedilen lohusanın yardıma ihtiyacı olduğu..yardımcı olucak birisi tabiki kalabilir ama ben kimseye hizmet edecek durumda olmıycam" de..
nasıl işlerine geldiği gibi çekiyolar bazı şeyleri yaaa..
ayrıca hamileliktede çok oluyo kötü rüyalar halüsinasyonlar...
Ben park aldim, babam marangoz besik yapackti ben istemedim. Hem daha masrafli hemde cok kullanamayack, 3 yasindayken falan bir genc odasi formatinda oda yapack babam.Evet canim bir yaşına kadar zaten bize dönük kullanacagiz,sonra da etrafina bakinsin zaten.ben işte sadece park yatak mı?ahşap yatak mı? arasında kaldım.son zamanlarda park yatakları begenmez oldum:))
GünaydınGünaydın. Annemler geldi dün akşam. Bugün işe gelmek pek zor oldu. Ben evden çıkarken uyandı, akşama istediğin bi yemek var mı diye sordu
Gece uyumadan da banyoyu falan temizlemiş hemen sanırım :)
Hakkı nası ödenir bu anaların??
Benim oğlan da o kadar uykum olmasına rağmen şiddeti tekmeleriyle uyutmadı sağolsun
ben aylardır her sabah bi yumurta yemekten valla öhh geldi tavuk gibi oldum.. gebelikten sonra uzun süre yemiycem sanırım :KK63:Günaydın günaydın günaydınnnnnnn....
Bu sabah yine çok zor uyandım, zor kalktım yatağımdan... Tabi kahvaltı yapamadım sütle bisküvi yedim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?