2014 Kasım Anneleri

Kızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
bugün genel olarak bir can sıkıntısı var sanırım, ben de öyleyim
İçim daralıo gibi, bir bunalmışlık durumum var..
bu arada dün çok panikledim ben, akşam göbeğim sürekli sertleşip durdu. sanki bir yerde toplanıyor bebek ve taş gibi oluyor. ama okuyunca anladım ki bebekle alakalı değil. bir an taş gibi sertleşiyor biraz geçince rahatlıyor. sonra hooop bi daha erken doğuma işaret olabilir yazıyordu okuduğum yerler. normalde rahatımdır ama ne bileyim üzüldüm sıkıldım. sizde de oluyor mu böyle kasılmalar yoksa sıkıntı bende mi?

ben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara
lansinoh kremi önermiyorlardı sen kullanan birine fikir sorarak mı alıyorsun bana da bilgi versen

benimde endişelendiğim bi durum bu cnm. ama bebek doğum için kaslarını güçlendiriyomuş öyle yapınca. bi de okşamamak gerekiyomuş bu durumda bebek onu tepki olarak algılayıp doğum kanalına girebilirmiş.pozisyon değiştirdiğinde geçiyo mu peki.

ben 32. haftada olduğumdan artık yeri baya daraldı baş aşağı duruyor ve hep bi tarafta toparlanıyor.. bi dokturuna danış istersen tarif et o daha iyi bilir

Açıkçası sanki bebekle ilgili değildi o yüzden panikledim. sol tarafımda bebek hareketlerini hissederken aynı anda sağ tarafımda tam göbeğimin üzerinde oldu sertleşmeler. buradan hamile bir arkadaş da rahim genişliyor diye bir yorumda bulundu ama çok emin olamadım pozisyon değiştirmedim hiç korkudan. eger devam ederse bu akşam da, denerim. Çok teşekkür ederim cvbın için de :)

ben 32. haftada olduğumdan artık yeri baya daraldı baş aşağı duruyor ve hep bi tarafta toparlanıyor.. bi dokturuna danış istersen tarif et o daha iyi bilir

valla Carputi sanırım sorucam eğer bu akşam da devam ederse. cidden koktum çünkü. senin toplanmaların sık sık mı? yani ben bir ara baktım bir saat için de 4-5 defa yaptı. sora uyuya kalmışım zaten

ben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara

Carputi eğer uzaktan ateş ölçer aldıysan onu da kullanabilirmişsin su derecesi için aklında bulunsun cnm

cnm merhaba bende de oluyordu bu sertlikler doktoruma anlattım nts ye girdim allahtan sancı çıkmadı ama progestan fitil verdi doktorum gece 1 adet olmak üzere şimdi azaldı şükür.çok çok nadir oluyor oda normalmiş.

sık sık ama bebek kendisi yapıyor sağa sola toplanıyor kasılma değil kolunu bacağını esnetiyor sırtını poposunu dayıyor.. bu haftada normal hareketler karnım kasılmıyor o kendisini esnetiyor içerde.. ara bence de için rahatlasın ama kasılma olsa şiddetli ve kasıklarında yoğun olur

Carputi eğer uzaktan ateş ölçer aldıysan onu da kullanabilirmişsin su derecesi için aklında bulunsun cnm
ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..

o zaman ben bu akşam yine kendimi gözlemleyip eğer aynı şeyi yaşarsam doktorumu arıyorum. offf

Cnm nasılsın? Nasıl gidiyor şeker ölçümlerin ?
iyi değil canım ya yüksek hala. sabah 3 ünite insüline başlamaştık o da düşürmedi. doktor bugün için telefonla bilgi istemişti, müsait değilmiş bana dönmesini bekliyorum. Heralde doz yükseltir. Sen de durumlar nasıl?

Canım hormonların saldırısına uğramışşın anlaşılan. DErin derin nesef alıp ver. Herşey çok güzel olacak. Fiziksel olarak da kısıtlanmaya başladık ya ondan heralde daraldın. Kendine hediye alsan? Sevdiğin bişey yapsan belki rahatlarsın azıcık:)

ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..

carputi ben arzum bebbe ördek olanı almıştım canım en çok o hoşuma gitmişti çok da güzel kullandım. 1 yaşıdan sonra kaldırmıştım. şimdi çıkardım pilini değiştirmek için uğraşıyorum açamadım arkasını. gerçi kızım hemen el koydu ördeğe onu da ikna etmeye çalışıyorum.

canim zeyy kasilmayi burburada birkaç kez açıkladı annesine sormuş ebe hemsire normalmis bebek kendini doğuma hazirliyormus. Kasilma inanki öyle degil ben yaşadım müthiş bir baskı ve agri hissediyorsun kasiklarinda sürekli Tuvalet ihtiyaci oluyor bende böyle oldu o kasilma iste

hahaha ayy çok güldüm ya oyuncak sanmış onu canım benim yaa arkası nasıl açılmıyor ki bende onu alsam diyorum iki işede yarıyor fiyatıda uygun oluyor..

kızlar ya ekim kasım anneleri face grubuna üye olan varmı aranızda..
birçok arkadaş riskli gbelik durumunda ve yatışta şu anda erken doğum riskleri var..
dün akşam okudum okudukça psikolojim bozuldu valla

Ben üye olmadım facebook da ilk başlarda gizli tutmuştum bebeği o yüzden üye olmamıştım. Ne gerek var herkesin öğrenmesine diye düşünmüştüm. zaten insanların hakkımdaki olumsuz düşüncelerinden çok çabuk etkileniyorum, kötü bi bakıştan bile göze geliyorum. Başım dişim ağrır hemen
Canım kötü şeyler okuma kötü enerji dolmasın için. Ben de bi akşam oturdum kk da bebeğini kaybeden annelerin sayfasını okudum sonra iki gün uyuyamadım. Deli miyim neyim sanki bir sorun varmış gibi taktım kafaya, doktora gittim de rahatladım sonra.
Diyeceğim o ki; kimsenin gebeliği kimseninkine benzemez. Bak hepmiz farklı şeyler yaşıyorum. En iyisi hiç kötü düşünmemek.. Başımıza geleni de güçlü anne adayları olarak allahın izniyle atlatıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…