lansinoh kremi önermiyorlardı sen kullanan birine fikir sorarak mı alıyorsun bana da bilgi versenben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara
arkadaşım yeni doğum yaptı öncesinde başlamıştı çok memnun yorumları da hep iyi.. niye önermiyorlarmış biliyor musunlansinoh kremi önermiyorlardı sen kullanan birine fikir sorarak mı alıyorsun bana da bilgi versen
Kızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
bugün genel olarak bir can sıkıntısı var sanırım, ben de öyleyim
İçim daralıo gibi, bir bunalmışlık durumum var..
bu arada dün çok panikledim ben, akşam göbeğim sürekli sertleşip durdu. sanki bir yerde toplanıyor bebek ve taş gibi oluyor. ama okuyunca anladım ki bebekle alakalı değil. bir an taş gibi sertleşiyor biraz geçince rahatlıyor. sonra hooop bi dahaerken doğuma işaret olabilir yazıyordu okuduğum yerler. normalde rahatımdır ama ne bileyim üzüldüm sıkıldım. sizde de oluyor mu böyle kasılmalar yoksa sıkıntı bende mi?
ben 32. haftada olduğumdan artık yeri baya daraldı baş aşağı duruyor ve hep bi tarafta toparlanıyor.. bi dokturuna danış istersen tarif et o daha iyi bilirKızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
bu arada dün çok panikledim ben, akşam göbeğim sürekli sertleşip durdu. sanki bir yerde toplanıyor bebek ve taş gibi oluyor. ama okuyunca anladım ki bebekle alakalı değil. bir an taş gibi sertleşiyor biraz geçince rahatlıyor. sonra hooop bi dahaerken doğuma işaret olabilir yazıyordu okuduğum yerler. normalde rahatımdır ama ne bileyim üzüldüm sıkıldım. sizde de oluyor mu böyle kasılmalar yoksa sıkıntı bende mi?
benimde endişelendiğim bi durum bu cnm. ama bebek doğum için kaslarını güçlendiriyomuş öyle yapınca. bi de okşamamak gerekiyomuş bu durumda bebek onu tepki olarak algılayıp doğum kanalına girebilirmiş.pozisyon değiştirdiğinde geçiyo mu peki.
ben 32. haftada olduğumdan artık yeri baya daraldı baş aşağı duruyor ve hep bi tarafta toparlanıyor.. bi dokturuna danış istersen tarif et o daha iyi bilir
ben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara
Kızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
sık sık ama bebek kendisi yapıyor sağa sola toplanıyor kasılma değil kolunu bacağını esnetiyor sırtını poposunu dayıyor.. bu haftada normal hareketler karnım kasılmıyor o kendisini esnetiyor içerde.. ara bence de için rahatlasın ama kasılma olsa şiddetli ve kasıklarında yoğun olurAçıkçası sanki bebekle ilgili değildi o yüzden panikledim. sol tarafımda bebek hareketlerini hissederken aynı anda sağ tarafımda tam göbeğimin üzerinde oldu sertleşmeler. buradan hamile bir arkadaş da rahim genişliyor diye bir yorumda bulundu ama çok emin olamadımpozisyon değiştirmedim hiç korkudan. eger devam ederse bu akşam da, denerim. Çok teşekkür ederim cvbın için de :)
valla Carputi sanırım sorucam eğer bu akşam da devam ederse. cidden koktum çünkü. senin toplanmaların sık sık mı? yani ben bir ara baktım bir saat için de 4-5 defa yaptı. sora uyuya kalmışım zaten
ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..Carputi eğer uzaktan ateş ölçer aldıysan onu da kullanabilirmişsin su derecesi için aklında bulunsun cnm
cnm merhaba bende de oluyordu bu sertlikler doktoruma anlattım nts ye girdim allahtan sancı çıkmadı ama progestan fitil verdi doktorum gece 1 adet olmak üzere şimdi azaldı şükür.çok çok nadir oluyor oda normalmiş.
Cnm nasılsın? Nasıl gidiyor şeker ölçümlerin ?
Kızlar günaydın, ya benim dünkü pozitifliğimden, enerjimden eser yok. Dün akşam eve gittim, eşim sofrayı hazırlamış, yemeği yapmış, hatta sofrayı salona kurmuş ki klimayı da açmış içerisi mis gibi, terlemeden yemek yiyebileyim diye. neyse yedik yemeğimizi, malum maç vardı, kardeşim , bir arkadaşımız ve onun nişanlısı bize gelecekti. Onlar gelmeden güzelce duşumu aldım. Ve kendimi inanılmaz kötü hissetmeye başladım. Eşime gittim "beni seviyor musun?" diyorum, o da şaşırdı, kalktı "seni sevmeyen ölsün, çok seviyorum seni" dedi ama ben ağlamaya başladım birden, "bu halimle de seviyor musun?" diye. "Nil, saçmalama bebeğimiz var orada, ne demek bu halimle seviyor musun, her koşulda sevmek ve yan yana olmak için evlendik biz. Benim sevgim bu kadar basit mi ki, hemen bitsin" dedi. Deli gibi ağladım resmen, gözyaşlarımı tutmaya çalışıyorum, yok elimde değil. Eşimin yüzünü gözünü ıslattım o bana sarıldıkça.
Sonra misafirlerimiz geldi, ama ben yine iyi değilim. Karnım taş gibi gerildi. Klima çalışıyor ama ben daralıyorum. Herşey üstüme üstüme geliyor gibiydi. Sanırım çatlayacağım falan diye düşünmeye başladım, penguen gibi yürüdüğümü fark ettim ve kendimi yine kötü hissettim. Bu zamana kadar sorunsuz bir hamilelik yaşayan ben, artık doğru düzgün uyuyamaz oldum, bir yandan diğer yana dönmem bile büyük bir iş gibi geliyor. Daha önce söylemiştim, eşim yatak odamız sıcak oluyor diye oraya da klima almıştı, yatmadan önce gidip açıyor ki, ben rahat rahat yatayım. Kendisi yorgana sarılıp neredeyse sesini çıkartmıyor, ama ben tüm bunlara rağmen uyuyamıyorum. Uykusuzluk, iş yerinde ki stres, sıcaklar, akşamları gerilen ve çatlayacak gibi olan karnım ve sonuç bozulan sinirlerimTabi böyle olunca, güzel kızım da dün akşam pek hareket etmedi. Arada ufak ufak hissettirdi kendini ama, o deli gibi tepinmeleri yoktu.Bu sabahta ufak bir günaydın hareketi yaptı, şu an tık yok. Onu da geriyorum biliyorum ama, elimde değil. Çığlık atıp, elime ne geçerse kırasım var.
ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..
canim zeyy kasilmayi burburada birkaç kez açıkladı annesine sormuş ebe hemsire normalmis bebek kendini doğuma hazirliyormus. Kasilma inanki öyle degil ben yaşadım müthiş bir baskı ve agri hissediyorsun kasiklarinda sürekli Tuvalet ihtiyaci oluyor bende böyle oldu o kasilma isteKızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
hahaha ayy çok güldüm ya oyuncak sanmış onu canım benim yaacarputi ben arzum bebbe ördek olanı almıştım canım en çok o hoşuma gitmişti çok da güzel kullandım. 1 yaşıdan sonra kaldırmıştım. şimdi çıkardım pilini değiştirmek için uğraşıyorum açamadım arkasını.gerçi kızım hemen el koydu ördeğe onu da ikna etmeye çalışıyorum.
kızlar ya ekim kasım anneleri face grubuna üye olan varmı aranızda..
birçok arkadaş riskli gbelik durumunda ve yatışta şu anda erken doğum riskleri var..
dün akşam okudum okudukça psikolojim bozuldu valla
canım teşekkür ederim, istediğim gibi bir şey sağlamlığı nasıl, bastırınca falan yamulmuyor oraya buraya değil mi?bizim de dün geldi kurduk çok şirin oldu teyzesi bak linkini göndereyim incele dönencesi var gece lambalı ve titreşimli müzikte çalıyor en uygun hızlıal.com da.. biraz önce alın zaten kokusu var biraz havalansın..
http://www.hizlial.com/kiddicare-al...yah/10393664?gclid=CLuCkOKrsMACFarpwgodypsACQ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?