iyi değil canım ya yüksek hala. sabah 3 ünite insüline başlamaştık o da düşürmedi. doktor bugün için telefonla bilgi istemişti, müsait değilmiş bana dönmesini bekliyorum. Heralde doz yükseltir. Sen de durumlar nasıl?
https://www.ilkebebe.com/Default.aspx?p=Arama&Search=Drago Park Yatakaldığın park yatağın markası ve modelini paylaşabilir misin? Benim de artık karar vermem gerekiyor.
valla banada eilthya önermişti dün geldi biz beğendik ucuzda durmuyor kalıplı bişey renkleride güzel dönencesinde 4-5 müzik var beğenirsin bencecanım teşekkür ederim, istediğim gibi bir şey sağlamlığı nasıl, bastırınca falan yamulmuyor oraya buraya değil mi?
140 altında olması iyi dedi benim doktor 1 saat tokluğun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Bi geçseydi şu süreçler hayılısıyla. O kadar çok yemek istediğim şey var ki, hepsini doğum sonrasına saklıyorum...anladım cnm vucut alışıncaya kadar normal biraz yüksek seyretmesi takma kafana.benimde sınırda devam ediyor 1.saat tokluk cnm dün akşam yemeğinden sonra 130 du sabah tokluk 137 çıktı. bende cuma günü gideceğim bakalım doktorum ne diyecek ölçümlere.
Canım hormonların saldırısına uğramışşın anlaşılan. DErin derin nesef alıp ver. Herşey çok güzel olacak. Fiziksel olarak da kısıtlanmaya başladık ya ondan heralde daraldın. Kendine hediye alsan? Sevdiğin bişey yapsan belki rahatlarsın azıcık:)
ben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara
Kızlar günaydın herkese, ben cok sık yazamıyorum buralara ama takipteyim genelde.
bugün genel olarak bir can sıkıntısı var sanırım, ben de öyleyim
İçim daralıo gibi, bir bunalmışlık durumum var..
bu arada dün çok panikledim ben, akşam göbeğim sürekli sertleşip durdu. sanki bir yerde toplanıyor bebek ve taş gibi oluyor. ama okuyunca anladım ki bebekle alakalı değil. bir an taş gibi sertleşiyor biraz geçince rahatlıyor. sonra hooop bi dahaerken doğuma işaret olabilir yazıyordu okuduğum yerler. normalde rahatımdır ama ne bileyim üzüldüm sıkıldım. sizde de oluyor mu böyle kasılmalar yoksa sıkıntı bende mi?
arkadaşım yeni doğum yaptı öncesinde başlamıştı çok memnun yorumları da hep iyi.. niye önermiyorlarmış biliyor musun
ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..
teşekkür ederim canım artık son incelemeleri yapayım da alalım barihttps://www.ilkebebe.com/Default.aspx?p=Arama&Search=Drago Park Yatak
Drago Pp023 Klasik cibindirikli.. ben burda magazadan aldim ayni fiyat ama.
valla banada eilthya önermişti dün geldi biz beğendik ucuzda durmuyor kalıplı bişey renkleride güzel dönencesinde 4-5 müzik var beğenirsin bence
nerden aldın fiyatı ne kurbişin..Öncelikle GÜNAYDIN KIZLAAAARRR
benimde ev için oda ısısı ölçen derece lazım sanırım arzumun vardı dijital ondan bulursam alıcam,onun dışında süt saklama poşeti bana da lazım,odası için halı bir de bebek karyolası için yan koruma kaldı eksik,kendim için de ped alıcam başka eksiğim kalmadı Allah'a şükür
Bana da oluyor canım benim bu cuma kontrolüm var sorucam hatta neden oluyor diye
ne kadar öncesinde başlamış biliyormusun canım??
bizde kurbağa şeklinde aldık su ölçeri :))
140 altında olması iyi dedi benim doktor 1 saat tokluğun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Bi geçseydi şu süreçler hayılısıyla. O kadar çok yemek istediğim şey var ki, hepsini doğum sonrasına saklıyorum...
nerden aldın fiyatı ne kurbişin..
canim zeyy kasilmayi burburada birkaç kez açıkladı annesine sormuş ebe hemsire normalmis bebek kendini doğuma hazirliyormus. Kasilma inanki öyle degil ben yaşadım müthiş bir baskı ve agri hissediyorsun kasiklarinda sürekli Tuvalet ihtiyaci oluyor bende böyle oldu o kasilma iste
Aa sevindim sormustuk biz sali günü yeni ürünler gelecek dediler haberin olsun..
maşallah bence çok iyi. Sanırım tokluk sınır 140 oluyor. seninki gayet iyi.benim tokluk 146 çıktı,doktor çok önemli değil ama yediklerine biraz dikkat et demişti.Kızlar açlık şekerim 78, tokluk şekerim 118 çıkmış sizce nasıl sorun varmı?
iş çıkışı bende bakıcamHmm telefon numarasını almıştık biz de sormak için. İyi o zaman bugün de uğrarız inş.
hahaha ayy çok güldüm ya oyuncak sanmış onu canım benim yaaarkası nasıl açılmıyor ki bende onu alsam diyorum iki işede yarıyor fiyatıda uygun oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?