2014 Kasım Anneleri

anladım cnm vucut alışıncaya kadar normal biraz yüksek seyretmesi takma kafana.benimde sınırda devam ediyor 1.saat tokluk cnm dün akşam yemeğinden sonra 130 du sabah tokluk 137 çıktı. bende cuma günü gideceğim bakalım doktorum ne diyecek ölçümlere.

canım teşekkür ederim, istediğim gibi bir şey sağlamlığı nasıl, bastırınca falan yamulmuyor oraya buraya değil mi?
valla banada eilthya önermişti dün geldi biz beğendik ucuzda durmuyor kalıplı bişey renkleride güzel dönencesinde 4-5 müzik var beğenirsin bence

140 altında olması iyi dedi benim doktor 1 saat tokluğun. İnşallah bir sıkıntı olmaz. Bi geçseydi şu süreçler hayılısıyla. O kadar çok yemek istediğim şey var ki, hepsini doğum sonrasına saklıyorum...

Hemde ne saldırı canım, bir anda pespembe olan dünyam kapkaranlık oldu. Neyse sağolun hepiniz içimi ayrı ayrı aydınlattınız. Benim en büyük hediyem bebeğim ve eşim, daha ne istiyim ki Allah'tan. Bu akşam işten dönünce, güzel soframı hazırlayıp, eşimle yemek yiyip onunla vakit geçirmek istiyorum. Bana en iyi gelen şey eşimle olmak, bu arada bunları yazarken kızım kıpır kıpır tekmeler atıyor bir de sanırım esnetiyor kendini. Kayıyor sanki içimde

Öncelikle GÜNAYDIN KIZLAAAARRR

ben banyo suyu için derece, ev için oda ısısı ölçen derece, roxy matik, lansinoh krem ve süt saklama poşeti alıcam eksiklerim bunlar şuan yoğunlaşıyorum bunlara

benimde ev için oda ısısı ölçen derece lazım sanırım arzumun vardı dijital ondan bulursam alıcam,onun dışında süt saklama poşeti bana da lazım,odası için halı bir de bebek karyolası için yan koruma kaldı eksik,kendim için de ped alıcam başka eksiğim kalmadı Allah'a şükür

Bana da oluyor canım benim bu cuma kontrolüm var sorucam hatta neden oluyor diye

arkadaşım yeni doğum yaptı öncesinde başlamıştı çok memnun yorumları da hep iyi.. niye önermiyorlarmış biliyor musun

ne kadar öncesinde başlamış biliyormusun canım??

ben normal ateş ölçer aldım.. bitane var arzum bebbe ördek şeklinde hem suyun içine atılıyor hem oda ısını ölçüyor onu inceliyorum..

bizde kurbağa şeklinde aldık su ölçeri :))

valla banada eilthya önermişti dün geldi biz beğendik ucuzda durmuyor kalıplı bişey renkleride güzel dönencesinde 4-5 müzik var beğenirsin bence

Canım senin park yatak ne marka? Kaça almıştın, ya ben işe başlayınca annem bakacak bebeğe, mecbur annemlere de bir tane yatak almak şart. Ucuzsa alayım diyecektim.

nerden aldın fiyatı ne kurbişin..

aynen cnm bir top dondurmaya hasret kaldım korkudan. az kaldı allahtan cnm iki ay çabuk geçer inşallah sonra burdan yazarız yiyemediklerimizi yedikçe :)

o zaman benim ki de gerçek kasılma

Kızlar açlık şekerim 78, tokluk şekerim 118 çıkmış sizce nasıl sorun varmı?

[QUOTE="tikita, post: 36637854, member: 46]o zaman benim ki de gerçek kasılma[/QUOTE]
Canim ozaman doktoruna sor bu durumu. Ben sanci çıktığı gun okadar rahatsızlık hissediyordum ki karnim patlayacak gibiydi müthiş bir agri vardi anliyorsun birseylerin ters gittigini kasılma basit birşey değil

hahaha ayy çok güldüm ya oyuncak sanmış onu canım benim yaa arkası nasıl açılmıyor ki bende onu alsam diyorum iki işede yarıyor fiyatıda uygun oluyor..

kesinlikle çok işe yarıyor. oda sıcaklığı için de su sıcaklığı içinde. bizimki deforme olmuş sanırım yaa pil kapağı döndüremedim o yüzden. küçük saat pili ile çalışıyor hatta yedek pili de çıkmıştı. pili çok uzun süre gitmişti ama. hiç sorma ikna etmeye çalışıyorum onu sürekli bebek eşyaları çıktıkça ama pek de işe yaramıyor. çocuk işte

Selam kızlarrrr...
Bugün ne oldu ki bize, ben de acayip huysuz ve isteksizim... Saatlerdir kk dayım ama yazmaya bile üşeniyorum, acayip oldum.
Nilcim hele senin yazdığın şeyin aynısını akşam ben yaşadım, maç izlerken kocama diyorum beni seviyor musun? Beni aldatmazsın di mi? Söz ver beni üzecek bir şey yapmayacağına vs... Adam da şaşırdı noldu, senin bir sıkıntın var diyor. Bir şey de olmadı halbuki ama birden öyle bir olumsuz hale büründüm ben de Demek bu aylarda böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…