valla ben dişten o kadar çok çektim ki seni çoook iyi anlıyorum.. enfeksiyonda tedavi olmadan ağrının geçeceğini sanmıyorum ama neden durduk yere dişin ağrısın ki demek ki bişeyler var.. Allah korusun ben diş enfeksiyonundan korkuyorum geçmezse ağrın bi görün bakalım ne diyecek..Âmin canım Allah razı olsun.
Carputi diş ağrım hamileliğin 3. Ayında olmuştu. O zaman müdahale edemeyiz dedi Dr 4.aydan sonra gel antibiyotik vereyim demişti. Sonra ağrımadı bende gitmedim. Bir de şimdi 7. Ayda ağrımaya başladı malesef. Geçen hafta da ağrıdı 2 gün sürdü. Dr uma söyledim. Şuan da da müdahale edilmez, erken doğum riski olabilir dedi. Ama şuan gitsem antibiyotik verirler büyük ihtimal. Gebelikte 4-6 ay arasında diş tedavisi uygulanıyormuş. Sonrası riskliymiş. İnşallah enfeksiyon yoktur, Bebişime zararı olmasın.. Enfeksiyon olursa ağrı 2 günde geçmez demi? Uzun süreli olur herhalde..
valla ben dişten o kadar çok çektim ki seni çoook iyi anlıyorum.. enfeksiyonda tedavi olmadan ağrının geçeceğini sanmıyorum ama neden durduk yere dişin ağrısın ki demek ki bişeyler var.. Allah korusun ben diş enfeksiyonundan korkuyorum geçmezse ağrın bi görün bakalım ne diyecek..
hımm bende kullandım ondan ama gebelikte C grubu nasıldır bilmiyorum sormadan kullanma bence en azından bildiğin bi eczane varsa danış.. aslında gebe kalmadan diş hekimine görünmek lazım öncesinden ne gerekiyosa yapılmalı bende gitmedim bıktım zaten diş tedavisinden ağrısından bide 2 yıl tel taktım pooff çok sıkıcı..
Bugün gün boyu devam ederse, yarın diş Dr una gideyim en iyisi. Ağrıyan dişe 3 sene önce dolgu yapılmıştı, belki kanal tedavisine falan çevirdi. Haklısın Allah korusun enfeksiyon varsa en azından önlemini alırım. Bu arada şimdi evde ilaçların arasında Kloroben sprey buldum, diş ağrısına iyi geliyormuş, gebelik kategorisi C. Dişimi fırçalayıp, onu kullansam mı acaba?
bu hastane tarzı yıkama bizde böyle hooop yıkıyoruzannen doğru demiş ilk biraz suya sokmak lazım.. ama her halükarda biraz mızmız oluyorlar ellenmekten pek hoşlanmıyolar
tmm bana da haber verin gecelik alıcam bende..
Kızlar şimdi bana bi akıl verin.
Aldıklarımı tek tek not ettim. Eksiklerimi söyleyin ona göre alıyım kaç tane alacaksam?
Bu yazdıklarım hep 0-3 ay
Eldiven 6 adet
Yelek 4 adet (örgüler hariç, bir sepet dolusu örgü var)
Önlük 3 adet
Şapka 2 adet
İç - dış zıbın 4 adet
Çıtçıtlı zıbın 6 adet
Ayaklı alt 5 adet
Uzun kollu üst 2 adet
Penye ağız mendili 12 adet
Organik ağız mendili 4 adet
Çorap 6 adet
Patik 2 adet
Battaniye (pamuk) 2 adet
Banyo havlusu 1 adet
Bir de ilk doğduğunda giydireceğimiz süslü hastane çıkışımız var işte.
Toplu alışverişte beğendiklerimden bunları almışız. Tekrar çıkıp eksikleri tamamlıcam, sizce hangilerine ekleme yapıyım?
arkadaşlar bu mantar tıpalı şişelerden alan var mı bide üstüne etiketi nerden alabiliriz..
ben 59 kiloyum ben m mi alsam s mi sence..Ayy bi sağlıkla bi doğsunlar mıncık mıncık elliycem heryerlerini cimcimelerin
Geldi canım pijamam ben çok beğendim M aldım tam olur doğumdan sonrada diye düşünüyorum yeri de güzel terletmezde..
Şapka az canım...
Patik çorap ve uzun kollu üstü arttır bir de..
Gittigidiyorda çok uyguna gördüm ben ordan bak istersen...
Etiketide kendin hazırlayıp kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alabilirsin canım..
Enee bende 2.5 sene taktım..şansıma martın 1 inde çıktı tellerim 8 inde hamile olduğumı öğrendimhımm bende kullandım ondan ama gebelikte C grubu nasıldır bilmiyorum sormadan kullanma bence en azından bildiğin bi eczane varsa danış.. aslında gebe kalmadan diş hekimine görünmek lazım öncesinden ne gerekiyosa yapılmalı bende gitmedim bıktım zaten diş tedavisinden ağrısından bide 2 yıl tel taktım pooff çok sıkıcı..
Ben şu anda 72yim m aldım göğüs kısmından tam olur gibime geldi altıda zaten açılıyo pileli..ben 59 kiloyum ben m mi alsam s mi sence..
bende evlenmeden başladım düğün fotolarında dişlerim güzel çıksın diye ama alışkanlık hep ağzımı kapattımEnee bende 2.5 sene taktım..şansıma martın 1 inde çıktı tellerim 8 inde hamile olduğumı öğrendim
bende evlenmeden başladım düğün fotolarında dişlerim güzel çıksın diye ama alışkanlık hep ağzımı kapattım
zeyy senin ki gecelik mi pijama üstümü bu fotodaki..Ayy bi sağlıkla bi doğsunlar mıncık mıncık elliycem heryerlerini cimcimelerin
Geldi canım pijamam ben çok beğendim M aldım tam olur doğumdan sonrada diye düşünüyorum yeri de güzel terletmezde..
Şapka az canım...
Patik çorap ve uzun kollu üstü arttır bir de..
Gittigidiyorda çok uyguna gördüm ben ordan bak istersen...
Etiketide kendin hazırlayıp kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alabilirsin canım..
Ben pijama takımı aldım bu da üstü canım modeli net gör diye ekledim..zeyy senin ki gecelik mi pijama üstümü bu fotodaki..
hımm bende kullandım ondan ama gebelikte C grubu nasıldır bilmiyorum sormadan kullanma bence en azından bildiğin bi eczane varsa danış.. aslında gebe kalmadan diş hekimine görünmek lazım öncesinden ne gerekiyosa yapılmalı bende gitmedim bıktım zaten diş tedavisinden ağrısından bide 2 yıl tel taktım pooff çok sıkıcı..
amaniin bende diyorum bu çok kısa değil mi senin de eşin karışıyordu biraz kıyafetlere benim eşim gibi diyorum bu kız nasıl giycek bunuBen pijama takımı aldım bu da üstü canım modeli net gör diye ekledim..
Gecelikte bunun aynısının altı uzunu olur işte..
Ayy yorumun çok hoş:) ve cokk dogru insallah calisabiliriz de dogum izninde bebekleeimize daha cok zaman ayiririzBenim doktorumda aynı şeyi söyledi, evde psikolojin bozulur, çalışabildiğin kadar çalış dedi.Aman evde olsam ne yapacağımı biliyorum, bütün gün ayaklarımı uzatıp kucağımda dondurma kasesi, bir yandan dondurma yiyip bir yandan "ay hareket etmiyor", "ay hareket etti" diye kendimi dinleyip duracağım. Boşuna stres yapacağım, başka birşey değil. En iyisi çalışmak, sağlığımız el verdiği sürece tabi.
amaniin bende diyorum bu çok kısa değil mi senin de eşin karışıyordu biraz kıyafetlere benim eşim gibi diyorum bu kız nasıl giycek bunu
Günaydın Kızlarrr.. Merhabalar... Dün yoktum..
Çünkü önceki gece yine acildeydik gece 11 gibi gittik 2 gibi döndük... Yine korkunç bir mide ve sırt ağrısı vurdu bir anda... Eşimi bile odaya çağıramadım bu sefer ki öyle fena tuttu ki nefesim kesliyor konuşmama izin vermiyordu kaskatı kesildim inlemelerimi duyup koştu geldi.. Kıpırdayamıyorum ağrıdan gözlerimden yaşlar gidiyor bir yandan..O kadar panik oldu o kadar korktu ki eşim canım benim ona da üzüldüm o anda ama ben bu sefer ölüyorum dedim Allah'ım bebeğimi kurtar... Ambulansla gittik hastaneye yine aynı şeyler tahlil nst vs.. Tahlillerde bişi çıkmadı yine sadece çok az kan görünüyor idrarında ürolojiye git dedi... Biri üroloji biri kardiyoloji.. Dedim en iyisi doktoruma gideyim artık dün kendi doktoruma gittik... O da bebeğe baktı mide şikayetleri zaten artar ama sendeki baya şiddetli olmuş dedi... İçtiğim ilaçları bir süre kesti iki tane ilaç verdi.. 3-4 gün içinde rahatlamazsan mutlaka dahiliyeye git dedi öyle işte.. İlaçları da korkudan hala içmeye başlamadım çünkü prospektüsünde "ilacın anneye yararının bebeğe zararından fazla olacağı düşünüldüğü zamanlarda kullanılır" gibi bi ibare var bu da beni tedirgin etti... Öyle işte...
Bebeğim de dün itibariyle 1447 gram 40 cm olmuş...
Canım spreyi yutmayacaksin ya bisey olmaz kullanabilirsin aci cekmen daha buyuk stres
Bugün gün boyu devam ederse, yarın diş Dr una gideyim en iyisi. Ağrıyan dişe 3 sene önce dolgu yapılmıştı, belki kanal tedavisine falan çevirdi. Haklısın Allah korusun enfeksiyon varsa en azından önlemini alırım. Bu arada şimdi evde ilaçların arasında Kloroben sprey buldum, diş ağrısına iyi geliyormuş, gebelik kategorisi C. Dişimi fırçalayıp, onu kullansam mı acaba?
Bnde bugun yikamayi dusunuyordum bakalim
Sadece dusuncede mi kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?