2014 Kasım Anneleri

valla ben dişten o kadar çok çektim ki seni çoook iyi anlıyorum.. enfeksiyonda tedavi olmadan ağrının geçeceğini sanmıyorum ama neden durduk yere dişin ağrısın ki demek ki bişeyler var.. Allah korusun ben diş enfeksiyonundan korkuyorum geçmezse ağrın bi görün bakalım ne diyecek..

Bugün gün boyu devam ederse, yarın diş Dr una gideyim en iyisi. Ağrıyan dişe 3 sene önce dolgu yapılmıştı, belki kanal tedavisine falan çevirdi. Haklısın Allah korusun enfeksiyon varsa en azından önlemini alırım. Bu arada şimdi evde ilaçların arasında Kloroben sprey buldum, diş ağrısına iyi geliyormuş, gebelik kategorisi C. Dişimi fırçalayıp, onu kullansam mı acaba?

hımm bende kullandım ondan ama gebelikte C grubu nasıldır bilmiyorum sormadan kullanma bence en azından bildiğin bi eczane varsa danış.. aslında gebe kalmadan diş hekimine görünmek lazım öncesinden ne gerekiyosa yapılmalı bende gitmedim bıktım zaten diş tedavisinden ağrısından bide 2 yıl tel taktım pooff çok sıkıcı..

bu hastane tarzı yıkama bizde böyle hooop yıkıyoruz annen doğru demiş ilk biraz suya sokmak lazım.. ama her halükarda biraz mızmız oluyorlar ellenmekten pek hoşlanmıyolar

Ayy bi sağlıkla bi doğsunlar mıncık mıncık elliycem heryerlerini cimcimelerin

tmm bana da haber verin gecelik alıcam bende..

Geldi canım pijamam ben çok beğendim M aldım tam olur doğumdan sonrada diye düşünüyorum yeri de güzel terletmezde..

Şapka az canım...
Patik çorap ve uzun kollu üstü arttır bir de..

arkadaşlar bu mantar tıpalı şişelerden alan var mı bide üstüne etiketi nerden alabiliriz..

Gittigidiyorda çok uyguna gördüm ben ordan bak istersen...
Etiketide kendin hazırlayıp kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alabilirsin canım..

Eklentiler

• DSC_0444.webp
    238,2 KB · Görüntüleme: 89
ben 59 kiloyum ben m mi alsam s mi sence..

Enee bende 2.5 sene taktım..şansıma martın 1 inde çıktı tellerim 8 inde hamile olduğumı öğrendim

bende evlenmeden başladım düğün fotolarında dişlerim güzel çıksın diye ama alışkanlık hep ağzımı kapattım

Hehhe aynen yaa sırf düğün fotolarını düşündüm de öyle başladım tel takmaya iyiki erkenden başlamışım..
Fotoların çoğunda bende kapattım sonra amaann dedim ağzımı gere gere güldüm çok da güzel çıkmış onlar..

zeyy senin ki gecelik mi pijama üstümü bu fotodaki..

Kesinlikle sana katılıyorum, gebelikten önce diş hekimine gidilmesi gerekir ben de sırf öncesinde o kadar çok dolgu, kanal tedavisi yaptırdım ki, bilerek gitmedim.. Şimdi de çekiyorum. Şuan da Bebek düşünen arkadaşlarıma öncesinde diş hekimine gitmelerini mutlaka tavsiye ediyorum. Bu arada yardımın için saol arkadaşım, sanırım sprey den 1 kere kullanıcam dişime, reçetesinde kesinlikle kullanılmaz ibaresi yok, artık Allah'a emanet..

Ben pijama takımı aldım bu da üstü canım modeli net gör diye ekledim..
Gecelikte bunun aynısının altı uzunu olur işte..
amaniin bende diyorum bu çok kısa değil mi senin de eşin karışıyordu biraz kıyafetlere benim eşim gibi diyorum bu kız nasıl giycek bunu

Ayy yorumun çok hoş:) ve cokk dogru insallah calisabiliriz de dogum izninde bebekleeimize daha cok zaman ayiririz

amaniin bende diyorum bu çok kısa değil mi senin de eşin karışıyordu biraz kıyafetlere benim eşim gibi diyorum bu kız nasıl giycek bunu

Hehhe trabzonlu ağır abi hemde nasıl karışıyo..
Geçen doktora giderken evden çıkmadan 50 kere üstüm olmuşmu diye sordum çok güzel olmuş dedi..
Doktorda bir iki kişi tip tip baktı diyoki bana böyle giyinirsen bakarlar tabi..
Nasıl şok oldum anlatamam burnundan getirdim ama lafı duyduğumla kaldım..
Giydiğimde üstümde hamile thsirtü üstünde yarım kollu hırka ve hamile pantolonu..bi yerim açıkta değil..enteresanlar...

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, inşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsın ve bu son olur. Bu arada Bebişine maşallah

Ca
Canım spreyi yutmayacaksin ya bisey olmaz kullanabilirsin aci cekmen daha buyuk stres

Kızlar haftasonu Koray Mağazalarında indirim vardı. Gecelik ve pijama aldım birer tane. İkisi 78 tl tuttu. Kumaşı çok güzel, rahat. Belki hala devam ediyordur aklınızda bulunsun. Markası Pjs . İnternetten bakabilirsiniz? Ben 6600 ve 6601 'i aldım pembe

Bnde bugun yikamayi dusunuyordum bakalim
Sadece dusuncede mi kalacak

Cnm ben yıkadım, 2 camasirlik doldu ,ayrica buyukleri de balkona atti annem, evi temizledm bende.. Kizimda temizlik yaparken asagiya vuruyodu, "yeter anne" mi diyordu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…