- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
Kızlar haftasonu Koray Mağazalarında indirim vardı. Gecelik ve pijama aldım birer tane. İkisi 78 tl tuttu. Kumaşı çok güzel, rahat. Belki hala devam ediyordur aklınızda bulunsun. Markası Pjs . İnternetten bakabilirsiniz? Ben 6600 ve 6601 'i aldım pembe
Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş yapılabiliyo bu kadar ağrı çekmektense bi doktora gitsen dişçiye
bu hastane tarzı yıkama bizde böyle hooop yıkıyoruzannen doğru demiş ilk biraz suya sokmak lazım.. ama her halükarda biraz mızmız oluyorlar ellenmekten pek hoşlanmıyolar
Geçmis olsun canım...Bahsettiğin spreyi kullanma kategori C uygun değil tatlım disçiye git gebeler için uygun anestezi yapıyorlar her yerde var mı bilmiyorum ama ara sor önce çok çok çokk geçmis olsun...
Bugün gün boyu devam ederse, yarın diş Dr una gideyim en iyisi. Ağrıyan dişe 3 sene önce dolgu yapılmıştı, belki kanal tedavisine falan çevirdi. Haklısın Allah korusun enfeksiyon varsa en azından önlemini alırım. Bu arada şimdi evde ilaçların arasında Kloroben sprey buldum, diş ağrısına iyi geliyormuş, gebelik kategorisi C. Dişimi fırçalayıp, onu kullansam mı acaba?
Canım ben ankaradan mağazadan aldım ama siteside var bu mağazanın pijama dünyası diye aratırsan görürsün orda var ben bundan aldımbendee ekru gecelik arıyorum nerden aldın rose banada söyle..
Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu
Canım ben ankaradan mağazadan aldım ama siteside var bu mağazanın pijama dünyası diye aratırsan görürsün orda var ben bundan aldım
Günaydın tikita, keşke sadece sıcaktan uyuyamayabilsem.. Felaket derecede dişimde ağrı var. Uyuyamıyorum, napıcağımı da bilemiyorum.. Tuzlu suyla gargara yaptım inşallah Yüce Rabbim şifasını verir.. Biraz daha dayanamazsam Parol içmeyi düşünüyorum..
inşallah vardır dur bi arayım ben olmazsa gitmem haber alırsanda banada bildir canım mutlaka adam ilgisiz ama ameliyatta iyiydi ya ben memnunun dikişlerimden....
ayyyy çok sıcak arkadaşım ya valla fenalaşıyorum diye klimayı gece gündüz çalıştırıyodum 320 tl elektrik faturası gelmiş kocişe nasıl dicem adamcağız şok okcak valla
Resmi daire değil ki canım kamu kurulusu mu ki tatil olsun ...Öyle yerler resmi tatillerde kapalı olmaz yalnız erken giderseniz iyi olur arabayla gidecekseniz hele ki otopark sıkıntı oluyo birde hafta sonları 7 de kapanıyor han bilgin olsun.Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30 ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu
Canım sen ankaradasın demi nerdeki mağazadan aldın acaba?Kızlar haftasonu Koray Mağazalarında indirim vardı. Gecelik ve pijama aldım birer tane. İkisi 78 tl tuttu. Kumaşı çok güzel, rahat. Belki hala devam ediyordur aklınızda bulunsun. Markası Pjs . İnternetten bakabilirsiniz? Ben 6600 ve 6601 'i aldım pembe
Sağol canım 8 gibi çıkarız diye düşündük zaten malum istanbul trafiğide varKapalı olmaz canım aksine çok kalabalık olur 9-10 gibi git erkenden..
Benimkide bugün geldi çok beğendimmmm
Kızlar aranızda Bursalı var mı?
Biz mobilya bakmak için pazar günü inegöle gitmeyi düşünüyoruz eşimle.
O gün açık olur mu mobilyacılar çarşısı?
Bebek mobilyası satan dükkanlar bol mu?
Fiyatları piyasaya göre uygun mudur?
Biz evlenirken tüm mobilyamizi ordan aldık ve üç yıl önce piyasaya göre 5000tl ucuza aldık. O yüzden oraya bakma niyetimiz var.
yanlış düşünmüyorsun bence bebeğin var senin misafir ağırlıyamazsın kiherkese günaydınlar
doğumdan sonra gerçekten evde dolanacak sana bakacak birisi gerekiyor cnm. zaten ne yapacağını bilemez halde oluyorsun. ama arkadaşların dediği gibi işe yarıyacak biri hizmet isteyen biri değil. benim ilk bebeğimde annem 20 gün kadar kalabilmişti aynı şehirde yaşamıyoruz. 23 günlük cocukla tek başıma kaldım zırıl zırıl ağlamıştım giderken birde tabi lohusa sendorumu ama gitmek zorundaydı. cocugun annesi biziz sonuçta bizden iyi kimse bakamaz ama sabah kalkıp 12 ye kadar ağzıma lokma koyamadıgımı bılırım. eşim sağolsun evde oldugu zamanlar çok yardımcı oldu.. özetle anneye bakabılecek bırılerı gerekıyor bır sure.benim kv zaten yaşlı bebekten anlamaz ocak şubat gibi gelir her sene 15 gün kalır geldiği zaman da sağolsun zıyaret edeni çok olur. böyle dusundugum ıcın kızıyorum kendıme ama bebek küçükken hiç gelmese keşke diye dua ediyorum.
ben de ilk cocugumda travel sistem bir araba alıp 1,5 sene sonra liteway alanlardanım kızlar. ilk araba da çok işim gördü ama chicco çok rahat kızım 3 yaşını geçti dışarda uyuduğu zaman açıyoruz çok rahat yatıyor hala.
pişman olmayacaksınız eminim
bizde yıkanıyor çok detaylı bi yıkama değil ama yıkanıyor bebekler.. aslında sağlıklı olan 24 saat yıkanmaması ama verniks ve kanlı oluyorlar baya..Hastanede ilk 24 saat yikanmiyr degil mi?
Hafta sonu handan bi dükkanı aradım açıkmı diye sormak için henüz bi yazı gelmedi dedi adam tekrar ararsınız dediler ondan bide size sorayım dedimResmi daire değil ki canım kamu kurulusu mu ki tatil olsun ...Öyle yerler resmi tatillerde kapalı olmaz yalnız erken giderseniz iyi olur arabayla gidecekseniz hele ki otopark sıkıntı oluyo birde hafta sonları 7 de kapanıyor han bilgin olsun.
benimki de öyle yeğenim ateşlendi yan binada oturuyor ablam havale geçirdi bu heralde koş gel dedi.. aceleyle üstüme bi tişört geçirdim.. tam çıkıcaz bu ne diyo heryerin meydanda sanki bana bakacaklar o durumda.. erkek milleti işte napcanHehhe trabzonlu ağır abi hemde nasıl karışıyo..
Geçen doktora giderken evden çıkmadan 50 kere üstüm olmuşmu diye sordum çok güzel olmuş dedi..
Doktorda bir iki kişi tip tip baktı diyoki bana böyle giyinirsen bakarlar tabi..
Nasıl şok oldum anlatamam burnundan getirdim ama lafı duyduğumla kaldım..
Giydiğimde üstümde hamile thsirtü üstünde yarım kollu hırka ve hamile pantolonu..bi yerim açıkta değil..enteresanlar...
Bende 2 gündür can atıyorum cicileri yıkamaya odamız da gelince yıkayıp ütüleyip yerlestirmek istedim kurutmak için çamasırlık açacak yerim yok yer düsünüyorum suan o minik kıyafetleri asılı düsündükçe içim kıpır kıpır oluyoBnde bugun yikamayi dusunuyordum bakalim
Sadece dusuncede mi kalacak
pazar günleri kapalı ama o gün nasıl olur bilmem bi dükkanı ara sor istersen..Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?