2014 Kasım Anneleri

Ne guzel ya,burda en kotu pijema 85ten basliyor.. :S gule gule kullan canim.

Çok geçmiş olsun canım hamilelikte diş yapılabiliyo bu kadar ağrı çekmektense bi doktora gitsen dişçiye

Çok sağol canım.4-6 ay arasında yapılıyormuş 7.aydan sonra erken doğum riski sebebiyle müdahale edilmeden ilaç tedavisi uygulanıyormuş. Aslında şuan diş hekimine gitmem lazım ama off dişle ilgili durumlardan hep ürkmüşümdür. Ama ağrım şiddetle devam ederse yarın gitmeyi düşünüyorum. Bu arada oğlun ne kadar da yakışıklı, tam bir küçük adam maşallah

Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu

bu hastane tarzı yıkama bizde böyle hooop yıkıyoruz annen doğru demiş ilk biraz suya sokmak lazım.. ama her halükarda biraz mızmız oluyorlar ellenmekten pek hoşlanmıyolar

Hastanede ilk 24 saat yikanmiyr degil mi?

Geçmis olsun canım...Bahsettiğin spreyi kullanma kategori C uygun değil tatlım disçiye git gebeler için uygun anestezi yapıyorlar her yerde var mı bilmiyorum ama ara sor önce çok çok çokk geçmis olsun...

bendee ekru gecelik arıyorum nerden aldın rose banada söyle..
Canım ben ankaradan mağazadan aldım ama siteside var bu mağazanın pijama dünyası diye aratırsan görürsün orda var ben bundan aldım

Eklentiler

• image.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 84
Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu

Kapalı olmaz canım aksine çok kalabalık olur 9-10 gibi git erkenden..

Canım ben ankaradan mağazadan aldım ama siteside var bu mağazanın pijama dünyası diye aratırsan görürsün orda var ben bundan aldım

Benimkide bugün geldi çok beğendimmmm

canım çok büyük geçmiş olsun şimdi nasılsın?
diş ağrısı kötüdür bilirim

eşim klimanın altında uyumayı sevmiyo çarpar diyo,bana da aksine dokunmuyor ama onsuz da uyumak istemediğimden sıcağı boyluyorum bende tam bir eziyet

Kızlar Cumartesi günü alışverişe gidicem havuzluhana ama 30 ağustos sizce orasıda resmi tatil deyip kapalı olurmu
Resmi daire değil ki canım kamu kurulusu mu ki tatil olsun ...Öyle yerler resmi tatillerde kapalı olmaz yalnız erken giderseniz iyi olur arabayla gidecekseniz hele ki otopark sıkıntı oluyo birde hafta sonları 7 de kapanıyor han bilgin olsun.

Canım sen ankaradasın demi nerdeki mağazadan aldın acaba?

Tatlım ben Bursadayım biz pazar gittiğimizde neredeyse yarısı açıktı ama yoldakilerin sanayi içindekiler kapalıydı genelde 3 sene önce evlenirken ama bebek mobilyası ne kadar vardır bilemiyorum hiç dikkatimi çekmemişti
ben inegölden almakla bir kere hata yaptım şimdi bedavaya verseler inegölün mobilyacılarına uğramam NET!...
bende dün akşam mobilya siparişimi verdim çarşı girişinde güven mobilya belis ürünleri var
çarşı içindeki mobilyacılar çarşısını biliyorsan çok çeşit var belis ve ayşen bebe mağazaları fikrin olur
onun dışında mudanya yolunda bebek mobilyası satan bir çok mağaza var biz oraları gezdik eşimle

yanlış düşünmüyorsun bence bebeğin var senin misafir ağırlıyamazsın ki

Hafta sonu handan bi dükkanı aradım açıkmı diye sormak için henüz bi yazı gelmedi dedi adam tekrar ararsınız dediler ondan bide size sorayım dedim

benimki de öyle yeğenim ateşlendi yan binada oturuyor ablam havale geçirdi bu heralde koş gel dedi.. aceleyle üstüme bi tişört geçirdim.. tam çıkıcaz bu ne diyo heryerin meydanda sanki bana bakacaklar o durumda.. erkek milleti işte napcan

Bnde bugun yikamayi dusunuyordum bakalim
Sadece dusuncede mi kalacak
Bende 2 gündür can atıyorum cicileri yıkamaya odamız da gelince yıkayıp ütüleyip yerlestirmek istedim kurutmak için çamasırlık açacak yerim yok yer düsünüyorum suan o minik kıyafetleri asılı düsündükçe içim kıpır kıpır oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…