2014 Kasım Anneleri

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin, inşallah bir daha böyle bir durum yaşamazsın ve bu son olur. Bu arada Bebişine maşallah

Teşekkür ederim canım... İnşallah bir daha olmaz diye ümit ediyoruz.. Çünkü doktorun verdiği mide hapını da kullanmayı düşünmüyorum... Teşekkür ederiz ablası o kadar sıkıntıda bebeğimin gelişimi beni en mutlu eden şey..

geç yazabildim cevabı. lahusa iken annem bir hafta kv bir hafta kalmayı düşünüyorlar sonra esim 10 15 gün izin alıcak rahat atlatırım diye düşünüyorum. ama 40 gün bir misafirle çok zorlanırım. benim titizliklerim var uzun süre biri yanlış yaptığında dayanamıyorum hep kendimi sıkıyorum çok yıpranıyorum uyaramıyor da insan. ben kötü parfüm kokusuna bile gelemiyorum iki aydır misafirim var o gayet normal parfümünü sıkıyo ama ben baş ağrısında duramıyorum ona parfümünün kötü koktuğunu da söylyemiyorum söylenmez de zaten. düşün artık yani. sen nasıl yapıcaksın 40 gün kalıcak mı yanında birileri

en iyisini yapıyorsun canım valla bndee uyudum daha yeni uyandım

Hafta sonu handan bi dükkanı aradım açıkmı diye sormak için henüz bi yazı gelmedi dedi adam tekrar ararsınız dediler ondan bide size sorayım dedim
Canım bende biberon aldığımız mağzanın poseti duruyordu onun üstündeki numarayı aradım simdi açıklar mı 30 ağustosta diye sadece pazar günleri kapalıyız 30 ağustos c.tesine geldiği için açığız dedi baby cıty yazıyor posetin üstünde teli de verebilirim istersen

Ya kızlar bana şu yemek yapma işi çok sıkıcı zor gelmeye başladı... Eşim illa ki etsiz bişi yemiyor... Yani bizim menümüz bir gün etli bişi bir gün tavuklu bişi birgün kıymalı bişi.. Öyle öyle geçiyor.. Bu yüzden yoruldum sanki... Akşama ne yapsam bilemiyorum... Yayla çorbası yapayım kendime diyorum yağsız.. Eşime de tavuk çıkarmıştım ama artık inanın etten tavuktan öyle soğudum ki.. Bişi yapasım da gelmiyor.. Pratik bişiler söyleyebilecek olanınız var mı?

Geçmis olsun canım...Bahsettiğin spreyi kullanma kategori C uygun değil tatlım disçiye git gebeler için uygun anestezi yapıyorlar her yerde var mı bilmiyorum ama ara sor önce çok çok çokk geçmis olsun...

Çok sağol canım. Sürekli tuzlu suyla gargara yapıyorum. Ara ara ağrım hafifliyor gibi. Bugün gün boyu devam ederse yarın Dr a gidicem inşallah..

Teşekkürler canım. Bu sabah ikimiz forumda nöbetçiydik. İnşallah bu Sabah'ta nöbetçi olmayız:]] bu arada şuan da ağrım sabaha göre daha dayanılabilir bir hal aldı. Buna da şükür diyorum..

Cnm ben yıkadım, 2 camasirlik doldu ,ayrica buyukleri de balkona atti annem, evi temizledm bende.. Kizimda temizlik yaparken asagiya vuruyodu, "yeter anne" mi diyordu bilemiyorum.
ellerine saglıkk annesii ohhh artıkkkk misss gibiiii giyecek prensesin
ama sendeee cok yormuşsun kendini annesi belkiide bebiş uyumak istiyor rahatsız olmuş o an

Canım ilgilendiğin içi çok sağol teşekkür ederim

Çok sağol canım. Sürekli tuzlu suyla gargara yapıyorum. Ara ara ağrım hafifliyor gibi. Bugün gün boyu devam ederse yarın Dr a gidicem inşallah..

Canım geçmiş olsun oyyy o dişler felakettir ya... Benim de 3-4 senedir ucu çıkmış hep orda duran yirmilik dişim yandaki dişe baskı yapıyor ve aradada et parçası gibi bişi büyümüş mü ya da sıkıştırdığı için orda öyle bişi mi oluştu bilmiyorum korkudan da gitmiyorum.. Sadece ara ara hassaslaşıyor sonra geçiyor... Hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatsaydık inşallah...

Ben kuru fasulye pilav yapcam bu gün yoğun istek üzerine yayla çorbası kaç gündür aklımdan geçiyor çokkk severim ama basında durup dakikalrca bekleyecek gücüm yok malesef...tavuk görmeye tahamülüm bile yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…