- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Rica ederim canım simdiden cicilerinizi iyi günlerde kullanınCanım ilgilendiğin içi çok sağol teşekkür ederim
Bende senin gibiyim canım yanımda annem kalacak doğumdan sonra ama mutlaka birseylerin yerini değistirir benim mutfakta misafirlik ve günlük kullanımlarım ayrı tititzleniyorum öyle seylere hos birsey değil belki ama insanın elinde olmuyor maalesef...geç yazabildim cevabı. lahusa iken annem bir hafta kv bir hafta kalmayı düşünüyorlar sonra esim 10 15 gün izin alıcak rahat atlatırım diye düşünüyorum. ama 40 gün bir misafirle çok zorlanırım. benim titizliklerim var uzun süre biri yanlış yaptığında dayanamıyorum hep kendimi sıkıyorum çok yıpranıyorum uyaramıyor da insan. ben kötü parfüm kokusuna bile gelemiyorum iki aydır misafirim var o gayet normal parfümünü sıkıyo ama ben baş ağrısında duramıyorum ona parfümünün kötü koktuğunu da söylyemiyorum söylenmez de zaten. düşün artık yani. sen nasıl yapıcaksın 40 gün kalıcak mı yanında birileri
Canım geçmiş olsun oyyy o dişler felakettir ya... Benim de 3-4 senedir ucu çıkmış hep orda duran yirmilik dişim yandaki dişe baskı yapıyor ve aradada et parçası gibi bişi büyümüş mü ya da sıkıştırdığı için orda öyle bişi mi oluştu bilmiyorum korkudan da gitmiyorum.. Sadece ara ara hassaslaşıyor sonra geçiyor... Hayırlısıyla şu 2 ayı da atlatsaydık inşallah...
Anladim cnm. Peki yikaniyosa, sampuan falan goturecez mi?bizde yıkanıyor çok detaylı bi yıkama değil ama yıkanıyor bebekler.. aslında sağlıklı olan 24 saat yıkanmaması ama verniks ve kanlı oluyorlar baya..
ellerine saglıkk annesii ohhh artıkkkk misss gibiiii giyecek prensesin
ama sendeee cok yormuşsun kendini annesi belkiide bebiş uyumak istiyor rahatsız olmuş o an
Ben kuru fasulye pilav yapcam bu gün yoğun istek üzerine yayla çorbası kaç gündür aklımdan geçiyor çokkk severim ama basında durup dakikalrca bekleyecek gücüm yok malesef...tavuk görmeye tahamülüm bile yokk
Çok teşekkürler canım.Diş ağrısı en korktuğum ağrılardandır. Zamanında o kadar çok gittim ki Dr a, artık gitmek istemiyorum, resmen korkuyorum ben de. Dediğin gibi hayırlısıyla şu son zamanları da atlatıpta, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..
Teşekkür ederim canımben onu pazartesi sordum 32. haftam bitti doktor 36. haftada dedi bana.. arkadaşımı 34. haftada girmişti (onun sıkıntısı vardı biraz) ama artık iki haftada bir kontrole geleceksin dedi..
aaa hayırdır niye pişman oldun ki İnegölden aldğına canım. ben de inegölden almıştım ama biz çok memnunuz mobilyalarımızdan.Tatlım ben Bursadayım biz pazar gittiğimizde neredeyse yarısı açıktı ama yoldakilerin sanayi içindekiler kapalıydı genelde 3 sene önce evlenirken ama bebek mobilyası ne kadar vardır bilemiyorum hiç dikkatimi çekmemişti
ben inegölden almakla bir kere hata yaptım şimdi bedavaya verseler inegölün mobilyacılarına uğramam NET!...
bende dün akşam mobilya siparişimi verdim çarşı girişinde güven mobilya belis ürünleri var
çarşı içindeki mobilyacılar çarşısını biliyorsan çok çeşit var belis ve ayşen bebe mağazaları fikrin olur
onun dışında mudanya yolunda bebek mobilyası satan bir çok mağaza var biz oraları gezdik eşimle
O zaman yayala çorbası isabetli olur söyle bol naneli ohh miss yarasın bebisinle sana içerken beni anmayı unutmayınBen de zaten ocağın başına sandalye koyuyorum oturup karıştırıyorum canımMidemle ilgili sıkıntım varya ödüm kopuyor kuru fasulye dokunur mu diye... Benim de 1-2 haftadır hafiften mide bulantılarım da var ne oluyor bilmiyorum ya iyi hastım...
banyo ile ilgili hiçbişey götürmene gerek yok onlar hastaneden kullanılıyor.. sen sadece giyeceği kıyafetlerini bezini ıslak mendilini v.b şeyleri al yanınaAnladim cnm. Peki yikaniyosa, sampuan falan goturecez mi?
Tesekkurler :) vallahi bilemiyorum,suan sakin :) yoruldu kuzum benle. :)
O zaman yayala çorbası isabetli olur söyle bol naneli ohh miss yarasın bebisinle sana içerken beni anmayı unutmayın
slm annişlerr..
eşimin anneannesi kanserdi..
bugün fenalaştı ve şu an kritik yoğun bakımda..
doktorlar Allahtan ümit kesilmez ama durumu iyi değil çıkamayabğilir dediler..
herkez burada bekliyor..
bende arada gidip bakıyorum ediyorum..
öpüldünüz çok
Kızlar bebeğin banyosu ile ilgili çok güzel bilgiler verilmiş. Ben izleyince huzur doldum. Kendime güveniyorum, sanırım bebeğimi yıkıyabilirim tek başıma. :)
geç yazabildim cevabı. lahusa iken annem bir hafta kv bir hafta kalmayı düşünüyorlar sonra esim 10 15 gün izin alıcak rahat atlatırım diye düşünüyorum. ama 40 gün bir misafirle çok zorlanırım. benim titizliklerim var uzun süre biri yanlış yaptığında dayanamıyorum hep kendimi sıkıyorum çok yıpranıyorum uyaramıyor da insan. ben kötü parfüm kokusuna bile gelemiyorum iki aydır misafirim var o gayet normal parfümünü sıkıyo ama ben baş ağrısında duramıyorum ona parfümünün kötü koktuğunu da söylyemiyorum söylenmez de zaten. düşün artık yani. sen nasıl yapıcaksın 40 gün kalıcak mı yanında birileri
aaa yok tatlım sıkıntı etme lütfen ben onu yaparım da kuru fasulye dedim bende ya senin canın onu çektiyseAy canım ya canın mı çekti ben de öyle pat diye söylüyorum ha... Kusuruma bakma lütfen... Kendim için sıkıntı yok zaten de eşimin yemeğini 4 4 lük hazırlamaya alışmışım malum o da etsiz tavuksuz yemeği yemekten pek saymıyor ondan sıkıntım
Allah sifa versin canım çokk geçmis olsun...slm annişlerr..
herkez burada bekliyor..
öpüldünüz çok
aaa yok tatlım sıkıntı etme lütfen ben onu yaparım da kuru fasulye dedim bende ya senin canın onu çektiysebu saatten sonra yapamazsında tehlikeli sularda yüzüyoruz sanırım bi tarafımız siscek
cokk geçmiş olsun Allah acil sifalar versin inşallah..lütfen sende kendini ve bebeğini cok yorma olurmu annesislm annişlerr..
herkez burada bekliyor..
öpüldünüz çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?