2014 Kasım Anneleri

Bende senin gibiyim canım yanımda annem kalacak doğumdan sonra ama mutlaka birseylerin yerini değistirir benim mutfakta misafirlik ve günlük kullanımlarım ayrı tititzleniyorum öyle seylere hos birsey değil belki ama insanın elinde olmuyor maalesef...

Çok teşekkürler canım.Diş ağrısı en korktuğum ağrılardandır. Zamanında o kadar çok gittim ki Dr a, artık gitmek istemiyorum, resmen korkuyorum ben de. Dediğin gibi hayırlısıyla şu son zamanları da atlatıpta, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah..

bizde yıkanıyor çok detaylı bi yıkama değil ama yıkanıyor bebekler.. aslında sağlıklı olan 24 saat yıkanmaması ama verniks ve kanlı oluyorlar baya..
Anladim cnm. Peki yikaniyosa, sampuan falan goturecez mi?

ellerine saglıkk annesii ohhh artıkkkk misss gibiiii giyecek prensesin
ama sendeee cok yormuşsun kendini annesi belkiide bebiş uyumak istiyor rahatsız olmuş o an

Tesekkurler :) vallahi bilemiyorum,suan sakin :) yoruldu kuzum benle. :)

Ben de zaten ocağın başına sandalye koyuyorum oturup karıştırıyorum canım Midemle ilgili sıkıntım varya ödüm kopuyor kuru fasulye dokunur mu diye... Benim de 1-2 haftadır hafiften mide bulantılarım da var ne oluyor bilmiyorum ya iyi hastım...

İnşallah canımmm.. Ben de öyleyim diş konusunda çok şanssızım.. Şimdi bile bir sürü dolgum ve eksik dişim var inan ki... Rabbim beterinden korusun...

Teşekkürler="carputi, post: 36666775, member: 581764"]ben onu pazartesi sordum 32. haftam bitti doktor 36. haftada dedi bana.. arkadaşımı 34. haftada girmişti (onun sıkıntısı vardı biraz) ama artık iki haftada bir kontrole geleceksin dedi..[/QUOTE]
Tes
ben onu pazartesi sordum 32. haftam bitti doktor 36. haftada dedi bana.. arkadaşımı 34. haftada girmişti (onun sıkıntısı vardı biraz) ama artık iki haftada bir kontrole geleceksin dedi..
Teşekkür ederim canım

aaa hayırdır niye pişman oldun ki İnegölden aldğına canım. ben de inegölden almıştım ama biz çok memnunuz mobilyalarımızdan.
Ama sanki inegölde bebek mobilyası çok yok gibi di mi, benim de dikkatimi çekmedi pek

O zaman yayala çorbası isabetli olur söyle bol naneli ohh miss yarasın bebisinle sana içerken beni anmayı unutmayın

O zaman yayala çorbası isabetli olur söyle bol naneli ohh miss yarasın bebisinle sana içerken beni anmayı unutmayın

Ay canım ya canın mı çekti ben de öyle pat diye söylüyorum ha... Kusuruma bakma lütfen... Kendim için sıkıntı yok zaten de eşimin yemeğini 4 4 lük hazırlamaya alışmışım malum o da etsiz tavuksuz yemeği yemekten pek saymıyor ondan sıkıntım

slm annişlerr..
eşimin anneannesi kanserdi..
bugün fenalaştı ve şu an kritik yoğun bakımda..
doktorlar Allahtan ümit kesilmez ama durumu iyi değil çıkamayabğilir dediler..
herkez burada bekliyor..
bende arada gidip bakıyorum ediyorum..
öpüldünüz çok

A.Selam canım... Çok geçmiş olsun.. Rabbim acil şifalar versin inşallah...

Kızlar bebeğin banyosu ile ilgili çok güzel bilgiler verilmiş. Ben izleyince huzur doldum. Kendime güveniyorum, sanırım bebeğimi yıkıyabilirim tek başıma. :)

Ayy çok güzell, ağladım ben izlerken ama Allah'ım o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla.Biz de eşim , ilk zamanlar sürekli bebek yıkama videoları izledi durdu, ısrarla ben yıkayacağım diyor. Yıkasın tabi, babası ne diyim. Bakalım bu cesareti o zaman da gösterebilecek mi?

Canım valla , bir süre annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak kalır. Bir süre sonra sadece gündüz gelirler, akşam eşim geldiğinde giderler. Biz de düzenimizi kurmaya çalışırız. Benim için sorun yok, yani ilk bebeğim, ne yapacağım bilmiyorum hiç. Yanımda deneyimli birileri olmalı mutlaka. Ayrıca ne kayınvalidem ne de annem öyle herşeye karışacak insanlar değiller. benim açımdan sıkıntı yok.

aaa yok tatlım sıkıntı etme lütfen ben onu yaparım da kuru fasulye dedim bende ya senin canın onu çektiysebu saatten sonra yapamazsında tehlikeli sularda yüzüyoruz sanırım bi tarafımız siscek

Allah sifa versin canım çokk geçmis olsun...

aaa yok tatlım sıkıntı etme lütfen ben onu yaparım da kuru fasulye dedim bende ya senin canın onu çektiysebu saatten sonra yapamazsında tehlikeli sularda yüzüyoruz sanırım bi tarafımız siscek

Bak onu ben bile düşünmemiştim
Ben o mide ve sırt ağrısından sonra daha mideme dokunacak en ufak bişiden uzak durucam canım.. Canım çekmesin mümkünse o ağrıları çekmektense aç kalırım daha iyi Artık sütle bisküvi, yoğurt, meyve onlarla beslenicem bir süre

cokk geçmiş olsun Allah acil sifalar versin inşallah..lütfen sende kendini ve bebeğini cok yorma olurmu annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…