aaa hayırdır niye pişman oldun ki İnegölden aldğına canım. ben de inegölden almıştım ama biz çok memnunuz mobilyalarımızdan.
Ama sanki inegölde bebek mobilyası çok yok gibi di mi, benim de dikkatimi çekmedi pek
Bak onu ben bile düşünmemiştim
Ben o mide ve sırt ağrısından sonra daha mideme dokunacak en ufak bişiden uzak durucam canım.. Canım çekmesin mümkünse o ağrıları çekmektense aç kalırım daha iyiArtık sütle bisküvi, yoğurt, meyve onlarla beslenicem bir süre
slm annişlerr..
eşimin anneannesi kanserdi..
bugün fenalaştı ve şu an kritik yoğun bakımda..
doktorlar Allahtan ümit kesilmez ama durumu iyi değil çıkamayabğilir dediler..
herkez burada bekliyor..
bende arada gidip bakıyorum ediyorum..
öpüldünüz çok
Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar akıp gitmiş, okuyamadım, akşama yetişicem inşallah sizlere. Umarım herkes çok iyidir.
Bugün doktor kontrolümüz vardı.
Bebeciğimiz 1485 gr ve 40.5 cm olmuş, "Haftasıyla gelişimi uyumlu, maşallah her şey yolunda, gayet sağlıklı" dedi doktorumuz. Çok şükür. Benim aklıma toksoplazma konusu takılmıştı, malum dışardan et yiyoruz. Onun için testi tekrarlamak istedim, o zaman hazır kan almışken kan değerlerinize ve TSH'a da bakalım dedi doktor bey, kanımızı verdik. Yine yavrucuğun kısa kısa video görüntüleri aldık, bir de siyah beyaz fotoğraflarını bir kaç tane. Tombiş yanak gibi duruyor ama yakından olduğu için mi görüntü bilmiyorum. O güzel yanakları sağlıkla sevmek kısmet olur inşallah.
13 Eylül'de "Çalışabilir" raporu almak ve muayene olmak için tekrar gidicem. Sanırım bundan sonra doktor görüşmelerimiz sıklaşacak.
İşe geldim, sekreterimiz, yaşını almış bir hanım, bebeği sordu nasıl diye. Ben de saf gibi sevinerek "1.5 kilo olmuş yavrucuk" dedim. Aldığım yanıt: (Bana acıyan gözlerle bakarak) Ayyyyy ama niye öyle küçük, niye büyümüyoooo" "Oeeehhh?!?!?!!?" diye kaldım o an, ne diceğimi şaşırdım. "Haftasıyla uyumlu X Hanım" dedim, "Bu haftada bu civarlarda olması gerek zaten."
Sonra bir de bebeğin ismini sordu, "Alya" koymayı düşünüyoruz deyince onu da beğenmedi, ne biçim isim öyle o falan filan :S.. Balık yağı gibiymiş isim, öyle isim mi olurmuş, blah blah..
Ya ne biçim insanlar, ne abuk subuk konuşuyorlar ya. Bi kere de birileri boğazıma bi yumru tıkamasın, sevincimi kursağımda bırakmasın ya, bi kere de içim rahat rahat şöyle bir kaç gün geçireyim ya, uf uf uf!...
Merhaba arkadaşlar,
Sayfalar akıp gitmiş, okuyamadım, akşama yetişicem inşallah sizlere. Umarım herkes çok iyidir.
Bebeciğimiz 1485 gr ve 40.5 cm olmuş, "Haftasıyla gelişimi uyumlu, maşallah her şey yolunda, gayet sağlıklı" dedi doktorumuz. Çok şükür. Benim aklıma toksoplazma konusu takılmıştı, malum dışardan et yiyoruz. Onun için testi tekrarlamak istedim, o zaman hazır kan almışken kan değerlerinize ve TSH'a da bakalım dedi doktor bey, kanımızı verdik. Yine yavrucuğun kısa kısa video görüntüleri aldık, bir de siyah beyaz fotoğraflarını bir kaç tane. Tombiş yanak gibi duruyor ama yakından olduğu için mi görüntü bilmiyorum. O güzel yanakları sağlıkla sevmek kısmet olur inşallah.
13 Eylül'de "Çalışabilir" raporu almak ve muayene olmak için tekrar gidicem. Sanırım bundan sonra doktor görüşmelerimiz sıklaşacak.
İşe geldim, sekreterimiz, yaşını almış bir hanım, bebeği sordu nasıl diye. Ben de saf gibi sevinerek "1.5 kilo olmuş yavrucuk" dedim. Aldığım yanıt: (Bana acıyan gözlerle bakarak) Ayyyyy ama niye öyle küçük, niye büyümüyoooo" "Oeeehhh?!?!?!!?" diye kaldım o an, ne diceğimi şaşırdım. "Haftasıyla uyumlu X Hanım" dedim, "Bu haftada bu civarlarda olması gerek zaten."
ne küstah bir kadınmış o öyle aman aman sen hic kafana takma oyle insanlarıbalık yagı gibiymiş aaaa ne terbiyesiz sopalık sopalık boyleleri ayrıca ismide cok hos annesi Allah adıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah
Sonra bir de bebeğin ismini sordu, "Alya" koymayı düşünüyoruz deyince onu da beğenmedi, ne biçim isim öyle o falan filan :S.. Balık yağı gibiymiş isim, öyle isim mi olurmuş, blah blah..
Ya ne biçim insanlar, ne abuk subuk konuşuyorlar ya. Bi kere de birileri boğazıma bi yumru tıkamasın, sevincimi kursağımda bırakmasın ya, bi kere de içim rahat rahat şöyle bir kaç gün geçireyim ya, uf uf uf!...
Keçiörendeyim canım antares forum ankamall falan oralara bakalım dicek kesin
Merhaba arkadaşlar,
ne küstah bir kadınmış o öyle aman aman sen hic kafana takma oyle insanlarıbalık yagı gibiymiş aaaa ne terbiyesiz sopalık sopalık boyleleri ayrıca ismide cok hos annesi Allah adıyla analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah
gıcık oluyorum böylelerine ya, insanın keyfini alt üst ediyorlar. özellikle hamilelik döneminde ne söylense hemen canımız sıkılıyor. ne garip insanlar var ya. hele şu isim konusunda biri olumsuz bişi dese zaten hemen kafan karışıyor. ne dicen işte konuşan konuşuyor işte. maşallah bebişin gayet iyi önemli olan sağlıklı olması, ha azcık uzun ha zayıf ne farkeder. sonra toparlıyormuş zaten. ki senin bebiş haftasıyla da uyumlu zatenyok artık
Allah hayırlısıyla saglıklaa kucağına almayı nasip etsin canım sürekli doktorla irtibata geçersiniz sıkı bi takip yapılır hic birr sorun olmazzzz annesislm kızlar.dün kontrolüm vardı bebeğim iyi şükür ama suyunda azalma var dedi 6.5 cm ölçtü sıkı takip edicez dedi.haftaya tekrar çağırdı.su azalmasıyla birlikte kan akışında bi bozukluk ve bebekte gelişim geriliiği saptarsa erkenden almamız lazım dedi.bu şekilde olupta 34. haftaya gelen hastam vardı ama sıkı takip olmalı dedi bende netten araştırdım biraz armut suyu arttırıyomuş bol bol armut yicem ve dua edicem dualarınızda beni de hatırlarsanız çok mutlu olurum.
Allah yardımcın olsun canım bol bol da su iç günde en az 3-4 lt..slm kızlar.dün kontrolüm vardı bebeğim iyi şükür ama suyunda azalma var dedi 6.5 cm ölçtü sıkı takip edicez dedi.haftaya tekrar çağırdı.su azalmasıyla birlikte kan akışında bi bozukluk ve bebekte gelişim geriliiği saptarsa erkenden almamız lazım dedi.bu şekilde olupta 34. haftaya gelen hastam vardı ama sıkı takip olmalı dedi bende netten araştırdım biraz armut suyu arttırıyomuş bol bol armut yicem ve dua edicem dualarınızda beni de hatırlarsanız çok mutlu olurum.
kilosunu falan hiç deme kimseye iyiymiş de geç yuvarlak konuş.. cahil insanlarla uğraşmak zor bak ne güzel haberler almışsın x hanımın gevezeliği bunların önüne geçmesin sen o keyifli anları düşün gününü güzel geçir..Merhaba arkadaşlar,
gıcık oluyorum böylelerine ya, insanın keyfini alt üst ediyorlar. özellikle hamilelik döneminde ne söylense hemen canımız sıkılıyor. ne garip insanlar var ya. hele şu isim konusunda biri olumsuz bişi dese zaten hemen kafan karışıyor. ne dicen işte konuşan konuşuyor işte. maşallah bebişin gayet iyi önemli olan sağlıklı olması, ha azcık uzun ha zayıf ne farkeder. sonra toparlıyormuş zaten. ki senin bebiş haftasıyla da uyumlu zaten
Allah hayırlısıyla saglıklaa kucağına almayı nasip etsin canım sürekli doktorla irtibata geçersiniz sıkı bi takip yapılır hic birr sorun olmazzzz annesi
Teşekkürler canım. Bu sabah ikimiz forumda nöbetçiydik. İnşallah bu Sabah'ta nöbetçi olmayız:]] bu arada şuan da ağrım sabaha göre daha dayanılabilir bir hal aldı. Buna da şükür diyorum..
kilosunu falan hiç deme kimseye iyiymiş de geç yuvarlak konuş.. cahil insanlarla uğraşmak zor bak ne güzel haberler almışsın x hanımın gevezeliği bunların önüne geçmesin sen o keyifli anları düşün gününü güzel geçir..
Allah yardımcın olsun canım bol bol da su iç günde en az 3-4 lt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?