2014 Kasım Anneleri

Aman bosver canım ya kim ne derse desin bebisin iyi sağlıklıymıs ya o herseye değer isim de gayet güzel bence değisik ve hos geldi bana...Soranlara da bundan sonra kilosu su kadar bu kadar deme herseyi normal de geçistir benim de annem ve kv yapıyor aynı seyi birsey yemiyor musun ,bebek beslenemiyor mu,ufak mı doğacak yoksa bir sürü gürültü çekmekten geçistirici cvp vermek daha mantıklı Sıkma canını Alya'yı da üzme

aynen ben de öyleyim ya ne yesem dokunuyor. artık yemeklerden uzak duracağım sanırım kalp çarpıntı halsizlik mide fena oluyor. sıcaklar da çok etkiliyor muhtemelen. en iyisi meyve yoğurt süt

Evet ya... Hele ki o ağrı nöbetlerimden sonra gerçekten en iyisi hafif yemek...

Maşallah canım hepsi birbirinden güzel... Ay böyle gördükçe ben az mı bişiler aldım diyorum çok acemiyim ya bir bebek ne giyer napar sanki hiç görmemiş gibiyim

Hadi yaa şanssızlık sizinki de tüh
Bizimkiler ilk günkü gibi maşallah. Bursa'da Yıldız mobilya varya, oraya mobilya yapıyordu zaten bizim aldığımız yer.
Hayırlı olsun mobilyanız da, güle güle kullanın inşallah, fotosunu merakla bekliyorum :)

Bende de oluyo canım gece sık uyanma, uyuyunca da çokkk fazla rüya görüyorum, o yüzden sabahları yorgun kalkıyorum
Cicilerinizi de güzel günlerde kullanın inşallah

geçmiş olsun, çok bol su iç canım

çok geçmiş olsun bol bol su iç soluna yatıp istirahat et inşallah artacaktır seviyesi..

ovvvv bizim klimasız yaşamamız imkansız gibi bişey ya amtalyada olduğumuzdan benim oğluşum bile klimayı açmazsak uyumuyo gece defalarca uyanıp ağlıyo çok şükür ki hiç birimize dokunmuyo şimdi yeni bebişte alışcak inşallah klimayla yaşamaya

ayyyy menülerimiz aynı tatlım bide turşuuu ayran

syy geçmiş olsun canım valla maşallah bebişine kocamannnnnn olmuşşu hapşuranı yanlışlıkla koydum silemiyorum

canımmm rabbim tez zamanda acil şifalar versin....

ayyyy şu insanlar boş boş konuşuyo ya deli oluyorum valla maşallah canım bebişine çok güzel gelişimi ismide öyle banada defneden başka isim mi yok ağaç ismini koycan çocuğa diyolar bigün birine kendin doğur istediğin ismi koy dicem

ikili test yaptırmamıs mıydın canım normal kontrolünde mi dedi bunu doktorun?

sudecet .!.:
kızlar karar verdim benim bebiş ışığı sevmiyor hareket ederken ne zaman tshirtü yukarı çeksem duruyor kapatıyorum devam ediyor sonra yine çekiyorum duruyor icerden ne sayıyordur bana

Aynen cnm benim kizda seevmiyo isigi.romantik ayol bunlar :))

allah şifa versin canım geçmiş olsun

ay tursu vardı o aklımdaydı da ayran sen deyince kopya çektim iyi olur valla serin serin yarasın bebislere de annislere de afiyet bal seker olsun canım

Tatlım bol bol su iç bendede 14. Hafta gibi suyu sanki az demişti bol bol su içtim yorulmadım hep dinlemdim geçti sanada Allah şifa versin inşallah

Çok çok teşekkür ederim. :) Allah razı olsun, sizler de destek olmasanız.. Söylediğin çok doğru, bi daha kilo filan kesinlikle söylemicem, saftiriklik bende ki. Sonra böyle bilip bilmeden konuşuyor insanlar.

Anne ve kv de mi yapıyor yahu? :) Bari onlar yormasın seni, alemler vallahi...

İnanılmaz ya, ne kadar ayıp, ağaç ismi mi koycan ne demek, amma da haddini bilmez insanlar var. Haklısın valla, kendi doğursun, kendi koysun bakalım çok bombastik bir isim. Defne çok güzel bir isim ayrıca. Adıyla yaşasın yavrun.

Hem bunlar subjektif şeyler, tamam birinin çok beğendiğini başkası beğenmeyebilir, eyvallah. Ama hamile bir hanımın bütün şevkini, coşkusunu kırarak, keyfini kaçıracak böyle saçma sapan yorumlar niye yapılır ki? Hayırlı olsun de, tebessüm et geç. Sen beğenmedin diye ben çocuğumun adını değiştirecek değilim herhâlde.
Çok sinirleniyorum ya, bazı insanlarda "Laf sokmazsa ölecek" hastalığı var resmen

canım yalnız kalsanızda hiç merak etme Allah doğum sonrası anneye babaya öyle bir şey veriyorki sanki bellekle bebek bakımıyla ilgili bütün veriler yüklenmiş gibi oluyor insan :)

Canım geçmiş olsun, üzme kendini. herkes söylemiş gerçi ama, bol bol su iç, benim doktorum hamileliğin başından beri hep bebeğin suyu için bol bol su içmen gerek, dedi. Halen de her gittiğimde, bol su içmeye devam değil mi? diye de sorar. Emin ol doktorlar, bu tarz şeylerle çokça karşılaşıyordur, sıkı bir takip, senin de kendine dikkat etmen ile eminim düzelecektir. Dinlenmeye bak birde, fazla yorma kendini. Benim de bir ara suyu fazla gibiydi, sonra normale döndü, dönemsel olarak değişiklik gösteriyor olabilir. Geçici olabilir, bir daha gittiğinde normal seviyede de olabilir. Sıkma canını.

Aman şu millete de ne oluyorsa, ben hiç kimseye ne boyunu ne kilosunu söylüyorum. Bir tek annemlere ee tabi bir de size Millet saçmalamayı ne çok seviyor zaten. Sor bakalım kendisi kaç kilo çocuk doğurmuş, bu dönemde 3 kilo olacak hali yok herhalde, doğduğu gibi ilkokula başlar artık, heyy yarabbim.

Ya bizde inegöl'den aldık salon köşe koltuğumuzu ve yatak odamızı. Valla yatak odamı bir başka mobilyacı gördü, şaşırdı. Ben de çok memnunum mobilyalarımdan, hele yatak odamdan , ayy bayılıyorummBazı şeyler de şans işi demek ki

kulak tıkamak en iyisi. dün bebek ziyaretine gitti. bebeğin annesi 7 aylık doğmuş, ablası da tam zamanında. ama ablasından kendisi daha uzun ve iri. tecrübeleriyle annelerimiz hep söylüyor. bebeğin küçük ya da büyük olması farketmiyor, ilerde değişebiliyor. benim bebiş de ufak biraz, ben de anneye çekmiştir dedim doktora :) amannnn hep diyoruz ya inş sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza

kızlarr bebeklerinizin hangi pozisyonda olduğunu biliyor musunuz doğum pozisyonunda olan var mı?
Benimki daha önce doğum pozisyonundaydı, ama dönmüş son gidişimizde makat geliş pozisyonundaydı, ama daha erken, daha çokkk dönerler

kızlarr bebeklerinizin hangi pozisyonda olduğunu biliyor musunuz doğum pozisyonunda olan var mı?

Canım benim bebeğim 15 günde bir dönüyor yerinde durmuyor sanırım İlk yandı, sonra terse döndü, 15 gün çnce kafası yukardaydı dün bakıldı baş aşağı dönmüş yani şu an normal pozisyonda duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…