Allahın izniyle atlatıcaz az çok bu endişeleri hepimiz taşıyoruz inşallah sağlıkla gerçekleşir doğumlarımız..dediğin gibi birileri olduktan sonra tabiikide ne kadar güzel ilgi bekleyen bir minnoş ve herkes etrafında pervane olucak yeterki sağlıkla kucağımıza alalım dediğin doğru ben şimdiden lohusalık sendromu yaşıyorum bile galba bi psikologa gitsemmi diye düşünüyorum benim ikinci hamileliğim olduğu için ve ilk doğum dönemim en yakın arkadaşımı kardeşimi dostumu kaybederek oldu şimdide sevdiklerimi kaybetme korkusuyla yaşıyorum heleki sezeryana giricem spinal olucam ilk doğumumda eşimi dışarda bırakmak bile çok zordu şimdi bide oğlumu bırakıcam bazen öyle hazırlıyorumki evi eşyaları sanki ben hastaneden geri gelmiycekmişim gibi işte herkeste bi duygusallık bi kafa kuruntusu var maalesef :)
benim doktorum cep telini veriyor tüm hastalarına.. arkadaşım aynı hastanede acil doğum yaptı aramış gittiğimde gelmişti bile beni bekliyordu dedi..Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
ilk görüşmemizde vermişti cep telefonu numarasını.her aradığımda da ulaştım çok şükür.ameliyatta olduğu zamanda sekreterine bırakıyor cep telefonunu bitince doktorum arıyor.sonuçları falan bekletmiyor hiç telefonda konuşuyoruzKızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
benim doktorum cep telini veriyor tüm hastalarına.. arkadaşım aynı hastanede acil doğum yaptı aramış gittiğimde gelmişti bile beni bekliyordu dedi..
ilk görüşmemizde vermişti cep telefonu numarasını.her aradığımda da ulaştım çok şükür.ameliyatta olduğu zamanda sekreterine bırakıyor cep telefonunu bitince doktorum arıyor.sonuçları falan bekletmiyor hiç telefonda konuşuyoruz
ben yıkayacağım çünkü pakette de olsalar mağazada falan açıp gösteriyorlar herkese elleniyor bi şekilde.Kızlar uyku seti ve pelus battaniyeleri yıkıyacak mıyız paket içindeler gerek var mı yıkamaya???
Ya kızlar bana şu yemek yapma işi çok sıkıcı zor gelmeye başladı... Eşim illa ki etsiz bişi yemiyor... Yani bizim menümüz bir gün etli bişi bir gün tavuklu bişi birgün kıymalı bişi.. Öyle öyle geçiyor.. Bu yüzden yoruldum sanki... Akşama ne yapsam bilemiyorum... Yayla çorbası yapayım kendime diyorum yağsız.. Eşime de tavuk çıkarmıştım ama artık inanın etten tavuktan öyle soğudum ki.. Bişi yapasım da gelmiyor.. Pratik bişiler söyleyebilecek olanınız var mı?
Ne güzel ya.. Bizde henüz öyle bir durum yok... Hiç bahsetmedi bile.. Bu gidişimde ben sorsam ayıp mı olur? Yani desem ki doktor hanım bundan sonra acil bir durum olduğunda size nasıl ulaşabilirim gibisinden.. Olur ya Allah korusun gece olur bişi olur doktorum baksın isterim.. 2 kere acile gittim ama doktorum gece gelmez diye onun hastanesine gitmedik bile devlete gittik..
ee gece doğum yapacak olsan gelmiyor mu.. sor bence acil bişeyde lazım olur..Ne güzel ya.. Bizde henüz öyle bir durum yok... Hiç bahsetmedi bile.. Bu gidişimde ben sorsam ayıp mı olur? Yani desem ki doktor hanım bundan sonra acil bir durum olduğunda size nasıl ulaşabilirim gibisinden.. Olur ya Allah korusun gece olur bişi olur doktorum baksın isterim.. 2 kere acile gittim ama doktorum gece gelmez diye onun hastanesine gitmedik bile devlete gittik..
Tavuk çok yemeyin ya. Onunla çok kolay oynuyorlar
Tavuk çok yemeyin ya. Onunla çok kolay oynuyorlar
doktorun gelmese bile bence irtibata geçer ordaki hemşirelerle veya nöbetçi doktorla.bu zamandan sonra iste bence.
Allah korusun ne olur olmaz
bana da en son muayenede dr. nasıl doğum yapmayı düşünüyosun dedi sizce nasıl olmalı dedim önceliğimiz her zaman normal doğum olmalı dedi acil bir durum gelişirse sezaryen tercih etmeliyiz dedi.. doğum mevzusu açıldı ya ilk defa bi gerildim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
o huylar bende de var işte, en sevmediğim işte mutfakta bişeylerle uğraşılırken ellerden yere sürekli su akıtılması dayanamıyorumBende senin gibiyim canım yanımda annem kalacak doğumdan sonra ama mutlaka birseylerin yerini değistirir benim mutfakta misafirlik ve günlük kullanımlarım ayrı tititzleniyorum öyle seylere hos birsey değil belki ama insanın elinde olmuyor maalesef...
ee gece doğum yapacak olsan gelmiyor mu.. sor bence acil bişeyde lazım olur..
iyi sevindim senin adına :)Ayy çok güzell, ağladım ben izlerken amaAllah'ım o günleri göstersin inşallah hayırlısıyla.Biz de eşim , ilk zamanlar sürekli bebek yıkama videoları izledi durdu, ısrarla ben yıkayacağım diyor. Yıkasın tabi, babası ne diyim. Bakalım bu cesareti o zaman da gösterebilecek mi?
Canım valla , bir süre annem ve kayınvalidem dönüşümlü olarak kalır. Bir süre sonra sadece gündüz gelirler, akşam eşim geldiğinde giderler. Biz de düzenimizi kurmaya çalışırız. Benim için sorun yok, yani ilk bebeğim, ne yapacağım bilmiyorum hiç. Yanımda deneyimli birileri olmalı mutlaka. Ayrıca ne kayınvalidem ne de annem öyle herşeye karışacak insanlar değiller. benim açımdan sıkıntı yok.
Ben de yok telefonu öyle birsey söylemedi tel vereyim diye bende istemedim acil bir durumda hastaneden ulasıyorlardır ona belki tel alısverisi yapmıyordur ondan diye düsündüm.Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
Ben de yok telefonu öyle birsey söylemedi tel vereyim diye bende istemedim acil bir durumda hastaneden ulasıyorlardır ona belki tel alısverisi yapmıyordur ondan diye düsündüm.
valla benim eltim gece doktoru gelmem nöbetçi doktor girer doğuma dediği için doktorunu değiştirdi bence sor sende..Hiç bilmiyorum ki canım işte.. O konuları daha henüz açmadı konuşmadık.. Ama artık zamanı bence... Bakalım 12 sinde gidicem neler diyecek...
patates salatası+yoğurt çorbasıHiç bilmiyorum ki canım işte.. O konuları daha henüz açmadı konuşmadık.. Ama artık zamanı bence... Bakalım 12 sinde gidicem neler diyecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?