2014 Kasım Anneleri

Allahın izniyle atlatıcaz az çok bu endişeleri hepimiz taşıyoruz inşallah sağlıkla gerçekleşir doğumlarımız..

Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
benim doktorum cep telini veriyor tüm hastalarına.. arkadaşım aynı hastanede acil doğum yaptı aramış gittiğimde gelmişti bile beni bekliyordu dedi..

Kızlar uyku seti ve pelus battaniyeleri yıkıyacak mıyız paket içindeler gerek var mı yıkamaya???

Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
ilk görüşmemizde vermişti cep telefonu numarasını.her aradığımda da ulaştım çok şükür.ameliyatta olduğu zamanda sekreterine bırakıyor cep telefonunu bitince doktorum arıyor.sonuçları falan bekletmiyor hiç telefonda konuşuyoruz

benim doktorum cep telini veriyor tüm hastalarına.. arkadaşım aynı hastanede acil doğum yaptı aramış gittiğimde gelmişti bile beni bekliyordu dedi..

Ne güzel ya.. Bizde henüz öyle bir durum yok... Hiç bahsetmedi bile.. Bu gidişimde ben sorsam ayıp mı olur? Yani desem ki doktor hanım bundan sonra acil bir durum olduğunda size nasıl ulaşabilirim gibisinden.. Olur ya Allah korusun gece olur bişi olur doktorum baksın isterim.. 2 kere acile gittim ama doktorum gece gelmez diye onun hastanesine gitmedik bile devlete gittik..

Kızlar uyku seti ve pelus battaniyeleri yıkıyacak mıyız paket içindeler gerek var mı yıkamaya???
ben yıkayacağım çünkü pakette de olsalar mağazada falan açıp gösteriyorlar herkese elleniyor bi şekilde.
tekstil atölyeleride ayrıca öyle steril yerler değil kullandığımızda nasılsa yıkanacak

Tavuk çok yemeyin ya. Onunla çok kolay oynuyorlar

doktorun gelmese bile bence irtibata geçer ordaki hemşirelerle veya nöbetçi doktorla.bu zamandan sonra iste bence.
Allah korusun ne olur olmaz

ee gece doğum yapacak olsan gelmiyor mu.. sor bence acil bişeyde lazım olur..

Tavuk çok yemeyin ya. Onunla çok kolay oynuyorlar

Zaten o mide bulantılı zamanlarımda en çok tiksindiğim şey tavuktu canım hala daha yenemedim o hissimi yiyemiyorum... Eti kıymayı bile zoraki işte iç beş çatal belki... Çok haklısın..

doktorun gelmese bile bence irtibata geçer ordaki hemşirelerle veya nöbetçi doktorla.bu zamandan sonra iste bence.
Allah korusun ne olur olmaz

Evet ben de ondan korkuyorum sonuçta Allah vermesin erken doğum olur bişi olur gece bile olsa onun gelmesini isterim ben...

Bizde konuştuk bu kontrolümde, hatta bebek doğum şeklini almış, uzun boylusun normal doğum rahat yapabilirsin, öncelikle onu düşünelim bence dedi. Ya çok tuhaf ama, ben hiç korkmuyorum. Yani doğum hikayesi falan okumadım, internette resim falan bakmadım belki de ondandır. Gerçi annem "normal doğum mu yapacaksın o riski göze alacaksın yani , "hee yap yap sen normal doğum, ölüyorum diyeceksin", "normal doğum yapacaksan sakın beni doğum bitmeden çağırmayın" , "normal doğum yapacaksan sana hakkımı helal etmem" , "geçen teyzenin arkadaşının kızı normal doğum yapmış, parça parça olmuş, bir sürü dikiş atılmış 40 gün oturamamış" şeklinde bir sürü açıklaması olsa da. Sezaryen de olsa normal da olsa korkmuyorum. Tek isteğim, bebeğimin kollarında olduğu o anı yaşamak, vakti gelince.

o huylar bende de var işte, en sevmediğim işte mutfakta bişeylerle uğraşılırken ellerden yere sürekli su akıtılması dayanamıyorum yağdanlığın yağlı yağlı tezgahın başka yerlerine konulması kirli ellerle mutfak dolaplarına dokunulması yemek pşirilirken karıştırma kaşığının yağlı bir şekilde direk tezgahın üzerine konulması. lavoba da duş alınmış gibi paspasın ıslatılması

iyi sevindim senin adına :)

Ben de yok telefonu öyle birsey söylemedi tel vereyim diye bende istemedim acil bir durumda hastaneden ulasıyorlardır ona belki tel alısverisi yapmıyordur ondan diye düsündüm.

İlk görüşmemizde vermişti kartını. Bütün irtibat bilgileri var. Ama hastanedeki arkadaşımın söylediğine göre herkese vermiyormuş, tipine bakıp karar veriyormuş. Ki iyikide öyle yapıyor. Ankara'nın en iyi hastanesi ama gelen hastalar bir alem.
Ne zaman arasam ulaştım, doğumda olduğunda da kendisi bana dönüş yaptı.

Ben de yok telefonu öyle birsey söylemedi tel vereyim diye bende istemedim acil bir durumda hastaneden ulasıyorlardır ona belki tel alısverisi yapmıyordur ondan diye düsündüm.

Ben de öyle düşündüm ama ne bilim evdeyken aramak gelecekse o ancak gelir diye düşünmek felan ne bileyim... Doğum yaklaştıkça panik mi oluyorum ne

Hiç bilmiyorum ki canım işte.. O konuları daha henüz açmadı konuşmadık.. Ama artık zamanı bence... Bakalım 12 sinde gidicem neler diyecek...
valla benim eltim gece doktoru gelmem nöbetçi doktor girer doğuma dediği için doktorunu değiştirdi bence sor sende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…