- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
valla benim eltim gece doktoru gelmem nöbetçi doktor girer doğuma dediği için doktorunu değiştirdi bence sor sende..
Sağol canım, ben de bundan almak istiyorum da emin olamadım chicco muydu diye, sana sorayım dedim. Bir de emziğin fotosunu da ekler misin zahmet olmazsaAy canım ya, ben bu forumun yeni bildirim sistemine alışamadım. Gözümden kaçıyor sürekli. Evet canım Chicco'nun en iyisi o dediler. Fırçası yumuşakmış galiba. Bundan işte.
Eki Görüntüle 1228823
Perim bende hemşiresinin cebi var, 24 saat whatsapp dahil heryerden ulaşabiliyorsunKızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
patates salatası+yoğurt çorbası
ya soracağın şey çok normal bişey peri bi gebe bundan başka ne merak edecek zaten sen sor doktoruna..Ya işte konuyu açar inşallah yoksa ben tutulup kalırım çok bişi de diyemem... Burda alternatif de yok... 2 özel hastane var güya iyisine gidiyoruz... Değiştirme şansım da çok düşük...
Perim bende hemşiresinin cebi var, 24 saat whatsapp dahil heryerden ulaşabiliyorsunDoktorla iletişimi o sağlıyor, gerekli bir durum varsa doktora aratıyor. Çok şükür olmadı, olmaz da inşallah. Ama acil doğumlarda fln gece gündüz demeden doktorum hastaneye geliyor onu biliyorum
ya soracağın şey çok normal bişey peri bi gebe bundan başka ne merak edecek zaten sen sor doktoruna..
http://www.hangitarif.com/tel-sehriyeli-tavuk-salatasi.htmlİyi fikir aslında ama eşime de etli ya da tavuklu bişi yapmam şart beni sıkıntıya sokan o
Aynen aynen... bunlar saymakla bitmez canım sunu da unutma ki biz bu konular yüzünden rahat edemeyecek insanlarız.Ne kendi evimizde yapılmasını isteriz nede gittiğimiz yerde yaparız domestik mi deniyor bu tiplere bilmem de esim bana opsesif diyoro huylar bende de var işte, en sevmediğim işte mutfakta bişeylerle uğraşılırken ellerden yere sürekli su akıtılması dayanamıyorumyağdanlığın yağlı yağlı tezgahın başka yerlerine konulması kirli ellerle mutfak dolaplarına dokunulması yemek pşirilirken karıştırma kaşığının yağlı bir şekilde direk tezgahın üzerine konulması. lavoba da duş alınmış gibi paspasın ıslatılması
Hehhe trabzonlu ağır abi hemde nasıl karışıyo..
Geçen doktora giderken evden çıkmadan 50 kere üstüm olmuşmu diye sordum çok güzel olmuş dedi..
Doktorda bir iki kişi tip tip baktı diyoki bana böyle giyinirsen bakarlar tabi..
Nasıl şok oldum anlatamam burnundan getirdim ama lafı duyduğumla kaldım..
Giydiğimde üstümde hamile thsirtü üstünde yarım kollu hırka ve hamile pantolonu..bi yerim açıkta değil..enteresanlar...
Ooff off yalnız değilmişim.. Lcw dan sipariş verirken bir tane kendime krem renkli bluz aldım. Giydim gösterdim, atletsiz giydim dedim. Atlet giy de bakaym dedi. Tmm dedim. Işığı da aç dedi. Açtım. Bi dön şöyle dedi..... Tabi içimden ya sabır çekiyorum. Tamam olmuş, güzelmiş dedi. Ay sağol dedim gittim çıkardımbenimki de öyle yeğenim ateşlendi yan binada oturuyor ablam havale geçirdi bu heralde koş gel dedi.. aceleyle üstüme bi tişört geçirdim.. tam çıkıcaz bu ne diyo heryerin meydanda sanki bana bakacaklar o durumda.. erkek milleti işte napcan
Canım hangi model aldığın Mobilya? Fiyat çok uygun geldi.Aman canım sorma ne koltuklarımın kumaşından memnunum ne süngerinden ki bir yıl içinde koltuk kenarlarındaki süngerleri değiştirdikleri halde çöktü yine nede servislerinden o yüzden çok duamı almıştır kendileri
bu arada ben dün mobilya siparişimi verdim 10-15 içinde teslim edecekler geldiğinde yüklerim resmini
büyüyen sallanan beşik + şifoniyer + yatağı + uyku seti + cibinlik = 1.000-tl
http://www.bitarif.com/tavuklu-yemek-tarifleri/firinda-tavuk-tarifi.htmlÖyle olsa da razıyım canım benim... Bakalım 12 sinde artık sorması lazım ya doğumdan hiç bahsetmiyoruz geçen gün sadec aradılar doğum için vs. kursumuz var diye ama haftaiçi gidemem..
Haklısın canım yaa... Zaten panik haldeyiz anlayış gösterir sanırım
Birde normal doğum yapacaklar, yapmayı düşünenler doktorunuz ile konuşun doğuma girip girmeyeceği ile ilgili. Pek çok kişiden, ebenin doğum yaptırdığını doktorun sadece dikiş için geldiğini duydum. Ben doktorumla görüştüm, normal olursa ne zaman olursa olsun ben olacağım doğumda dedi. Bilginiz olsun. bazı doktorlar hastanede olduğu saatlerde doğum yaparsanız doğuma giriyor, aksi durumda girmiyorlar.
ne dendiğini bilmiyorum ama ben tipik bi başak burcuyum halının üzerine çömeşip kıl falan ararımAynen aynen... bunlar saymakla bitmez canım sunu da unutma ki biz bu konular yüzünden rahat edemeyecek insanlarız.Ne kendi evimizde yapılmasını isteriz nede gittiğimiz yerde yaparız domestik mi deniyor bu tiplere bilmem de esim bana opsesif diyor
Aslında alsak iyi olur ben biraz esimin doktor olmasından da rahat davrandığım için pek üstünde durmadım yani en azından yanımda sorularıma cvp verecek beni yönlendirecek biri var belki doktorum da böyle düsünerek bu konulara girmemis olabilir ama sen al canım telini ne olur ne olmaz bulunsunBen de öyle düşündüm ama ne bilim evdeyken aramak gelecekse o ancak gelir diye düşünmek felan ne bileyim... Doğum yaklaştıkça panik mi oluyorum ne
Dün sağlık ocağındaydım. Ebe "hani olur diye demiyorum da sen çantanı hazırla artık, bebek de doğum pozisyonunda, herşeye hazırlıklı olalım' dedi. İyi niyetli olduğu bildiğimden ürkmedim. Ama heycanlandm :)bana da en son muayenede dr. nasıl doğum yapmayı düşünüyosun dedi sizce nasıl olmalı dedim önceliğimiz her zaman normal doğum olmalı dedi acil bir durum gelişirse sezaryen tercih etmeliyiz dedi.. doğum mevzusu açıldı ya ilk defa bi gerildim bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
İlk kontrole gittiğimizde bizi tek seferlik geldik sandı, öyle olmadığını söylediğimizde kartnı verdi. Verirken de üzerine cep tlfnunu yazdı. Bir kez aradım sadece. Hastaneden ulaşmayı tercih ediyorum acil bir durum olmadıkça. Mail adresini de verdi. Devlet hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarını mail atıyorum, sonra telefon ile görüşüyoruz. Kesinlikle almalısın.Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
fırında tavuk ve bulgur pilavı da olabilirİyi fikir aslında ama eşime de etli ya da tavuklu bişi yapmam şart beni sıkıntıya sokan o
Sağol canım, ben de bundan almak istiyorum da emin olamadım chicco muydu diye, sana sorayım dedim. Bir de emziğin fotosunu da ekler misin zahmet olmazsa
Lohusalık sendromu lohusalık anksiyetesi lohusalık depresyonu, bunlar olağan şeyler, herkeste olabilir. Ama iş ilerleyip de lohusalık psikozuna dönüştüğünde işte o zaman senin dediğin o yakının gibi camdan atmaya çalışmalar, intihar girişimleri fln görülebiliyor ve yatırılarak ilaçla tedavisi şart bir durum. Tıp bunu vakti zamanında bilmiyorken, üç harflilere yoruyorlarmış işte. Allah hepimizi korusun bu durumlardan, mutlu mesut huzurlu lohusalıklar nasip etsin inşallah canım
Canim benim ki oyle vallaGECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince) bebek uyanırmş.
Canim yaptigino paylasir misinben birmax.com dan şeker için malzeme siparişi verdim. kendim bi tane yaptım oluyor mu diye beğendim ben. hem de daha hesaplı oluyor, hiç zor birşey değilmiş. sabunu da yapayım dedim ama onun kalıbı vs. biraz pahalı ve sonra ne işime yarayacak diye onu yaptırırım heralde. ama bebek şekeri yapmak çok zevkliymiş.
Canim o ne oyleBizde konuştuk bu kontrolümde, hatta bebek doğum şeklini almış, uzun boylusun normal doğum rahat yapabilirsin, öncelikle onu düşünelim bence dedi. Ya çok tuhaf ama, ben hiç korkmuyorum. Yani doğum hikayesi falan okumadım, internette resim falan bakmadım belki de ondandır. Gerçi annem "normal doğum mu yapacaksın o riski göze alacaksın yani , "hee yap yap sen normal doğum, ölüyorum diyeceksin", "normal doğum yapacaksan sakın beni doğum bitmeden çağırmayın" , "normal doğum yapacaksan sana hakkımı helal etmem" , "geçen teyzenin arkadaşının kızı normal doğum yapmış, parça parça olmuş, bir sürü dikiş atılmış 40 gün oturamamış" şeklinde bir sürü açıklaması olsa da. Sezaryen de olsa normal da olsa korkmuyorum. Tek isteğim, bebeğimin kollarında olduğu o anı yaşamak, vakti gelince.
ben yıkayacağım çünkü pakette de olsalar mağazada falan açıp gösteriyorlar herkese elleniyor bi şekilde.
tekstil atölyeleride ayrıca öyle steril yerler değil kullandığımızda nasılsa yıkanacak
off bilmiyorum ama bende biraz heycanlanıyorum kontrol edebildiğimiz kadar heyecan iyidir heralde o kadar olsun..Dün sağlık ocağındaydım. Ebe "hani olur diye demiyorum da sen çantanı hazırla artık, bebek de doğum pozisyonunda, herşeye hazırlıklı olalım' dedi. İyi niyetli olduğu bildiğimden ürkmedim. Ama heycanlandm :)
İlk kontrole gittiğimizde bizi tek seferlik geldik sandı, öyle olmadığını söylediğimizde kartnı verdi. Verirken de üzerine cep tlfnunu yazdı. Bir kez aradım sadece. Hastaneden ulaşmayı tercih ediyorum acil bir durum olmadıkça. Mail adresini de verdi. Devlet hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarını mail atıyorum, sonra telefon ile görüşüyoruz. Kesinlikle almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?