2014 Kasım Anneleri

valla benim eltim gece doktoru gelmem nöbetçi doktor girer doğuma dediği için doktorunu değiştirdi bence sor sende..

Ya işte konuyu açar inşallah yoksa ben tutulup kalırım çok bişi de diyemem... Burda alternatif de yok... 2 özel hastane var güya iyisine gidiyoruz... Değiştirme şansım da çok düşük...

Sağol canım, ben de bundan almak istiyorum da emin olamadım chicco muydu diye, sana sorayım dedim. Bir de emziğin fotosunu da ekler misin zahmet olmazsa
Lohusalık sendromu lohusalık anksiyetesi lohusalık depresyonu, bunlar olağan şeyler, herkeste olabilir. Ama iş ilerleyip de lohusalık psikozuna dönüştüğünde işte o zaman senin dediğin o yakının gibi camdan atmaya çalışmalar, intihar girişimleri fln görülebiliyor ve yatırılarak ilaçla tedavisi şart bir durum. Tıp bunu vakti zamanında bilmiyorken, üç harflilere yoruyorlarmış işte. Allah hepimizi korusun bu durumlardan, mutlu mesut huzurlu lohusalıklar nasip etsin inşallah canım

Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
Perim bende hemşiresinin cebi var, 24 saat whatsapp dahil heryerden ulaşabiliyorsun Doktorla iletişimi o sağlıyor, gerekli bir durum varsa doktora aratıyor. Çok şükür olmadı, olmaz da inşallah. Ama acil doğumlarda fln gece gündüz demeden doktorum hastaneye geliyor onu biliyorum

Ya işte konuyu açar inşallah yoksa ben tutulup kalırım çok bişi de diyemem... Burda alternatif de yok... 2 özel hastane var güya iyisine gidiyoruz... Değiştirme şansım da çok düşük...
ya soracağın şey çok normal bişey peri bi gebe bundan başka ne merak edecek zaten sen sor doktoruna..

Öyle olsa da razıyım canım benim... Bakalım 12 sinde artık sorması lazım ya doğumdan hiç bahsetmiyoruz geçen gün sadec aradılar doğum için vs. kursumuz var diye ama haftaiçi gidemem..

ya soracağın şey çok normal bişey peri bi gebe bundan başka ne merak edecek zaten sen sor doktoruna..

Haklısın canım yaa... Zaten panik haldeyiz anlayış gösterir sanırım

Birde normal doğum yapacaklar, yapmayı düşünenler doktorunuz ile konuşun doğuma girip girmeyeceği ile ilgili. Pek çok kişiden, ebenin doğum yaptırdığını doktorun sadece dikiş için geldiğini duydum. Ben doktorumla görüştüm, normal olursa ne zaman olursa olsun ben olacağım doğumda dedi. Bilginiz olsun. bazı doktorlar hastanede olduğu saatlerde doğum yaparsanız doğuma giriyor, aksi durumda girmiyorlar.

Aynen aynen... bunlar saymakla bitmez canım sunu da unutma ki biz bu konular yüzünden rahat edemeyecek insanlarız.Ne kendi evimizde yapılmasını isteriz nede gittiğimiz yerde yaparız domestik mi deniyor bu tiplere bilmem de esim bana opsesif diyor

Ooff off yalnız değilmişim.. Lcw dan sipariş verirken bir tane kendime krem renkli bluz aldım. Giydim gösterdim, atletsiz giydim dedim. Atlet giy de bakaym dedi. Tmm dedim. Işığı da aç dedi. Açtım. Bi dön şöyle dedi..... Tabi içimden ya sabır çekiyorum. Tamam olmuş, güzelmiş dedi. Ay sağol dedim gittim çıkardım
Canım hangi model aldığın Mobilya? Fiyat çok uygun geldi.

benim dotkorum girmediğini söyledi..
şimdi başka doktora gideceğim canım

ne dendiğini bilmiyorum ama ben tipik bi başak burcuyum halının üzerine çömeşip kıl falan ararım başka yerdede temizliğime dikkat ederim ama genelde anlayışsız tiplerle karşılaşırım

Ben de öyle düşündüm ama ne bilim evdeyken aramak gelecekse o ancak gelir diye düşünmek felan ne bileyim... Doğum yaklaştıkça panik mi oluyorum ne
Aslında alsak iyi olur ben biraz esimin doktor olmasından da rahat davrandığım için pek üstünde durmadım yani en azından yanımda sorularıma cvp verecek beni yönlendirecek biri var belki doktorum da böyle düsünerek bu konulara girmemis olabilir ama sen al canım telini ne olur ne olmaz bulunsun

Dün sağlık ocağındaydım. Ebe "hani olur diye demiyorum da sen çantanı hazırla artık, bebek de doğum pozisyonunda, herşeye hazırlıklı olalım' dedi. İyi niyetli olduğu bildiğimden ürkmedim. Ama heycanlandm :)
Kızlar bişi sorucam sizlere.. Takip ettiğiniz doktorunuzun cep telefonu var mı sizlerde? Yani acil bir şey durumunda kolay ulaşabiliyor musunuz?
İlk kontrole gittiğimizde bizi tek seferlik geldik sandı, öyle olmadığını söylediğimizde kartnı verdi. Verirken de üzerine cep tlfnunu yazdı. Bir kez aradım sadece. Hastaneden ulaşmayı tercih ediyorum acil bir durum olmadıkça. Mail adresini de verdi. Devlet hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarını mail atıyorum, sonra telefon ile görüşüyoruz. Kesinlikle almalısın.

Amin canım inşallah hepimiz güzel hikayeler paylaşırız burada.

Emzik Avent Freeflow emzik diye geçiyor.

GECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince ) bebek uyanırmş.
Canim benim ki oyle valla
Bazen diyorum acaba rahatsiz mi ediyorum kuzumu diye meger ondanmis

Canim yaptigino paylasir misin
Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş

atölyelerde ben gördüm yerlerde geziyor mallar alıp alıp paketliyorlar bilgişlerinize

off bilmiyorum ama bende biraz heycanlanıyorum kontrol edebildiğimiz kadar heyecan iyidir heralde o kadar olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…