- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Aslında alsak iyi olur ben biraz esimin doktor olmasından da rahat davrandığım için pek üstünde durmadım yani en azından yanımda sorularıma cvp verecek beni yönlendirecek biri var belki doktorum da böyle düsünerek bu konulara girmemis olabilir ama sen al canım telini ne olur ne olmaz bulunsun
İlk kontrole gittiğimizde bizi tek seferlik geldik sandı, öyle olmadığını söylediğimizde kartnı verdi. Verirken de üzerine cep tlfnunu yazdı. Bir kez aradım sadece. Hastaneden ulaşmayı tercih ediyorum acil bir durum olmadıkça. Mail adresini de verdi. Devlet hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarını mail atıyorum, sonra telefon ile görüşüyoruz. Kesinlikle almalısın.
fırında tavuk ve bulgur pilavı da olabilirbende yarın tavuk yapıcam misafiri geliyor
bizde öyleyiz sokakta arkadaşları açık saçık giyinen kızlara nasıl bakıyolarmış bana da bakarlarmış bide hiç karışılacak bişey giymiyorum Allahtan..Ooff off yalnız değilmişim.. Lcw dan sipariş verirken bir tane kendime krem renkli bluz aldım. Giydim gösterdim, atletsiz giydim dedim. Atlet giy de bakaym dedi. Tmm dedim. Işığı da aç dedi. Açtım. Bi dön şöyle dedi..... Tabi içimden ya sabır çekiyorum. Tamam olmuş, güzelmiş dedi. Ay sağol dedim gittim çıkardım
Canım hangi model aldığın Mobilya? Fiyat çok uygun geldi.
Temizlik takıntısı canım kötü birsey demek değil öyle diyor esim bana...bu isleri fazla ilerletmemek lazım sonrası kötü olurne dendiğini bilmiyorum ama ben tipik bi başak burcuyum halının üzerine çömeşip kıl falan ararımbaşka yerdede temizliğime dikkat ederim ama genelde anlayışsız tiplerle karşılaşırım
aman Allahım sen neler söylüyosun o ne öyle. çok korkutmuş seni, dinleme öyle konuşanlarıCanim benim ki oyle valla
Bazen diyorum acaba rahatsiz mi ediyorum kuzumu diye meger ondanmis
Canim yaptigino paylasir misin
Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş
evet önemli bir konuya dikkat çekmişsin işte benim eltim sırf bu yüzden doktorunu değiştirdi.. benim doktorumda her zaman geliyor şükür..Birde normal doğum yapacaklar, yapmayı düşünenler doktorunuz ile konuşun doğuma girip girmeyeceği ile ilgili. Pek çok kişiden, ebenin doğum yaptırdığını doktorun sadece dikiş için geldiğini duydum. Ben doktorumla görüştüm, normal olursa ne zaman olursa olsun ben olacağım doğumda dedi. Bilginiz olsun. bazı doktorlar hastanede olduğu saatlerde doğum yaparsanız doğuma giriyor, aksi durumda girmiyorlar.
Kız bu dediğinden de anlamazsa zaten bidaha tıp okusun gelsinEvet alayım ben en iyisi verirse tabi direk cebinizi verin diyemem de acil durumlar nasıl ulaşabilirim diye sorucam anlar sanırım..
Hastalarına soramıyorum da sizlerde durum ne oldu gibisinden yabancıyız burda tanımıyoruz.. Artık Allah'a emanet.. Bu sefer bakalım neler diyecek..
Eşim çok aç değilse bekleyebilirse fırında yapacağım canım
saol cnm su zaten çok içiyordum.dr bu kaşının gözünün rengi gibidir olacaksa olur gibi konuştu.inş şu 6 haftayı atlatsak 34 te sorun olmazmış.
kızlarr bebeklerinizin hangi pozisyonda olduğunu biliyor musunuz doğum pozisyonunda olan var mı?
Kızlar uyku seti ve pelus battaniyeleri yıkıyacak mıyız paket içindeler gerek var mı yıkamaya???
Öyle olsa da razıyım canım benim... Bakalım 12 sinde artık sorması lazım ya doğumdan hiç bahsetmiyoruz geçen gün sadec aradılar doğum için vs. kursumuz var diye ama haftaiçi gidemem..
Haklısın canım yaa... Zaten panik haldeyiz anlayış gösterir sanırım
Dün sağlık ocağındaydım. Ebe "hani olur diye demiyorum da sen çantanı hazırla artık, bebek de doğum pozisyonunda, herşeye hazırlıklı olalım' dedi. İyi niyetli olduğu bildiğimden ürkmedim. Ama heycanlandm :)
İlk kontrole gittiğimizde bizi tek seferlik geldik sandı, öyle olmadığını söylediğimizde kartnı verdi. Verirken de üzerine cep tlfnunu yazdı. Bir kez aradım sadece. Hastaneden ulaşmayı tercih ediyorum acil bir durum olmadıkça. Mail adresini de verdi. Devlet hastanesinde yapılan tahlil sonuçlarını mail atıyorum, sonra telefon ile görüşüyoruz. Kesinlikle almalısın.
Benim ki sağa da yatsam sola da yatsam tekmeliyor besik takıldı mı sanıyor acaba yavrucakGECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince) bebek uyanırmş.
Kız bu dediğinden de anlamazsa zaten bidaha tıp okusun gelsin
Canım benim gittiğim doktor numarasını başta vermişti ama laf arasında acil bir durumda gece veya haftasonu gelemem gibi bi laflar etti..bende doktorumu değiştirdim bu yenisi gece gündüz bayram tatil deme acil durumda hemen ara dedi..
benim dotkorum girmediğini söyledi..
şimdi başka doktora gideceğim canım
Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş
Sen sor canım, aklına takılan herşeyi sor. Acil durumda nasıl ulaşacağız de, doğuma gece olursa da girecek misiniz de... Bunlar önemli şeyler.Öyle olsa da razıyım canım benim... Bakalım 12 sinde artık sorması lazım ya doğumdan hiç bahsetmiyoruz geçen gün sadec aradılar doğum için vs. kursumuz var diye ama haftaiçi gidemem..
Haklısın canım yaa... Zaten panik haldeyiz anlayış gösterir sanırım
çok sağol tatlım, dün alıyordum bu emzikten, ama karar verememiştim. Bakayım şimdiAmin canım inşallah hepimiz güzel hikayeler paylaşırız burada.
Emzik Avent Freeflow emzik diye geçiyor.
Eki Görüntüle 1228837 Eki Görüntüle 1228837 Eki Görüntüle 1228837
Bende öyle yapim canım içime sinmez yoksa tertemiz yatsın kuzum içindeBende benzer durumdayım suları iyi ama ikiz olduğundan risk var..Allah izin verirde 35-36 lara geliriz sağlıkla inşallah..
Canım şu anda daha değişir..32-33ten sonra yeri daraldığından değişmez çok fazla..
Ben yıkadım nevresim takımlarını..
Canım benim gittiğim doktor numarasını başta vermişti ama laf arasında acil bir durumda gece veya haftasonu gelemem gibi bi laflar etti..bende doktorumu değiştirdim bu yenisi gece gündüz bayram tatil deme acil durumda hemen ara dedi..
Sen sor canım, aklına takılan herşeyi sor. Acil durumda nasıl ulaşacağız de, doğuma gece olursa da girecek misiniz de... Bunlar önemli şeyler.
çok sağol tatlım, dün alıyordum bu emzikten, ama karar verememiştim. Bakayım şimdi
Ya kizlar ben artik çok çabuk yoruluyorum. Goguslerimin alti kaburgalarim feci ağrıyor sürekli yatmam gerekiyor.
Sizde böyle seyler oluyor mu? Doktora söyleyeceğim gidince.
Gelemem edemem derse ne diyeceğimi de bilemem eli mahkum ona gitmeye devam edicem canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?