2014 Kasım Anneleri

Evet alayım ben en iyisi verirse tabi direk cebinizi verin diyemem de acil durumlar nasıl ulaşabilirim diye sorucam anlar sanırım..

Hastalarına soramıyorum da sizlerde durum ne oldu gibisinden yabancıyız burda tanımıyoruz.. Artık Allah'a emanet.. Bu sefer bakalım neler diyecek..

fırında tavuk ve bulgur pilavı da olabilir bende yarın tavuk yapıcam misafiri geliyor

Eşim çok aç değilse bekleyebilirse fırında yapacağım canım

bizde öyleyiz sokakta arkadaşları açık saçık giyinen kızlara nasıl bakıyolarmış bana da bakarlarmış bide hiç karışılacak bişey giymiyorum Allahtan..

ne dendiğini bilmiyorum ama ben tipik bi başak burcuyum halının üzerine çömeşip kıl falan ararım başka yerdede temizliğime dikkat ederim ama genelde anlayışsız tiplerle karşılaşırım
Temizlik takıntısı canım kötü birsey demek değil öyle diyor esim bana...bu isleri fazla ilerletmemek lazım sonrası kötü olur

Canim benim ki oyle valla
Bazen diyorum acaba rahatsiz mi ediyorum kuzumu diye meger ondanmis

Canim yaptigino paylasir misin

Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş
aman Allahım sen neler söylüyosun o ne öyle. çok korkutmuş seni, dinleme öyle konuşanları

evet önemli bir konuya dikkat çekmişsin işte benim eltim sırf bu yüzden doktorunu değiştirdi.. benim doktorumda her zaman geliyor şükür..

Kız bu dediğinden de anlamazsa zaten bidaha tıp okusun gelsin

saol cnm su zaten çok içiyordum.dr bu kaşının gözünün rengi gibidir olacaksa olur gibi konuştu.inş şu 6 haftayı atlatsak 34 te sorun olmazmış.

Bende benzer durumdayım suları iyi ama ikiz olduğundan risk var..Allah izin verirde 35-36 lara geliriz sağlıkla inşallah..

kızlarr bebeklerinizin hangi pozisyonda olduğunu biliyor musunuz doğum pozisyonunda olan var mı?

Canım şu anda daha değişir..32-33ten sonra yeri daraldığından değişmez çok fazla..

Kızlar uyku seti ve pelus battaniyeleri yıkıyacak mıyız paket içindeler gerek var mı yıkamaya???

Ben yıkadım nevresim takımlarını..

Canım benim gittiğim doktor numarasını başta vermişti ama laf arasında acil bir durumda gece veya haftasonu gelemem gibi bi laflar etti..bende doktorumu değiştirdim bu yenisi gece gündüz bayram tatil deme acil durumda hemen ara dedi..

Ya kizlar ben artik çok çabuk yoruluyorum. Goguslerimin alti kaburgalarim feci ağrıyor sürekli yatmam gerekiyor.
Sizde böyle seyler oluyor mu? Doktora söyleyeceğim gidince.

Banyoyu temizlerken çamaşır suyunu fazla kaçırmışım, başım çok ağrıyor.

Bir de hayatımda ilk kez paspas falan yıkadım. Bildiğin ev hanımı moduna bağladım. Noluyor bana yahu?

Hava sıcak ya sanırım su ile oynamak istiyor canım

bu haftada doğum çok erken dimi doğsa ola ki yaşar mı acaba bak şimdi de bu kafama takıldı daha çok küçük ya

GECE UYKUMUZ NEDEN BÖLÜK PÖRÇÜK DİYENLERE;
Anne sürekli hareket halinde iken bebek beşik sallantısı gibi algılar ve uyurmş. Anne hareketsizken (özellikle biz yatağa geçince ) bebek uyanırmş.
Benim ki sağa da yatsam sola da yatsam tekmeliyor besik takıldı mı sanıyor acaba yavrucak

Kız bu dediğinden de anlamazsa zaten bidaha tıp okusun gelsin

Bence de yani di mi

Canım benim öyle bişi olsa alternatifim bile yok.. İnşallah öyle bir doktor değildir... Rabbim hayırlısını versin..

yarın misafirim geliyor. dün temizlik yaptım bugün hamur işlerini yapıcam biri bana yardıma gelsiin

benim dotkorum girmediğini söyledi..
şimdi başka doktora gideceğim canım

Çoğu kişi, aslında ebelerin doktordan daha tecrübeli olduğunu söylüyor ama insan yine de doktorunun orada olmasını arzu ediyor.

Canim o ne oyle
Destek olacaklarina köstek durumlari olmuş

Ben çok takılmıyorum bu sözlere, bazen hak verdiğim de olur. Benim annenm beni de kardeşimi de normal doğum ile doğurmuş. Ben 4100gr kardeşim 4250gr, ve sanırım oldukça zor bir doğum olmuş. Sancı çekerken doktor gelmiş "daha dur bakalım ölüyorum demeden doğurmak yok" falan demiş. 10 dikiş atılmış ve annemin dediğine göre , normal doğumdan sonra asla eskisi gibi olmuyor, aşağısı. Kimse bana eskisi gibi oluyor demesin, inanmam diyor. Kısacası herkes yaşadığını biliyor.Şimdi bu acıları çektiği için, sanırım anne yüreği böyle birşey , hastane de o dışarı da beklerken benim içeri de o acıları çektiğimi bilmek, ona ağır gelecek. Bir de şeker hastası zaten.

Bir de son günlerde sahiden, kötü denebilecek normal doğum vakaaları yaşandı etrafımızda. Ben kendimi herhangi birşeye şartlamış değilim, normal de olur, sezaryenda. Gerçekten çok güzel normal doğum hikayeleri olduğu gibi, sahiden korku filmi gibi olanlarda var. Kimisi sezaryen olmuş, çok rahattım diyor, başka biri aman sakın sezaryen olma. Nasıl ki hamilelik sürecini hepimiz farklı farklı yaşadıysak, doğumlarımızda öyle farklı farklı olacak. Neyse hayırlısı Allah onu nasip etsin.

Sen sor canım, aklına takılan herşeyi sor. Acil durumda nasıl ulaşacağız de, doğuma gece olursa da girecek misiniz de... Bunlar önemli şeyler.

Amin canım inşallah hepimiz güzel hikayeler paylaşırız burada.

Emzik Avent Freeflow emzik diye geçiyor.

Eki Görüntüle 1228837 Eki Görüntüle 1228837 Eki Görüntüle 1228837
çok sağol tatlım, dün alıyordum bu emzikten, ama karar verememiştim. Bakayım şimdi

Bende öyle yapim canım içime sinmez yoksa tertemiz yatsın kuzum içinde

Gelemem edemem derse ne diyeceğimi de bilemem eli mahkum ona gitmeye devam edicem canım..

Ya kizlar ben artik çok çabuk yoruluyorum. Goguslerimin alti kaburgalarim feci ağrıyor sürekli yatmam gerekiyor.
Sizde böyle seyler oluyor mu? Doktora söyleyeceğim gidince.

Aynenn yaa iki gündür sağ göğsümün altından sanki bıçak saplıyorlar Özellikle namaz kılarken aşırı zorlanıyorum 2 gündür..sandalyede oturarak kıldığım halde başımı bile öne eğemiyorum artık..

Gelemem edemem derse ne diyeceğimi de bilemem eli mahkum ona gitmeye devam edicem canım..

benim evimin dibinde iyi bir özel hastane olmasına rağmen gece olası doğumlarda nöbetçi kimse o giriyormuş doğuma.
sırf bu yüzden çok daha uzakta olan bir hastaneyi tercih ettim.şimdi kendi doktorum girecek ne zaman olursa olsun.
benim için ilk öncelik yenidoğan yoğunbakım olması hastanede zaten.
izmirliler bilir sorun olmazsa eğer medicalparkta doğuracağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…