amin canım tek temennimiz o zaten ahh ahh saka gibi aklıma az once hamile olduğumu ogrendigim ilk hafta geldi ayyyy oyle mutluydum ki kalkerken belimi tutmalar yavaş yürümeler elllerimi karnıma götürmelerinşallah canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısyla alalım inşallah kucağımıza bi sorun bişey çıkmadan
bnde az once serdiklerimi topladım iki parmağımı içine soktum çorabın anammm minnacıkİyi akşamlaaarrr
Bugün annem ve babamla Marmara Foruma gittik. oğluşuma bir tulum almıştık, onu değiştirdik. Bana da salopet ve tişört aldık. Gezdik biraz. Valla hemencik yoruldum yaaa
Ben böyle değildim...
Sonra ikea ya da gidelim dediler... Zar zor dolaştım yaa..
Eve gelince de bebişin kıyafetlerini ütüleyim dedim ama hepsini bitiremedim daha. anam parmağımın iki boğumu kadar çorapları var....
hadi hayırlısıylaaa gelsin annesi inşallah hazırlıklar da nerdeyse tamam bir tek bebişler eksikbugün doktorumuza gittik bebişimiz 1750 gr olmuş...
son hazırlıklarımızıda tamamladık sayılır.kızımızın gelmesine hazırız.........
inşallah canım benim doktor bir rahat bir rahat ki sormaartık o demezse bn dicem sıklaştır randevuları die
:)))))))))))))))))))amin canım tek temennimiz o zaten ahh ahh saka gibi aklıma az once hamile olduğumu ogrendigim ilk hafta geldi ayyyy oyle mutluydum ki kalkerken belimi tutmalar yavaş yürümeler elllerimi karnıma götürmelerayy ne rolcüymüşüm asıl simdi yapmam lazım hareketlerimi görsen hamile bu demezsin bile
aminnn aminn canım benm bu ayı ıyı kotu atlatalım geri sayımlara baslıcaz..camasır yııkayıö-m bugun dedim ama serdikten sonra farkettim bugun cok hassasım koku beni rahatsız etti oysaki hafif kokulu deterjannnaçtım pncereleri
Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
şu an o pozisyondayım valla canım. ayakları uzattım, yastığın üstüne de laptopu koydumbnde az once serdiklerimi topladım iki parmağımı içine soktum çorabın anammm minnacıkutulicektim ama suan halim yok artık bugun yarın oturur efendi efendi ütülerim:) cok yorma kendini artık bu zamablar simdi uzat ayaklarını dinlennn ohhh misss
dinlenn iyice bebişinlee annesi ama artıkk oyle cok yorma kendini simdi meleğinde icerde kayif yapıyordurşu an o pozisyondayım valla canım. ayakları uzattım, yastığın üstüne de laptopu koydum
ayyyy hadiiii hemennnnnn geçsin bbu ayyyyok yok sıklaştırır artık benimki eylülde görüşelim sonra bayramdan sonra sık sık görüşeceğiz nts işleri başlayak demişti unutmazsa
o saatten beri açmışım her tarafı ama koku almam ilk uc ayki gibi oldu aman Allah ım demek ki yine hassaslasacazevet aynı şeyi bugün bende hissettim sıvı sabunun kokusu bile ağır geliyor gıcık gıcık kokuyor burnuma onunla çamaşır detarjanı
Allah gule gule kullanmayi nasip etsin. Ne guzel olmus icim acildi wallahi gorunceKizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
inşallah cnm sagolçok güzel olmuş şanslı yumurcak annesi
güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah
sagol cnm cok teşekkür ederımAllah gule gule kullanmayi nasip etsin. Ne guzel olmus icim acildi wallahi gorunce
çok teşekkür ederım ınsallahAyy cok begendim masallah gule gule uyusun buyusun icinde ..
Nedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh
at koşturuyo içerde benim oğlandinlenn iyice bebişinlee annesi ama artıkk oyle cok yorma kendini simdi meleğinde icerde kayif yapıyordur
zeycim ne yazdın ki görmemişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?