2014 Kasım Anneleri

inşallah canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısyla alalım inşallah kucağımıza bi sorun bişey çıkmadan
amin canım tek temennimiz o zaten ahh ahh saka gibi aklıma az once hamile olduğumu ogrendigim ilk hafta geldi ayyyy oyle mutluydum ki kalkerken belimi tutmalar yavaş yürümeler elllerimi karnıma götürmeler ayy ne rolcüymüşüm asıl simdi yapmam lazım hareketlerimi görsen hamile bu demezsin bile

bnde az once serdiklerimi topladım iki parmağımı içine soktum çorabın anammm minnacık utulicektim ama suan halim yok artık bugun yarın oturur efendi efendi ütülerim:) cok yorma kendini artık bu zamablar simdi uzat ayaklarını dinlennn ohhh misss

bugün doktorumuza gittik bebişimiz 1750 gr olmuş...
son hazırlıklarımızıda tamamladık sayılır.kızımızın gelmesine hazırız.........
hadi hayırlısıylaaa gelsin annesi inşallah hazırlıklar da nerdeyse tamam bir tek bebişler eksikonlarda vakitlerini doldurup sağlıklı bir sekilde gelsinler inşallah bize

inşallah canım benim doktor bir rahat bir rahat ki sorma artık o demezse bn dicem sıklaştır randevuları die

yok yok sıklaştırır artık benimki eylülde görüşelim sonra bayramdan sonra sık sık görüşeceğiz nts işleri başlayak demişti unutmazsa

:)))))))))))))))))))

evet aynı şeyi bugün bende hissettim sıvı sabunun kokusu bile ağır geliyor gıcık gıcık kokuyor burnuma onunla çamaşır detarjanı

şu an o pozisyondayım valla canım. ayakları uzattım, yastığın üstüne de laptopu koydum

yok yok sıklaştırır artık benimki eylülde görüşelim sonra bayramdan sonra sık sık görüşeceğiz nts işleri başlayak demişti unutmazsa
ayyyy hadiiii hemennnnnn geçsin bbu ayyy
gelsin sıraylaa bebişlerrr
totolarına kurban oluruz ayy bi zahmett unutmasınlar

evet aynı şeyi bugün bende hissettim sıvı sabunun kokusu bile ağır geliyor gıcık gıcık kokuyor burnuma onunla çamaşır detarjanı
o saatten beri açmışım her tarafı ama koku almam ilk uc ayki gibi oldu aman Allah ım demek ki yine hassaslasacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…