• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Merhabalar bende hamileyim 36 haftalık ve iki gündür sürekli kadilmam ve koyu yeşil pitirimsi bı akıntım var yaşıyan varmı acaba aranizda

ben bi’ normali deneyecegim canim suni sanciyla, kendi gelesi olmadigindan daha da buyurse direkt sezaryen olma ihtimali yuksek oldugu icin boyle bir yol haritasi cizdik, hayirlisi artik. ☺️
40'ı geçtin değilmi canım sen açıklığın var mıydı pekii hiç hayırlısı olsun hakkında inşallah güzel geçer doğumun❤️

Ortası sertleşiyor göbeğimin genelde canım yanlarda sertlik yok
O bende de oluyor kuzum bebeğin kendi hareketi totolarini yaslıyorlar kasılma bende regl ağrısı tarzında ve rahime bıçak saplanır tarzda oluyor diğerleri bebisin hareketleri.
bazen garip şeyler yapıyorlar yüzme kayma tarzı yada hızlıca dönüyolarlar onları sancı sanabilirsin ama değil 😊

O bende de oluyor kuzum bebeğin kendi hareketi totolarini yaslıyorlar kasılma bende regl ağrısı tarzında ve rahime bıçak saplanır tarzda oluyor diğerleri bebisin hareketleri.
bazen garip şeyler yapıyorlar yüzme kayma tarzı yada hızlıca dönüyolarlar onları sancı sanabilirsin ama değil 😊
Öyle geriliyor ki karnım taş gibi oluyor bütün olanca kuvvetiyle ittiriyo galiba😂

Yerleri çok daraldı ya napsinlar 2 haftaya tüm grup dogurmus olalım ya aminnn
sıradakiler Y yagmurtnc93 Esmoss60 Esmoss60 Pofikedy Pofikedy sizsiniz herhalde benim daha 10 gün+ var durursa
Seninle aramızda 1 gün var canımm bakalım kimin miniği daha sabırsız çıkacak. Ben yolda gibi hissediyorum ama yanılıyor da olabilirim senin bir tahminin var mıı? 😉

Kızlarr özel bölgenizi nası alıyorsunuz ben 37.5 de bi ağdaya gittim ama bikini bölgeme değil orayı jiletle hallediyorum makat bölgesini falan ağdayla aldırdım 38im şuan 40ı görürsem tekrar uzamış olacak napsam ya

Seninle aramızda 1 gün var canımm bakalım kimin miniği daha sabırsız çıkacak. Ben yolda gibi hissediyorum ama yanılıyor da olabilirim senin bir tahminin var mıı? 😉
Ya benimki asagi tam yerleşmedi bence benim hissiyatlım en az 1 haftası var gibi çünkü o göbek tam asagi inmedi bebeğin başını iki bacak arasında yeni yeni az hissetmeye başladım ama doğuma yakın olsa tam hissederim gibi geliyo birde Tolga çevik in testini de yapıyorum hala atabiliyorum demekki var daha ( ama zorlanmaya başladım bacak bacak üstüne atarken 3 gün önce daha rahattı geliyor gelmekte olan 😂😂) son olarak totemim 10.10 du mümkünse 10 ekimi ben alayım 😂

Kızlarr özel bölgenizi nası alıyorsunuz ben 37.5 de bi ağdaya gittim ama bikini bölgeme değil orayı jiletle hallediyorum makat bölgesini falan ağdayla aldırdım 38im şuan 40ı görürsem tekrar uzamış olacak napsam ya
Bende bu konuya kafa yordum doğuma 1 hafta kala agdaya randevu aldım inşallah sıkıntısız hallederim bı sure onu dusunmem bide diye 😥😥

Back
X