2014 Kasım Anneleri

Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık

ay öyle düşünme vakitleri olmuyordur yoksa senin hakkın ödenmez aşkolsun senin kalbimizde yerin gönülden sağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık

canım valla telefondaki uygulama bozulduğundan beri çok sinir oluyorum bu siteye onu düzeltmediler bir türlü.o yüzden ben okumadan en son sayfaya geçiyorum bazen çok belim ağrıyor okurken

sen bırtanesinnn zeyyy ne zaman bırsey sorsak Allah senden razı olsun cevaplıyorsun hemencecik

Sen bu formun gozbebegi populer uyesisin zeycigim. Ne yazdin ben de gormedim walla. Yardimci olabilecegimiz bisey olursa paylasiriz canm benim::)) ama bu konuda hakkin odenmez ne sorulursa ilk senden cvp gelio nerdeyse..

Yaa bende vermediysem ozür dilerim hatırlamıyorum amaa

Yaaa ben bu yeni foruma alisamadim senim vasitanla soyliyim cevap vermediklerim varsa gormedigimden kaciriyorum bildirimleri.. Sen ne sormustun zeynoş

ay öyle düşünme vakitleri olmuyordur yoksa senin hakkın ödenmez aşkolsun senin kalbimizde yerin gönülden sağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

canım valla telefondaki uygulama bozulduğundan beri çok sinir oluyorum bu siteye onu düzeltmediler bir türlü.o yüzden ben okumadan en son sayfaya geçiyorum bazen çok belim ağrıyor okurken

sen bırtanesinnn zeyyy ne zaman bırsey sorsak Allah senden razı olsun cevaplıyorsun hemencecik

Sen bu formun gozbebegi populer uyesisin zeycigim. Ne yazdin ben de gormedim walla. Yardimci olabilecegimiz bisey olursa paylasiriz canm benim::)) ama bu konuda hakkin odenmez ne sorulursa ilk senden cvp gelio nerdeyse..

Heheheh sevindirik oldum arada bi böyle naz yapmak gerekiyomuş demekki o kadar yazıyom yazıyom bi kaç saat sonra girip bakıyorım yaw 1 bildirim bilem yok heheh neyse nazım size geçiyo bi tek

zeycimmm olur mu oyle sey görülmemiştir ıkızler nasıl annesi sen nasılsın bugun

Ben bugün çok yoruldum yaa bebek beşikleri geldi ilk kez duygusallaştım bebeklerimi düşününce..
Ama dinlenmeye geçince çok fazla kasıldılar 1 saatte 15 kere falan biraz korktum ama yemek falan yedim geçti çok şükür..

Kizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????

Ben ilk başta çok yiyodum sonra soğudum 16. Haftadan beri yemiyorum..

canımmm cok yorma kensini sen uc canlısın demek beşikleri geldi hadi hayırlı uğurlu olsun annesiii biizmde beşik icerde duruyor ayyyyy bir an once kurmak istiyorum esim izin vermiyor kasımın ilk haftası kuracakmışız onumuzdeki ayın sonuna ikna etmeye calıscamm hahahahcok yoruldun kasılmalar ondan artmıştır simdi iyiin ama dimi

canım sen uyumamışsın yorgunluk ve uykusuzluktan sızmışsın komalık yani süper olmuş

canım geçmiş olsun hiç sıkma canını bol dua et, zaten herşey yolunda gitse de yapacağımız şey bol dua etmek, zaten emin olamamış ki seni başka doktora yönlendirmiş, o da görememeiş zaten, bence canını sıkacak bir durum yok

Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldusıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?

çookk beğendim, güle güle büyüsün kuzu içinde, güzel günleriniz olsun inşallah

canımm, hiç kıyamam sana, sen bu forumun en büyük destekçilerindensin, en hassas , en dert ortağı annecik sensin, ne dedin de es geçtik, öptüm barıştık mı

Kizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????

ilk 3 ay dikkat ettim canım ama tiksindim sonra, bir daha hiç yiyemedim

biz tüm gün dışarda biraz alışveriş yaptık, kendime önden düğmeli bir pijama daha aldım, lohusa tipi değil, doğumdan sonra da giyeyim diye biraz bol aldım, hem bize, hem kızıma nevresim takımı aldım, bebek şekerlerimiz ve lohusa tacı dışında hepsini tamamladık çok şükür, sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…