Yaaa ben bu yeni foruma alisamadim senim vasitanla soyliyim cevap vermediklerim varsa gormedigimden kaciriyorum bildirimleri.. Sen ne sormustun zeynoşNedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh
Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..
Zeeey senin pijama dunyasindan aldigin pijamatakiminin kirmizisi bugün bi dizide vardıyeni doğum yapmış kadin giymisti. Bende ekru geceligini aldim cok begendim bu arada
Yaaa ben bu yeni foruma alisamadim senim vasitanla soyliyim cevap vermediklerim varsa gormedigimden kaciriyorum bildirimleri.. Sen ne sormustun zeynoş
Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
cok heycanlılar bıze kavusacaklarat koşturuyo içerde benim oğlan
bi geleyim şu ekim kasım :)
sen bırtanesinnn zeyyy ne zaman bırsey sorsak Allah senden razı olsun cevaplıyorsun hemencecikSana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
Sen bu formun gozbebegi populer uyesisin zeycigim. Ne yazdin ben de gormedim walla. Yardimci olabilecegimiz bisey olursa paylasiriz canm benim::)) ama bu konuda hakkin odenmez ne sorulursa ilk senden cvp gelio nerdeyse..Sana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
zeycimmm olur mu oyle sey görülmemiştir ıkızler nasıl annesi sen nasılsın bugunNedense bu aralar kimse alıntılarıma cevap vermiyo iyi bakalım öyle olsun hıhh
karsımda duruyor ama hıc yemiyorum ilk ay mıdemı cok bulandırmıştıKizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????
Yaa bende vermediysem ozür dilerim hatırlamıyorum amaaSana demedim tatlım yaa herkese mesaj yazmaya çalışıyorum yeri geliyo 60 sayga okuyorum telefondan ama bi sağol yazmıyolar ne biliyim kırıldım acıcık
Yaaa ben bu yeni foruma alisamadim senim vasitanla soyliyim cevap vermediklerim varsa gormedigimden kaciriyorum bildirimleri.. Sen ne sormustun zeynoş
ay öyle düşünme vakitleri olmuyordur yoksa senin hakkın ödenmez aşkolsun senin kalbimizde yerin gönülden sağolllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
canım valla telefondaki uygulama bozulduğundan beri çok sinir oluyorum bu siteye onu düzeltmediler bir türlü.o yüzden ben okumadan en son sayfaya geçiyorum bazen çok belim ağrıyor okurken
sen bırtanesinnn zeyyy ne zaman bırsey sorsak Allah senden razı olsun cevaplıyorsun hemencecik
Sen bu formun gozbebegi populer uyesisin zeycigim. Ne yazdin ben de gormedim walla. Yardimci olabilecegimiz bisey olursa paylasiriz canm benim::)) ama bu konuda hakkin odenmez ne sorulursa ilk senden cvp gelio nerdeyse..
zeycimmm olur mu oyle sey görülmemiştir ıkızler nasıl annesi sen nasılsın bugun
Kizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????
Ben bugün çok yoruldum yaa bebek beşikleri geldi ilk kez duygusallaştım bebeklerimi düşününce..
Ama dinlenmeye geçince çok fazla kasıldılar 1 saatte 15 kere falan biraz korktum ama yemek falan yedim geçti çok şükür..
QUOTE]
canımmm cok yorma kensini sen uc canlısın demek beşikleri geldi hadi hayırlı uğurlu olsun annesiii biizmde beşik icerde duruyor ayyyyy bir an once kurmak istiyorum esim izin vermiyor kasımın ilk haftası kuracakmışızonumuzdeki ayın sonuna ikna etmeye calıscamm hahahah cok yoruldun kasılmalar ondan artmıştır simdi iyiin ama dimi
canımmm cok yorma kensini sen uc canlısın demek beşikleri geldi hadi hayırlı uğurlu olsun annesiii biizmde beşik icerde duruyor ayyyyy bir an once kurmak istiyorum esim izin vermiyor kasımın ilk haftası kuracakmışızHeheheh sevindirik oldum arada bi böyle naz yapmak gerekiyomuş demekki o kadar yazıyom yazıyom bi kaç saat sonra girip bakıyorım yaw 1 bildirim bilem yok heheh neyse nazım size geçiyo bi tek
Ben bugün çok yoruldum yaa bebek beşikleri geldi ilk kez duygusallaştım bebeklerimi düşününce..
Ama dinlenmeye geçince çok fazla kasıldılar 1 saatte 15 kere falan biraz korktum ama yemek falan yedim geçti çok şükür..
Ben ilk başta çok yiyodum sonra soğudum 16. Haftadan beri yemiyorum..
koşa koşa geliriz bak ha
hamile kaldığımdan beri her gun 5-6 tane mutlaka atıyorum ağzıma bıtıncede hemen alıyorum oyle alısmısımkı cevızeKizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????
Ben de hic severek yemedimm zaten ama faydasi kesin vardir:karsımda duruyor ama hıc yemiyorum ilk ay mıdemı cok bulandırmıştısonra bıraktım ama aslında tuketmemız lazım
canım sen uyumamışsın yorgunluk ve uykusuzluktan sızmışsın komalık yani süper olmuş
kızlar selam.sormayın başıma neler geldi...
tam bir hafta oldu. şehir değiştirip memlekete geldim ben annemlerin yanında doğum yapmak için. gecen haftada yeni bir doktora göründüm. kadın baktı baktı bebeğin beynınde kist gibi birşeyler görüyorum dedi.neye uğradığımı şaşırdım. daha 10gun önce gittiğim doktorum öyle birşey soylememişti çünkü.. arastırma hastanesinde bir yrd. doç. dr'a yönlendirdi bizi. sabah 10'da cıktıgımız muayeneden öğlen 4'e kadar neler çektim anlatamam size.
Yrd. Doç.Dr. ise baktı baktı ben öyle birsey göremiyorum dedi. belki ben göremiyorum bilemiyorum ama kullandıgım ultrasound cihazı en iyilerinden biri öyle birşey göremiyorum dedi... emin olmak için doğduktan sonra MR çektirirsiniz gerekirse şimdilik varsa bile yapılacak birşey yok dedi. ama içiniz rahat olsun deyip gönderdi bizi. ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırdım geçen haftadan beri...
Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
Kizlar duzenli olrak ceviz yior musunuz??? Beyin gelisimi icin????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?