2014 Kasım Anneleri

vay vayy çantaya neler konulacaklar konuşuluyor hee

Canım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?
Hatta fotoğrafını atayım sana.
Hastaneden çıkarken buna sararım diye düşündüm.
Benim dedigim bu degil. Hani eskiler yapiodu tam kundak bebis hareket bile edemio (tabi bu yanlismis) Annemler yarim kundak yapalim sadece belden asagisini saralim boylece rahat kucagimiza aliriz beli oturana kadar diolar. Bana da mantikli gelio.

Ben bebeğinin kilo almasından çok normal ve sağlıklı olmasını diliyorum insallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın...Sen de üzme kendini tam gününe gelmis diyorsun benim de yavastı ama bu hafta atağa geçmis hiç kendimi zorlamadım sen yeyip içtiklerine de dikkat etmissin ben onu da yapmadım bebekler ihtiyaçları olanı bizden alıyorlar zaten.Biz 6. ayı atlattığımız için bebeklerimiz bu günde doğmus olsalar hayatta ve bize bağlı kalmadan yasama sansına sahipler kritk asamayı atlattığımız için kendini de bebisi de üzme.Doktorun da bu durumla ilgili olumsuz birsey dememis sanırım.

Daha iyi nasil anlatilirdi bilmem

Bende bebek deterjanlarıyla yıkadım Uzun bir süre de öyle yapıcaz büyük ihtimalle...

Cuma gunu emzirme atleti almaya gittim cok guzel dantelli gecelikler indirimdeydi bi göbüse baktim bi geceliklere ve yola devam ettim

Hahahah benimde nette gözüme çarpıyor bazen kapatıyorum sayfaları hemen

Mrb tatlım
Bebeğinin gelişimi geri düşmüş olmuyor
Benimkide baştan beri iki hafta ilerideydi sonra on güne düştü şimdide beş güne
Benim doktorum en baştan beri zaman yaklaştıkça normal gününü bulacak diyodu gerçektende öyle oluyor üZMe sakın kendini

Kız o ben değilim dimi

Kizim hareketsz cok huzursuzum.

Sıkma canını annesi kuzun büyüyor ve artık hareketleri azalacak. Annem beni sıkı sıkı tembihledi geçenlerde "bak şimdi çok hareket ediyor diye seviniyorsun ama ilerledikçe hareketleri azalacak Sakın panik yapma" diye. Sende üzme kendini annesi, bebeğin iyi

Günaydın kızlarrr 

Günaydın demek için çok mu geç kaldım acaba

Ya dün çok yoğun geçti benim için, bugün de inanılmaz bir yağmur var Bursa'da, benim yıkama işi haftaya kaldı.Sanırım bende 30 derece de yıkayacağım, benim de hassas programı var o da yaklaşık 2 saat sürüyor. Minik minik yıkayıp yerleştirmek istiyorum artık bende.

Kizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa

Bence gayet hoş bir takım, tabi önemli olan senin içine sinmesi. Beyaz bir harika bence.

Zamanla büyümeleri yavaşlıyor canım, sen bu kadar üzme kendini bebeğini de üzme, eminim yeterince besleniyordur, aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi.

Ben de dün yedim canım sardunyalar çok iyiydi
Ay kızlar ben bu lohusa tacı olayına takıldım maalesef

Nette bir de bunu gördüm, fiyatı setin 30,50 TL. Nasıl sizce?

Eki Görüntüle 1236390

Tercihin kırmızı ve uyum sağlıyorsa aldıklarına bence çok cici görünüyor

ARKADAŞLAR SLM SİZCE EYLÜL İKRA MI GÜZEL YOKSA ESLEM İKRA MI YA DA TEK İSİM Mİ İYİ OLUR

İkra'nın anlamı neymiş merak ettim

Yok nil sen degilsin O kendini bilir diyomusum
Bu arada ikra oku demek peygamber efendimize gelen ilk ayet..

Kocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..

Daha o olaya giremedim canım
2 gündür sadece tekstillerle uğraşıyorum. Minik minik bitmedi kuşumun eşyaları :)
Bebek bezini yenidoğan bi paket koyucam. Az olmasın çok olsun bişicik olmaz
bebek olayı daha hevesli tabi cicili bicili hazırlarken çok keyifli oluyor. ben de hazırladım bugün, bir iki parça b,r şey kaldı sadece

ve kızlarrrrr size bu hafta sonumu anlatmak istiyorum , oldukça yoğundu ama ben nedense pek yorulduğumu hissetmedim. Dün sabah eşimin ve kardeşimin hazırladığı kahvaltı ile güne başladım. Sonrasında biraz ev temizliği ve çamaşır. Ardından da cenazemiz vardı eşimle oraya gittik. Ordan eşim beni anneme bıraktı, kardeşimle çarşıya çıktık. Biraz alışveriş yaptıkKızıma tabi ki, penye yeleği azdı 3 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay yelek aldım. Ordan ağdacıya gittim, eşim almaya geldi. Hadi uğraşma balık yemeye gidelim dedim. Neyse gittik tam arabadan iniyoruz eşim gülmeye başladı, bir baktım annemler ve teyzemler de balıkçı da hep beraber yemeğimizi yedik, çay içmeye gittik sonra. Ve eve döndük. İşte herşey evde oldu. Eşimle otururken eşim mutfağa gitti, su getireyimm içer misin dedi. İçerim dedim, cam şişem vardı onu getirmiş. Bende içmeye başladım, abarttım sanırım biraz, dikmişim kafaya içiyorum. Birden eşimin şaşkın bakışlarını gördüm ve gülmeye başladım, gülmemle beraber ağzımdan burnumdan su geldi, öksürmeye başladım. Ve işte o an, altıma kaçırdım eşimden utanınca onu içeri yolladım ve koltuğun kılıfını söktüm. Tam salonun kapısına geldim, bir baktım eşim banyonun kapısınında yere yatmış gülüyor, veeeeee ben tuvalete mi tutamadım, resmen bacaklarımdan süzülüyordu. Bir baktım parke göl olmuş, eşim gülerek kendini yatak odasına kapattı. Bende yerleri silip banyoya girdim. Resmen rezil olmuştum Neyse ki eşim "aşkım bebek büyüdükçe baskı yapıyor, normal" falan dedi ama gülmekten de alamıyoruz kendimizi

İşte böyle, bugünde kayınvalidem yazlıktan döndüğü için yemekle uğraşmasın diye yemeğe çağırdım. Zeytin yağlı sarma, izmir köfte, domates çorbası, pilav, biber salatası ve çoban salatası hazırladım. Ütülerimi bitirdim. Duşumu aldım, 7 buçuk gibi gelecekleri için az sizinle konuşayım dedim Dün akşam ki halim belki sizi güldürür diyeHiç unutamayacağım bir hafta sonu oldu, anlayacağınız.

Cuma gunu emzirme atleti almaya gittim cok guzel dantelli gecelikler indirimdeydi bi göbüse baktim bi geceliklere ve yola devam ettim

Hhahahha onlar 2015'te canım
Biz ancak o zaman kardeş modundan çıkıp karı koca moduna giricez
Bu arada minnağın eşyalarını yıkamışsın Allah Zamanı geldiğinde sağlıkla giydirmeyi nasip etsin bende haftaya yıkama ütüleme çanta hazırlığı işine girişicem

Yok nil sen degilsin O kendini bilir diyomusum
Bu arada ikra oku demek peygamber efendimize gelen ilk ayet..

Bak bunu da öğrenmiş oldum, çok değişikmiş.

Ayy kıyamam, ne zaman gelecek eşin? Bir de evet, evlenmeden önce tüm dünyan annen babanmış gibi geliyor ama , evlendikten sonra herşeyin önceliği yada hayatında kapladığı alan yer değiştiriyor. Evine yuvana bağlı olmak, eşini özleyebilmek bile çok güzel. Kıymetini bilmek gerek. Bende eşimi çok özlerim, kokusu gelir burnuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…