Benim dedigim bu degil. Hani eskiler yapiodu tam kundak bebis hareket bile edemio (tabi bu yanlismis) Annemler yarim kundak yapalim sadece belden asagisini saralim boylece rahat kucagimiza aliriz beli oturana kadar diolar. Bana da mantikli gelio.Canım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?
Hatta fotoğrafını atayım sana.
Hastaneden çıkarken buna sararım diye düşündüm.
Ben bebeğinin kilo almasından çok normal ve sağlıklı olmasını diliyorum insallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın...Sen de üzme kendini tam gününe gelmis diyorsun benim de yavastı ama bu hafta atağa geçmis hiç kendimi zorlamadım sen yeyip içtiklerine de dikkat etmissin ben onu da yapmadım bebekler ihtiyaçları olanı bizden alıyorlar zaten.Biz 6. ayı atlattığımız için bebeklerimiz bu günde doğmus olsalar hayatta ve bize bağlı kalmadan yasama sansına sahipler kritk asamayı atlattığımız için kendini de bebisi de üzme.Doktorun da bu durumla ilgili olumsuz birsey dememis sanırım.bizim park yatağımız da 70-120 canım, ben bir takım uyku seti(yan korumalı) 2 takım da nevresim seti aldım, uyku setini şu an kullanmayacağım bebeğe çok ağır gelecek. annem de bir pamuk yorgan yaptırmış, bebeğe olunca oldukça hafif sevimli bir yorgan yapmışlar, elimdeki takımlara da tam uydu, ama annem de eliyle dikecekmiş ona kadar bir nevresim takımı da, ilk başta onu kullanmayı düşünüyorum.
ikisi de çok güzel canım, tarzına göre karar ver
günaydın canım
çok güzel bir takım bu, biz bu sene için oda almadık, büyüyen beşiklerden hoşlanmıyorum, direk bazalı çocuk odası alıcaz inşallah, ama alsam bu tarz birşey alırdım, bence hiç takılma, çok zevkli, güle güle kullansın kuzu
aynen canım, ama kimse alınmasın lütfen, ben de bazen burada hiç önemsenmediğimi, kimsenin beni takmadığını düşünüyorum, ama sonra belki ben de böyle düşüncelere istemeden sebep oluyorumdur diye topluyorum kendimi, bilerek kimseyi kırmak istemem
günaydın canım
günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah, hayırlı pazarlar
belki ortada birşey yok ama randevu günüm yaklaştıkça endişeleniyorum, daha önce de bahsettim, bebeğim hep öndeydi, ama son randevuda 2 hafta geri düşmüş, tam gününe gelmiş, bu beni çok üzdü, az önce de tartıldım, 3 hafta geçtiği halde sadece 200 gr almışım, ve 3 haftadır o kadar çok yiyorum ki anlatamam, hatta dün normalde 1 porsiyon yiyemediğim birşeyi 1,5 yedim kendimi zorlayarak, sütümü yoğurdumu ayranımı çok artırdım, kaşar peyniri ve patatesi her gün tüketiyorum, normalde bu kadar yesem çok kilo alırdım, ne olur dua edin kızlar, bebeğim kilo alsın
Daha iyi nasil anlatilirdi bilmemBen bebeğinin kilo almasından çok normal ve sağlıklı olmasını diliyorum insallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın...Sen de üzme kendini tam gününe gelmis diyorsun benim de yavastı ama bu hafta atağa geçmis hiç kendimi zorlamadım sen yeyip içtiklerine de dikkat etmissin ben onu da yapmadım bebekler ihtiyaçları olanı bizden alıyorlar zaten.Biz 6. ayı atlattığımız için bebeklerimiz bu günde doğmus olsalar hayatta ve bize bağlı kalmadan yasama sansına sahipler kritk asamayı atlattığımız için kendini de bebisi de üzme.Doktorun da bu durumla ilgili olumsuz birsey dememis sanırım.
@Rosebek88 çok sağ ol canım, senin de şeker problemin, doğum sonrası hemen düzelecek inşallah
kızlar bu arada ben ilk dönem bebekle çok yakın olacağımız için kendi gecelik, pijama , nevresim vb herşeyimi bebek deterjanı ile yıkayacağım, sürekli göğsümde olacağı için daha iyi olacağını düşünüyorum
Cuma gunu emzirme atleti almaya gittim cok guzel dantelli gecelikler indirimdeydi bi göbüse baktim bi geceliklere ve yola devam ettim
bizim park yatağımız da 70-120 canım, ben bir takım uyku seti(yan korumalı) 2 takım da nevresim seti aldım, uyku setini şu an kullanmayacağım bebeğe çok ağır gelecek. annem de bir pamuk yorgan yaptırmış, bebeğe olunca oldukça hafif sevimli bir yorgan yapmışlar, elimdeki takımlara da tam uydu, ama annem de eliyle dikecekmiş ona kadar bir nevresim takımı da, ilk başta onu kullanmayı düşünüyorum.
ikisi de çok güzel canım, tarzına göre karar ver
günaydın canım
çok güzel bir takım bu, biz bu sene için oda almadık, büyüyen beşiklerden hoşlanmıyorum, direk bazalı çocuk odası alıcaz inşallah, ama alsam bu tarz birşey alırdım, bence hiç takılma, çok zevkli, güle güle kullansın kuzu
aynen canım, ama kimse alınmasın lütfen, ben de bazen burada hiç önemsenmediğimi, kimsenin beni takmadığını düşünüyorum, ama sonra belki ben de böyle düşüncelere istemeden sebep oluyorumdur diye topluyorum kendimi, bilerek kimseyi kırmak istemem
günaydın canım
günaydın kızlar, hepimiz için hayırlı, sağlıklı, bereketli bir gün olsun inşallah, hayırlı pazarlar
belki ortada birşey yok ama randevu günüm yaklaştıkça endişeleniyorum, daha önce de bahsettim, bebeğim hep öndeydi, ama son randevuda 2 hafta geri düşmüş, tam gününe gelmiş, bu beni çok üzdü, az önce de tartıldım, 3 hafta geçtiği halde sadece 200 gr almışım, ve 3 haftadır o kadar çok yiyorum ki anlatamam, hatta dün normalde 1 porsiyon yiyemediğim birşeyi 1,5 yedim kendimi zorlayarak, sütümü yoğurdumu ayranımı çok artırdım, kaşar peyniri ve patatesi her gün tüketiyorum, normalde bu kadar yesem çok kilo alırdım, ne olur dua edin kızlar, bebeğim kilo alsın
Kizim hareketsz cok huzursuzum.
Valla bi ara bu konuda benim de hassasiyetim vardı hatta burda ki bi zatı muhtereme bi derdinden dolayı on mesaj yazdim bi
tesekkur etmedi o yuzden onu biraz
gormezden geliyorumsen üzme kendini valla forumun en dert dinleyen cevap yazan uyesi sensin sagolasın
Kizim hareketsz cok huzursuzum.
Günaydın kızlarrr 
Günaydın kuzum
Dün 30 derecede bebek ayarında yıkadım 2-2,5 saat sürdü valla :)
O kokoş takımı da bugün yıkıcam, biraz uğraştıracak gibi ama yapacak bir şey yok bir şekilde cesaret edip yıkıcam. Şöyle bi tozu gitse yeter.
Kizlar acil yardim ben bebek odasi siparisi verdim ama dolabi pek icime sinmedi kapaklarin ustundeki cizgileri daha nasil diyim elips seklinde bunlar kare dikdortgenmi olsaydi diyorum pofff yaa
günaydın canım
Günaydın annelerrrrrrDün akşam bebiş ciğerlerime konuşlanmıştı resmen, uyumakta zorlandım tam uyudum derken wc olayı başladı o yüzden 10.30 a kadar uyumuşum Bugün balık haline gideceğiz balık avı yasağı bitti Omega 3 ü 2 aydır içmiyorum haftada bir balık yiyorum aralardada ceviz Dün ben yatarken prensesimiz topuk şov yaptı babasına ilk defa böyle gördüğü için şok oldu tabi Birazda korktu rahat mı niye böyle yapıyor falan dedi
Ay kızlar ben bu lohusa tacı olayına takıldım maalesef
Nette bir de bunu gördüm, fiyatı setin 30,50 TL. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1236390
ARKADAŞLAR SLM SİZCE EYLÜL İKRA MI GÜZEL YOKSA ESLEM İKRA MI YA DA TEK İSİM Mİ İYİ OLUR
Yok nil sen degilsinKız o ben değilim dimi
Sıkma canını annesi kuzun büyüyor ve artık hareketleri azalacak. Annem beni sıkı sıkı tembihledi geçenlerde "bak şimdi çok hareket ediyor diye seviniyorsun ama ilerledikçe hareketleri azalacak Sakın panik yapma" diye. Sende üzme kendini annesi, bebeğin iyi
Günaydın demek için çok mu geç kaldım acaba
Ya dün çok yoğun geçti benim için, bugün de inanılmaz bir yağmur var Bursa'da, benim yıkama işi haftaya kaldı.Sanırım bende 30 derece de yıkayacağım, benim de hassas programı var o da yaklaşık 2 saat sürüyor. Minik minik yıkayıp yerleştirmek istiyorum artık bende.
Bence gayet hoş bir takım, tabi önemli olan senin içine sinmesi. Beyaz bir harika bence.
Zamanla büyümeleri yavaşlıyor canım, sen bu kadar üzme kendini bebeğini de üzme, eminim yeterince besleniyordur, aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi.
Ben de dün yedim canım sardunyalar çok iyiydi
Tercihin kırmızı ve uyum sağlıyorsa aldıklarına bence çok cici görünüyor
İkra'nın anlamı neymiş merak ettim
Hihihihiiiiilahi kızlar dün gece ve bugün girememiştim yazdıklarınızı sırayla okumaya çalışayım derken yemeği yakıyormuşum
bebek olayı daha hevesli tabiDaha o olaya giremedim canım
2 gündür sadece tekstillerle uğraşıyorum. Minik minik bitmedi kuşumun eşyaları :)
Bebek bezini yenidoğan bi paket koyucam. Az olmasın çok olsun bişicik olmaz
ben depend in en büyük boy hasta kilodundan aldım canım, 8 tane var içinde, yeter diye düşünüyorum.
Cuma gunu emzirme atleti almaya gittim cok guzel dantelli gecelikler indirimdeydi bi göbüse baktim bi geceliklere ve yola devam ettim
Yok nil sen degilsinO kendini bilir diyomusum
Bu arada ikra oku demek peygamber efendimize gelen ilk ayet..
Kocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?