2014 Kasım Anneleri

cnm bunların dışında biberon filanda koymak gerekir mi acaba bide gögüs pompası filan oluyor ya hemen süt gelmeyince onunla çekmek için bide bebek bezini koymayı unutmuşsun

çok iyi hazırlamıssın cnm.fazla bile gibi.ben daha bu kadar kıyafet alamadım :) istirahatte olduğumdan.bi de erken doğum riski olunca küvöze konabilir bebeğim.premature giyim alıcam bir kaç tane.allah güzel günlerde giydirmk nasp etsin

Eveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor

Ay yesinler onun cicilerini.
Allah sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin. Yıkarken asarken hepimize dua ettim. Bizimkiler de yıkanıyor 2 gündür.

Amin hepimizin bebeğine inşallah canım.
Allah size de zamanında sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah!

inşallah kilo almıştır canım sağ ol, 28 e kadar hep önde gidip de 28. haftada haftasına düşünce, bozuldum açıkçası, ama inşallah hızlanacak kuzumun gelişimi

Eveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor

oyy güle güle kullansın annesi

cnm bunların dışında biberon filanda koymak gerekir mi acaba bide gögüs pompası filan oluyor ya hemen süt gelmeyince onunla çekmek için bide bebek bezini koymayı unutmuşsun

hastanede göğüs pompası oluyormuş canım, ve biberonu ilk başta kullanmayı hiç önermiyorlar, rahata alıştırıp, emme refleksini yavaşlattığı için, o yüzden ihtiyaç olursa da kaşıkla verecekler. kaşık götürebiliriz. ben yanımda her ihtimale karşı araştırıp seçtiğim bir mamayı götüreceğim, ve hazırlamak için de aldığım biberonların en küçüğünü, bez de bir paket premium care in tamamını, kullanmadıklarını geri getitiririm, birşey olmaz.

Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???

Canım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?
Hatta fotoğrafını atayım sana.
Hastaneden çıkarken buna sararım diye düşündüm.

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 68
en önemli şey 10 tane kadar bez annenin kendisine de alması gerekiyor. ped yeterli olmayabiliyormuş

Daha o olaya giremedim canım
2 gündür sadece tekstillerle uğraşıyorum. Minik minik bitmedi kuşumun eşyaları :)
Bebek bezini yenidoğan bi paket koyucam. Az olmasın çok olsun bişicik olmaz

Canım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?

ben de bunun köpeklisini aldım, hastaneden çıkarken, evden çıkarken, kullanmayı düşünüyorum. hava çok soğuk olursa, her ihtimale karşı peluş battaniyeyi götürürüm. zaten ana kucağı oto koltuğu korumalı, hemen hastanenin önünde arabaya binip, evin önünde de inecek, ama ev için fazla kalın bu, sadece kollarını kontrol altında tutan, kendine zarar vermesini önleyen yarım kundaklar varmış, annem dikeceğini söyledi, evde ilk günler için onu kullanacağım.

iyiymiş cnm o zamn çoğu hastaneden karşılanıyrsa ama kaşık götürmek lazım evet hangi mamayı almayı düşünyrsn

Ohooo daha neler var. Dedim ya bunlar sadece giyecek olarak koyacaklarım.
50 cm boyları olacak dünya kadar eşyaları var canımm yaa ehehehehhe

[/QUOTE]
Canım bende bu kundağın erkek için olanını aldım ama hastahaneden çıkarken portbebe ye koymayı düşünüyodum ama kundak daha mı iyi olur bilemedim bende

Hıııı onu bilmiyodum ben. Hemen araştırmam lazım. Sağol canım hatırlattığın için

Canım bende bu kundağın erkek için olanını aldım ama hastahaneden çıkarken portbebe ye koymayı düşünüyodum ama kundak daha mı iyi olur bilemedim bende[/QUOTE]

O da olur canım. Niye olmasın. :)

Kollarini hafif saracak sekilde yarim kundak ben yapicam elleri yuzlrrine carpiyo uyanip agliyolar pedagoglarda oneriyor..
Anne karninda surekli elleri yuzlerinde oldugumdan dogumdan sonra da ellerini yuzlerine goturuolarmis. Ben de beli oturana kadar yarim kundaktan yanayim. Korkuorm cunku. Kucuk iki bebege bakim zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…