Slm annisler ve miniminnnnacık minnoslarımızDün oğlusuma havlu aldık 18 tl ye bu yedek olduğu için pek incele eleyip sık dokumadım açıkçası.Aksam da kuruyan çamasırlarımızı ütüledim öpe seve çok
eğlenceli ve çabuk bitiyor sakın gözünüz de
büyümesin ütü olayı.Dün birde dönencelere
baktım ne pahalıymıs be bebeğin temel
ihtihaçlarından daha pahalı sorduğum
dönence 60 tl dediler civilde pehh...[/
QUOTE]
Benim aldigim park yatagin donencesi var cok
sirin
cnm bunların dışında biberon filanda koymak gerekir mi acaba bide gögüs pompası filan oluyor ya hemen süt gelmeyince onunla çekmek için bide bebek bezini koymayı unutmuşsunKızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?
4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak
Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?
4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak
Eveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor
Bana yeter gibi geldi canım. Zaten en fazla 1-2 gün durulur, bu koydukların da kıyafet ihtiyacını fazlasıyla karşılar bence. Sadece 1 tane daha penye battaniye koy, kusarsa falan lazım olur.
çok iyi hazırlamıssın cnm.fazla bile gibi.ben daha bu kadar kıyafet alamadım :) istirahatte olduğumdan.bi de erken doğum riski olunca küvöze konabilir bebeğim.premature giyim alıcam bir kaç tane.allah güzel günlerde giydirmk nasp etsin
Pofff bi alinti yapamadimduygum17 sana yaziyorum..Hic strese girme duygu benim arkadasim en
son kontrolunde doktor tartmis hic kilo
almamissin demis usg ye girdiginde bebek 1 kilo almisti bende bakiyorum kiloma hep sanki hic artmiyo amam bebek haftasinda ileriyor.. İlla ondr gidecek diye bisey yok benim hep haftasinda gidiyor uzme kendini..
Eveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor
cnm bunların dışında biberon filanda koymak gerekir mi acaba bide gögüs pompası filan oluyor ya hemen süt gelmeyince onunla çekmek için bide bebek bezini koymayı unutmuşsun
Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???
en önemli şey 10 tane kadar bezannenin kendisine de alması gerekiyor. ped yeterli olmayabiliyormuş
Amin hepimizin bebeğine inşallah canım.
Allah size de zamanında sağlıklı kavuşmalar nasip etsin inşallah!
en önemli şey 10 tane kadar bezannenin kendisine de alması gerekiyor. ped yeterli olmayabiliyormuş
Canım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?
Hatta fotoğrafını atayım sana.
Hastaneden çıkarken buna sararım diye düşündüm.
iyiymiş cnm o zamn çoğu hastaneden karşılanıyrsa ama kaşık götürmek lazım evet hangi mamayı almayı düşünyrsninşallah kilo almıştır canım sağ ol, 28 e kadar hep önde gidip de 28. haftada haftasına düşünce, bozuldum açıkçası, ama inşallah hızlanacak kuzumun gelişimi
oyy güle güle kullansın annesi
hastanede göğüs pompası oluyormuş canım, ve biberonu ilk başta kullanmayı hiç önermiyorlar, rahata alıştırıp, emme refleksini yavaşlattığı için, o yüzden ihtiyaç olursa da kaşıkla verecekler. kaşık götürebiliriz. ben yanımda her ihtimale karşı araştırıp seçtiğim bir mamayı götüreceğim, ve hazırlamak için de aldığım biberonların en küçüğünü, bez de bir paket premium care in tamamını, kullanmadıklarını geri getitiririm, birşey olmaz.
cnm bunların dışında biberon filanda koymak gerekir mi acaba bide gögüs pompası filan oluyor ya hemen süt gelmeyince onunla çekmek için bide bebek bezini koymayı unutmuşsun
Canım bende bu kundağın erkek için olanını aldım ama hastahaneden çıkarken portbebe ye koymayı düşünüyodum ama kundak daha mı iyi olur bilemedim bendeCanım kundak dediğim böyle çıtçıtlı puf puf gibi bişey. Senin dediğin tam nasıl oluyor bilemedim?
Hatta fotoğrafını atayım sana.
Hastaneden çıkarken buna sararım diye düşündüm.
Hıııı onu bilmiyodum ben. Hemen araştırmam lazım. Sağol canım hatırlattığın içinben de bunun köpeklisini aldım, hastaneden çıkarken, evden çıkarken, kullanmayı düşünüyorum. hava çok soğuk olursa, her ihtimale karşı peluş battaniyeyi götürürüm. zaten ana kucağı oto koltuğu korumalı, hemen hastanenin önünde arabaya binip, evin önünde de inecek, ama ev için fazla kalın bu, sadece kollarını kontrol altında tutan, kendine zarar vermesini önleyen yarım kundaklar varmış, annem dikeceğini söyledi, evde ilk günler için onu kullanacağım.
iyiymiş cnm o zamn çoğu hastaneden karşılanıyrsa ama kaşık götürmek lazım evet hangi mamayı almayı düşünyrsn
Anne karninda surekli elleri yuzlerinde oldugumdan dogumdan sonra da ellerini yuzlerine goturuolarmis. Ben de beli oturana kadar yarim kundaktan yanayim. Korkuorm cunku. Kucuk iki bebege bakim zor olacak.Kollarini hafif saracak sekilde yarim kundak ben yapicam elleri yuzlrrine carpiyo uyanip agliyolar pedagoglarda oneriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?