Eveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor
Ben de öyle yaptım@Rosebek88 çok sağ ol canım, senin de şeker problemin, doğum sonrası hemen düzelecek inşallah
kızlar bu arada ben ilk dönem bebekle çok yakın olacağımız için kendi gecelik, pijama , nevresim vb herşeyimi bebek deterjanı ile yıkayacağım, sürekli göğsümde olacağı için daha iyi olacağını düşünüyorum
Amiiin cümlemize insallah..Allah bebişini sağ salim kucağına alıp giydirmeyi de nasip etsin inşallah
merhaba bebeğinin kıyafetlerini yıkamışsın 2 2,5 satt çok uzun değil mi 1 saat yeterli bence ben öyle yıkadım sonuçta tozu gidecek sadece tabi sen bilirsin ama
onları ütülemesi var bi deEveet ısrarlar üzerine oğluşumun kıyafetlerini yıkadık kuruyo teyzeleri çok hoşuma gitti minicik kıyafetleri askida çok sirin duruyor
Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?
4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak
Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?
4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak
Gayet guzel bence. Tabi son karar sana ait.Ay kızlar ben bu lohusa tacı olayına takıldım maalesef
Nette bir de bunu gördüm, fiyatı setin 30,50 TL. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1236390
onu bende gördüm canm gittigidiyordaydı sanırım pembeside vardı hatta almayı çok düşündüm ama şimdi bebişe giydireceğimz hastane çıkışınada uygun olur mu diye aklım takıldı vazgeçtmAy kızlar ben bu lohusa tacı olayına takıldım maalesef
Nette bir de bunu gördüm, fiyatı setin 30,50 TL. Nasıl sizce?
Eki Görüntüle 1236390
Gayet guzel bence. Tabi son karar sana ait.
onu bende gördüm canm gittigidiyordaydı sanırım pembeside vardı hatta almayı çok düşündüm ama şimdi bebişe giydireceğimz hastane çıkışınada uygun olur mu diye aklım takıldı vazgeçtm
Eşim asarken zaten dellendi bu ne yaaa diyo minik minik bitmedi coraplaru dusurmeden asmak bi sanat zatenonları ütülemesi var bi de
minik minik minik bir sürü parça
Kollarini hafif saracak sekilde yarim kundak ben yapicam elleri yuzlrrine carpiyo uyanip agliyolar pedagoglarda oneriyor..Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???
ben de öyle yaptım, hem de çok güzel kokuyor :)Ben de öyle yaptım
yok canım ya bence gayet güzel bende bu tarz süslü püslü şeyler almayı dşünyrm ama öncelikle hastane çıkışı ve kendime lohusa takımını alaymda bi rengine göre artık ayarlaycm bnde orada çok güzel şeyler var sadece anne bebek uyumlu taçlar filan bnm çok hoşuma gidiyor sade olmasındansa süslü olsnlar daha iyi hem kız çocuğu dediğin süslü olur annesiEvet canım gittigidiyor da gördüm ben de. Ben hastane çıkışını kırmızı beyaz almıştım zaten. Ona uyar diye düşündüm ama bilemiyorum, çok mu süslü? Minicik bebekte çok mu abartı durur acaba? Şirin olsun derken rezil olsun da istemem açıkçası
Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?
4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak
Ben onları bez üstünde kuruttum carputi hatta bez de değil yıkadığımız çamasır filesini gerdim mandalla çamasırlığa eldvnleriyle çoraplarını onun üstüne sıraladım öyle kuruttumEşim asarken zaten dellendi bu ne yaaa diyo minik minik bitmedi coraplaru dusurmeden asmak bi sanat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?