2014 Kasım Anneleri

Ben de öyle yaptım

merhaba bebeğinin kıyafetlerini yıkamışsın 2 2,5 satt çok uzun değil mi 1 saat yeterli bence ben öyle yıkadım sonuçta tozu gidecek sadece tabi sen bilirsin ama

Daha düşüğe ayarlanmıyo canım bebek giysilerinde. Diğer programda da yıkamak istemedim. Bi deneyim dedim hem :)

Kızlar doğum çantamı hazırlıyorum. Giyecek olarak bebeğe şunları hazırladım. Yeterli mi sizce? Yada eksik bir şey var mı?

4 çıtçıtlı body
4 ayaklı alt pijama
4 zıbın
3 yelek
2 tulum
4 önlük
4 şapka
4 çorap
3 eldiven
2 patik
4 uzun kollu üst
4 ağız mendili
1 battaniye
1 kundak

Bana yeter gibi geldi canım. Zaten en fazla 1-2 gün durulur, bu koydukların da kıyafet ihtiyacını fazlasıyla karşılar bence. Sadece 1 tane daha penye battaniye koy, kusarsa falan lazım olur.

Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???

Ay kızlar ben bu lohusa tacı olayına takıldım maalesef

Nette bir de bunu gördüm, fiyatı setin 30,50 TL. Nasıl sizce?

Eki Görüntüle 1236390
onu bende gördüm canm gittigidiyordaydı sanırım pembeside vardı hatta almayı çok düşündüm ama şimdi bebişe giydireceğimz hastane çıkışınada uygun olur mu diye aklım takıldı vazgeçtm

Slm annisler ve miniminnnnacık minnoslarımız Dün oğlusuma havlu aldık 18 tl ye bu yedek olduğu için pek incele eleyip sık dokumadım açıkçası.Aksam da kuruyan çamasırlarımızı ütüledim öpe seveçok eğlenceli ve çabuk bitiyor sakın gözünüz de büyümesin ütü olayı.Dün birde dönencelere baktım ne pahalıymıs be bebeğin temel ihtihaçlarından daha pahalı sorduğum dönence 60 tl dediler civilde pehh...

Gayet guzel bence. Tabi son karar sana ait.

Evet canım gittigidiyor da gördüm ben de. Ben hastane çıkışını kırmızı beyaz almıştım zaten. Ona uyar diye düşündüm ama bilemiyorum, çok mu süslü? Minicik bebekte çok mu abartı durur acaba? Şirin olsun derken rezil olsun da istemem açıkçası

ARKADAŞLAR SLM SİZCE EYLÜL İKRA MI GÜZEL YOKSA ESLEM İKRA MI YA DA TEK İSİM Mİ İYİ OLUR

Masallah canim yeterli gibi geldi bana. Kundak meselesi benim de kafami karistirio annemler yarim da olsa kundak yapalim diolar bana da mantikli geldi acikcasi. Siz tam kundak mi yapacaksiniz yarim mi???
Kollarini hafif saracak sekilde yarim kundak ben yapicam elleri yuzlrrine carpiyo uyanip agliyolar pedagoglarda oneriyor..

yok canım ya bence gayet güzel bende bu tarz süslü püslü şeyler almayı dşünyrm ama öncelikle hastane çıkışı ve kendime lohusa takımını alaymda bi rengine göre artık ayarlaycm bnde orada çok güzel şeyler var sadece anne bebek uyumlu taçlar filan bnm çok hoşuma gidiyor sade olmasındansa süslü olsnlar daha iyi hem kız çocuğu dediğin süslü olur annesi

en önemli şey 10 tane kadar bez annenin kendisine de alması gerekiyor. ped yeterli olmayabiliyormuş

Eşim asarken zaten dellendi bu ne yaaa diyo minik minik bitmedi coraplaru dusurmeden asmak bi sanat zaten
Ben onları bez üstünde kuruttum carputi hatta bez de değil yıkadığımız çamasır filesini gerdim mandalla çamasırlığa eldvnleriyle çoraplarını onun üstüne sıraladım öyle kuruttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…