Valla birgen biz hala o islere devam ediyoruzHhahahha onlar 2015'te canım
Biz ancak o zaman kardeş modundan çıkıp suan koca moduna giricez
Bu arada minnağın eşyalarını yıkamışsın Allah Zamanı geldiğinde sağlıkla giydirmeyi nasip etsinbende haftaya yıkama ütüleme çanta hazırlığı işine girişicem
ve kızlarrrrr size bu hafta sonumu anlatmak istiyorum , oldukça yoğundu ama ben nedense pek yorulduğumu hissetmedim. Dün sabah eşimin ve kardeşimin hazırladığı kahvaltı ile güne başladım. Sonrasında biraz ev temizliği ve çamaşır. Ardından da cenazemiz vardı eşimle oraya gittik. Ordan eşim beni anneme bıraktı, kardeşimle çarşıya çıktık. Biraz alışveriş yaptıkKızıma tabi ki, penye yeleği azdı 3 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay yelek aldım. Ordan ağdacıya gittim, eşim almaya geldi. Hadi uğraşma balık yemeye gidelim dedim. Neyse gittik tam arabadan iniyoruz eşim gülmeye başladı, bir baktım annemler ve teyzemler de balıkçı da hep beraber yemeğimizi yedik, çay içmeye gittik sonra. Ve eve döndük. İşte herşey evde oldu. Eşimle otururken eşim mutfağa gitti, su getireyimm içer misin dedi. İçerim dedim, cam şişem vardı onu getirmiş. Bende içmeye başladım, abarttım sanırım biraz, dikmişim kafaya içiyorum. Birden eşimin şaşkın bakışlarını gördüm ve gülmeye başladım, gülmemle beraber ağzımdan burnumdan su geldi, öksürmeye başladım. Ve işte o an, altıma kaçırdım eşimden utanınca onu içeri yolladım ve koltuğun kılıfını söktüm. Tam salonun kapısına geldim, bir baktım eşim banyonun kapısınında yere yatmış gülüyor, veeeeee ben tuvalete mi tutamadım, resmen bacaklarımdan süzülüyordu. Bir baktım parke göl olmuş, eşim gülerek kendini yatak odasına kapattı. Bende yerleri silip banyoya girdim. Resmen rezil olmuştum Neyse ki eşim "aşkım bebek büyüdükçe baskı yapıyor, normal" falan dedi ama gülmekten de alamıyoruz kendimizi
İşte böyle, bugünde kayınvalidem yazlıktan döndüğü için yemekle uğraşmasın diye yemeğe çağırdım. Zeytin yağlı sarma, izmir köfte, domates çorbası, pilav, biber salatası ve çoban salatası hazırladım. Ütülerimi bitirdim. Duşumu aldım, 7 buçuk gibi gelecekleri için az sizinle konuşayım dedimDün akşam ki halim belki sizi güldürür diye Hiç unutamayacağım bir hafta sonu oldu, anlayacağınız.
Bak bunu da öğrenmiş oldum, çok değişikmiş.
Ayy kıyamam, ne zaman gelecek eşin? Bir de evet, evlenmeden önce tüm dünyan annen babanmış gibi geliyor ama , evlendikten sonra herşeyin önceliği yada hayatında kapladığı alan yer değiştiriyor. Evine yuvana bağlı olmak, eşini özleyebilmek bile çok güzel. Kıymetini bilmek gerek. Bende eşimi çok özlerim, kokusu gelir burnuma
Kocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..
Kocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..
Hahahha çok güldüm yaaa ama cidden normal bugün bende tutamadım tuvaletimi
Aynen öyle dün resmen kocamı özledim diye kendi kendime ağladım..
canım benim ya Allah yokluklarını göstermesin alışılmaz mı daha güzel alışkanlıkların da gelince mutlu mesut yaşayın inşallah
Canım benim eşimde evlendiğimden beri neredeyse her ay seyahate gider ama emin ol hamile kaldığımdan beri gittiğinde bende kendimi çok daha kötü hissediyorum artık sadece eş değil aynı zamanda babalar offf duygu seli işte
Eşime hiç bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum, bir de bugün demez mi "aşkım olur öyle şeyler, evde olsun dışarıda olmasın da"Bir de artık bana su getirince , ben içerken dışarı çıkıyor
zeyy88 Ben aksam gec gelmesine bile hala alisamadim
Allah hic ayirmasin aile butulugumuz bozulmasin insallah..
Canım seni çok iyi anlıyorum belki aynı şey değil ama eşimin haftalarca gececi olduğu mesaiye kaldığı zamanlar oluyor bugünkü gibi. 3 te gitti yarın sabah gelcek ve kendimi çok eksik hissediyorum bişeyler hep yarım onun varlığının evimizi neşelendirdiğini birlikteyken tam bi aile olduğumuzu anlıyorum. Umarım eşim bir an önce gelir eşin ve çocuğunla huzurlu olursun xanımKocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..
Ben bebeğinin kilo almasından çok normal ve sağlıklı olmasını diliyorum insallah sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın...Sen de üzme kendini tam gününe gelmis diyorsun benim de yavastı ama bu hafta atağa geçmis hiç kendimi zorlamadım sen yeyip içtiklerine de dikkat etmissin ben onu da yapmadım bebekler ihtiyaçları olanı bizden alıyorlar zaten.Biz 6. ayı atlattığımız için bebeklerimiz bu günde doğmus olsalar hayatta ve bize bağlı kalmadan yasama sansına sahipler kritk asamayı atlattığımız için kendini de bebisi de üzme.Doktorun da bu durumla ilgili olumsuz birsey dememis sanırım.
Mrb tatlım
Bebeğinin gelişimi geri düşmüş olmuyor
Benimkide baştan beri iki hafta ilerideydi sonra on güne düştü şimdide beş güne
Benim doktorum en baştan beri zaman yaklaştıkça normal gününü bulacak diyodu gerçektende öyle oluyor üZMe sakın kendini
Zamanla büyümeleri yavaşlıyor canım, sen bu kadar üzme kendini bebeğini de üzme, eminim yeterince besleniyordur, aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi.
Kız o ben değilim dimi
Sıkma canını annesi kuzun büyüyor ve artık hareketleri azalacak. Annem beni sıkı sıkı tembihledi geçenlerde "bak şimdi çok hareket ediyor diye seviniyorsun ama ilerledikçe hareketleri azalacak Sakın panik yapma" diye. Sende üzme kendini annesi, bebeğin iyi
Günaydın demek için çok mu geç kaldım acaba
Ya dün çok yoğun geçti benim için, bugün de inanılmaz bir yağmur var Bursa'da, benim yıkama işi haftaya kaldı.Sanırım bende 30 derece de yıkayacağım, benim de hassas programı var o da yaklaşık 2 saat sürüyor. Minik minik yıkayıp yerleştirmek istiyorum artık bende.
Bence gayet hoş bir takım, tabi önemli olan senin içine sinmesi. Beyaz bir harika bence.
Zamanla büyümeleri yavaşlıyor canım, sen bu kadar üzme kendini bebeğini de üzme, eminim yeterince besleniyordur, aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi.
Ben de dün yedim canım sardunyalar çok iyiydi
Tercihin kırmızı ve uyum sağlıyorsa aldıklarına bence çok cici görünüyor
İkra'nın anlamı neymiş merak ettim
Hhahhahahhahha.ve kızlarrrrr size bu hafta sonumu anlatmak istiyorum , oldukça yoğundu ama ben nedense pek yorulduğumu hissetmedim. Dün sabah eşimin ve kardeşimin hazırladığı kahvaltı ile güne başladım. Sonrasında biraz ev temizliği ve çamaşır. Ardından da cenazemiz vardı eşimle oraya gittik. Ordan eşim beni anneme bıraktı, kardeşimle çarşıya çıktık. Biraz alışveriş yaptıkKızıma tabi ki, penye yeleği azdı 3 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay yelek aldım. Ordan ağdacıya gittim, eşim almaya geldi. Hadi uğraşma balık yemeye gidelim dedim. Neyse gittik tam arabadan iniyoruz eşim gülmeye başladı, bir baktım annemler ve teyzemler de balıkçı da hep beraber yemeğimizi yedik, çay içmeye gittik sonra. Ve eve döndük. İşte herşey evde oldu. Eşimle otururken eşim mutfağa gitti, su getireyimm içer misin dedi. İçerim dedim, cam şişem vardı onu getirmiş. Bende içmeye başladım, abarttım sanırım biraz, dikmişim kafaya içiyorum. Birden eşimin şaşkın bakışlarını gördüm ve gülmeye başladım, gülmemle beraber ağzımdan burnumdan su geldi, öksürmeye başladım. Ve işte o an, altıma kaçırdım eşimden utanınca onu içeri yolladım ve koltuğun kılıfını söktüm. Tam salonun kapısına geldim, bir baktım eşim banyonun kapısınında yere yatmış gülüyor, veeeeee ben tuvalete mi tutamadım, resmen bacaklarımdan süzülüyordu. Bir baktım parke göl olmuş, eşim gülerek kendini yatak odasına kapattı. Bende yerleri silip banyoya girdim. Resmen rezil olmuştum Neyse ki eşim "aşkım bebek büyüdükçe baskı yapıyor, normal" falan dedi ama gülmekten de alamıyoruz kendimizi
İşte böyle, bugünde kayınvalidem yazlıktan döndüğü için yemekle uğraşmasın diye yemeğe çağırdım. Zeytin yağlı sarma, izmir köfte, domates çorbası, pilav, biber salatası ve çoban salatası hazırladım. Ütülerimi bitirdim. Duşumu aldım, 7 buçuk gibi gelecekleri için az sizinle konuşayım dedimDün akşam ki halim belki sizi güldürür diye Hiç unutamayacağım bir hafta sonu oldu, anlayacağınız.
yok canım ya bence gayet güzel bende bu tarz süslü püslü şeyler almayı dşünyrm ama öncelikle hastane çıkışı ve kendime lohusa takımını alaymda bi rengine göre artık ayarlaycm bnde orada çok güzel şeyler var sadece anne bebek uyumlu taçlar filan bnm çok hoşuma gidiyor sade olmasındansa süslü olsnlar daha iyi hem kız çocuğu dediğin süslü olur annesi
hadi sizi ağlatayımbi izleyin şunu http://videonuz.ensonhaber.com/izle/dunyanin-en-zor-is-gorusmesi-pozisyon-annelik
ve kızlarrrrr size bu hafta sonumu anlatmak istiyorum , oldukça yoğundu ama ben nedense pek yorulduğumu hissetmedim. Dün sabah eşimin ve kardeşimin hazırladığı kahvaltı ile güne başladım. Sonrasında biraz ev temizliği ve çamaşır. Ardından da cenazemiz vardı eşimle oraya gittik. Ordan eşim beni anneme bıraktı, kardeşimle çarşıya çıktık. Biraz alışveriş yaptıkKızıma tabi ki, penye yeleği azdı 3 tane 0-3 ay 4 tane 3-6 ay yelek aldım. Ordan ağdacıya gittim, eşim almaya geldi. Hadi uğraşma balık yemeye gidelim dedim. Neyse gittik tam arabadan iniyoruz eşim gülmeye başladı, bir baktım annemler ve teyzemler de balıkçı da hep beraber yemeğimizi yedik, çay içmeye gittik sonra. Ve eve döndük. İşte herşey evde oldu. Eşimle otururken eşim mutfağa gitti, su getireyimm içer misin dedi. İçerim dedim, cam şişem vardı onu getirmiş. Bende içmeye başladım, abarttım sanırım biraz, dikmişim kafaya içiyorum. Birden eşimin şaşkın bakışlarını gördüm ve gülmeye başladım, gülmemle beraber ağzımdan burnumdan su geldi, öksürmeye başladım. Ve işte o an, altıma kaçırdım eşimden utanınca onu içeri yolladım ve koltuğun kılıfını söktüm. Tam salonun kapısına geldim, bir baktım eşim banyonun kapısınında yere yatmış gülüyor, veeeeee ben tuvalete mi tutamadım, resmen bacaklarımdan süzülüyordu. Bir baktım parke göl olmuş, eşim gülerek kendini yatak odasına kapattı. Bende yerleri silip banyoya girdim. Resmen rezil olmuştum Neyse ki eşim "aşkım bebek büyüdükçe baskı yapıyor, normal" falan dedi ama gülmekten de alamıyoruz kendimizi
Amin iyi dileklr icin sagolunÇok tatlısınız neler neler paylaşıyoruz Rabbim kimsenin düzenini huzurunu bozmasın eşlerimizi bize bizleri de eşlerimiz ve yavrularımızı bağışlasın amiiiiiiiiin eğer bilmeyerek veya bilerek kırdı isem Özür dilerim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve hep daim olasınız sizleri sevdiklerinizle birlikte Allah a emanet ediyorum görüşmek dileğiyle Allahaısmarladık
Canim senin dedigin ucluyu deneyecegim umarim hosuma gider. Ben poposu ve kafasi olarak sanirim ayirt edemiyorum fakat ayaklariyla cok ittirmiyor sanirim bugun cok hareketlenmedi kuzum belki de dun gecenin yorgunlugu cokmustur beyefendiye dun gece baya agrim oldu kasiklarimdaBalııııkBayılırımmmm yanına acılı şalgam ve fırında patates üçlüsüyle dene belki seversin bide bebişine faydasını düşünerek yemeye çalış Yapamıyorsan hiç, cevizde güzel tabii Ben gerindiğinde öyle hissetmiyorumda yemekten sonra bazen yediğimin ona verdiği enerjiyle o kadar çok çalkalama hareketi yapıyor ki resmen içimdeki suyun çalkalandığını hissediyorum o da benim midemi bulandırıyor çok tok kalkmayaya çalışıyorum artık yemekten
Popişini ayırt edebilirsin aynı portakal gibi bi his veriyo bazen çıkıntı yapmıyor mu ordan anlarsın belki ama topuk popişe göre daha çok ayırt ediliyor yarım yumurta büyüklüğünde ittiriyor deriyi çok komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?