2014 Kasım Anneleri

Valla birgen biz hala o islere devam ediyoruz
gebelikle ilgili bi riskim olmadi hic ama iddiali
gecelikler yalan oldu suan
Bebisin kiyafetleri kurutmaya atmadik ceker diye sansimiza hava kapali bi kurumadi ama coook tatlilar yaaa minnaciklar

Hahahha çok güldüm yaaa ama cidden normal bugün bende tutamadım tuvaletimi

Aynen öyle dün resmen kocamı özledim diye kendi kendime ağladım..

canım benim ya Allah yokluklarını göstermesin alışılmaz mı daha güzel alışkanlıkların da gelince mutlu mesut yaşayın inşallah

Canım benim eşimde evlendiğimden beri neredeyse her ay seyahate gider ama emin ol hamile kaldığımdan beri gittiğinde bende kendimi çok daha kötü hissediyorum artık sadece eş değil aynı zamanda babalar offf duygu seli işte

kızlar çantamı hazırladım , bir iki parça eksiğim kaldı
hemen yazıyorum
2 tane hastane çıkışı
2 iç zıbın
2 çorap
4 ağız mendili
göbeğin üstü için ince tül
2 battaniye (ince ve kalın)
2 kundak
yelek
10 tane bebek bezi
bebeğin ilk kakası farklı oluyormuş onun için 2 ayrı bez parçası
pişik kremi
biberon , toz şeker
anne için:
1 sabahlıklı pijama takımı
1 gecelik
şal, hırka
2 çorap
terlik
tülbent ,saç bandı (çok terli olunduğundan tülbent rahat oluyormuş yatarken )
atlet, çamaşır
tarak,toka

benimkiler bu kadar, annem ve ablamla hazırladık

Hahahha çok güldüm yaaa ama cidden normal bugün bende tutamadım tuvaletimi

Aynen öyle dün resmen kocamı özledim diye kendi kendime ağladım..

Eşime hiç bu kadar rezil olduğumu hatırlamıyorum, bir de bugün demez mi "aşkım olur öyle şeyler, evde olsun dışarıda olmasın da" Bir de artık bana su getirince , ben içerken dışarı çıkıyor

Neyse kızlar, ben son hazırlıklarımı yapmak için kalkıyorum. Dinlenmiş olmuş hemde iyi oldu. Görüşmek üzere

canım benim ya Allah yokluklarını göstermesin alışılmaz mı daha güzel alışkanlıkların da gelince mutlu mesut yaşayın inşallah

Aynen öyle gözüm yolda bekliyorum 1-2 saate gelir inşallah..

Hahah akşamları da ben koltuktan kalkamıyorum 15 dakkada bir eşim kaldırıyor aynen şu modda oluyorum..

Eklentiler

• IMG_105838280589079.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 56
Kizlar sağolun sık giremiyorum cevap veren ve destek olan arkadaslara teşekkür ederim. Alinti yapamıyorum kusura bakmayin.

Canım seni çok iyi anlıyorum belki aynı şey değil ama eşimin haftalarca gececi olduğu mesaiye kaldığı zamanlar oluyor bugünkü gibi. 3 te gitti yarın sabah gelcek ve kendimi çok eksik hissediyorum bişeyler hep yarım onun varlığının evimizi neşelendirdiğini birlikteyken tam bi aile olduğumuzu anlıyorum. Umarım eşim bir an önce gelir eşin ve çocuğunla huzurlu olursun xanım

haklısın tabii canım, başka biri yazsa ben de aynıları ile öğüt verirdim muhtemelen, ama 28 haftalık alışkanlık birden değişince, ya daha da gerilerse korkusu içimi yedi durdu, bazen insan içten içe herşeyi biliyor da birilerinden de duymak istiyor öyle işte, teşekkürler..

bunu duymak çok rahatlatıcı canım, çok teşekkürler

Zamanla büyümeleri yavaşlıyor canım, sen bu kadar üzme kendini bebeğini de üzme, eminim yeterince besleniyordur, aksi bir durum olsa zaten doktorun söylerdi.

teşekkürler canım

Çok tatlısınız neler neler paylaşıyoruz Rabbim kimsenin düzenini huzurunu bozmasın eşlerimizi bize bizleri de eşlerimiz ve yavrularımızı bağışlasın amiiiiiiiiin eğer bilmeyerek veya bilerek kırdı isem Özür dilerim hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız ve hep daim olasınız sizleri sevdiklerinizle birlikte Allah a emanet ediyorum görüşmek dileğiyle Allahaısmarladık

Vallahi 2 gündür sadece yıkama kurutma ile uğraşıyorum. Kilitli poşetlere ayırıp dolaba koydum. Eşim seyahete gidecek, gelince ütülücem. Minik minik minik.. Anayyymmm çok tatlı yaa. 2 gündür bi garibimmmm. İyice hissetmeye başladım anneliği.

Hhahhahahhahha.
Ay Nil koptum! Başka bişiii yazamıcam

Ya daha sade bişi alıcam sanırım, zaten büyüyünce yeterince kokoş olucak, bari bebişken sade olsun

Ayy zaten çok duygusalım bu aralar, izlemem hiç hoş olmadı şu an...

Benim eşim de şehir dışında, hava sıcak olmamasına rağmen yine uyuyamadım 2 gecedir... allah onları yanımızdan ayırmasın

Ayy ne çok güldüm okuyunca
Geçen ben de uykudan kalkıp tuvalete yetişene kadar kaçırdım, allahtan kimsecikler görmedi gerçi kızım sonrasında içerde kahkaha atmış olmalı ki baya tekme yedim

Amin iyi dileklr icin sagolun

Canim senin dedigin ucluyu deneyecegim umarim hosuma gider. Ben poposu ve kafasi olarak sanirim ayirt edemiyorum fakat ayaklariyla cok ittirmiyor sanirim bugun cok hareketlenmedi kuzum belki de dun gecenin yorgunlugu cokmustur beyefendiye dun gece baya agrim oldu kasiklarimda
Canim bugun aksam yedim balik ve yerken sen geldin aklima istahla yemeye calistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…