bende kalp rahatsızlığı var iki yıl evvel kalp kapakçıklarım değişti buyüzden bebek fazla büyüyüp kalbe baskı yapmadan almalıyız dedi doktor bebeğin gelişimi iyi giderse 34.haftada bile alabiliriz dedi doktor hayırlısı olsun bakalım şuan 28. haftanın içindeyim şimdilik çok şükür ne bende ne bebeğimde herhangi bir dorun yok bundan sonra da olmaz inşAllah...günaydın cnm. neden 36. haftada olacak doğumun?
evet eline bezelye büyüklüğünde alıyomuşsun (ben daha az alıyorum benim kahverengi kısım küçük) iki parmağının arasında kremi yumuşatıp fazlaca oynaşmadan sürüyomuşsuncanım kahverengi kısmına sürüyoruz dimi olduğu gibi?? fazla oynaşmadan
bunun için beyaz vazelin önermişlerdi ben birkaç aydır hem karnıma hem göğüslerime beyaz vazelin sürüyorum sadece gerçi göğüslerim birden kocaman oldu ve malesef çatladılar ...ben başladım günde bi defa sürüyorum..
yok canım kv şehir dışında zaten yaşlı bize çok faydası olmaz. oturdugumuz yerde eşimin akrabaları falan var ama sonuçta n ekadar yardımcı olabilir eve gelip herkesin colugu cocugu kendı duzenivar.Canım kayınvaliden falan yokmu
canım ya ciden zor durum ama 3,5 yaşına girmiş bir bebek içinde kreş normal..
hem sosyalleşir arkadaş çevresi falan olur..
ona değişik geliyordur..
yemek konusundada haklısın sen annesin kıyamıyorsun ama zamanla alışır canım..
doğum sonrasında bence bir yardımcı şart olabilir canım sana..
evet eline bezelye büyüklüğünde alıyomuşsun (ben daha az alıyorum benim kahverengi kısım küçük) iki parmağının arasında kremi yumuşatıp fazlaca oynaşmadan sürüyomuşsun
2 günde bir sürüyorum yumuşak oluyor inşallah işe yarar bizim göbüşler gibi olursa yandıkkızlar memik ucu kremini sürmeye başlayanlar var mı aranızda ?
ben çatlak için lierac kullanıyorum göğüs ucu kremi olarakta lansinoh a başladım..bunun için beyaz vazelin önermişlerdi ben birkaç aydır hem karnıma hem göğüslerime beyaz vazelin sürüyorum sadece gerçi göğüslerim birden kocaman oldu ve malesef çatladılar ...
2 günde bir sürüyorum yumuşak oluyor inşallah işe yarar bizim göbüşler gibi olursa yandık
Aynen canım, şimdi de başladı gök gürültüsü burada, yağsın artık yeter. Kış gelsin, bebeklerimiz gelsin ayy en büyük hayalim, eşim işten geldiğinde , soğuktan üşümüş halde onu sımsıcak evimizde kucağımda bebeğimizle karşılamak. Eşimin de hayali bu galiba , hep "beni karşılayacaksınız dimi kızımla kapıda" diyor. Önce onu öpecekmiş, sonra sen diyor
çok geçmiş olsun Rabbim ikiniz içinde en hayırlısını nasip etsinbende kalp rahatsızlığı var iki yıl evvel kalp kapakçıklarım değişti buyüzden bebek fazla büyüyüp kalbe baskı yapmadan almalıyız dedi doktor bebeğin gelişimi iyi giderse 34.haftada bile alabiliriz dedi doktor hayırlısı olsun bakalım şuan 28. haftanın içindeyim şimdilik çok şükür ne bende ne bebeğimde herhangi bir dorun yok bundan sonra da olmaz inşAllah...
hanımlar günaydın 32. haftada olanlar rapor aldılar mı acaba? işlemleri neler bende bugün kontrolüm var doktorla konuşacam. bnede mi meme ucu kremine başlasam erken değil mi hangi markayı kullanıyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun inşallah herşey kolaylıkla gönlünüze göre olur..yok canım kv şehir dışında zaten yaşlı bize çok faydası olmaz. oturdugumuz yerde eşimin akrabaları falan var ama sonuçta n ekadar yardımcı olabilir eve gelip herkesin colugu cocugu kendı duzenivar.
ücretsiz izin alacağım için tek maaşla yardımcı bulmam cok zor kreş servis vs bir sürü masraf olacak. eşim sağolsun cocuk konusunda cok ilgili yıkar, gezdirir ilgilenir bebekliğinden beri bezini de değiştirirdi. ben uyurum bazen o ilgilenir. o da boyle olmasa napardım bılmıyorum.
çok teşekkür ederim İnşAllah her şey çok güzel olur ve hayırlısıyla kavuşurum kızıma...çok geçmiş olsun Rabbim ikiniz içinde en hayırlısını nasip etsin
bizim de pofuduk kırmızı bi pijama takımı var eşim yılbaşında hep taksimde görevde oluyor dedim 1 ocakta bunu giydiririm seni böyle karşılarız kapıdaAyyy ne güzel hayaller bunlar
bizimkininde omuzunda uyutma hayali var sırtını okşucakmış oğlu uyurken
Allah güzel günler yaşamayı güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin hepimize inş.
öyle bi durumda kalırsak muhtemelen tercihim milupa olur..Kızlar takviye olarak mama kullanmak zorunda kalırsak ne marka almayı düşünüyorsunuz ??
eczaneden mi aldın canımben yeni başlicam canım 32+3 bugün , lansinoh marka canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?