2014 Kasım Anneleri

günaydın cnm. neden 36. haftada olacak doğumun?
bende kalp rahatsızlığı var iki yıl evvel kalp kapakçıklarım değişti buyüzden bebek fazla büyüyüp kalbe baskı yapmadan almalıyız dedi doktor bebeğin gelişimi iyi giderse 34.haftada bile alabiliriz dedi doktor hayırlısı olsun bakalım şuan 28. haftanın içindeyim şimdilik çok şükür ne bende ne bebeğimde herhangi bir dorun yok bundan sonra da olmaz inşAllah...

canım kahverengi kısmına sürüyoruz dimi olduğu gibi?? fazla oynaşmadan
evet eline bezelye büyüklüğünde alıyomuşsun (ben daha az alıyorum benim kahverengi kısım küçük) iki parmağının arasında kremi yumuşatıp fazlaca oynaşmadan sürüyomuşsun

Canım kayınvaliden falan yokmu
yok canım kv şehir dışında zaten yaşlı bize çok faydası olmaz. oturdugumuz yerde eşimin akrabaları falan var ama sonuçta n ekadar yardımcı olabilir eve gelip herkesin colugu cocugu kendı duzenivar.

ücretsiz izin alacağım için tek maaşla yardımcı bulmam cok zor kreş servis vs bir sürü masraf olacak. eşim sağolsun cocuk konusunda cok ilgili yıkar, gezdirir ilgilenir bebekliğinden beri bezini de değiştirirdi. ben uyurum bazen o ilgilenir. o da boyle olmasa napardım bılmıyorum.

hanımlar günaydın 32. haftada olanlar rapor aldılar mı acaba? işlemleri neler bende bugün kontrolüm var doktorla konuşacam. bnede mi meme ucu kremine başlasam erken değil mi hangi markayı kullanıyorsunuz?

Günaydın guzel anneler biz bu sabah erkenden uyandik yola revan olup hastaneye gittik kayıt icin formu doldurduk doktorumuzun verdigi kagidi da onlara teslim ettik eve geldik..artik hastaneden telefon beklicez..ama cok uykusuzz kaldik umarim simdi oglusla bi guzel uyuruz:)

bunun için beyaz vazelin önermişlerdi ben birkaç aydır hem karnıma hem göğüslerime beyaz vazelin sürüyorum sadece gerçi göğüslerim birden kocaman oldu ve malesef çatladılar ...
ben çatlak için lierac kullanıyorum göğüs ucu kremi olarakta lansinoh a başladım..

2 günde bir sürüyorum yumuşak oluyor inşallah işe yarar bizim göbüşler gibi olursa yandık

teşekkür ederim cevap verdiğin için,bende carputi gibi günde bir kere sürmeye başlayayım diyorum,benim göbeğim çatır çatır çatladı valla

Ayyy ne güzel hayaller bunlar
bizimkininde omuzunda uyutma hayali var sırtını okşucakmış oğlu uyurken
Allah güzel günler yaşamayı güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin hepimize inş.

çok geçmiş olsun Rabbim ikiniz içinde en hayırlısını nasip etsin

hanımlar günaydın 32. haftada olanlar rapor aldılar mı acaba? işlemleri neler bende bugün kontrolüm var doktorla konuşacam. bnede mi meme ucu kremine başlasam erken değil mi hangi markayı kullanıyorsunuz?

ben yeni başlicam canım 32+3 bugün , lansinoh marka canım

Allah yardımcınız olsun inşallah herşey kolaylıkla gönlünüze göre olur..

Kızlar takviye olarak mama kullanmak zorunda kalırsak ne marka almayı düşünüyorsunuz ??

Ayyy ne güzel hayaller bunlar
bizimkininde omuzunda uyutma hayali var sırtını okşucakmış oğlu uyurken
Allah güzel günler yaşamayı güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin hepimize inş.
bizim de pofuduk kırmızı bi pijama takımı var eşim yılbaşında hep taksimde görevde oluyor dedim 1 ocakta bunu giydiririm seni böyle karşılarız kapıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…