2014 Kasım Anneleri

hanımlar günaydın 32. haftada olanlar rapor aldılar mı acaba? işlemleri neler bende bugün kontrolüm var doktorla konuşacam. bnede mi meme ucu kremine başlasam erken değil mi hangi markayı kullanıyorsunuz?
ben aldım 32. hafta çalışabilir raporu doktorun sekreteri raporu çıktı verdi doktorda imzaladı o kadar.. meme ucu kremi lansihon kullanıyorum

evet eline bezelye büyüklüğünde alıyomuşsun (ben daha az alıyorum benim kahverengi kısım küçük) iki parmağının arasında kremi yumuşatıp fazlaca oynaşmadan sürüyomuşsun

canım hangi kremi aldın acaba?.söylemiştin önceden ama hatırlayamadım.ben lansinohun lanolin i almayı düşünüorum da iyi bir tercih mi acaba? e bebekte 40 ml 22 lira uygun galiba.

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
bi arkadaşımda da kalp kapakçıklarında erime vardı 2 çocuk doğurdu maşallah.
sende sıkıntısız atlatırsın inşallah

öyle bi durumda kalırsak muhtemelen tercihim milupa olur..

canım ben birşey duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum,bebelac ve aptamilin içeriği aynı diyorlar,ama epey fiyat farkı var...eğer dedikleri gibiyse bebelac alırım diye düşündüm ama inanasım da gelmiyor aynı zamanda fiyat farkından dolayı,sezeryan olursak çok büyük bir ihtimal ile temin etmek zorunda kalıcaz

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...

Günaydın canım boşver bunları bebeğin nasıl?

Aynen katılıyorum sana :)

KIZLAARRRRRRRRRRR BENDE ÇATLAMIŞIM GÖBGİMİN ALTINDA YARIKLAR OLMUŞ BEBE YAĞI KULLANIYORDUM AMA VÜCUDUM ESNEK DEĞİL DEMEK Kİ :s:s:s

Valla bende çatır çatır çatladım canım boşverr bebeklerimiz sağlıklı olsunda annem zayıflayınca inceliyo onlar belli belirsiz oluyo dedi aman olmasa da kocamdan başka kim görcek o da sorun değil diyo :)

ya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı

Hahah canım valla 18. Haftadan beri bizde de iş yok ama nette hamile pozisyonları vardı bak istersen..

Ayyy ne güzel hayaller bunlar
bizimkininde omuzunda uyutma hayali var sırtını okşucakmış oğlu uyurken
Allah güzel günler yaşamayı güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin hepimize inş.

Amin canım inşallah, bu zamanlara geldik ya, zaman böyle hızlı geçti ya şimdi kurulan hayaller daha yakın geliyor insana.

Kızlar takviye olarak mama kullanmak zorunda kalırsak ne marka almayı düşünüyorsunuz ??

Allah o duruma düşürmesin inşallahta, şu mama olayını hiç sevmiyorum. Kutulanmış, içeriğinde koruyucu maddeler olan o şeyi hiç bebeğime vermek istemiyorum

hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
bi arkadaşımda da kalp kapakçıklarında erime vardı 2 çocuk doğurdu maşallah.
sende sıkıntısız atlatırsın inşallah
çok teşekkür ederim doktorum da doğuracaksın deyip yüreklendiriyor sağolsun inşAllah hepimiz hayırlısyla kavuşalım evlatlarımıza...

Hhe canım valla geçiriyolar sağlı sollu çok şükür :)

lansinoh lanolin aldım e-bebekte 29 liraydı benim alacağımda bende n11.com dan 25 e aldım..

o zaman hemen alıyorum.bu arada e bebekte çanta sormuştum ya size pembeli morlu olanı aldım hafta sonu mağazasına gittik.bebek arabamızla birebir aynı tonları.bazen görmeden almamak gerekiyor.fotoda göründüğü kadar cart değil renkleri
yumuşasın memişler gelsin sütler diyorum

ben cumartesi doktoruma sordum lansinoh almıştım zaten
günde birkez göğüs ucunu fazla uyarmadan kullanabilirsin dedi bende başladım

bende başlicam yaşasın hep tereddütlüydüm erken mi diye ama sizler başlamışsın madem artık sıra memiklerde
teşekkürler

Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar VE HAYIRLI EVLATLAR

canım geçen gün ordaydım arkadaşım doğum yaptı..

Yenindogan yogub bakimi kuvez vs hersryini oldugunu biliyorum ama insallah sorunsuz olur benindr arkdasimin kuzeni yapmisti orda dogum ozamab gitnistim bir kere gecen sene doktorumuza guveniyorum cnim sagolsun coo ilgileniyo insallah sorunsuz gecer dogumda bizim kurumunda birebir anlasmasi olmasi faha rahat rttirdi beni

Tatlım kim ister ki,inşallah vermek zorunda kalmayız, ama mecbur kalırsak da yapıcak birşey yok....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…