ben aldım 32. hafta çalışabilir raporu doktorun sekreteri raporu çıktı verdi doktorda imzaladı o kadar.. meme ucu kremi lansihon kullanıyorumhanımlar günaydın 32. haftada olanlar rapor aldılar mı acaba? işlemleri neler bende bugün kontrolüm var doktorla konuşacam. bnede mi meme ucu kremine başlasam erken değil mi hangi markayı kullanıyorsunuz?
evet eline bezelye büyüklüğünde alıyomuşsun (ben daha az alıyorum benim kahverengi kısım küçük) iki parmağının arasında kremi yumuşatıp fazlaca oynaşmadan sürüyomuşsun
kızlar memik ucu kremini sürmeye başlayanlar var mı aranızda ?
lierac kullandığım ama hiç memnun kalmadım badem yağı ve niveanın bebek yağını kullanıyorum lierac sanki daha kurutuyor yada bende etkisi öyle olduben çatlak için lierac kullanıyorum göğüs ucu kremi olarakta lansinoh a başladım..
eczaneden mi aldın canım
lansinoh lanolin aldım e-bebekte 29 liraydı benim alacağımda bende n11.com dan 25 e aldım..canım hangi kremi aldın acaba?.söylemiştin önceden ama hatırlayamadım.ben lansinohun lanolin i almayı düşünüorum da iyi bir tercih mi acaba? e bebekte 40 ml 22 lira uygun galiba.
hadi hayırlısı bakalım.çınarlı zaten doğum üstüne herşey sıkıntısız sonuçlanır inşallah.bebeişini kucağına alırsın zamanında
bende kalp rahatsızlığı var iki yıl evvel kalp kapakçıklarım değişti buyüzden bebek fazla büyüyüp kalbe baskı yapmadan almalıyız dedi doktor bebeğin gelişimi iyi giderse 34.haftada bile alabiliriz dedi doktor hayırlısı olsun bakalım şuan 28. haftanın içindeyim şimdilik çok şükür ne bende ne bebeğimde herhangi bir dorun yok bundan sonra da olmaz inşAllah...
öyle bi durumda kalırsak muhtemelen tercihim milupa olur..
Evet cnim dr baska hastane ile calismiyor zaten insallah saglikla alalim hepimiz kucagimiza insallah
Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...
sen eşinin aklına bişey gelmesini bekleme artık senin de o eve bisürü katkın var çalışıyosun sende böyle yaparak sende onun gibi davranıyosun eşin dolaylı yoldan sen doğrudan bebeğini strese sokuyosun.. kahvaltını hazırla bi güzel ye aç televizyonunu güzel şeyler izle karnındaki günahsız meleğin hakkına girme artık sızlanma cümleleri okumak istemiyorum senden şöyle bi silkelen kendine gel bakalım
KIZLAARRRRRRRRRRR BENDE ÇATLAMIŞIM GÖBGİMİN ALTINDA YARIKLAR OLMUŞ BEBE YAĞI KULLANIYORDUM AMA VÜCUDUM ESNEK DEĞİL DEMEK Kİ :s:s:s
ya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı
Ayyy ne güzel hayaller bunlar
bizimkininde omuzunda uyutma hayali var sırtını okşucakmış oğlu uyurken
Allah güzel günler yaşamayı güzel anılar biriktirmeyi nasip etsin hepimize inş.
Kızlar takviye olarak mama kullanmak zorunda kalırsak ne marka almayı düşünüyorsunuz ??
çok teşekkür ederim doktorum da doğuracaksın deyip yüreklendiriyor sağolsun inşAllah hepimiz hayırlısyla kavuşalım evlatlarımıza...hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.
bi arkadaşımda da kalp kapakçıklarında erime vardı 2 çocuk doğurdu maşallah.
sende sıkıntısız atlatırsın inşallah
Günaydın...Zeyy bizimkiler tek olduğu halde tekmelerden uyuyamıyoruz kol dirsek atıyorlar. karnımda uyanıpta harekete geçtiğinde gülesim geliyor. Senin bebişler iki tane dürtmeler daha fazla nasıl gidiyo.
Günaydın herkese
lansinoh lanolin aldım e-bebekte 29 liraydı benim alacağımda bende n11.com dan 25 e aldım..
ben cumartesi doktoruma sordum lansinoh almıştım zaten
günde birkez göğüs ucunu fazla uyarmadan kullanabilirsin dedi bende başladım
Kızlar ben nikah şekeri ,bebek sekerleri, dogum sekerleri, diş bugdayi ,nişan ve sekerleri ve kina sekerleri yapıyorum uygun fiyata ve kaliteli malzemelerle sonuçta sevdikleriniz onları ömür boyu saklayacaklar ilgilenirseniz maviş şeker evi yazıp facebooktan bakabilirsiz şimdiden mutluluklar VE HAYIRLI EVLATLARŞaka gibi ama 2013 ağustosta 2. Ogluma doğum yaptım suan 5.5 aylık oğlum var.
Veeee galiba adetin gecikti...
Hamile miyim bilmiyorum. ...
Bu arada mesajları okudum da inşallah kardeşlerim yaaa inşallah sizlerin de evlatlar i olur Rabbim herkese tattirssin. .
bizim de pofuduk kırmızı bi pijama takımı var eşim yılbaşında hep taksimde görevde oluyor dedim 1 ocakta bunu giydiririm seni böyle karşılarız kapıda
canım geçen gün ordaydım arkadaşım doğum yaptı..
Amin canım inşallah, bu zamanlara geldik ya, zaman böyle hızlı geçti ya şimdi kurulan hayaller daha yakın geliyor insana.
Allah o duruma düşürmesin inşallahta, şu mama olayını hiç sevmiyorum. Kutulanmış, içeriğinde koruyucu maddeler olan o şeyi hiç bebeğime vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?