- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Kızlar takviye olarak mama kullanmak zorunda kalırsak ne marka almayı düşünüyorsunuz ??
bize eskiden firmalar numune getirirdi şimdi yasak tabi anne sütü destekleniyor.. aileler kendileri aldığı için tam bilmiyorum ama biz genelde aptamil kullanıyoruz.. içerik olarak gerçekten tam bilgim yok her firma kendi mamasını övüyor.. mama için önceden alıp koyma bence lazım olursa istenir zaten genelde hastanelerde oluyor ev için önerebilirler alırsın bi eczanedencanım ben birşey duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum,bebelac ve aptamilin içeriği aynı diyorlar,ama epey fiyat farkı var...eğer dedikleri gibiyse bebelac alırım diye düşündüm ama inanasım da gelmiyor aynı zamanda fiyat farkından dolayı,sezeryan olursak çok büyük bir ihtimal ile temin etmek zorunda kalıcaz
ohoo ne planları var canım ya benden daha çok heycanlanıyorAyyy ama dayanamaz yer onu babası
Eşler doğunca hiç bırakmıcak bize galiba korkuyorum
Yenindogan yogub bakimi kuvez vs hersryini oldugunu biliyorum ama insallah sorunsuz olur benindr arkdasimin kuzeni yapmisti orda dogum ozamab gitnistim bir kere gecen sene doktorumuza guveniyorum cnim sagolsun coo ilgileniyo insallah sorunsuz gecer dogumda bizim kurumunda birebir anlasmasi olmasi faha rahat rttirdi beni
Yenindogan yogub bakimi kuvez vs hersryini oldugunu biliyorum ama insallah sorunsuz olur benindr arkdasimin kuzeni yapmisti orda dogum ozamab gitnistim bir kere gecen sene doktorumuza guveniyorum cnim sagolsun coo ilgileniyo insallah sorunsuz gecer dogumda bizim kurumunda birebir anlasmasi olmasi faha rahat rttirdi beni
sanırım ben hipp markayı ederim.en iyisi o diye okumuştum bi çok yerde
ablam yeğenime hipp marka kavanoz maması yediriyordu doktor organik diye özellikle önermişti maması da var demek aklımızda olsunsanırım ben hipp markayı ederim.en iyisi o diye okumuştum bi çok yerde
anlaşmanız olmasa belinizi bükerdi çınarlı heralde.bu arada yenidoğanının olduğunu bilmiyordum yeni açmışlar heralde.
bende medicalparka gidiyorum cumartesi fiyat alacağız bakalım
bize eskiden firmalar numune getirirdi şimdi yasak tabi anne sütü destekleniyor.. aileler kendileri aldığı için tam bilmiyorum ama biz genelde aptamil kullanıyoruz.. içerik olarak gerçekten tam bilgim yok her firma kendi mamasını övüyor.. mama için önceden alıp koyma bence lazım olursa istenir zaten genelde hastanelerde oluyor ev için önerebilirler alırsın bi eczaneden
Afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna yarasında büyüsün gelişsin ohhCanim senin dedigin ucluyu deneyecegim umarim hosuma gider. Ben poposu ve kafasi olarak sanirim ayirt edemiyorum fakat ayaklariyla cok ittirmiyor sanirim bugun cok hareketlenmedi kuzum belki de dun gecenin yorgunlugu cokmustur beyefendiye dun gece baya agrim oldu kasiklarimda
Canim bugun aksam yedim balik ve yerken sen geldin aklima istahla yemeye calistim
inşallah tabi tek temennimiz bu ama ben bu işin içinde olduğum için bebekle ilgili hiiiç kesin çizgilerim yok evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor çoğu zaman duruma göre hareket edicem.. inşallah hemen sütümüz gelir bol bol emziririz en önemlisi sakin ve pozitif düşünmek dua etmek sonraaa açılsın çeşmelersağol tatlım,yok şimdi alacağımdan değil sadece merak ettim doğrusu,tercihleriniz ne yönden olucak diye,inşallah almak zorunda kalmayız hiç ...
inşallah tabi tek temennimiz bu ama ben bu işin içinde olduğum için bebekle ilgili hiiiç kesin çizgilerim yok evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor çoğu zaman duruma göre hareket edicem.. inşallah hemen sütümüz gelir bol bol emziririz en önemlisi sakin ve pozitif düşünmek dua etmek sonraaa açılsın çeşmeler
bak evet o hiç aklıma gelmedi ama gerçekten yılların markası o da ... iyi tercih
ablam yeğenime hipp marka kavanoz maması yediriyordu doktor organik diye özellikle önermişti maması da var demek aklımızda olsun
Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. 2 kardiyoloji doktoruna Gittim şu an bi sorun gözükmüyo ama doğum sırasında atak oluşur mu bilemeyiz dediler şimdi de kendi doktoruma gittim daha yeni çıktım ona da anlattım kalp rahatsızlığı olanlara normal doğum öneriyorum zaten . Eğer doğum sırasında bi sorun olursa sezeryana alırız dedi.yanlış hatırlamıyorumdur inşallah sen kardiyolojiye gidecektin dimi noldu bişey çıkmadı dimi..
bizde bazı anneler asla mama vermem diye tepki gösteriyor sütü yok bebek aç ağlıyor bi kaos ortamı oluşuyor sürekli sütüm gelmedi sütüm gelmedi diye söylenenler oluyor ..sakin olup beynimize pozitif mesaj göndermek gerekiyor hormonal bişey çünkü gelmiyor gelmiyor dedikçe evet gelmiyor..ayyy canım inşallah bol bol sütümüz olur,bebişlerimiz bol bol emer...pozitif düşünmekte kesinlikle fayda var...
Benim eşim sanırım ağlayacakohoo ne planları var canım ya benden daha çok heycanlanıyor
bende tamamen organik diye biliyorum.bir çok bebek mamasına nişastayı basıyorlar bebek kilo alınca aileler iyi diye düşünüyor ama bebişi boş şişiriyor.sebzelerini bile firma kendisi yetiştiriyormuş tarlalarının üstünden uçak geçmesine bile izin vermiyormuş.inşallah mama vermek zorunda kalmayızda sütlerimiz bol olur yeter bebişlerimize
Günaydın anneleeeeerBugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık
Afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna yarasında büyüsün gelişsin ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?