2014 Kasım Anneleri

bize eskiden firmalar numune getirirdi şimdi yasak tabi anne sütü destekleniyor.. aileler kendileri aldığı için tam bilmiyorum ama biz genelde aptamil kullanıyoruz.. içerik olarak gerçekten tam bilgim yok her firma kendi mamasını övüyor.. mama için önceden alıp koyma bence lazım olursa istenir zaten genelde hastanelerde oluyor ev için önerebilirler alırsın bi eczaneden

canım bizim iki yeğen birde işte geçen arkadaş doğum yaptı hepsi çok memnun kaldılar,sonuçta sadece kadın doğum üzerine bir hastane,tercihin gayet iyi,telaş etme herşey çok güzel olucak inşallah

anlaşmanız olmasa belinizi bükerdi çınarlı heralde.bu arada yenidoğanının olduğunu bilmiyordum yeni açmışlar heralde.
bende medicalparka gidiyorum cumartesi fiyat alacağız bakalım

anlaşmanız olmasa belinizi bükerdi çınarlı heralde.bu arada yenidoğanının olduğunu bilmiyordum yeni açmışlar heralde.
bende medicalparka gidiyorum cumartesi fiyat alacağız bakalım

çınarlı da geçen yıl yeğenimiz doğum yaptı doktoru dışarıdan dı 4500 tl tuttu,ama bu geçen gün doğum yapan arkadaşımın o kadar tutmadı,doktoru oranın doktoru olduğu için...şu fiyatlar çok fark ediyor gerçekten,medikale ben sormuştm hamileliğimin başında,bize çok tuzlu gelmişti,ama imkanım olsaydı orayı tercih ederdim

sağol tatlım,yok şimdi alacağımdan değil sadece merak ettim doğrusu,tercihleriniz ne yönden olucak diye,inşallah almak zorunda kalmayız hiç ...

Afiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna yarasında büyüsün gelişsin ohh

sağol tatlım,yok şimdi alacağımdan değil sadece merak ettim doğrusu,tercihleriniz ne yönden olucak diye,inşallah almak zorunda kalmayız hiç ...
inşallah tabi tek temennimiz bu ama ben bu işin içinde olduğum için bebekle ilgili hiiiç kesin çizgilerim yok evdeki hesap çarşıya uymayabiliyor çoğu zaman duruma göre hareket edicem.. inşallah hemen sütümüz gelir bol bol emziririz en önemlisi sakin ve pozitif düşünmek dua etmek sonraaa açılsın çeşmeler

ayyy canım inşallah bol bol sütümüz olur,bebişlerimiz bol bol emer... pozitif düşünmekte kesinlikle fayda var...

bak evet o hiç aklıma gelmedi ama gerçekten yılların markası o da ... iyi tercih

ablam yeğenime hipp marka kavanoz maması yediriyordu doktor organik diye özellikle önermişti maması da var demek aklımızda olsun

bende tamamen organik diye biliyorum.bir çok bebek mamasına nişastayı basıyorlar bebek kilo alınca aileler iyi diye düşünüyor ama bebişi boş şişiriyor.sebzelerini bile firma kendisi yetiştiriyormuş tarlalarının üstünden uçak geçmesine bile izin vermiyormuş.inşallah mama vermek zorunda kalmayızda sütlerimiz bol olur yeter bebişlerimize

yanlış hatırlamıyorumdur inşallah sen kardiyolojiye gidecektin dimi noldu bişey çıkmadı dimi..
Canım teşekkür ederim ilgilendiğin için. 2 kardiyoloji doktoruna Gittim şu an bi sorun gözükmüyo ama doğum sırasında atak oluşur mu bilemeyiz dediler şimdi de kendi doktoruma gittim daha yeni çıktım ona da anlattım kalp rahatsızlığı olanlara normal doğum öneriyorum zaten . Eğer doğum sırasında bi sorun olursa sezeryana alırız dedi.

ayyy canım inşallah bol bol sütümüz olur,bebişlerimiz bol bol emer... pozitif düşünmekte kesinlikle fayda var...
bizde bazı anneler asla mama vermem diye tepki gösteriyor sütü yok bebek aç ağlıyor bi kaos ortamı oluşuyor sürekli sütüm gelmedi sütüm gelmedi diye söylenenler oluyor ..sakin olup beynimize pozitif mesaj göndermek gerekiyor hormonal bişey çünkü gelmiyor gelmiyor dedikçe evet gelmiyor..

inşallah şekerim....

Günaydın anneleeeeer Bugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık

Hadi bakalım inşallah renkli görebilirsin bu sefer, ama en önemlisi bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. Hayırlı haberlerle gelirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…