2014 Kasım Anneleri

güzel haberler almışsın gözün aydın o zaman inşallah normal doğum nasip olur

fiyatı izmirdeki çoğu hastaneye göre pahalı ama değer diye düşünüyorum.size ne kadar demişlerdi ücret için.cumartesi fiyat almayla da görüşeceğiz de .ben egepolü tercih ederdim aslında evime de çok yakın ama ebeleri ve doktorları tanıyorum atanmadan önce orda çalışmıştım tanımamın bana dezavantaj olacağını düşündüğüm için tercih etmedim.

aynı olaya geçen yıl eşimin yeğeni doğum yaptıktan sonra şahit oldum,vermem diye diretti,bebiş aç kaldı ama sonunda vermek zorunda kaldı tabii...

Hadi bakalım inşallah renkli görebilirsin bu sefer, ama en önemlisi bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. Hayırlı haberlerle gelirsin umarım.
Amiiiiiiin tabiki sağlık en önemlisi ama insan sona yaklaştıkça yüzünü merak ediyor nil hep rüyalarıma giriyor ama yüzünü göremiyorum

valla canım 1800 ile 21oo arası demişlerdi galiba mart ayında gitmiştik yanılmıyorsam

güzel haberler almışsın gözün aydın o zaman inşallah normal doğum nasip olur
benim de kap rahatsızlığım var ve ben de sezeryan olacağım benim kalp kapakçıklarım değişti senin sorunun ne canım hamilelik sürecin nasıl geçti herhangi bir sıkıntın var mı Allah şifalar versin hayırlı doğum olsun inşAllah...

benim bir ebe arkadaşım var o doğuma giderken yanında % 5 dekstroz götürmüş sulandırıp bebişin ağzına ilk günler damla damla vermiş emme aralarında.sütü az geldiği için sarılık olmasın diye verdim dedi.bebişde sarılık olmamış.hiç böyle bi uygulama duydun mu ?bana biraz mantıklı geldi ama tercih edermiyim bilmiyorum

Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınız Biz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye

10 tane ütüledim eşim dayanamadı aldı valla hepsini ütüledi bana diyo sende katla işte beraber yapalım sanki katlamak çok yorucu bişey ya beraber yapalım diye iş üretti bana
Oyy ne güzel minik minik kıyafetlere babasınında eli değmiş

kızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodum bızımkı normal oldu ama esım hamıle kaldığımdan berı bana dokunmuyo ben sana orda çocuk varken yapamam dıyo zaten ılk 3 ay yasaktı sonrada göbek cıktı acaba benden tıksınıyomu benı begenmıyomu nasıl dayanıyo erkek sonuçta aldatıyomu dıye kafamı bısey kemırmıyo degıl

yaa şimdi buna nasıl cevap versem bilemedim zorda kalınca biz bazen yapıyoruz bazen bebek hiç aktif olmuyor emme isteği göstermiyor kan şekeri düşünce de ıv beslemek gerekiyor ertesi günü bilurubini yükseliyor fototerapi durumu olabiliyor falan ama bunu kendin yapma bence bebeğe destek gerekirse yenidoğan hemşireleri yardımcı olur..

valla canım 1800 ile 21oo arası demişlerdi galiba mart ayında gitmiştik yanılmıyorsam

arkadaşımda geçen aralıkta doğum yapmıştı onunda 1800 tutmuş 2 gün.ben hastanenin fotoğrafçısını da eklemeyi düşünüyorum fiyatı o yüzden çok merak ediyorum.cumarteiyi iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…