güzel haberler almışsın gözün aydın o zaman inşallah normal doğum nasip olurCanım teşekkür ederim ilgilendiğin için. 2 kardiyoloji doktoruna Gittim şu an bi sorun gözükmüyo ama doğum sırasında atak oluşur mu bilemeyiz dediler şimdi de kendi doktoruma gittim daha yeni çıktım ona da anlattım kalp rahatsızlığı olanlara normal doğum öneriyorum zaten . Eğer doğum sırasında bi sorun olursa sezeryana alırız dedi.
çınarlı da geçen yıl yeğenimiz doğum yaptı doktoru dışarıdan dı 4500 tl tuttu,ama bu geçen gün doğum yapan arkadaşımın o kadar tutmadı,doktoru oranın doktoru olduğu için...şu fiyatlar çok fark ediyor gerçekten,medikale ben sormuştm hamileliğimin başında,bize çok tuzlu gelmişti,ama imkanım olsaydı orayı tercih ederdim
bizde bazı anneler asla mama vermem diye tepki gösteriyor sütü yok bebek aç ağlıyor bi kaos ortamı oluşuyor sürekli sütüm gelmedi sütüm gelmedi diye söylenenler oluyor ..sakin olup beynimize pozitif mesaj göndermek gerekiyor hormonal bişey çünkü gelmiyor gelmiyor dedikçe evet gelmiyor..
13.30 zeyyRamdevun kaçta tatlım?
Amiiiiiiin tabiki sağlık en önemlisi ama insan sona yaklaştıkça yüzünü merak ediyor nil hep rüyalarıma giriyor ama yüzünü göremiyorumHadi bakalım inşallah renkli görebilirsin bu sefer, ama en önemlisi bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenmek. Hayırlı haberlerle gelirsin umarım.
ayy hadi hayırlı haberlerle gel benim de yarın kontrolümGünaydın anneleeeeerBugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık
Sağol carputimmmayy hadi hayırlı haberlerle gel benim de yarın kontrolüm
13.30 zeyy
fiyatı izmirdeki çoğu hastaneye göre pahalı ama değer diye düşünüyorum.size ne kadar demişlerdi ücret için.cumartesi fiyat almayla da görüşeceğiz de .ben egepolü tercih ederdim aslında evime de çok yakın ama ebeleri ve doktorları tanıyorum atanmadan önce orda çalışmıştım tanımamın bana dezavantaj olacağını düşündüğüm için tercih etmedim.
10 tane ütüledim eşim dayanamadı aldı valla hepsini ütüledi bana diyo sende katla işte beraber yapalım sanki katlamak çok yorucu bişey ya beraber yapalım diye iş üretti banaSağol carputimmmSen ütü işini bitirdin mi ne yaptın okuyamadım çok geçmişi
benim de kap rahatsızlığım var ve ben de sezeryan olacağım benim kalp kapakçıklarım değişti senin sorunun ne canım hamilelik sürecin nasıl geçti herhangi bir sıkıntın var mı Allah şifalar versin hayırlı doğum olsun inşAllah...güzel haberler almışsın gözün aydın o zaman inşallah normal doğum nasip olur
bizde bazı anneler asla mama vermem diye tepki gösteriyor sütü yok bebek aç ağlıyor bi kaos ortamı oluşuyor sürekli sütüm gelmedi sütüm gelmedi diye söylenenler oluyor ..sakin olup beynimize pozitif mesaj göndermek gerekiyor hormonal bişey çünkü gelmiyor gelmiyor dedikçe evet gelmiyor..
Oyy ne güzel minik minik kıyafetlere babasınında eli değmiş10 tane ütüledim eşim dayanamadı aldı valla hepsini ütüledi bana diyo sende katla işte beraber yapalım sanki katlamak çok yorucu bişey ya beraber yapalım diye iş üretti bana
kızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodumcnm ya yazdıklarını okuyunca kendim yazmış gibi oldun:) bizimde tüp bebek ve o aşamadan beri bizde de tık yok.eşim yazık benden fazla tedirgin oluyor bir şey olacak diye.8 aydır kardeşiz anlayacağın ama ben artık denemek istiyorum ama cesarette edemiyorumdoğumdan sonrada en az 2 ay olmayacak.olacak mı sana 1 yıl:) bende sanki bir daha hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım halbuki bu olaylardan önce gayte renkli bir cinsel hayatımız vardı
yaa şimdi buna nasıl cevap versem bilemedim zorda kalınca biz bazen yapıyoruz bazen bebek hiç aktif olmuyor emme isteği göstermiyor kan şekeri düşünce de ıv beslemek gerekiyor ertesi günü bilurubini yükseliyor fototerapi durumu olabiliyor falan ama bunu kendin yapma bence bebeğe destek gerekirse yenidoğan hemşireleri yardımcı olur..benim bir ebe arkadaşım var o doğuma giderken yanında % 5 dekstroz götürmüş sulandırıp bebişin ağzına ilk günler damla damla vermiş emme aralarında.sütü az geldiği için sarılık olmasın diye verdim dedi.bebişde sarılık olmamış.hiç böyle bi uygulama duydun mu ?bana biraz mantıklı geldi ama tercih edermiyim bilmiyorum
valla canım 1800 ile 21oo arası demişlerdi galiba mart ayında gitmiştik yanılmıyorsam
Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınızBiz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye
biz geçen hafta kurduk boş odada duruyor..Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınızBiz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye
Canım benim göğüs uçlarımda döküntüler olmaya başladı doktorum başla dedi 4 buçuk aylıktan beri sürüyorum.kızlar memik ucu kremini sürmeye başlayanlar var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?