2014 Kasım Anneleri

al benden de o kadar

Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınız Biz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye

ben bu hafta bitiriyorum inşallah tüm hazırlıklarımı.kokular hemen çıkmıyo malesef.
mobilyalardan 1 ay çıkmadı koku.yatağıda poşetinde duruyordu odayı temizleyip açıcam onuda

ben bu hafta bitiriyorum inşallah tüm hazırlıklarımı.kokular hemen çıkmıyo malesef.
mobilyalardan 1 ay çıkmadı koku.yatağıda poşetinde duruyordu odayı temizleyip açıcam onuda
Sizinki mobilya sanırım bizimki park yatak biraz daha mı erken kursam ki

arkadaşımda geçen aralıkta doğum yapmıştı onunda 1800 tutmuş 2 gün.ben hastanenin fotoğrafçısını da eklemeyi düşünüyorum fiyatı o yüzden çok merak ediyorum.cumarteiyi iple çekiyorum

canım öyle ya da böyle tercihinden yana mutlu olacağını düşünüyorum ben,hayırlısıyla :)

Canım neden öyle düşünüyorsun ki size zarar vermek ten korkuyordur belki öyle olacak zannediyordur eşine güven

Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınız Biz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye
Canım biz park yatağını kuralı bayağı oluyor boş odada üstünde eşyaları ile duruyor son zamanlarda sildircrm onu odasında bu hafta alıcaz şnşallah hemen kurdurmayı düşünüyorm

Canım bildiğin en iyi katkısız marka hangisi acaba

Allah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.biz eşimle ilk üç ay ara vermiştik malum benim tüp bebekti.
düşük riskine karşı korkuyoduk.sonra çok sıkda olmasa devam ettik bebişimize bunun bir zarar vermeyeceğini düşündük.
ama bu hafta 32 ye girdik yavaş yavaş bizde keseceğiz erken doğum riskine karşı.

eşime guvenıyorum cnm ama ıste ınsanın aklına gelmıyo dııl zaten dışarı cıksa bıle sureklı telefonla konuşuyoruz hangı ara yapcak dıyorum bende benım paronoyaklıklarım ıste

Sizinki mobilya sanırım bizimki park yatak biraz daha mı erken kursam ki

onlarda da plastik kokusu olabilir.geciktirmeyip kurmak en iyisi

canım öyle ya da böyle tercihinden yana mutlu olacağını düşünüyorum ben,hayırlısıyla :)
inşallah.sorunsuz olur herşey .bebişlerimizi kucağımıza alırız

Amiiiiiiin tabiki sağlık en önemlisi ama insan sona yaklaştıkça yüzünü merak ediyor nil hep rüyalarıma giriyor ama yüzünü göremiyorum

Oras doğru bak, insan ister istemez merak ediyor. Bir de hazır böyle bir teknoloji varken, yaralanmak lazım. İnşallah görürsün bugün

İşte zaten hamilelikte cinsel yaşamın devam etmesinin bir kaç sebebi de tüm bu olumsuz düşüncelerden kadını arındırmak. Bedensel değişime rağmen beğenildiğini hissetmek, sevildiğini hissetmek, aklına çeşitli senaryolar getirip huzursuzluk yaşamamak adına bence riskli bir hamilelik yoksa ,cinsel yaşam kesinlikle devam etmeli. Benim eşim benden uzaklaşmış olsaydı kesinlikle alır karşıma konuşurdum, gerekirse doktorla konuştururum ama ciddi sorun olurdu benim için. Çünkü cinsellik benim için sadece eşler arası görev veya fiziksel ihtiyaç değil. Sevgiyi hissetmek, beğenildiğini bilmek, halen daha arzulandığını görmek, o anlarda yaşadığın mutluluk, heyecan ve rahatlamak , bebeğe bile faydalı. Halen daha "hamilelikte cinsellik bebeğe zarar verir mi" düşüncesinde olanları anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Tabi bu kategoriye, tüp bebekle bebek sahibi olanlar ve riskli hamilelikler dahil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…