kızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodumbızımkı normal oldu ama esım hamıle kaldığımdan berı bana dokunmuyo ben sana orda çocuk varken yapamam dıyo zaten ılk 3 ay yasaktı sonrada göbek cıktı acaba benden tıksınıyomu benı begenmıyomu nasıl dayanıyo erkek sonuçta aldatıyomu dıye kafamı bısey kemırmıyo degıl
Kızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınızBiz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye
Sizinki mobilya sanırım bizimki park yatak biraz daha mı erken kursam kiben bu hafta bitiriyorum inşallah tüm hazırlıklarımı.kokular hemen çıkmıyo malesef.
mobilyalardan 1 ay çıkmadı koku.yatağıda poşetinde duruyordu odayı temizleyip açıcam onuda
Park yatak mıydı carputibiz geçen hafta kurduk boş odada duruyor..
arkadaşımda geçen aralıkta doğum yapmıştı onunda 1800 tutmuş 2 gün.ben hastanenin fotoğrafçısını da eklemeyi düşünüyorum fiyatı o yüzden çok merak ediyorum.cumarteiyi iple çekiyorum
Canım neden öyle düşünüyorsun ki size zarar vermek ten korkuyordur belki öyle olacak zannediyordur eşine güvenkızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodumbızımkı normal oldu ama esım hamıle kaldığımdan berı bana dokunmuyo ben sana orda çocuk varken yapamam dıyo zaten ılk 3 ay yasaktı sonrada göbek cıktı acaba benden tıksınıyomu benı begenmıyomu nasıl dayanıyo erkek sonuçta aldatıyomu dıye kafamı bısey kemırmıyo degıl
Canım benim göğüs uçlarımda döküntüler olmaya başladı doktorum başla dedi 4 buçuk aylıktan beri sürüyorum.
iveetPark yatak mıydı carputi
Canım biz park yatağını kuralı bayağı oluyor boş odada üstünde eşyaları ile duruyor son zamanlarda sildircrm onu odasında bu hafta alıcaz şnşallah hemen kurdurmayı düşünüyormKızlar birşey sorucam bebişlerinizin yataklarını ne zaman kuracaksınızBiz 35 gibi düşünüyoruz, yatakta yeni kokusu var açılsın diye
Canım bildiğin en iyi katkısız marka hangisi acabayaa şimdi buna nasıl cevap versem bilemedim zorda kalınca biz bazen yapıyoruz bazen bebek hiç aktif olmuyor emme isteği göstermiyor kan şekeri düşünce de ıv beslemek gerekiyor ertesi günü bilurubini yükseliyor fototerapi durumu olabiliyor falan ama bunu kendin yapma bence bebeğe destek gerekirse yenidoğan hemşireleri yardımcı olur..
İnşallah canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsungüzel haberler almışsın gözün aydın o zaman inşallah normal doğum nasip olur
kızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodumbızımkı normal oldu ama esım hamıle kaldığımdan berı bana dokunmuyo ben sana orda çocuk varken yapamam dıyo zaten ılk 3 ay yasaktı sonrada göbek cıktı acaba benden tıksınıyomu benı begenmıyomu nasıl dayanıyo erkek sonuçta aldatıyomu dıye kafamı bısey kemırmıyo degıl
biz de kurduk cnm ne olur ne olmaz o kadar gece bırakma doğum ısı sonuctabiz kurduk bileemmm
eşime guvenıyorum cnm ama ıste ınsanın aklına gelmıyo dııl zaten dışarı cıksa bıle sureklı telefonla konuşuyoruz hangı ara yapcak dıyorum bende benım paronoyaklıklarım ısteAllah korusun aklınıza kötü şeyler getirmeyin.biz eşimle ilk üç ay ara vermiştik malum benim tüp bebekti.
düşük riskine karşı korkuyoduk.sonra çok sıkda olmasa devam ettik bebişimize bunun bir zarar vermeyeceğini düşündük.
ama bu hafta 32 ye girdik yavaş yavaş bizde keseceğiz erken doğum riskine karşı.
Sizinki mobilya sanırım bizimki park yatak biraz daha mı erken kursam ki
inşallah.sorunsuz olur herşey .bebişlerimizi kucağımıza alırızcanım öyle ya da böyle tercihinden yana mutlu olacağını düşünüyorum ben,hayırlısıyla :)
güvenmekten başka caremız yok cnmal benden de o kadar
Amiiiiiiin tabiki sağlık en önemlisi ama insan sona yaklaştıkça yüzünü merak ediyor nil hep rüyalarıma giriyor ama yüzünü göremiyorum
Krem sürünce çok rahatladım canım. Baya bi canım yanıyodu sürekli minik minik parçalar dökülüyodu doktora anlattım mustela yı önerdi şimdi çok iyiyimuuwww kıyamam canım...iyi geldi mi bari şimdi nasıl memikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?