İnşallah canım. Dilerim en kısa sürede toparlarsınız kendinizi. Zira bebeğin hepinizden çok etkileniyor. Ama eşine çok ama çok kızgınım. Ne olursa olsun seni üzmeye hakkı yok! Günah her şeyden önce. Sen hamilesin! Bence sen alttan aldıkça daha çok üstüne gelecek, biraz ağırlığını koy. Anlar belki, anlamazsa da senin zoruna gitmez en azından.Öyleymiş gerçekten.. Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye...
Keşke canım keşke.. İnşallah dönebiliriz....
Sağol canım teşekkür ederim...
Çok teşekkür ederim canım.. Eşim zaten bana aşırı sinirli neden aldın neden kapıyı kitlemedin diye.. Benim psikolojimi hiç düşünmüyor sanırım... Ben yine de ona bişiler hazırlıyorum felan çoğu zaman sen ye yiyesim yok deyince öyle zoruma gidiyor ki.. Üzülmekten ağlamaktan sesim kısılmış... O sahiplik duygusuna aşırı bağlı himayesindekileri koruyamamak korkusu onu bu hale getiriyor.. Hala da öyle... Ben hiç sanmıyorum ki kolay atlatalım.. Bana azcık destek olsa her şey çok daha güzel olacak ama o bana hala tavır yapmaya devam ediyor... Çok yoruldum.. Kendimi bir nebze hatalı gördüğüm için şimdilik sesim çıkmıyor ama patlamak üzereyim.. Rabbim huzurumuzu geri versin inşallah..
Teşekkürler canım.. Amin amin canım inşallah..
cnm tabıkı haklısın ben ve esım hamılelıkte cınsel ılıskının bır zararı olmuyacagını bılecek kadar bılınclı ınsanlarız ama bu farklı bır durum bende arada ıstıyorum ama ıcımde bebek varken o an gelınce duruyorum tehlıke bebeğe zarar verme vs bunlarla ılgılı bısey yok tamamen psıkolojık ben de esım de aynı duygular ıcındeyız bu kadar sabrettık bıraz daha sabredebılırız dıye düşünüyorum esım ılla ten temasıyla sevgısını gostermıyo bana hamıleleıgım boyunca bana yaklaşımı yaptığı suprızler karşılıklı herseyı oturup konuşmamız bunlar cınsel ılıskıden daha onemlı bence saygı en onemlı sey bu kısıden kısıye degısır bu durumlar dıye dusunuyorumOras doğru bak, insan ister istemez merak ediyor. Bir de hazır böyle bir teknoloji varken, yaralanmak lazım. İnşallah görürsün bugün
İşte zaten hamilelikte cinsel yaşamın devam etmesinin bir kaç sebebi de tüm bu olumsuz düşüncelerden kadını arındırmak. Bedensel değişime rağmen beğenildiğini hissetmek, sevildiğini hissetmek, aklına çeşitli senaryolar getirip huzursuzluk yaşamamak adına bence riskli bir hamilelik yoksa ,cinsel yaşam kesinlikle devam etmeli. Benim eşim benden uzaklaşmış olsaydı kesinlikle alır karşıma konuşurdum, gerekirse doktorla konuştururum ama ciddi sorun olurdu benim için. Çünkü cinsellik benim için sadece eşler arası görev veya fiziksel ihtiyaç değil. Sevgiyi hissetmek, beğenildiğini bilmek, halen daha arzulandığını görmek, o anlarda yaşadığın mutluluk, heyecan ve rahatlamak , bebeğe bile faydalı. Halen daha "hamilelikte cinsellik bebeğe zarar verir mi" düşüncesinde olanları anlamakta zorlanıyorum gerçekten. Tabi bu kategoriye, tüp bebekle bebek sahibi olanlar ve riskli hamilelikler dahil değil.
Krem sürünce çok rahatladım canım. Baya bi canım yanıyodu sürekli minik minik parçalar dökülüyodu doktora anlattım mustela yı önerdi şimdi çok iyiyim
güvenmekten başka caremız yok cnm
onlarda da plastik kokusu olabilir.geciktirmeyip kurmak en iyisi
inşallah.sorunsuz olur herşey .bebişlerimizi kucağımıza alırız
biz de kurduk cnm ne olur ne olmaz o kadar gece bırakma doğum ısı sonucta
kızlarrr bende ne zaman bu konu konusulcak dıye merak edıyodumbızımkı normal oldu ama esım hamıle kaldığımdan berı bana dokunmuyo ben sana orda çocuk varken yapamam dıyo zaten ılk 3 ay yasaktı sonrada göbek cıktı acaba benden tıksınıyomu benı begenmıyomu nasıl dayanıyo erkek sonuçta aldatıyomu dıye kafamı bısey kemırmıyo degıl
Bana da oyke geliyor.. biz en basindan beri hemen anne oluverdik babalar ancak karnimiz büyüdükçe hareketleri hissettikce bizden beter oldularAyyy ama dayanamaz yer onu babası
Eşler doğunca hiç bırakmıcak bize galiba korkuyorum
Günaydın canım boşver bunları bebeğin nasıl?
İnşallah canım. Dilerim en kısa sürede toparlarsınız kendinizi. Zira bebeğin hepinizden çok etkileniyor. Ama eşine çok ama çok kızgınım. Ne olursa olsun seni üzmeye hakkı yok! Günah her şeyden önce. Sen hamilesin! Bence sen alttan aldıkça daha çok üstüne gelecek, biraz ağırlığını koy. Anlar belki, anlamazsa da senin zoruna gitmez en azından.
Ay şaka maka haftaları deviriyoruz!
ilk zamanlarımızı hatırlıyor musunuz; cinsiyeti öğrenen var mı? Ay bu mide bulantıları ne olacak? Kimler hissetmeye başladı?
Zaman çok çabuk geçti..
Anne olmamıza en fazla 2 ay kaldı hepimizin.
Böyle yazışmaları okurken bazen düşünüyorum acaba ilk doğumu kim yapacak?
Hahahah. Vay o kişinin haline! Soru bombardımanına tutarız muhtemelen!
Umarım hepimizi sağlıklı ve mutlu günler bekliyordur.
Son zamanlarımızı iyi değerlendirmeli ve anne olmaya hazırlamalıyız kendimizi.
Annelikle ilgili kitaplar okumanın tam zamanı aslında.
valla forumda ki arkadaşlar hipp diyor kavanoz mamasını ablam yeğenime yediriyodu doktor önermişti.. mamasını bilmiyodum ben iyi dedi arkadaşlarCanım bildiğin en iyi katkısız marka hangisi acaba
anlaşmanız olmasa belinizi bükerdi çınarlı heralde.bu arada yenidoğanının olduğunu bilmiyordum yeni açmışlar heralde.
bende medicalparka gidiyorum cumartesi fiyat alacağız bakalım
Heheh valla bende düşünüyorum bakalım kim yapıcak doğumu ilk..
Benim bir aksilik olmazsa ekimin ortası görünüyor şu anda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?