2014 Kasım Anneleri

İnşallah canım. Dilerim en kısa sürede toparlarsınız kendinizi. Zira bebeğin hepinizden çok etkileniyor. Ama eşine çok ama çok kızgınım. Ne olursa olsun seni üzmeye hakkı yok! Günah her şeyden önce. Sen hamilesin! Bence sen alttan aldıkça daha çok üstüne gelecek, biraz ağırlığını koy. Anlar belki, anlamazsa da senin zoruna gitmez en azından.

cnm tabıkı haklısın ben ve esım hamılelıkte cınsel ılıskının bır zararı olmuyacagını bılecek kadar bılınclı ınsanlarız ama bu farklı bır durum bende arada ıstıyorum ama ıcımde bebek varken o an gelınce duruyorum tehlıke bebeğe zarar verme vs bunlarla ılgılı bısey yok tamamen psıkolojık ben de esım de aynı duygular ıcındeyız bu kadar sabrettık bıraz daha sabredebılırız dıye düşünüyorum esım ılla ten temasıyla sevgısını gostermıyo bana hamıleleıgım boyunca bana yaklaşımı yaptığı suprızler karşılıklı herseyı oturup konuşmamız bunlar cınsel ılıskıden daha onemlı bence saygı en onemlı sey bu kısıden kısıye degısır bu durumlar dıye dusunuyorum

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik ev işleri beklemez,bir de bebişin kıyafetleri kaldı azcık ütülencek onları da tamamlayıp artık yerleştirme işlemine geçmek istiyorum,hepinizi öpüyorum kocamanından mucks

ben kaçar arkadaşlar annem geliyor.kızçemizin odasını temizleyeceğiz bugün.ayyy çok heyecanlı bir an önce bitirip resim paylaşmak istiyorum ama kıyafetlerinide yıkayıp ütüleme lazım önce.offf gözümde çok büyüdü herşey.

Ay hayır tabikide!
Bunları düşünüp üzmeyin kendinizi.
Anlayışlı eşlerimiz var diye mutlu olmamız lazımken öküzün altında buzağı arıyoruz vallahi. Hamilelikten önce beğenen adam bir anda nasıl soğuyabilir ki?
Sadece korkuyorlar bir zarar veririm diye.
Ki biz bile korkuyoruz.
Bizim çok düzenli bir ilişkimiz varken hamileliğin belirli bir ayından sonra bıraktık. Tedirgin oluyor insan çünkü. Bebeğin her şeyin önüne geçiyor. Eşimle hiç kasmaya gerek yok dedik, bıraktık. Diğer erkekleri bilmem ama eşim hamileliğimden sonra soğumayı geçtim daha çok özlüyor, sürekli gelip öpüyor,ilgileniyor.. Biz zaten çok mıç mıç bi çiftiz. Ama hamileliğimde daha çok arttı. Yani illa her şey o işi yapmam değil. Onu yapmadan da hasret giderebilir insan.
Doğumdan sonra birikmiş özlemle her şey daha da güzel olacak. Biz öyle inanıyoruz.
Şu an sadece kaçamak sevgilileri oynuyoruz :)

Ayyy ama dayanamaz yer onu babası
Eşler doğunca hiç bırakmıcak bize galiba korkuyorum
Bana da oyke geliyor.. biz en basindan beri hemen anne oluverdik babalar ancak karnimiz büyüdükçe hareketleri hissettikce bizden beter oldular

Merhaba.
Gece burda da şiddetli yağmur ve gök gürültüsü vardı. Sabah bile devam ediyordu. Bi ara fena ürktüm yani. Nasıl sarstıysam yatağı adamcağız uyanıverdi. Sabah da babam bıraktı sağolsun. Doğum iznini ayrılcağım gün az çok belli olduğu için üstüme yüklendikçe yükleniyorlar.... Sabır çekip susuyorum. Son 2 hafta allah kısmet ederse. Kaynım gelecek gezmeye yarın, sonra annemler gider. Kuzenlerim de gelebilirmiş :) keyfim yerinde. 26sı gibi de gidiyorz inşallah. İzine..

Şu cinsel ilişki konusunda biz de ara vermedik hiç. Tehlikeli bir durum yoktu. Ama son zamanlarda babamz "oğlum kusura bakma seni de rahatsız ediyorz" falan diyo :) artık hisseder yaa diyo :) sık sık olmasa da oluyo. Benim libido tavan zaten. Bilmiyorum nasıl sabrediyo seyrekleşmesine. :)

Günaydın canım boşver bunları bebeğin nasıl?

Bu cuma gideceğim inşallah haber alacağım bebeğimden... Uzun zamandır babamız da artık bizi karnımızı sevmediği için üzgünüz belki ama kıpır kıpır.. Ağladığım zamanlarda bile okşuyor karnımı yavrum.. Diyorum ki iyi ki sen varmışsın bebeğim...

İnşallah canım... Zaten o kadar yoruldum ki artık.. Böyle devam ederse ailemin yanına gitmeyi bile düşündüğümü söylicem... Bu stres üzüntüyle nasıl doğum yapıcam...

Ay şaka maka haftaları deviriyoruz!
ilk zamanlarımızı hatırlıyor musunuz; cinsiyeti öğrenen var mı? Ay bu mide bulantıları ne olacak? Kimler hissetmeye başladı?
Zaman çok çabuk geçti..
Anne olmamıza en fazla 2 ay kaldı hepimizin.
Böyle yazışmaları okurken bazen düşünüyorum acaba ilk doğumu kim yapacak?
Hahahah. Vay o kişinin haline! Soru bombardımanına tutarız muhtemelen!
Umarım hepimizi sağlıklı ve mutlu günler bekliyordur.
Son zamanlarımızı iyi değerlendirmeli ve anne olmaya hazırlamalıyız kendimizi.
Annelikle ilgili kitaplar okumanın tam zamanı aslında.

Heheh valla bende düşünüyorum bakalım kim yapıcak doğumu ilk..
Benim bir aksilik olmazsa ekimin ortası görünüyor şu anda..

Kızlar bugün 30. Haftamızdayız oğlumuzu gördük çok tatlıydııdı doktor bi sonraki kontrol için 3 hafta sonraya gün verdi bana geç gibi geldi. Bidaha ki gidişimde nst ye gircekmişim. 37. Haftada çatı muayenesı olcak dedi. Eşim de 37. Hafta mı biz 36 da gelir diye bekliyoruz dedi. Çok sabırsızız tabi sağlıklı olsun da biz bekleriz

anlaşmanız olmasa belinizi bükerdi çınarlı heralde.bu arada yenidoğanının olduğunu bilmiyordum yeni açmışlar heralde.
bende medicalparka gidiyorum cumartesi fiyat alacağız bakalım

Canim anlasmamiz olmasi fiyati etkilemiyor bizde dogumda bankanin bize odedigi belli bir miktar var eger onun ustunde olursa cebindin cikiyo cinarlida sgk liya benim doktorum coknozel fiyat veriyo diger doktorlara gore 1400mus sgk fiyati bizim.ozel banka oldugu icin konustuk doktorla sagolsun zaten cok guzel indirim.yaptirdi hastane ortaklarindan oldugu icin calisan doktorlardan biraz daha farkli ucret konusunda haklari adamin bizinde bankanin odedigi miktar kadar olcak sagolsun halletti doktorumuz eger hicbir saglik guvencen yok ise sanirim.4 bin civari oluyomus fiyat tam bilmiyorum medicalden yazili imzalinfiyat almani tavsiye ederim.persembe gunu arkdas dogum yapti cok farkli cikmis fiyat hastaneden cikarken zorda kalma cnim buarada ubutyumusum yeni dogan 3yildir varmis cnim dogum hastanesi oldugu icin sart getriilmis ondan once yokmus

Heheh valla bende düşünüyorum bakalım kim yapıcak doğumu ilk..
Benim bir aksilik olmazsa ekimin ortası görünüyor şu anda..

Sağlıkla gelsinler canımmm.
İlklerdensin o zaman. Bak söz ver doğumdan sonra kaçmak yok! Ehehheh. Senin yerin ayrı bu forumda biliyosun.
Ben kendi adıma bütün yaşadıklarımı , tecrübelerimi anlatıcam.
Kaç aydır birlikteyiz, arkadaş olduk artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…