2014 Kasım Anneleri

Ayyyy şu çatı muayenesinden tırsmıyorum dersem yalan olur. Korkudan değil ilk defa vajinal muayene olcam bi çekiniyorum sanki. Her gidişimde bi tuhaf oluyorum. Halbuki doktorumda inanılmaz kibar biri. Eli yanlışlıkla göbeğime değse özür diler, o derece.

Selam Anneler...bizde 29+2 olduk bugün...bir ay raporluyum sonrada 3 gün çalışıp doğum iznine ayrılacağım inşallah...doktor doğum için 16 kasım görünüyor ama sezeryen olacağı için bir hafta erken alırız dedi. yani 7-10 kasım arası gelecek inşallah oğlumuz... mide yanmalarım had safhada bel ve çatı kemiği ağrılarımda öyle...geçsin su iki ay artık diyorum ama doğum korkumda var....sizler ve bebişlerinizde iyisiniz inşallah...

canım bizim iki yeğen birde işte geçen arkadaş doğum yaptı hepsi çok memnun kaldılar,sonuçta sadece kadın doğum üzerine bir hastane,tercihin gayet iyi,telaş etme herşey çok güzel olucak inşallah

Insallah cnin hepimiz sorunsuz dogunlar yapalim ins ben kanda oihtilasma.olayo esimle kan uyusmazligimiz falan hepsi dikkat isteyen seyler oyuzden doktorum nerde ben orda sagolsun cooda guveniyorum allahin izniyle sorunsuz olsun insallah odalari kucuk falan diyolar dedim satin almicam bir gece kalicam.varsin kucuk olsun ekip.olarak hastane olarakniyi olsunda odasinin boyutu umurumda degil :) acikcasi simdi gunude belli olunca daha cok heyecan basti hastane ile anne ye getirilcekler konsunda gorustum bi liste verdiler onlarida hazirladim cok sukur bi cantaya yerlestirmesi kaldi zaman azalio insallah hersey coo guzel olsun hepimize sen nerde yapicaksin cnim

eşimde aynen öle diyor..
önceden evlerimiz ayrı sevgiliydik hasrettik..şimdi aynı evde yine sevgiliyiz buda değişik birşey diyor..
en son denediğimizde cidden zorlandık ve ikimizde istemedik..
ne kaldıki şurada en fazla 3 ay..
bebişimiz gelsin herşey daha güzel olacak..
benim tedirginliğim yok eşim aldatırmı edermi diye..
sadece eşler arasında soğuma olmasın diye devam etmek isterdimm

Hayirlisi olsun cjim saglikla gelsin benim oglusta normalde 19 kasim ama doktorumuz 7 kasimda alicaginibsoyledi sezeryan olcak benimde bazi sorunlar yuzunden sezeryanda cati nuayanesi yapiliomu yapilmasin valla ya arkdaslarim.cok kotu oldugunu can yaktigini soylediler ibsallah oyle olmaz ben sesryan olcaklara yapilmio diye biliyorum doktorumda hic bahsetmedi insallah olmaz 30 eylulde tekrar kontrolum var sorayim bakiyim

L
Günaydın anneleeeeer Bugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık
canim gidip gel de bize de goster kuzuyuu

Bende tedirgin olduğumu söyledim. Muayene de biraz kanaman olcak o yüzden 37. Hafta yapalım dedi. Ben daha da tedirgin oldum korkuyorum çok acıdığını söyleyenlrde var kolay geçtiğini söyleyenlrde var. Umarım canımız yanmadan atlatırız

ne zaman inşallah senin doğumun..

Benimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyorum inş kolayca atlatırız

Yok yok inşallah buralarda olurum..sağlıkla hayırlısıyla bi görelim de o günleri

Ay İsyanımmm zaten hoş bi görüntü olmuyo yaaa. Hahahha! Aklıma geldikçe gülesim geliyo, şeyi de kaçıyo yani insanın. Koca bi göbek, bi dk şu kolu şurdan bi alıyım , ayy göbeğine gelmesin falan.
Böylesi daha güzel. Aşkitocuğumla fıkır fıkır fıkırdıyoruz o bize yetiyo şimdilik.
Bi de beyfendi kızından utanıyomuş, napcan beklicen :)))

Amanınnnn, inşallah inşallah!

çatı muyanesinden bende tırsıodum..
c.tesi annemin bana sölediği şey şu..
normal doğum istiyorsun çatıdan korkuosun dedi..
onu doğurcağında en az 5-10 kez yapcaklar dedi..
kendini kasarsan acır kasmazsan acımaz sen normal doğuma kadar verdiysen bunu hiç düşünme bile dedi..
bencede mantıklı

kızlar ne zamandır giremiyorum foruma umarım anneler ve bebişleri iyidir.. biraz okumaya çalıştım ama.. doktorum bana göğüs ucu krami olarak "carbosol" verdi.. 30ml 21 tl.. baktım herkes lansinoh almış carbosol kullanan yok mu? o da lanolinli..

Ben daha önce vajinal muayene olmuştum canım ilk olacağım zaman çok korkmuş ve kendimi çok kasmıştım ve biraz acımıştı doktor da rahat olursan acı hissetmezsin demişti daha sonrakilerde gerçekten kendimi rahat bıraktım ve artık korkulası gelmiyor sadece biraz utanıyorsun çatı muayenesini de betten okumuştum normalde çok abartılacak kadr acı olmuyormuş..

Benimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyorum inş kolayca atlatırız
ya ben daha önce 3-4 kez vajinal muayene ve bir küretaj oldum ama bu dr da değil bende çekiniyorum hep göbekten bakıldı ya utanırım şimdi biraz açıksası

Annene katılıyorum canım doğum zamanı gelen geçen bakıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…