Kızlar bugün 30. Haftamızdayız oğlumuzu gördük çok tatlıydııdı doktor bi sonraki kontrol için 3 hafta sonraya gün verdi bana geç gibi geldi. Bidaha ki gidişimde nst ye gircekmişim. 37. Haftada çatı muayenesı olcak dedi. Eşim de 37. Hafta mı biz 36 da gelir diye bekliyoruz dedi. Çok sabırsızız tabi sağlıklı olsun da biz bekleriz
canım bizim iki yeğen birde işte geçen arkadaş doğum yaptı hepsi çok memnun kaldılar,sonuçta sadece kadın doğum üzerine bir hastane,tercihin gayet iyi,telaş etme herşey çok güzel olucak inşallah
Ay hayır tabikide!
Bunları düşünüp üzmeyin kendinizi.
Anlayışlı eşlerimiz var diye mutlu olmamız lazımken öküzün altında buzağı arıyoruz vallahi. Hamilelikten önce beğenen adam bir anda nasıl soğuyabilir ki?
Sadece korkuyorlar bir zarar veririm diye.
Ki biz bile korkuyoruz.
Bizim çok düzenli bir ilişkimiz varken hamileliğin belirli bir ayından sonra bıraktık. Tedirgin oluyor insan çünkü. Bebeğin her şeyin önüne geçiyor. Eşimle hiç kasmaya gerek yok dedik, bıraktık. Diğer erkekleri bilmem ama eşim hamileliğimden sonra soğumayı geçtim daha çok özlüyor, sürekli gelip öpüyor,ilgileniyor.. Biz zaten çok mıç mıç bi çiftiz. Ama hamileliğimde daha çok arttı. Yani illa her şey o işi yapmam değil. Onu yapmadan da hasret giderebilir insan.
Doğumdan sonra birikmiş özlemle her şey daha da güzel olacak. Biz öyle inanıyoruz.
Şu an sadece kaçamak sevgilileri oynuyoruz :)
Selam Anneler...bizde 29+2 olduk bugün...bir ay raporluyum sonrada 3 gün çalışıp doğum iznine ayrılacağım inşallah...doktor doğum için 16 kasım görünüyor ama sezeryen olacağı için bir hafta erken alırız dedi. yani 7-10 kasım arası gelecek inşallah oğlumuz... mide yanmalarım had safhada bel ve çatı kemiği ağrılarımda öyle...geçsin su iki ay artık diyorum ama doğum korkumda var....sizler ve bebişlerinizde iyisiniz inşallah...
Sagolasin Canim insalah buyusun saglikli olsun bebislerimizAfiyet bal şeker olsun yarasın kuzuna yarasında büyüsün gelişsin ohh
canim gidip gel de bize de goster kuzuyuuGünaydın anneleeeeerBugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık
Bende tedirgin olduğumu söyledim. Muayene de biraz kanaman olcak o yüzden 37. Hafta yapalım dedi. Ben daha da tedirgin oldum korkuyorum çok acıdığını söyleyenlrde var kolay geçtiğini söyleyenlrde var. Umarım canımız yanmadan atlatırızAyyyy şu çatı muayenesinden tırsmıyorum dersem yalan olur. Korkudan değil ilk defa vajinal muayene olcam bi çekiniyorum sanki. Her gidişimde bi tuhaf oluyorum. Halbuki doktorumda inanılmaz kibar biri. Eli yanlışlıkla göbeğime değse özür diler, o derece.
ne zaman inşallah senin doğumun..Insallah cnin hepimiz sorunsuz dogunlar yapalim ins ben kanda oihtilasma.olayo esimle kan uyusmazligimiz falan hepsi dikkat isteyen seyler oyuzden doktorum nerde ben orda sagolsun cooda guveniyorum allahin izniyle sorunsuz olsun insallah odalari kucuk falan diyolar dedim satin almicam bir gece kalicam.varsin kucuk olsun ekip.olarak hastane olarakniyi olsunda odasinin boyutu umurumda degil :) acikcasi simdi gunude belli olunca daha cok heyecan basti hastane ile anne ye getirilcekler konsunda gorustum bi liste verdiler onlarida hazirladim cok sukur bi cantaya yerlestirmesi kaldi zaman azalio insallah hersey coo guzel olsun hepimize sen nerde yapicaksin cnim
Ayyyy şu çatı muayenesinden tırsmıyorum dersem yalan olur. Korkudan değil ilk defa vajinal muayene olcam bi çekiniyorum sanki. Her gidişimde bi tuhaf oluyorum. Halbuki doktorumda inanılmaz kibar biri. Eli yanlışlıkla göbeğime değse özür diler, o derece.
Sağlıkla gelsinler canımmm.
İlklerdensin o zaman. Bak söz ver doğumdan sonra kaçmak yok! Ehehheh. Senin yerin ayrı bu forumda biliyosun.
Ben kendi adıma bütün yaşadıklarımı , tecrübelerimi anlatıcam.
Kaç aydır birlikteyiz, arkadaş olduk artık :)
eşimde aynen öle diyor..
önceden evlerimiz ayrı sevgiliydik hasrettik..şimdi aynı evde yine sevgiliyiz buda değişik birşey diyor..
en son denediğimizde cidden zorlandık ve ikimizde istemedik..
ne kaldıki şurada en fazla 3 ay..
bebişimiz gelsin herşey daha güzel olacak..
benim tedirginliğim yok eşim aldatırmı edermi diye..
sadece eşler arasında soğuma olmasın diye devam etmek isterdimm
Amanınnnn, inşallah inşallah!Benimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyoruminş kolayca atlatırız
Amanınnnn, inşallah inşallah!
Ben daha önce vajinal muayene olmuştum canım ilk olacağım zaman çok korkmuş ve kendimi çok kasmıştım ve biraz acımıştı doktor da rahat olursan acı hissetmezsin demişti daha sonrakilerde gerçekten kendimi rahat bıraktım ve artık korkulası gelmiyor sadece biraz utanıyorsun çatı muayenesini de betten okumuştum normalde çok abartılacak kadr acı olmuyormuş..Ayyyy şu çatı muayenesinden tırsmıyorum dersem yalan olur. Korkudan değil ilk defa vajinal muayene olcam bi çekiniyorum sanki. Her gidişimde bi tuhaf oluyorum. Halbuki doktorumda inanılmaz kibar biri. Eli yanlışlıkla göbeğime değse özür diler, o derece.
ya ben daha önce 3-4 kez vajinal muayene ve bir küretaj oldum ama bu dr da değil bende çekiniyorum hep göbekten bakıldı ya utanırım şimdi biraz açıksasıBenimde çatı muayenem ilk vajinal muayenem olacak aynı şekilde korku değil çekiniyoruminş kolayca atlatırız
Annene katılıyorum canım doğum zamanı gelen geçen bakıyor:)çatı muyanesinden bende tırsıodum..
c.tesi annemin bana sölediği şey şu..
normal doğum istiyorsun çatıdan korkuosun dedi..
onu doğurcağında en az 5-10 kez yapcaklar dedi..
kendini kasarsan acır kasmazsan acımaz sen normal doğuma kadar verdiysen bunu hiç düşünme bile dedi..
bencede mantıklı
metbel ne yaptın bitti mi kontrol nasıl geçti ??Günaydın anneleeeeerBugün kontrolüm var umarım renkli görürüm bütün hafta dua yolladınız Allah razı olsun bahtsızlığım açılsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?